Na szóval ( ami a sok hozzászólás átolvasása után még megmaradt a fejemben, bár szeretem ha ilyen aktívak vagytok
) ezt én eddig nem is igazán tudtam, hogy a 6.5-ben "csak" ilyen változások fognak történni , és ennek nem igazán örülök, de megint csak azt tudom mondani, hogy ez van ezt kell szeretni 
Widgetekre: Szerintem ahogyan AS is írta valakinek nagyon jó szórakozás, de van olyan is amelyik hasznos közülük, pl.: az óra widget, naptár widget szerintem teljesen hasznos, meg azért még lehet találni ilyeneket, mint pl.: (persze aki sokat hallgat zenét) az MP3-as widget, Rádió widget. A képes widget szerintem annak jó aki sokat változtat a hátterén
, nameg ha abba a mappába teszed a képeid, akkor ott egyszerre megtudod nézni őket.
Sense UI: én például a Twitterrel nem igazán tudnék semmit kezdeni, most ahhoz, hogy elfoglaljon egy egész "helyet" nem igazán látom értelmét annak sem, de természetesen hozzáteszem, hogy aki használja, annál ez más tészta. (Egyébként nekem a Sense UI nagyon tetszik ezt be kell vallanom
) A samsungnak mikor lesz Multi touchos képernyője? - ezt örömmel hallottam (láttam)
WM6.5 ROM: Most ez lehet, hogy nagyon gyenge kérdés lesz, de ha otthon rakod rá a telóra a ROM-ot , az nem jár garancia vesztéssel?
Omnia 6.5 ROM: Szerintem biztosan lesz, képtelenségnek tartom, hogy ne lenne!
Bocsássátok meg , hogy ilyen hosszúra sikerült 
[ Szerkesztve ]
Egy új fogalmat szeretnék alkotni: ProG(r)a(m)mer