Esik az ár + ingyenes a kiszállítás!
( Ráadásul 3 nap alatt kijön ha minden igaz)
Valaki esetleg? ![;]](/dl/s/v1.gif)
Ha jól számolom akkor 720dollár = 139680Ft mostani árfolyamon 
[ Szerkesztve ]
Egy új fogalmat szeretnék alkotni: ProG(r)a(m)mer
Esik az ár + ingyenes a kiszállítás!
( Ráadásul 3 nap alatt kijön ha minden igaz)
Valaki esetleg? ![;]](/dl/s/v1.gif)
Ha jól számolom akkor 720dollár = 139680Ft mostani árfolyamon 
[ Szerkesztve ]
Én ráérek, meg majd , igazán gyors majd akkor lesz ha mindenhol kapható lesz. 
Note 2 ?
Így nem rossz,de ha fennakad a vámon akkor cumi van(+30% kb)... 
Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #
semmi baj így is értem!
Szóval akkor az "csak" egy dizájnos menügomb.... Hát nemtom, nekem a fizikai qwerty nagyon bejön és számomra elég a 3.5'-os képernyő is, sztem én majd a pro-t választom.
Más:A hátlapon alul van két vonalas valami. az a hangszóró akar lenni? Ha az a hangszóró sztem elég tré helyen van, mert ha leteszed tompítja a hangját...
Nőben már csalódtam, Blizzardban soha! Link szuperjátékhoz: http://href.hu/x/e7d7 /*Aki másnak vermet ás, az a Stack Pointer.*/ ____________________ Loading... ██████████████] 99%
Tudom , és ez tényleg durva a vám miatt, de ebben végülis azt akartam hangsúlyozni , hogy ott is "csökken" az ára eddig, szóval reméljük, hogy itthon is megáll körülbelül 150e nél 
Vitko: Igen az a hangszóró ha jól tudom .
Végleges spec. nem lesz 2GB-os darab ha minden igaz :
- 3.7-inch AMOLED Touchscreen (480×800 pixels)
- 800 MHz CPU
- 5 MP autofocus camera with dual LED flash (video at 720×480 @ 30fps)
- HSDPA 7.2 Mbps, HSUPA 5.76 Mbps
- WiFi 802.11 b/g
- Bluetooth with A2DP
- GPS receiver with A-GPS
- 8GB or 16GB storage memory
- microSD card slot (up to 32GB)
- Windows Mobile 6.1 Professional with custom TouchWiz 2.0 UI
Kicsomagolás újra, kicsit hosszabban
[link]
Valószínűleg két funkciója lesz. Rövid nyomásra a Samsung menüt hozza elő, hosszúra a kockát vagy a feladatkezelőt.
A QWERTY-s cuccok vastagok és nehezek. Az OmniaPRO valamivel jobb a többinél, de egy ShapeWriter-rel nem nagyon van különbség a gépelési sebességben, úgyhogy fölöslegesen cipelném magammal a billentyűzetet. Ha meg nagyon fontos lenne (nem az), akkor vennék a táskámba egy BT-ost.
Ami még mínusz a kijelző méretén kívül, az a beépített flash memória mérete (1 GB vs. 8 vagy 16 GB).
Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke
Remélem mi nem ilyen dobozban fogjuk kap

________________________┌∩┐(◣_◢)┌∩┐________________________
Hát azt én is nagyon 
Nem azért, de szerintetek a D-day widget mit fog mutatni az Omnián? 

Hát nagyon remélem, hogy tartják a specifikációt,
mert ami videót utoljára láttam az még igen gyenge volt! 22 f/sec
Már rég nem linkelt senki vele készített videót, reméljük javult! 
"Galaxy Note, Galaxy Tab 10.1, SE LiveView, DELL n5010 "
Mihelyst találok még olvasás előtt linkelem
egyébként szerintem biztos tartják, hisz a telefon már kész van, csak nálunk nincs 
[ Szerkesztve ]

Hát épp ez aggaszt,
hogy nem is olyan rég láttam azt a rossz minőségű videót! 

Hát remélem, hogy a tokot mi is megkapjuk majd! 

Hát ha ennyiért adnák itthon is nagyon boldog lennék!
Még mindig semmi hír az itthoni szolgáltatóktól! 
Nem hiszem, hogy augusztus második fele előtt feltűnne itthon. Az is sanszos, hogy egy ideig megint Pannon exkluzív lesz, szóval én mint Trés októberre számítok...

Én addig biztos nem tudok várni!
Hajrá Pannon! 
Bolti garis verzió már e hónap végére feltűnhet, de olyat soha nem veszek.
Remélem , hogy függetlenül előbb lesz 

Bought it in Singapore on 18Jul when the shops opened. It's the 8gb version. Although the CPU is 800mhz, you have the option to run it slower and save batt life or speed it up but standby hours will reduce.
Most láttam ezt a Modaco.com fórumon. Ti ezt tudtátok, mert én nem?..., minden esetre tök jó 
Az angolt nem beszélők kedvért: Van benne egy olyan funkció, hogy manuálisan le lassítsd vagy növeld a proci sebességét, akku. takarékossági szempontból.
Egy másik boldog tulajdonos szerint van még mit optimalizálni az Touch wiz-en, mert van, hogy akadozik, de így is elégedet:
"...Bought my 8GB set on 18Jul. TouchWiz 2 on the Omnia II is done very well, you won't need TouchFlo 3D. The entire WM6.1 OS is almost hidden in plain sight. Pressing the START menu, you can edit up to 10 pages of icons. Yes, everything is touch friendly but the set still hangs occasionally..."
[ Szerkesztve ]
!!!Légy jó mindhalálig!!!
Az Omnia is nagyokat változott a G-s ROM-okkal, aztán sebességileg stagnált a H-s és I-sekkel, viszont nagyon stabil lett. Utána a J-s és K-s ROM-ok hoztak újdonságokat és javították a sebességet. Szóval kellhet neki 3-4 hónap, mire kipofásodik. 

Jaja, én is végig kísértem anno.
Anno nálam is volt megjelenés után Omnia, 3nap után úgy adtam vissza, hogy ez egy szar bugos szar.
Aztán, hogy kipofásodott.
Újabban ez van béta fwvel jönnek a mobilok.
Szerintem.... The things we make ... make us. -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu
Azért az szomorú, és muszáj megemlíteni, hogy a Trénél és a Vodánál azóta is az augusztus végi/szeptember eleji szofverrel árulják az Omniát, de a Pannonnál és a függetlennél is novemberi a "friss". Ez a magyarítás áa, ami egyébként mindig érezhetően lassít is a rendszeren, sőt néha még instabilitást is okoz. 
Nem várhatunk nagy változást az Omnia II-nél sem, és csak töprenghetünk, hogy ez most a szolgáltatók vagy a Samsung sara. Az eltérő szolgáltatói ROM-okat figyelembe véve inkább az előbbi.
[ Szerkesztve ]

Én ma DU frissítek Taril 6.1.4re, vagy 6.5re.... 
Szerintem.... The things we make ... make us. -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu
Óriási örömmel jelentem be, hogy megjelent az első "hivatalos" teszt az Omnia II-ről
Bár én ahogyan olvastam eléggé lesújtó véleményt adtak róla
Az utolsó conclusion résznek legyen szíves valaki a lényegét lefordítani, nem igazán volt erőm elolvasni már és lefordítani
[link]
[ Szerkesztve ]

szép munka Zwiebel 
Szerintem a fél világ épp ezt olvassa, mert túl van terhelve a szerver (nem jön be sajnos). Ebből is látszik, hogy mekkora várakozás övezi az I8000 
Pediga a cnet.asiai nem egy kis site és baromi népszerű, főleg aiszában, gondolom ezért log most ott rajta mindenki, hisz ott még népszerűbb a Samsung.
[ Szerkesztve ]
Nagyon szépen köszönöm

neked bejön most?
Perpillanat nem 
[ Szerkesztve ]
Az nagyon tetszik, amit a conclusionba írtak
Touch Pro 2 méltó ellenfele 

Nálam betöltött elsőre.
Törölték a tesztet 
[ Szerkesztve ]
Megelőztél, az esti film után fogom tömörgetve fordítani.
Van ott egy felhasználói komment is, néhol szinte megkérdőjelezi, hogy tényleg használták is a készüléket a tesztelők...
Re #486,
Nekem megvan, ha valakit érdekel, kimásoltam Wordbe a fordításhoz. Sajna a felhazsnálói észrevételt nem, de nagyjából emlékszek rá.
[ Szerkesztve ]
Még kép sem volt... az milyen teszt úgy?
Nekünk majd a Európai verzióról kel majd teszt. 
Note 2 ?
De ez még optimizálva lesz, a omnia 1 szingapúri rommal, olyan lassú volt hogy..... 
Note 2 ?

Egy képre emlékszem, de azt a telefonnal lőtték. A bezárt fülek listájából betudtam hozni, nem sokat időztem a bemutatóval. [link]
[ Szerkesztve ]
Magyar ROM = szingapúri ROM + magyarítás...
Voltak ott sajtófotók, furcsa füles elrendezésű náluk a teszt.
Azt hittem a majompalánta, hogy mert egy oldalra 12 ikon fér, és gyárilag 4 vízszintesen scrollozható oldal van, ezért max. 48 ikon lehet, a többi megy az Others-be. A hozzászóló felvilágosította, hogy ha ki is próbálta volna a készüléket, rájött volna, hogy lehet újabb oldalakat nyitni, ha kevés a 4 db. ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]

nekem az sokkal jobban bejön mint a hülye widgetek. Alap emberként is, de üzleti felhasználóként meg pláne.

Sz@r a videója! Sajnos!
Remélem az Omnia II jobb lesz, bár nem sok esélyt látok! 
[ Szerkesztve ]
Emlékeztek?
Toshiba TG01 1 ghz procival is milyen szaggatós menüt csinált?? Azonban Wm 6.5 el már egész jó lett:
link
Omnia 2 is szerintem később lesz jobb, ( lehet pont majd a ROM mester csinálja meg nekünk tökéletesre??
Note 2 ?
Neharagudjatok, ha nem írok válasz gombbal, de nagyon sok lenne
Nem baj, ezt szeretem(jük) 
Erdoke : Örülök, ha lefordítod, és igen én is olvastam a kommentet
Írt valami olyasmit, hogy miért ennyit kapott, mikor az iPhone többet, pedig.... én legalább is ezt vontam le 
AS: Az Omnia II valamilyen "céges" tesztje
Gyorsaságról nem is igazán emlékszem, hogy mi volt írva a performance résznél az akkut tesztelték :S
Copin: Szerintem az a kép nagy átverés, már csak azért is mert beltéri, szóval semmit nem mutat. Bent minden teló rosszabb képet csinál. (SZVSZ)
Na holnap folytatom a keresést , remélem, hogy találunk még sok szaftos review-et 
Inkább ne ... azokkal én nem tudok semmit kezdeni, jöjjön eredetiben jó rommal 
[ Szerkesztve ]
Majd Augusztusban biztos lesz sok teszt
Note 2 ?

ööö
nem is tudtam egy qwertys winmo telefonnál fontos tényező milyen a cam minőség..legtöbb winmonál már az is öröm ha fotóminőség egyáltalán használható...
Ennyire lemaradtam a telefóniával..
"Mi a fontos egy winmonál" listán szvsz 'videóminőség' a legutolsók közt van!
Deha 640*480 30 fps t ígérnek az legyen annyi is.
Omnia 2 nél meg 720*480 30 fps-t at ígérnek
(majd kiderül)
Omnia 2 multimédia telonak van besorolva , Windows csak egy rendszer rajta.
Note 2 ?
Arról nincs valami hír, hogy a win 6.5 miben fog többet nyújtani, mint a win 6.1?
Nőben már csalódtam, Blizzardban soha! Link szuperjátékhoz: http://href.hu/x/e7d7 /*Aki másnak vermet ás, az a Stack Pointer.*/ ____________________ Loading... ██████████████] 99%