nagyon szépek ezek az új samsungok. 
tarolni fognak
[ Szerkesztve ]
"a TouchWiz úgy szaggat, mint nagyanyám a tésztát" By: Bog
nagyon szépek ezek az új samsungok. 
tarolni fognak
[ Szerkesztve ]
Az iPhone árához szerintem nem lehet viszonyítani az új Samsungok árait.
Tuti, hogy olcsóbbak lesznek majd és gyorsabban fog esni az áruk is.
________________________┌∩┐(◣_◢)┌∩┐________________________

Ezért mondtam, hogy elfér ott a Symbian is. + az Android is.
3330 > 3510 > 3510i > 3650 > 6630 > N73 > N82 > i8910HD

már alig várjuk.
!!!Légy jó mindhalálig!!!
Itt is 5 Mp-es a gépezet

Akkor mégis helyesbíteni kellene a topic címét?
3330 > 3510 > 3510i > 3650 > 6630 > N73 > N82 > i8910HD
Remélhetőleg az akkumulátoros üzemidőn még jelentősen fognak majd javítani, mert egyelőre a kijelző nemhogy előny lenne, inkább komoly hátrány.
Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke
Elég valószínű hogy WM 6.5 el jön alapból a készülék..
Ez esetben októbernél előbb nem jöhet.
Note 2 ?

Fub+, a kijelző összehasonlítgatás nagyon jó, nem semmi a különbség. 
Üdv.M
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

De most a kamerának a pixelszáma tisztázódott már?

hivatalosan még nem nyilatkoztak. Egyik helyen ez szerepel a másikon az.
Szerintem maradni fog az 5 MP
A Jet pedig elvileg kapható az oldal szerint.
[ Szerkesztve ]
Inkább előrerendelhető.
Note 2 ?
Beszéltem a boltossal. Bolti garisan adja.
A pixelszám egyáltalán nem izgat, de a képminőség lehetne jobb az Omniáénál. Egy G600 szintű 5 MP-essel jpbban meg lennék elégedve, mint egy Omnia szintű 8 MP-essel.
Jelen esetben engem sem, de azért eldönthetnék már mi van
Már biztosan eldöntötték, csak még nem mondják, mivel 2-3 hónap van a megjelenésig. 

Hát ha a videóminőség ilyen tréé marad mint az orosz tesztben,
akkor nagyon szomorú leszek és másik alternatíva után kell néznem...
A Samu Jet S8000 simán leveri videóban.
"Galaxy Note, Galaxy Tab 10.1, SE LiveView, DELL n5010 "
Jah a JET nél 720*480 as videónál mindenhol megvan a 30 fps.
De Omnia 2 is olyan lesz.
Note 2 ?

Hát igen, ennél viszont a minimum frame rate: 3,953!!!
Ez elfogadhatatlan!
Nagyon remélem, hogy sikerül javítani,
bár az i900 Omniámnál ez nem sikerült pedig ígérték... 
Lehet, hogy a Windows miatt nem megy nekik?
[ Szerkesztve ]

Verizon Samsung Omnia 2 coming as early as July?
**Intel Core i7 2600k - 4.8Ghz + Noctua NH-D14* *Asus P8Z68-V Gen3* *8Gb Crorsai Vengeance LP* *ESI Maya44* *EVGA Geforce 560 GTX* *Dell 2405FPW* *Intel X25-M 80 Gb* *WD VelociRaptor 300 Gb* *5.5 TB NAS* *Chieftec 750W**

pont ezt a hírt linkeltem 6 hozzászólással fentebb. Kezdesz rozsdásodni.
Lényeg, hogy CDMA, úgy hogy csak USA.
láthatóan a képernyő zabál, azon nm tudom mit faragnak fwvel.
coreplayer teszt is harmatos majdnem HTC kategória..... azon viszont még tuti faragnak...
[ Szerkesztve ]
Szerintem.... The things we make ... make us. -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu

Samsungék dobhatnának valami szaftos hírt az éhező népnek (például, hogy hogy áll/gyorsul a rom fejlesztés, megapixel, stb.), olyan messze van még a szept-Okt. Addig min csámcsogjunk.

Ha bárki talál friss videókat az habozás nélkül linkelgesse. 

Na egyet új videót találtam, ami 6 órája került fel.
Sajnos Orosz, de régi és új Omnia össze hasonlítás. [link],
kocka / Cube forgatás itt már mintha javult volna (de csak egy kicsit, még mindig nem tűnik olyan h de simának mint ahogy kellene).

Ezt eddig nem is tudtam, hogy bezzeg az Omnia Pro ból nem hagyták ki a stylus-t

Na mi van? Semmi? 

Igen, egyenlőre Semmisung.
Addig is időhúzásnak lehet informálódni az egyik vetélytársól bővebben:
Első Teszt (németről ==>angol, úgy hogy nem az igazi)
Szép szép, de meg vannak a kétségeim. Az már most nagyon látszik, hogy a saját kezelőfelülete, nem sokat ér. De simán el tudom képzelni SPB 3.0 val, vagy az új Manila 2.5-el. Ütös! 
[ Szerkesztve ]
Doboz:
Sok sok kép:
link
Note 2 ?
ezek sztem direkt téged szivatnak.... 
Amúgy annyira nem tűnik rossznak a kezelőfelület, bár tény az SPB az SPB. 
Szerintem.... The things we make ... make us. -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu
LOL az nem az Omia hanem a Toshiba..
Toshiba kezelőfelülete nem jo , viszont a OMnia 2 felülete igen is hogy jó lesz.
[ Szerkesztve ]
Note 2 ?

Te nagyon okos
szerinted miért írtam, "....hogy Addig is időhúzásnak lehet informálódni az egyik vetélytársról bővebben:...."

Aludd ki magad, már késő van 
Amúgy elegem van a fotókból, tesztet akarok
, sőt azt, hogy már kapni lehessen 
[ Szerkesztve ]

LOL, jaja
, jól látod. Nem akarok Pro-t csak emiatt. De lehet, hogy rá kényszerülök.
Tudod, a remény hal meg utoljára.
[ Szerkesztve ]
Omnia2 eleve WM6.5-tel jön, azért ennyire bétásak még atesztek, és azért kell minmum augusztus végéig várni.
A TG01-nek is jót tesz majd a 6.5-ös frissítés...

Remélem, hogy tudod, hogy nem írtál ujjat. csak mert nekem válaszoltál 
Vagy annyira félre érthető volt a mostani írásom, amire válaszóltál, hogy én tűntem lámának?
Az első mondat után, hogy "sammisung.." minden további részemről a TG01-röl szólt (bele értve a kezelő felületet). Lehet, hogy az volt a gond, hogy azt hitted, hogy a végét az Omniá-ra értem? 
[ Szerkesztve ]

Ügyes találat. Jó videó.
Tényleg eszméletlen szép a képe (pláne így, hogy HD ben töltötték fel a videót: Úgy nézetek meg, mert megéri- csak a HD gombra kell rá kattintani).
Ami viszont kicsit aggasztó (nem tudom, hogy ki szúrtad e), az a 34MB szabad RAM (nem emlékszem ház percnél volt, de kb. a közepén). Gondolom, hogy ez a Samu agyon grafikázott új felülete miatt van, de akkor meg több RAM-ot kellet volna belerakni. Ha erre még rácsűr az ember valami extravagánsabbat, akkor kiakadhat. Sebaj, Omnianál sem volt sok RAM eredetileg, de aztán az új ROM-okkal egyre több szabad hely lett. Plusz ugye ez még csak beta rom én nem is WM6.5 (arra amúgy kíváncsi vagyok, hogy mennyit foglal).
AS + többiek: a stylust már kibeszéltük, ez van. De titeket nem zavar, hogy nagyon elbaszták az autós töltést is (összevissza fog lógni a zsinór és a az aktív tartó nem is lesz lehetséges, pedig milyen jó nézne ki ezen az IGO8). Valamint az asztali dokkolás (cradle) gyakorlatilag teljesen kizárták (ebben az esetben még a régi oldalsó is megoldás is jobb volt, mivel "landscape"-ben is eltudnám képzelni az asztalon, hisz azt jól kezeli, de fejel lefelé már nem). Plusz még az a hülye fedő is ott van.
Semmi előnyét nem látom, csak a hátrányait. Akkor meg könyörgöm miért nem volt jó a jól bevált megoldás, amit szinte az össze többi PDA gyártó alkalmaz.
Húú de megütném azt akinek ez a nagy ötlete volt és rábeszélte a tervezőket.
proci is gyors, képernyő is fasza, méret is jó. Hogy lehet két ilyen hülyeséggel a szinte tökélytől lemaradni?
[ Szerkesztve ]
Kissé lassú nem?
Vagy ez még bétás lenne?

Vagy ez még bétás lenne?
Mivel csak 3 hónap mulva jelenik meg és nem is ezzel a Windows-al Igen.

Ugyan ez csak a régi Omnia (De ha ez így tudja, akkor az Omnia II 800Mhz milyen lesz már) 
...Final Fantasy 7, Final Fantasy 8, Final Fantasy 9, Final Fantasy Tactics, Jet Moto, Destruction Derby 2, Twisted metal 2, Castlevania Symphony of the night, X-Men Vs Street Fighter, Tekken, Dino Crisis 2...
Gyakorlatilag bármilyen PSX játék (amiből úgye rengeteg van) Mind fut. Az N-gage a közelébe sem jön a mennyiségnek.
Ne ezt csinálja utána az N97 vagy az Iphone.
[ Szerkesztve ]

Akkor immáron hivatalosan is 5Mp a végleges.
Nincs értelme ezen szempontból nézegetni, majd kiadás után vagy inkább a megjelenés utáni első-második FWvel. Mint az első Omnianal.

A Samsung hivatalosan bejelentette, hogy hamarabb jön az Omnia II és az Omnia Pro. Ráadásul olcsóbban a vártnál.
[I]WinMo fans surely have a lucky week as today Samsung officially announced that their latest Omnia family phones, i.e. Samsung I8000 Omnia II and Samsung B7610 OmniaPRO will be commercially available earlier than rumored, and most importantly, they will cost less than it was expected.
Samsung
The WinMo flagship phone Samsung I8000 Omnia II will be offered at a suggested retail price of 549 euro and will start shipping in August, while Samsung B7610 OmniaPRO will hit the market even earlier - in July - at a retail price of 499 euro.
Of course, Windows Mobile 6.5 OS will probably not be included on the devices but a free upgrade is promised to all buyers once the OS becomes available.[/I]
Érdekesség, hogy akkor várhatóan gyorsan lemegy majd a HTC Pro2 ára, hisz spec-ben veri az Omina Pro
Most kezdhetek eszméletlenűl gyüjteni, pedig azt hittem Októberig rá érek 
[ Szerkesztve ]
És igen már Augusztusban jön
Ez aztán az öröm. Kíváncsi leszek, hogy mit fog tudni (mennyiben fogja verni pl. TD2-t.) a végleges
Vajon augusztusban már Mo.-n is lesz?
Ja és köszi, hogy linkelitek a vidiket 
Egy új fogalmat szeretnék alkotni: ProG(r)a(m)mer