Kezdő sebességnek nem rossz: videó
De szerintem lesz ez még gyorsabb is 
► Més que un club ◄
Kezdő sebességnek nem rossz: videó
De szerintem lesz ez még gyorsabb is 
► Més que un club ◄
állítólag vinni fogja a 480Ps videokat... ergo vszeg rendesen meg tudja hajtani (majd 3. vagy fözött rommal) a készüléket.
szerk: enjoy: 43mp.... 
[ Szerkesztve ]
Szerintem.... The things we make ... make us. -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu
Néztem a gsmarenas tesztet is... ha lassan is de elér WM arra a szintre, hogy dobozból kivéve azonnal használható.
Szerintem.... The things we make ... make us. -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu
Miért eddig nem lehetett használni, mikor kivetted a dobozból?
________________________┌∩┐(◣_◢)┌∩┐________________________

eddig a HTC oldalon álltam, bár anno diamond-omnia közül is nehezen, de diamond felé billent a mérleg.
de ez most nagyon tetszik, asszem megvan a diamondom utódja 
**Intel Core i7 2600k - 4.8Ghz + Noctua NH-D14* *Asus P8Z68-V Gen3* *8Gb Crorsai Vengeance LP* *ESI Maya44* *EVGA Geforce 560 GTX* *Dell 2405FPW* *Intel X25-M 80 Gb* *WD VelociRaptor 300 Gb* *5.5 TB NAS* *Chieftec 750W**

windows gomb nélkül hogy lesz wm6.5 erre?
mert diamond2nél nagyon ezt mondogatták, hogy windows gomb van már rajta, és ez kell a wm6.5-höz...
na meg most látom hogy omnia2-nél sincs stylusnak hely, és marad a lifegős izé. (nem mintha diamondon soxor használnám, de nagy ritkán jól jön)
**Intel Core i7 2600k - 4.8Ghz + Noctua NH-D14* *Asus P8Z68-V Gen3* *8Gb Crorsai Vengeance LP* *ESI Maya44* *EVGA Geforce 560 GTX* *Dell 2405FPW* *Intel X25-M 80 Gb* *WD VelociRaptor 300 Gb* *5.5 TB NAS* *Chieftec 750W**
Ha egy szifonnal, I7110, 5630, i8910el.... hasonlítom: Nem. Átlagember nem megy XDAra, nem tudja mi az az SPB..... nem is várható el tőle geek legyen mint mi.
...és tépi a haját. hogy nem találja el az ujjaval a startot az Xet.... ami bezony egy billes vagy szifonnal.... nem probléma.
A fenti telókba meg belerakja a simet és boldogság. btw én ezért tudtam 55Kért Omniat venni... tulaj örült, hogy megszabadult tőle..... Szóval én ennek csak örülök. 
Lehet a BOX gomb az... kitudja.....
Omniat én simán elkezelem kézzel. Ez meg nem 3.2 hanem 3.7"és ld képekt jó nagy ikonos + Wm6.5 is javít vmicskét, szóval ha váltanék rá nekm enm enne probléma. (Persze nem váltok mert félévre erre jön a WM7 tegraval.)
Anno amikor megvettem omniát, a kicsomagoláskor megnéztem a stylust, aztán annyit mondtam rá: hát dejó, de minek? S akkor vissza is dobtam a papirokkal, CD-vel együtt a dobozba... ott porosodik már hosszú hónapok óta 
Ekkora böszme kijelzőnél, és ilyen samsung felülettel már nem lesz rá szükség, semilyen körülmény mellett...
► Més que un club ◄

Én, atl eltekintve, hogy nagyon jó/gyors volt az Omniám míg meg volt. Az egyik ok amiért nem tudtam vele megbékülni, az a lifegő szar. Erre most itt egy álom gép, és csak azért is megint ezt csapják mellé.

Nagy ikon ide vagy oda, nekünk, akik egyfolytában állítgatunk rajta, rom frissítéstől kezdve mindent, és teszteljük a nap mint nap megjelenő pogikat, sajnos szükséges a stylus. .
[ Szerkesztve ]
!!!Légy jó mindhalálig!!!
Ajnye, honnan van infód, h mit tartalmaz a csomag? Esetleg link?
Mert én ahogy elnéztem nem nagyon lehet "lifegő szart" felakasztani.
Szerintem a samsung nem tervez ilyet hozzáadni, mert nincs is rá szükség...
De ha adnának is, akkor sem lesz lifegős, mert nincs hova beakasztani...
► Més que un club ◄

A lényeg, hogy nincs benne beledugható stylus, mindegy, hogy lifeg e vagy sem. Ez rossz döntés, már megint.
A stylust hiányolom. És igenis van rá szükség, különbem minek a resistív kijelző, ha valóban nem lenne rá szükség, akkor élvezhetnénk a kapacitív multitouch előnyeit, nem de bár. Ha sokat használod, állítgatsz rajta, tesztelsz progikat/romokat, írogatsz be seriálokat akkor nélkülözhetetlen a stylus, a mai állás szerint. A kézírást már meg sem említem.
Senki nem panaszkodott volna, ha HTC hez hasonlító megoldást alkalmaztak volna, akinek nem kell, az nem veszi elő. Viszont ahogyan megjelent az Omnia tavaly, ez volt az egyik leginkább reklamált pontja.
"Ekkora böszme kijelzőnél, és ilyen samsung felülettel már nem lesz rá szükség, semilyen körülmény mellett..."
---nagyon tévedsz...
A Koreaiaknak (és egyéb más Asia országokban) meg végkép kell a stylus, úgy hogy ne mond, hogy nincs rá szüksége. Azonban ha jól halottam, ott népszerű a lifegős.
Aztán ott vannak a hozzám hasonló virsli ujjú emberek, azért csak +0.3-0.5" ról van szó, az nem a világ vége. Én sokat
[ Szerkesztve ]

Ja még hozzá teszem, hogy én elhiszem, hogy te soha nem használtad a stylust, de azt is el kell fogadnod, hogy te nem vagy mindenki.
Én és itt bizonyára sokan mások használták/használják. HTC Pro 2-be (ami ügye ugyan ekkora és ott is virít a TF3D) nem hülyeségből tették bele. Még a GSMarean review videón is azzal mutatták be a tudását). WM 6.5 ide vagy oda.
[ Szerkesztve ]
Elég sokat gyűröm a masinát, de én se használok stylust, és maximálisan támogatom, hogy olyan felület legyen rajta gyárilag (is), hogy ne legyen rá szükség. Jelenleg nem egy, de nem is két alkalmazásra van szükség ahhoz, hogy ki tudd kerülni a használatát. Ha ritkán kellene, ott a tapiegér, amivel ki lehet váltani. Viszont az Omnia2-nek nem lesz tapiegere (sajnos), így marad a 3,7" kijelző, és a UI optimalizálása.
Soha nem volt lifegő szar az Omniámon, és örülök, ha végleg el lehet majd felejteni.
Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

wow, nem semmi, hogy átdolgozták a menüt, ez tényleg cool lett. Legalábbis így első pillantásra, bár nekem a sebessége nem tűnt annyira jónak. 

Nagyon durva a videó 
A világon minden szép, csak nem mindenki tudja értékelni a szépséget! Galaxy S JVT Semaphore 1.9.0+Ext4
fufu. ez nekem kell!! 
Az élet egy kurv@, mindenért fizetni kell. És mindig egyre többet...
Bazz, akkor van szükség stylusra... 
Én is elég sűrűn tolok fel az Omniámra új ROM-ot, volt már rajta vagy 15-20 update, elég sok progit próbáltam, nah meg eleinte sokat telepítettem újra cuccokat, aztán meguntam , s backupolok.
De ez idő alatt nem használtam a pálcikát.
Reset esetén sem a reset pöcökkel szórakoztam, hanem hosszan nyomva kikapcsoltam a telót. Kijelző kalibráláskor pedig elővettem egy fogpiszkálót 
A kézírásfelismerőnek pedig nincs értelme, főleg hogy javarészt nem ismeri az ékezetes betüket, akkor meg minek? másrészt sokkal gyorsabb bepötyögni landscape-es billentyűzettel a dolgokatl
Szerintem mi pont két ellentétes véglete vagyunk ennek az ügynek, egyikünk se fogja tudni meggyőzni a maga igazáról... 
► Més que un club ◄
A cube-os gomb nem lesz egyben tapipad is?
Mintha ezt olvastam volna valahol, persze akkor még nem jelent meg az Omnia2, szóval majd Bocháék megmondják 
► Més que un club ◄
Németek lefotózták az elődöt és ifjú utóddal : Link - további képek
► Més que un club ◄

De pont ez az, nem tudom milyen meggyőzésről beszélsz? Én el hiszem neked, hogy te nem használod.
A kérdés, hogy te elhiszed, hogy van aki használ stylust??? Ha igen akkor nincs miről beszélnünk, mert téged nem fog zavarni, ha van hozzá (olyan HTC beépített stylusban), csak te nem használód. Engem viszont zavar, ha nincs mert használnám.
Ez tény, ebben nincs miről meggyőzzelek.
Továbbá, ha nem stylus akkor nem örültél volna kapacitívnak jobban? Mert akkor már miért ne, nem?

Amen, én is annak örülnék, ha natív ujjas lenne.
Én is nagyon örülnék, ha végleg el lehetne felejteni a stylust, de amíg nem addig nekem kényelmesebb lene, ha hagyományos módon benne lenne.

5 vagy 8Mp???
Teljesen jogos a kérdésed Enjoy. Én szerintem a Samsung sem tudja igazán. Valószeg az történt, hogy 8MP vel tervezték kiadni, és azt írták a hátuljára (ezeket adták oda tesztelésre), de a véglegesnél 5MP mellet döntöttek.
Lásd Samsung hivatalos [sajtóközleményben] 3 napja is 5MP -ről van szó mind két típusban. A linken belül a Samsung Omnia family hírekre (az első) kell kattintani:
NOTE TO EDITORS:
Omnia II (I8000)
Network
HSDPA 7.2 Mbps / HSUPA 5.76Mbps
EDGE/GPRS 850 / 900 / 1800 / 1900MHz
UMTS 900 / 1900 / 2100MHz
Display
65K WVGA AMOLED Display (3.7”, 480 x 800)
Advanced R-type Touch Screen
OS
Windows Mobile 6.1 Professional
Camera
5 Megapixel CMOS / Auto-Focus / Dual Power LED
OmniaPRO B7610
Network
EDGE / GPRS 850/900/1800/1900 / HSDPA 3.6 Mbps
OS
Microsoft Windows Mobile 6.1 Professional
Display
16M WVGA AMOLED Display (3.5”, 480 x 800)
Camera
5 Megapixel CMOS
majd Wm7el menni fog minden ujjal.... addig nem minden/nem tökéletesen.

A másik ami lehet, hogy Amerikai modell 5MP a többi ország 8MP
Nos igen, akkor val'szeg 5MP-es lesz, de így akkor is furcsa.
Illetve másik mizéria az a bekapcsoló gomb:
Képek a cikkben
Most akkor van a tetején bekapcsoló gomb, vagy csak letevő-piros gomb hosszan nyomásával történik ez meg...?
[ Szerkesztve ]
► Més que un club ◄
Ott a tetején a bekapcs gomb
OMNIA2 ennyivel jobb az omniánál:
1. Screen Size = 3.7"
2. Screen Type = AMOLED
3. Screen Resolution = WVGA
4. Screen Responsiveness = Advanced R
5. Video Recording = 480p
6. Video Lights = Dual power LEDs
7. HSUPA = 5.76Mbps
8: New 3D UI with cube = TouchWiz 2.0
9. 3.5 mm audio jack
10. microUSB
11. CPU 800MHz
Aki nem érti annak lefordítom.
+ Infó:
A kijelző tartalmaz egy újítást is, az úgy nevezett R-Touch technológiát. Itt az „R" az elektromos ellenállásra utal. Haszna a gyorsabb reakció idő, és a pontosabb találat.
Akik jártasak a plazma vagy LCD tv-k világában azok tudják mit jelent a „p" vagy „i" betűk. Például adott egy LCD TV 1250i vagy 1250p felbontásban. Az első esetben (i) képfrissítésenként ami lehet 50-100-200Hz is csak minden második sort jelenik meg a képernyőn, míg a „p" progresszív letapogatás esetén egyszerre jeleníti meg az összes sor másodpercenként 50-szer, vagy akár 300-szor. Ez a magyarázata a készülék következő tulajdonságának megértéséhez. Ez a kütyü DVD szerű lejátszásra és felvételre képes 480p felbontásban. Ez messze van a HD minőségtől, de nem is az a lényeg, hanem a gyors jelenetek sem mosódnak el, köszönhető a magas képfrissítésnek, és az erős processzornak. Kamerája 5MP CMOS autófókusszal, és mezei dupla LED vakuval.
Processzora saját gyártmány ultra alacsony fogyasztású 800Mhz Samsung, ami kell is 3D-s kezelői felület életre keltéséhez, és az interaktív játékokhoz.
WinMo 6.1 professional vezérli, ami elő van készítve a WinMo 7.0 fogadására
6.5 kimarad?
Note 2 ?
Jó hallani ezt az R-Touch-os dolgot , remélem majd élőben is meglátszik a sebesség különbség
AS: kérlek magyarázz el nekem két dolgot, mert nem vagyok benne biztos!
OMNIA II:
Hány megapixeles a kamera? 5MP vagy 8MP
Mert videók alapján mindkettő létezik: VIDEÓ
Illetve hol található a bekapcsoló gomb? Telefon tetején vagy A piros-letevő gombon
Ugyanis kétféle van, legalábbis youtube-on: Felül van , Alul a lerakó gombon van a kikapcs
► Més que un club ◄
Másik topikban írtam erről.
De igen lehet az amcsik a 5 megás változatot kapják , más bekapcsoloval.
De az is lehet hogy még nincs eldöntve menyi lesz a kamera felbontás, én 8 rol tudtam, lehet Samsung később meggondolta magát.
Mig a készülék nem lesz kapható lehetnek változások.
Note 2 ?
Engem a kamera nem izgatna, ha 5MP-es lenne, csak a bekapcsoló gomb lenne jobb, ha felül lenne 
Már megszoktam, hogy fent van.
Egyébként ezen van HOLD gomb? mert mintha láttam volna olyan képet is 
Pl: a kamera gomb közvetlen szomszédságában mi az ott: KÉP
Felette gondolom vagy main menu gomb, mint omnián, vagy hold gomb 
[ Szerkesztve ]
► Més que un club ◄
Friss videó
Azért azt észrevettem, hogy a Jet-et sokkal könnyebben lehet kezelni ujjal.
Valószínűleg jobban kezelhető a Jet, de még nincs viszonyítási alapunk, mert nagyon csak nem véglegesek ezek a verziók.
Majd 1-2hónap múlva okosabbak leszünk, de az biztos, hogy az Omnia II sokkal többet fog fejlődni szoftveresen, mint a Jet
► Més que un club ◄
Nekem nincs egy-két hónapom. Lassan túladok az i780-mon és kell az utód, de azonnal

Sok sok kép:
itt is 8 megás:
OMNIA2:
Igen végre minden menüpont ujjal vezérelhető lesz. 
8.0 kamera:
Kocka menü:

A beállítások se Windows kénézetüek

Touch player

szép lányok:

Note 2 ?

Egyre inkább igaznak tűnnek azok a pletykák, miszerint késni fog mind kettő (legalább Augusztusig, de Szeptember is lehet belőle). Leginkább a ROM miatt, látszik is, hogy még bőven akadozik, a Cube az meg mindenki kezében eddig egyenlő volt a halállal. De majd kicsiszolják aszt jó lesz.
Nagyon várom, hogy mielőbb készen legyen egy stabil verzió. N97 már kilőve (csalódás/paraszt vakítás)
Marad versenyben a Omnia 2, Omnia Pro és HTC Pro 2 (valamint ha valamikor mégis jönne a toshiba, a számomra impozáns 4.2" kijelzőjével, meg persze a snapdragon).
Ebböl, ha nem tévedek a HTC Pro 2 kapható és működik. A többire még várni kell.
Az álom gépem, a mai állás szerint:
Toshiba mére 4.2"
Palm Pre UI (kinézetre és persze ha annak is kijavítják a gyermek betegségeit) Jelenleg szerintem a legjobban kigondolt (az sem baj, ha majd WM7 nek hívják, csak hogy valami hasonló legyen és persze nyitottan, sok 3rd party fejlesztői lehetőséggel).
Samsung sebesség és hardver (OLED, de kapacitív), a stepelhető 1Gb legujabb snapdragon is elfogadnám
HTC xda-dev támogatás.
Qwerty az opcionális, de ha van benne akkor állati legyen és lokalizált (gondolok itt az ékezetekre)
Ezért én akár 200e is leperkálnék.

Na de vissza a való világba 
[ Szerkesztve ]
Hát pedig szerintem nálunk kb nyár közepe-vége fele lesz kapható.
De az is lehet, hogy csak ősszel... és az ugye van 1-2hónap 
► Més que un club ◄
gui is változik még + nagyon béta még a firm... ne nézz egyelőre kezelhetőséget.... apropó I900 blog óta jól ismerjük a FW fejlődés Samsungnál..... tippre még minimum 2hó míg piacképes lesz de inkább 3... szeptemberre talán....
oalex: Mi nem tetszett benne? Én jó 1hónapja fogdostam meg egyet és az rendben volt.
[ Szerkesztve ]

Az N97 re érted a kérdést?
Ha igen, akkor egyszerűen az, hogy egy 5800 XP +qwerty +hülye widgetek és 3x annyiba kerül.
Most komolyan a legkomolyabb features a N97 -en az a 9 widget. Ezért mutogatták az az összes videón, de kérem abban mi a pláne. Erre telet az óriási programozói gárdájuknak, mikor a Palm kis csapata meg 0-ról felhozott egy WebOS ami cserében tényleg innovatív és ütös.
Nagyon gyenge még a touch felülete, mint a n97 topic-ba írtam, nagyon nehezen mozdul meg a Nokia a piacra. Másfél évet adok és megelőzi a Samsung.
Kint van már az Omnia2 uraim...mi több Magyarországon van.
[147k az induló ára ami sztem nem vészes!]
Samsung Galaxy S II (CriskeloServanTEAM ICS V10) + 32GB Class 10 MicroSDHC + Sennheiser IE8 (Sony MDR-EX10 Hybrid) + FiiO E11 + SanDisk Sansa Fuze+
Én csak a I8910 HD-t látom kinnt. Biztos, hogy az I8000 Omnia II-ről beszélsz? 
Sry, de én nem találom. Aztán lehet hogy csak mert reggel van még 
[ Szerkesztve ]
► Més que un club ◄
Sorry, ezt benéztem...

Samsung Galaxy S II (CriskeloServanTEAM ICS V10) + 32GB Class 10 MicroSDHC + Sennheiser IE8 (Sony MDR-EX10 Hybrid) + FiiO E11 + SanDisk Sansa Fuze+
Kár érte, pedig de jó lett volna 
Mindenesetre örülnék , ha ekörül az ár körül alakulna a kezdőár. 
► Més que un club ◄
Igazából én az Omnia HD-t neveztem Omnia2-nek.
Valahogy egyszerűbb volt. 
[ Szerkesztve ]

Nekem ez a kedvenc videóm eddig. Jó lett a zoom.
Ha nem veszett el minden, akkor hol van?
Jó lett az új gyári billentyűzet is 
► Més que un club ◄

Jaj!
Nem fogod el hinni, hogy bekapcsoltam a gépet, azt láttam az ominózus hozzászólásodat, olyan álmos voltam még a tegnapi póker miatt, hogy mielőtt tovább kattintottam vagy olvastam volna vagy egyáltalán át gondoltam volna, már nyúltam is a pénztárcámhoz, hogy van e nálam ennyi pénz, vagy fel kell e venni.

Olyan jó árat írtál, hogy annyiért tuti azonnal megvenném, meg szerintem még itt jó páran, válság ide vagy oda. A régi Omnia megjelenésnél, ami ugye ehhez képest gyengébb, ráadásul a koriban nagyon jól ált még a forint, volt 150e.
Azonban:
1. tuti, hogy több lesz az ára (én olyan 175-190e körülire sarcolom, és +20e lesz a qwertys) + 5% áfa emelés. Meg hát nagy kérdés, hogy Augusztus vége-Október elején, hogyan fog álni a forint.
2. Ahogyan már többen írtuk, még nincs készen, úgy hogy 3 hónap múlva a reális, hogy itthon kapható lesz.
...Addig ne riogassuk egymást
![;]](/dl/s/v1.gif)
Xever:
Ügyes vagy, jó a videó. Mindenki mindent osszon meg, ne kíméljetek. 
[ Szerkesztve ]