Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#301) oalex válasza erdoke (#300) üzenetére

oalex
(senior tag)

Az audio nem is van ott rossz helyen (mint sok már készüléken). De a táp.
Igazad lehet, valami barom nem gondolta át, hogy ezzel mennyit spórol és ahhoz képest mennyit veszít.
Plusz költség max 1000ft max amit meg spóroltak. Annyival drágában (akármi is lesz az ára) ugyan azok meg vennék mint akik egyébként is, de biztos vannak olyanok mint én, akinek ez kritikus pont és ha nem ezt veszem meg akkor az csak emiatt lesz. Pedig annyira szép és jó egyébként.

!!!Légy jó mindhalálig!!!

(#302) Zwiebel

Zwiebel
(tag)
LOGOUT blog

Egy ilyen telefon kb 50E Ft-ból összeállítható, szóval sztem simán belefért volna még az az ezres abba a nem kis összegbe, dehát ez van, ki tudja lehet, hogy lesz hozzá valamiféle külön autós szett (bár nem hiszem) :))

Egy új fogalmat szeretnék alkotni: ProG(r)a(m)mer

(#303) erdoke válasza Zwiebel (#302) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Bármilyen termék előállítási költsége lényegesen magasabb a felhasznált alapanyagok/alkatrészek beszerzési árainak összegénél. Ha az elején hozzáadsz még egy ezrest, az a végén legalább hárommal emeli az átadási árat...
Emellett könnyen elképzelhető, hogy ha két csatlakozó panelt szerelnek bele, vastagabb lesz a készülék 1-2 mm-rel, ami az előbbieken felül emelheti az árat is.

Nem akarom védeni, mert osztom a véleményt, hogy fent a töltő csati nem jó helyen van (mármint autós töltéshez), de amíg a végleges készüléket ill. a gyári autós szettet nem láttuk, nem érdemes temetni.

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#304) Zwiebel

Zwiebel
(tag)
LOGOUT blog

Én ezt értem, és teljesen egyet is értek, bár nem hinném, hogy augusztusig már nagyon változtatnának a készüléken. :B

(#305) Zwiebel

Zwiebel
(tag)
LOGOUT blog

A kockát próbáljátok meg úgy irányítani, hogy a sarkánál fogjátok meg, nekem így aránylag rendesen működik :K

Egyébként azt nem tudjátok, hogy a 6.5-re való frissítést hogyan lehet majd megoldani? Bekell vinni szervízbe, vagy otthon , pl. netes - ActiveSync-es frissítéssel?

(#306) AS

AS
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szerintem ilyen felületre értelmetlen a 6.5 :)

Note 2 ?

(#307) Zwiebel

Zwiebel
(tag)
LOGOUT blog

:DD

Azért engem furdal a kiváncsiság, hogy milyen lesz ;] nameg, hogy milyen extrák lesznek benne.

Bár ahogyan néztem Youtube-on még a naptáron sem változtattak :W

[ Szerkesztve ]

(#308) babosmiki

babosmiki
(senior tag)

Ha valakinek van Pannonos ismerőse megköszönném ha érdeklődne,
hogy tervezik e a forgalmazását. :R
Azt hiszem, tavaly ilyenkor már volt infó az Omnia I-ről. :K

"Galaxy Note, Galaxy Tab 10.1, SE LiveView, DELL n5010 "

(#309) Loretto válasza babosmiki (#308) üzenetére

Loretto
(MODERÁTOR)

Viktor0610 tudomásom szerint az említett cégnél dolgozik.

Soirée...

(#310) babosmiki válasza Loretto (#309) üzenetére

babosmiki
(senior tag)

Köszi!
Hol vagy Viktor? ;)

(#311) AS

AS
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Én úgy tudom lesz mind a 3 szolgáltatónál de csak ősszel.

Note 2 ?

(#312) babosmiki válasza AS (#311) üzenetére

babosmiki
(senior tag)

Az jó lenne!
Honnan az infó?

(#313) oalex válasza AS (#306) üzenetére

oalex
(senior tag)

Szerintem pedig a Samsung Widget-k értelmetlenek. Ami most alatta lesz, az már előre haladás, mármint, hogy mélyítetek a skin-en (naptár, stb.).

Gondolom láttad már a HTC Sense UI-t. Az praktikusabb megoldás a widgetekre. Sokkal jobb és hasznosíthatóbb megoldás. Ha abba az irányba ment volna a Samsung, akkor el lehetne felejteni a WM6.5 vagy SPB 3.0-át.

De komolyan te mi hasznát látod annak, hogy kint van egy Yahoo widget, vagy egy kép widget. Azok inkább menü elemeknek mondhatóak. Nem is informatív.

Csak hogy szemléltessek:

Ennek mi értelme van a gyakorlatban? (lehet, hogy csak én nem látom. Ritkán szoktál válaszolni, de talán most meg tisztelsz)

vagy ennek?

Ehhez képest a sense UI:

vagy

Itt már van információ. Nem csak ide oda tologatható grafikának álcázott gombok.

Ettől fügétlenül dicséretes, hogy fejlődik a Samsung sajt kezelő felülete. Ha jó érzem, akkor már mélységben beelőzte a TF3D-t. Csak ezt a Widget dolgot kéne valami más irányba terelni. Annyi pénzük van, szóróstul bőröstül meg vehetnék a SPB céget, de még akár a WebOS (Palm)-ot is. Akkor még jobban tarolhatna.

[ Szerkesztve ]

(#314) oalex válasza Zwiebel (#305) üzenetére

oalex
(senior tag)

Egyébként azt nem tudjátok, hogy a 6.5-re való frissítést hogyan lehet majd megoldani? Bekell vinni szervízbe, vagy otthon , pl. netes - ActiveSync-es frissítéssel?

Biztos hogy lehet gépen frissíteni, mint minden WM készüléket. Nem kell hozzá semmilyen szerviz. ROM kérdése az egész, pontosabban ROM-kitchen, hisz az eredeti romból kiszedik a hozzávalókat (driver, stb) és rá teszik a WM6.5 ös hez (mint ahogyan a HTC HD is megvan oldva) azt csók. És abban a vonatkozásban jól dolgozik a Samsung (legalább is az i900-as tapasztalataimból kiindulva, olyan is volt, hogy hetente adták ki az újabbnál újabb romokat a javításokkal. És it nem a főzöttekről beszélek, hanem a gyári bétákról.
Ehhez képest ügye szinte mindenkinek van tapasztalata a HTC-vel (xda nélkül, nem tudom mi lenne belőlük), ezért dicséretes a Samsung esete.

Azért sem lesz, gond mert a 6.5 igazából csak UI újításokat tartalmaz, nagyrészt. A háttér az ugyan az, ezért a régi driver és programok működik rajta ugyan úgy.

[ Szerkesztve ]

(#315) AS válasza oalex (#313) üzenetére

AS
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Én szeretem a Widgeteket, de inkább a menüt használom. :)
Jó most Spb.Mobile.Shell.v3.0 at hasznok mert az nagyon jó.
F480 nem jó példa mert , kicsi a kijelző :)

Note 2 ?

(#316) oalex válasza AS (#315) üzenetére

oalex
(senior tag)

F480 nem jó példa mert , kicsi a kijelző
:DDD Tudod, hogy nem az volt a lényeg, hanem a tartalom.

Köszi az őszinteségek, ha SPB-t használod, akkor biztosan érted, hogy miről beszéltem. Különben neked sem lett volna hiány érzeted, ami miatt feltetted volna. Örülök, hogy azért annyira nem vagy elfogult, mint amilyen sokszor ezt itt olvasni szoktam rólad. ;]

Még két kérdés:
Amúgy mit szeretsz a Samsung Widgetek-ben? Kicsit kifejthetnéd. Még az is lehet, hogy megérteném, csak eddig senki nem mondta meg és egyedül a saját tapasztalataimra hagyatkozom. Te amúgy nem tartod sokkal hasznosabb megoldásnak az előbb említett Sense UI megoldást? Pláne úgy, hogy most már a Samsung is multi képernyője lesz (mondjuk még vészesen lassan vált át).

[ Szerkesztve ]

(#317) AS válasza oalex (#316) üzenetére

AS
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Őszintén? Sokan szeretnek vele szórakozni:D Kihúzod behúzod , érted? :D
Nem rossz, de annyira én sem használom. :)

Note 2 ?

(#318) erdoke válasza oalex (#313) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

A Samsung-féle 1.0 és 1.5 Widgets számomra is értelmetlen. Kérdés, hogy a 2.0 hogyan fog működni, bár nem remélek komoly előrelépést.
Viszont összességében az Omnia II már béta menüvel is egészen jól használhatónak tűnik, közelíti a MS3 praktikusságát, de legalábbis nekem jobban bejön, mint a HTC TF-i. Persze a kocka dolog inkább mókusvakításnak tűnik, de sok embernek ez döntési alap lehet.

(#319) AS

AS
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Na ilyen lesz a 6.5 ös rom. OMNIA LITE-on már wm 6.5 lesz, touchwiz 2,0 val.
Nagyon gyors ha ilyen gyors lesz majd a I8000 omnia 2 akkor már tuti az lesz,..

De azon is gondolkodtam hogy biztos lesz a sima omnához is ilyen főzött rom , de jó lenne. ( mert a OMnia lite nem más mint egy omnia más külsőben.

:)

link

Note 2 ?

(#320) oalex válasza AS (#319) üzenetére

oalex
(senior tag)

De azon is gondolkodtam hogy biztos lesz a sima omnához is ilyen főzött rom

Nem tudom elképzelni, hogy ne lenne.

(#321) Zwiebel

Zwiebel
(tag)
LOGOUT blog

Na szóval ( ami a sok hozzászólás átolvasása után még megmaradt a fejemben, bár szeretem ha ilyen aktívak vagytok :DD ) ezt én eddig nem is igazán tudtam, hogy a 6.5-ben "csak" ilyen változások fognak történni , és ennek nem igazán örülök, de megint csak azt tudom mondani, hogy ez van ezt kell szeretni ;)

Widgetekre: Szerintem ahogyan AS is írta valakinek nagyon jó szórakozás, de van olyan is amelyik hasznos közülük, pl.: az óra widget, naptár widget szerintem teljesen hasznos, meg azért még lehet találni ilyeneket, mint pl.: (persze aki sokat hallgat zenét) az MP3-as widget, Rádió widget. A képes widget szerintem annak jó aki sokat változtat a hátterén :DDD , nameg ha abba a mappába teszed a képeid, akkor ott egyszerre megtudod nézni őket.

Sense UI: én például a Twitterrel nem igazán tudnék semmit kezdeni, most ahhoz, hogy elfoglaljon egy egész "helyet" nem igazán látom értelmét annak sem, de természetesen hozzáteszem, hogy aki használja, annál ez más tészta. (Egyébként nekem a Sense UI nagyon tetszik ezt be kell vallanom :D ) A samsungnak mikor lesz Multi touchos képernyője? - ezt örömmel hallottam (láttam)

WM6.5 ROM: Most ez lehet, hogy nagyon gyenge kérdés lesz, de ha otthon rakod rá a telóra a ROM-ot , az nem jár garancia vesztéssel?

Omnia 6.5 ROM: Szerintem biztosan lesz, képtelenségnek tartom, hogy ne lenne!

Bocsássátok meg , hogy ilyen hosszúra sikerült :Y

[ Szerkesztve ]

(#322) AS válasza Zwiebel (#321) üzenetére

AS
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Igen, ez így van.
Hivatalosan a Wm 6.5 októberben lesz

Note 2 ?

(#323) erdoke válasza Zwiebel (#321) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Win7 és WM7 támogat először multitouch-ot. Előbbi októbertől végleges, utóbbi majd 2010-ben, jó eséllyel akkor is csak az év második felében.

(#324) Zwiebel

Zwiebel
(tag)
LOGOUT blog

AS: Örülök, hogy egyetértesz :R

Erdoke: Köszi az infót!

(#325) Zwiebel

Zwiebel
(tag)
LOGOUT blog

Sajnos rossz hírem van :O
Kiderült, hogy nem 800Mhz-es proci lesz a telóban, hanem "csak" 667Mhz-es :((( Mivel, az Omnia (I)-ben is 600Mhz-es volt , ezért szerintem kezelőfelületen és 3D grafikus processzoron kívűl nem sok újítást hoz . + képernyő nagysága ( ja és Amoled).

Légyszí javítsatok ki ha tévedek ( bár nagyon remélem, hogy így van :B )

(#326) erdoke válasza Zwiebel (#325) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Nem mintha sokat számítana, de eddig minden tesztelő 800-ast írt a PRO-ra és erre is. :F
Sajnos a hivatalos specifikációban említést sem tesznek ilyesmiről.

(#327) oalex válasza Zwiebel (#325) üzenetére

oalex
(senior tag)

Tényleg csak az Omnia Pro ban lesz 800MHz

Legalább is a Samsungmobile hivatalos bejelentése szerint.

a "whats new" alatt, "Press" majd, "Samsung Omnia family"

Omnia 2
Value-added Features:
A-GPS with Navigation (3D Map) / LBS
TouchWiz UI with Mobile Widget / 3D Media Gate
Multi-task manager / 3D Interactive Games

Omnia Pro
Value-added Features
Fast Speed CPU (800MHz), QWERTY Keyboard, Work & Life Mode
GPS with Navigation / SNS
DNSe, Multi Push Email, DLNA , TV Out, Office Mobile, Business Card Recognition, Mobile Widget

Ezek szerint akkor a Pro ban nincs A-GPS, csak sima GPS és az Omnia 2-ben meg nincs tv-out és csak 677MHz :F Na ne már. Hol itt az igazság?
Ezt így nem lett volna szabad, látták a sok keringő téves infó-t én nem jeleztek azonnal, így sokan csalódni fognak, mert mást vártak/olvastak. Már réges-rég pontosíthattak volna. :(((

Szerk.: Ja és a Jet-ben is 800MHz lesz, hivatalosan is [link], ott van nagy betükkel, hogy "800MHz Application Processor ". Nem értem, hogy a legdrábból miért akarják kihagyni.

[ Szerkesztve ]

(#328) oalex

oalex
(senior tag)

Egyik srác (Toshiba TG01 újdonsült tulajdonos) tesztelte a nyers proci sebességeket (Omnia II még nics benne, de gondolom az 1-es -ből ki lehet indulni):

SNAPDRAGON @ 1GHZ = 2100 MIPS

Samsung Omnia @ 624 MHZ = 800 MIPS

Iphone 3GS @ 600 MHZ = 1200+ MIPS

INTEL ATOM @ 1.6 GHZ = 3800+ MIPS

[link]

(#329) maru válasza oalex (#327) üzenetére

maru
(fanatikus tag)

így már tuti nem váltok Omina 2 -re. A kijelző lenne az egyetlen amit többet nyújtana, a kezelő felület meg nem biztos, hogy bejön nekem (sőt elképzelhető, hogy valaki ügyes megoldja, hogy fent legyen sima Omnián is).

(#330) erdoke válasza oalex (#328) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Ezek közül az iPhone-hoz lehet leginkább hasonlítani, mert a két CPU kvázi megegyezik, csak az órajelük fog némileg eltérni. Az összes többinél nehéz clock4clock összehasonlítást csinálni, mert architekturálisan különböznek. (lásd 528 MHz-es Qualcomm vs. 524 MHz-es XScale összehasonlítása)
Ha valóban 667 MHz lesz az Omnia2, szemben az OmniaPRO 800-ával, akkor az biztosan a nagyobb kijelző és a kisebb akksi miatt van, hogy az üzemidő ne legyen drasztikusan rövidebb.

(#331) oalex válasza erdoke (#330) üzenetére

oalex
(senior tag)

Én is erre gondoltam, de a +0.2" mennyivel fonnyaszthat többet??? Nem igazán érzem mérvadónak.

Az akku pedig hivatalosan is 1500mAh mind a kettőben. Nem tudom, hogy te honnan vetted, hogy az egyik kisebb.

(#332) oalex válasza oalex (#327) üzenetére

oalex
(senior tag)

A lenti linket rosszul írtam:

"Legalább is a Samsungmobile hivatalos bejelentése szerint."

Itt a helyes Link

a többi marad: ==>a "whats new" alatt, ==> "Press" majd, ==> "Samsung Omnia family"

(#333) oalex

oalex
(senior tag)

NEM igaz a pletyka!!!! (Zwiebel nem ijesztgesd a népet).

[link]

Ez egy tegnap esti Samsung hivatalos bemutató!!!

A tízenharmadik kép az érdekes:

ott van hogy 800MHz a Samsung által kivetítve.

És már az ár is hivatalos:

Availability of Samsung Omnia II: 18th July 2009 (no exclusiveness means any telcos)(Only BLACK, NO SILVER)
Pricing: Recommended Retail Price is S$898 (no contract with GST)

Magyarán mind független lesz és $900 ~ 175,000.-HUF függetlenül. Lehet, hogy lesznek függő verziók, de nincs egyik mobil társasággal sem kizárólagosság.

Az akku valóban kicsivel kisebb, de csak 60mAh

Továbbá a 6.5 upgrade is hivatalos lesz:
During the presentation, Winston revealed that the current OS is Windows Mobile 6.1. However, it will be upgraded free once Windows Mobile 6.5 is ready (Probably around end of the year).

És csak fekete lesz, amik a Videókon voltak, ezüst kerettel azok mind pre-production verziók.

Megjelenés: 18th July :C :C (mégsem Augusztus)

[ Szerkesztve ]

(#334) Zwiebel

Zwiebel
(tag)
LOGOUT blog

Sry, nem akartam rémhíreket kelteni, én itt olvastam, általában normális igaz dolgokat szokott írni de akkor most nem jött ez össze se nekik se nekem :N
[link]

De mennyi jó hírt adtál itt nekünk :R July 18 :Y :DD Bár az árat kicsit sokkallom :U Ja és még annyit, hogy akkor az sem volt igaz, hogy lesz 2Gb-os verzió, mert én itt 8-nál kisebbről nem látok infót.

Ui.: July 18-án már a boltokban is lesz? Mo.-n mikorra várható? Vajon itt még drágább lesz?
Azért maradt még néhány megválaszolatlan dolog ;]

(#335) oalex

oalex
(senior tag)

Érdekes, hogy a Pro-ról (B7610), amiről eleinte Júliusi megjelenésvolt híresztelve szintén, nincs e mukk sem a hivatalos tájékoztatón, pedig már a Jet-el együtt be jelentették a múltkor. Lehet, hogy az fog csúszni? :F
Az is érdekes, hogy a szörnyűséget is Pro-nak hívják (B7320) :U lesz it kavarodás.

Ja és van TV-out az Omnia 2 is!

[ Szerkesztve ]

(#336) oalex

oalex
(senior tag)

És úgy néz ki, hogy a kocka és végre rendesen működik, vagy csak sokat gyakorolt a srác vele :DDD

Videó

Még mindig gyönyörű a képe :Y

(#337) Zwiebel

Zwiebel
(tag)
LOGOUT blog

Ez így már nem is igazi :( Az Omnia nevet minden telefonra ráteszik már , mert gondolom az első jól fogyott, most meg már "Omnia család" phö... nevetséges. Ez a telefon nem is vall SZVSZ a Samsungra, inkább Blackberry vagy valamilyen Nokia . (Természetesen csak SZVSZ)

(#338) Zwiebel válasza oalex (#336) üzenetére

Zwiebel
(tag)
LOGOUT blog

Erre csak annyit tudok mondani, hogy szerintem ez egy BMBM-s teló lesz :DDD

BMBM = Best Must Buy Mobile !

[ Szerkesztve ]

(#339) AS

AS
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Úgy volt hogy béta modellben volt kisebb proci, de véglegesben már 800 Mhz lesz. :)
Igen véglegesen nem lesz krom csík tudtommal.

[ Szerkesztve ]

Note 2 ?

(#340) Zwiebel válasza AS (#339) üzenetére

Zwiebel
(tag)
LOGOUT blog

Jah akkor még1x bocs a rossz hírért. Bár tudok angolul ennyire azért nem vagyok benne a dologban :DDD

(#341) AS válasza oalex (#336) üzenetére

AS
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Jól látható hogy ez a Omnia2 már jóval gyorsabb mind az elődök! :)
Alakul ez!!

Note 2 ?

(#342) oalex válasza AS (#341) üzenetére

oalex
(senior tag)

jaja, nagyon várom. :R
Ezen már én sem láttam akadozást.

De azért 150e körül jobban örültem volna, de tudtam, hogy nem lehet annyi, hisz jobb mint a konkurencia kínálata és azok mind 180e körül vannak. Majd hülyék lesznek olcsóban adni. Mondjuk, ha nem lenne gyenge e a forint (mint tavaly) akkor most is 150e lenne, mint az eredeti Omnia volt fügétlenül hivatalosan.

(#343) erdoke válasza Zwiebel (#337) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Az Omnia lesz a Samsung WinMo készülék családjának neve, és ezen belül a "sima", csak számmal megkülönböztetett a full érintőkijelzős, a Pro toldalékos pedig a QWERTY-s. Amin még kellene dolgozniuk, hogy a WM Standard valamiképpen elkülönüljön, bár ez úgyis megszűnik rövidesen, tehát hosszú távra nem probléma.

Egyébként a Samsung eddig sokkal több WinMo okostelefont készített (i300, i500, i600, ezek sokkal előbb voltak, mint a Nokia hasonló modelljei), azért mert te nem ismerted ezeket, még nem újdonság a 7320-as.

(#344) erdoke válasza oalex (#336) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Én pont úgy látom, hogy a srác haláli béna, pl. nem tudja, hogy az Opera kedvencek közül dupla tapival kell megnyitni.

(#345) Zwiebel

Zwiebel
(tag)
LOGOUT blog

Okés értem :R

(#346) AS válasza oalex (#342) üzenetére

AS
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

550 Euro lesz kezdőben.

Note 2 ?

(#347) Zwiebel

Zwiebel
(tag)
LOGOUT blog

Egyébként tudtok olyan telóról ami mostanában jön ki és ellenfele lesz az Omnia 2-nek? HTC Firestone-t tudom egyedül, de szerintem abban sem lesz igaz a 8Mp-es kamera, prociban rosszabb szóval szerintem nem ellenfél :) HTC Hero Androidos ami pl. GPS tekintetében nem igazán megnyerő nekem , meg progi sincs rá olyan nagy számban. Már csak a Tegra-s telókra leszek kíváncsi :P

(#348) oalex válasza AS (#346) üzenetére

oalex
(senior tag)

Ez honnan tudod, mert ha az régebbi (pár hete) általam linkelt sajtó alapján, akkor az már nem érvényes. Mindig a frissebb bejelentés az érvényes. és a mostani alapján 640 Euro lesz.
Persze biztos lesz szürkén vagy elő-fizuval olcsóban is, de az még nem tudhatjuk.

[ Szerkesztve ]

(#349) oalex válasza Zwiebel (#347) üzenetére

oalex
(senior tag)

HTC Firestone nem lesz ellen fele.
LCD vs AMOLED
3.6 vs 3.7
600MHz vs. 800MHz

talán csak a 8Mp vs 5mp amiben jobb.
(elvileg Augustusban várható, de akkor ilyenkor már kellene lenie néhány prototípusnak a youtubo-n, ha igaz). Úgy hogy 20-30e vel alább kell majd árban pozicionálni, hogy versenyképes legyen.

A másik a Toshiba TG01, ott ugye a képernyő +0.4" (de csak LCD) és a proci 1GHz, de sok már pozitívumot nem lehet róla elmondani, nagyon széles let (a képernyőtől fügétlenül), talán még a 9mm vastagság amit a Pro közé lehet sorolni. UI az nagyon mínusz-os, de azzal nem is számol senki, SPB-t rá azt csók. Viszont az akku ideje az aggasztó.

(#350) Zwiebel

Zwiebel
(tag)
LOGOUT blog

Köszi szépen ! Én is valahogyan így gondoltam :R

Néztem vidit a TG01-ről , lehet , hogy pont belenyúltam abba amiben lassú volt ( bár ezt erősen kétlem mert többet is néztem ), de a paneleket ahogyan pörgették benne, alig akart átfordulni. Szeirntem nem igazán látszik meg, hogy a mostani leggyorsabb proci van bent .

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.