Ami veri a TP2 az már Júliusban jön !!!
!!!Légy jó mindhalálig!!!

Ami veri a TP2 az már Júliusban jön !!!
Ha lesz olyan gyors mint a HD Samsung akkor lehet ö lesz. 
Note 2 ?
Szerintem a HD-nál nem lesz gyorsabb.
De majd meglátjuk.
________________________┌∩┐(◣_◢)┌∩┐________________________
Szerintem ez egy sokkal jobb készülék, ezt vedd!
"a TouchWiz úgy szaggat, mint nagyanyám a tésztát" By: Bog
Hát, azért ez nem biztos, kamerában , gyengébb videóban is. ( nem a HD ra gondolok)
Lehet nem lesz gyors.
De ha gyors lesz és a fenti kettő is jó lesz , lehet ez lesz, mert a menüje nagyon szép alig látszik hogy Windows sőt inkább nem is látszik.
Note 2 ?
TD2 = Touch Diamond 2
Csak azért mert a gsmarena-s cikkben azt írják, conclusio-ba , hogy az még esetleg... 
Bár az a 800MHz-es proci perpill a legjobb lenne a TG01 után ha nem tévedek. Szerintem alázni fog mindent. TG01-ben a kamera csak 3 megapixeles, bár ez nem jelent semmit, de az i8000 menüje is nagyon brutál lesz
Na persze ott a HD de az meg nem WinMo, bár ez valahol előny is, nameg hátrány
Nagyon várom. Kíváncsi leszek mit tud .
Max. 58 nap a megjelenésig 
Egy új fogalmat szeretnék alkotni: ProG(r)a(m)mer
Android I7500 is érdekes lesz, az gyorsabb mint symbi...windwosnál meg 100*..
Note 2 ?
A 2 oprendszer közti különbség miatt venném ezt. A Touch Symbian nagyon el van (finoman fogalmazva) rontva szerintem.
Windows is , csak a gyártok felülete menti meg...
Igaz, de HD n is szerencsére van Samsung Touchwiz felület ami azért jó.
( mesze jobb mint a Nokia n97 gyári menüje.,.)
Na de most várok, időm van.
ÉS egy biztos, mindig csak jobb készülékek fognak megjelenni. 
Note 2 ?
csak a gyártok felülete menti meg
ez igaz.
Samsung Touchwiz felület ami azért jó
hát nekem nagyon nem tetszik symbianon, ahogy az N97 sem. Meg az csak egy része a rendszernek. Az egészet nem mentheti meg. Ellentétben pl egy TF3D-vel, vagy Omnia2-n lévő megoldással ami az egész WM-et megszünteti, kb 3 helyen ha kibuggyan. A Symbian esetében mind a Nokia mind a Samsung megoldása kis túlzással kb 3 helyen fedi el a gagyi touch symbiant.
[ Szerkesztve ]
Na ez igaz...
Én különben a Android 2.0 alapu rendszeret várom, Samsung menüvel( 2.0 ra rálehet húzni már)
Ilyen csak 2009 végén lesz talán.
Meg majd 2010 ben leszek kíváncsi a WM 7.0 ra. nagyon kíváncsi vagyok. 
[ Szerkesztve ]
Note 2 ?
HD nak viszont CP s a kijelzője így jobb kezelni a mint a másik 2 nokiát, és sajnos a Omnia2 is RS.. igaz ez a Windows miatt van.
Note 2 ?
Péntekig lesz tarilos 6.5 ROM Omniára. Az előtesztelők szerint a kijelző érzékenysége és az OS sebessége sokkal jobb mint a 6.1-é. A gyári Titanium felület is vetekszik a külsős megoldásokkal. Szóval ősztől az "alap" WinMo is sokkal versenyképesebb lesz, és akkor a WM7-ről még nem is beszéltünk.
Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke
Igen azt néztem, azt várom már nagyon 
Note 2 ?
Erdöke , ha van időd mesélsz nekem a WM 6.5 röl menyivel lesz jobb mint a 6.1 ? 
Note 2 ?
Megnéztem egy korábban belinkelt hosszabb videót, amin látni, hogy az üzenetkezelés sem a megszokott wm felületes (szerencsére). De ez hogy lehet? A Diamond2 tesztben azt írták, hogy a Microsoft ezt a részt nem engedte skinezni a gyártóknak. A Samsunggal kivételeznek? Vagy mi más magyarázat lehet erre?
[ Szerkesztve ]

HTC magyarázkodás esetleg?
Üzenet kezelésre eddig is volt/van 3rd party app., úgy hogy nem hinném, hogy lenne tilalom.
[ Szerkesztve ]
Ezen én is meglepődtem. 
Note 2 ?
Elnézve a TF3D-t nem hiszem, hogy nem tudták volna megoldani.
Lehet külső program is, nemcsak skin. Talán részben ez a magyarázat a WM6.1 alatti kevés szabad memóriára. Túl sok extra program fut.

jaja, szerintem is rengeteget elvisz a memóriából az új touch wiz.

Én nem is arra gondoltam, hogy nem tudták, hanem, hogy nem akarták.
arra meg nem látok okot.
a külső progi viszont hihető magyarázat.
Egyre jobban tetszik, most már jobban oda figyelek erre is. 
Note 2 ?

Omina 2 game
umalom üzőnek, gyro-val megy a versenyautó 
Az élet egy kurv@, mindenért fizetni kell. És mindig egyre többet...

sajnos az már régi anyag, talán volt is már linkelve.
Sziasztok!
Nem tudom, hogy ez már volt-e linkelve , ha igen akkor bocsesz
i900 és i8000 összehasolítás ![;]](/dl/s/v1.gif)
OmniaPRO előzetes szabad fordításban a phoneArena-ról.
Elég jónak tűnik az új WM6.1 felületük, kérdéses, mennyit tudnak belőle megtartani, illetve mennyire lesz fontos ez a WM6.5 alapú ROM-ban. 
hát van még rajta mit csiszolni... a képnézegetésnél, és a főmenüben oldalváltásnál erősen döcög
Szerintem ez az spb-re hajazó megoldás sokkal jobb mint a samsung widgetes. Ez az Omnia II esetében is így lesz? Remélem....
A videó után különösen érdekelne AS véleménye miért van fejlettebb menü az Omnia II-ben? Szerintem ugyanaz, sőt itt a szétcsúsztatás után még plusz dolgok is vannak, tehát egy hajszállal ugyan, de több dolgot kapunk mint az omnia2-ben.
Omnia 2 ben van 3d menü (KOCKA). , eben meg az a másik (üzleti menü van)
Note 2 ?
akkor meg egyenlő.
más kérdés, hogy azt a ***** kockát inkább ne is látnám. 
Jónak tűnik, bár nekem még az Omnia II a favorit
Arról mit lehet tudni , hogy a II-nek milyen kijezlzője lesz? Mert amit láttam angol nyelvű elő teszt videót abban 16Millió színről van szó, de mindenhol máshol "csak" 65ezer
Tudtommal a WM6.1 nem is engedélyezi a 16millió színt. Hivatalos info erről még nincs?
Vannak ebben a topikban videók az Omnia II-ről, azért is linkeltem a Pro-t, mert nagyon hasonló lesz a menürendszer.
Zwiebel,
WM6.1 alatt biztosan 65e szín lesz, WM6.5 hozzáállását még nem ismerem, de nem is igazán érdekel.
[ Szerkesztve ]
Okés köszi, az látod igaz, hogy ezen a vidin ez nem látszik
Bár szerintem ez 6.1 volt a zöld bekapcsoló háttér legalább is nekem arra utal
De ki tudja 
OMNIA PRO videó:
link
Note 2 ?
Lehet, hogy visszavonom, amit korábban írtam, s mégis csak beruházok rá 
► Més que un club ◄
Jó ez a Emulátor!
Note 2 ?

jaja, de inkább csak jópofa.
Így már azt is értem, hogy a videókon miért bénázott mindenki a Cube-al. Még emulálva sem lehet rendesen kezelni. Arra indul el amerre kedve van. Teljesen felejtős.
Widgetek nekem nem jönnek be (mint a i900 sem), de a több szintű WM beavatkozás (pld naptár, stb) az jó irányú fejlődés. De sajnos ez így is csak fél megoldás (pld hiába a csodás naptár, ahogyan rá kattintasz az új időpont bevitelre, máris a parasztos régi WM felületen találod magad). Majd mindenki szíve szerint rá teszi a neki megfelelő naptár programot, meg egyebeket.
A lényeg, hogy a vas jó legyen. 
AS te nem autó-val közlekedsz? erdoke és te?
Már kérdeztem tőletek korábban, ti hogy tervezitek megoldani az autós töltést/tartást (Igo stb.)? Csak nem kaptam választ. Titeket nem bosszant? Engem már csak ez tart vissza ettől (mindegy, hogy Omina Pro vagy 2) a stylust békát már nagy részt lenyeltem.
[ Szerkesztve ]
Örülök, hogy tetszik és , hogy tudtam valami újat mutatni 
Cube-ot eléggé nehéz kezelni szerintem is, de ki tudja, lehet, hogy élőben könyebb lesz, legalább is reméljük. 
Ja és ha nem mondjátok, hogy az SMS kezelést is megváltoztatták akkor felsem figyelek rá (bár látom még most sem láttátok
) , úgy látszik, hogy alapban ilyen lesz és nem külön progival , ami valljuk be egyáltalán nem rossz hír 
[ Szerkesztve ]

Brutális ez az Emu, gratula Samsung!
A Cube-hoz csak annyit, hogy nem csak forgatva lehet kezelni,
nem hiába vannak alul azok az ikonok és így már is állatul működik!
Próbáljátok ki igen látványos és gyors is!
Állat, hogy még az Asphalt 4-et is el lehet indítani! 
"Galaxy Note, Galaxy Tab 10.1, SE LiveView, DELL n5010 "

Ezekért van az SPB 3!
Az autós töltésre az én megoldásom az lesz,
hogy a töltőkábelt fixen hátulról rögzítem a tartóhoz és csak annyit hagyok látszani
amit feltétlen muszáj. 
"Galaxy Note, Galaxy Tab 10.1, SE LiveView, DELL n5010 "
Én úgy láttam, hogy oldalt is van egy csatlakozó, kb. ott, ahol az Omnián az egyetlen. Amúgy meg fejjel lefelé, ha támogatja a forgatás.
CUBE teljesen jogos, hogy úgy is használható
Az autós töltéshez én annyit fűznék hozzá, hogy nem hinném, hogy erre a Samsung nem gondolt volna ( habár kitudja ) 

Én úgy láttam, hogy oldalt is van egy csatlakozó
Én erről nem tudok, hol láttad? Mert én csak MicroSD, meg hangosítás, illetve be és kikapcs. láttam.
Amúgy meg fejjel lefelé, ha támogatja a forgatás
Ezt ugye nem mondod komolyan? Hogy néz az már ki, hogy fejjel lefelé van. Tők gáz. Többek közt rá van írva, hogy Samsung. Arról meg még nem is beszéltünk, hogy a lifegő menyire zavarja majd az esetleges fix megoldást.
Minden esetre akkor neked sincs ötleted, hogy milyen előnye van a user számára ennek a top-connect megoldásnak, azaz te is annak örültél volna, hogy ha lent van. Annyira nem említette senki, hogy már azt kezdtem érezni, hogy nekem vannak irreális elvárásaim.

Kicsit el bizonytalanítottál ezzel a dupla dogos dologgal. Attól függetlenül, hogy hülyeségnek hangzott a koreaiaktól belefért.
Na a lényeg, hogy nincs ott oldalt dugó:

Ez a bal oldal, ügye egyértelműen a hangosító (le/fel)

A jobb, a felsőbb része, standby / bekpacs gomb.

Az egyik a kamera gomb, a másik pedig a hülye Cube (kocka) dedikált gombja. Ekkora pazarlást/marhaságot, pont a leghosszabbul működő részének dedikált gombot csinálnak. Annyira elképesztő, hogy némely tervező hogy tudod szerezni diplomát. Nagyon remélem, hogy át lehet állítani a funkcióját valahogy a windows ban.
[ Szerkesztve ]
Egyre inkább hajlok a Omnia2 felé, szuper ez a Gyári Samsung menü, nagyon tetszik.
KOcka menü is jó , ha nem ujjal vezérled hanem az ikonokkal.
Kezdőben olcsóbb lesz mint a HD 
Csap egy picit még legyen gyorsabb, de tuti az lesz.
Note 2 ?
A fenti audio jack csatlakozót a tesztelők erőltették rá a gyártókra. Gondolom, egyszerűbb egy panelre tenni az összes csatit, azért került mellé a töltő is. Persze ez csak tipp.