- Autós kamerák
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
R2D20208
addikt
Gyári Rom, Rootolva kipucolva, és imádom. Semmi Romolás, buhera. Megvárom a G - t, az az egyetlen amire cserélném. Amúgy a Topickban csak elégedett felhasználók vannak. [link] 3 hete nem Romolok, és van egy stabil jó gyári Romom, ami még kinézetre is maximálisan tetszik. Szóval se HOX se S3, ez mellett maradok.
[ Szerkesztve ]
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
R2D20208
addikt
válasz qpakcovboy #40329 üzenetére
Fel a Gmail Címtárba, majd le a másik telefonra Gmail szinkronnal. Pl.
-
R2D20208
addikt
-
R2D20208
addikt
ELEGANCE XWLPX V5 ROM Ez is jó volt régen. Spanyolok nagyon kedvelik amúgy.
-
R2D20208
addikt
válasz schulzz #41084 üzenetére
Szió ! Ha bármely Custom Kernelt felrakod Odinnal, a Kernel tar - t a PDA hoz tallózva, telefon download módba, akkor az Rootolja is egyben a telefonod, és lesz CWM - ed is. Siyah Kernellel nyugodtan próbálkozhatsz. Részletes leírás az egyes hsz - ben. Tehát nem kell ragaszkodnod CF Roothoz.
[ Szerkesztve ]
-
R2D20208
addikt
válasz Butcher-HUN #41275 üzenetére
Kép kéne róla sztem. Gariszervíz tuti nem, hisz fizikai sérülés. Ha dobsz egy fotót, valaki hozzáértő leírja mit lehetne cserélni. Én is anno szétszedtem egy S2- t , de nem ígérem biztosra , hogy meg tudnám mondani neked. Én megcsináltatnám a kíváncsi haver költségére, és ez sztem természetes kéne legyen az ő részéről is.
[ Szerkesztve ]
-
R2D20208
addikt
Kíváncsi leszek mikorra lesz majd stabil rendszer újra a JB - ből. ICS - nél is volt egy "váltás" időszak, amikor még nem volt igazi az elején.
[ Szerkesztve ]
-
R2D20208
addikt
válasz Weeman1 #41628 üzenetére
(#41630) turika86 Szar Support ? Nézem S2, S3 Topikot rendszeresen. Olvass bele picit. De szívesen idézek 10-100, vagy bármennyi hsz - t. Srácok ez nem megy, az nem megy. Így újra indult, meg úgy. Elment az imei stbstb. Napi szintű "sírás" . Egy hónapja felraktam a legújabb 4.0.3 - at, és azóta egy FC - m nem volt. Rootoltam, kipucoltam ,betonstabil. Bele lehet olvasni 4X fórumba. S3 - ról váltók, HOX ról váltók. Egy panasz nincs. Hát ennyit a Supportról. Ez nem Flame, hisz tudod / tudjátok mennyi samum volt.
(#41629) zack Én novemberben megyek olaszba, és már veszem is a G - t az elsők között. Nagyon jó előfizuk vannak kint mindenre. Addig 4X .
[ Szerkesztve ]
-
R2D20208
addikt
válasz R2D20208 #41632 üzenetére
Ez nem vita volt, és nem is folytatom, hisz nem lenne értelme. Egy szóval, inkább legyen nekem félévente frissítésem, és ne legyen 1000 Custom Romom, de legyen egy betonstabil rendszerű telefonom gyári FW - vel. Mert az a nem semmi. OFF vége, és sorry.
-
R2D20208
addikt
válasz edgelaszlo #41634 üzenetére
Északon vagyok Bro. Trentinóban is van. de Rocker dzseki nincs Nyomjál linket és megnézem neked töki. Szombaton is megyek Olaszba. Gyere velem !
Telóügy : Nekem elegem volt az állandó Romolásból. Így most "nyugalmam" van, de stabil is a rendszerem, aminek örülök.Kérem senki ne jelentsen, elfelejtettem a szerk gombot. Köszönöm !
[ Szerkesztve ]
-
R2D20208
addikt
Sosem hibáztatnék gyártót.És egy rossz szavam sincs a Samu technlológiájáról. De a Userek 99 % - a nem hozzáértő mint te, hanem átlagfelhasználó. Ha nem csináltad volna meg a párod Ace - jét , milyen lenne ? Emlékszem a használhatatlan szóra a te szádból is.
[ Szerkesztve ]
-
R2D20208
addikt
Persze hogy tudom miről beszélsz. És én is kipucoltam maximálisan most is a telefonom. Én röviden, és velősen annyit szerettem volna írni, hogy végre találtam valamit, aminek tetszik az UI - je is, ( fehér és nem fekete ) látom csodálatosan a napfénynél is a kijelzőt ( S. Amoled hátránya ) és este nem égeti ki a szemem és betonstabil, és nem Romolom ( mert nincs is lehetőségem ) És jelen helyzetnek örülök. Én Samut nem szidtam, de én p@cs rendszeresen követtem a kijött újabb és újabb FW - ket, és szinte nem volt egy Backupom sem. És nekem sem volt természetesen gondom Samuval, de mégis. Sok FW, sok Rom ( egyik jó másik nem ) sok Romolás, sok felesleges időpocsékolás. Első telefon, amin egy Rom egy hónapja van fent, és nem hiányzik az újabb. Hoxon is Romoltam, és az nem volt ilyen jó. Érc ?
JA és UI - nak annyit, néha kijött 5 frissítés egymás után , és követtem / követik az emberek, mert hú most már LPZS - m van, nem LPX, és érdemi változás semmi nem volt. És rengeteg idő, munka fölöslegesen.
[ Szerkesztve ]
-
R2D20208
addikt
válasz Varszegig #41652 üzenetére
Úgy néz ki, akkor ott van a gond. ( ezt is írtam ) A hétről hétre kijövő FW - k, és a kismillió Custom Rom. Sok Rommer XDA - n Rommernek nevezi magát, és kivesz berak appokat, amik igen is káoszt okoznak, okozhatnak a rendszerben. Persze van nagyon sok jó is, de van sok aki több munkájából csak összemókol valamit. Én nem Samu ellenességből írtam. Nekem Samu UI nem tetszett ( ugye kinek mi ) alap Stock számomra ocsmány volt, ezért romoltam. Te viszont , így hogy elfogadod milyenségét, és tényleg nem hetente , naponta romolsz, teljes mértékben elhiszem, hogy elégedett vagy vele.Pl Rotate is felrakott Custom Romot, és megőrült a sok FC - től.
(#41654) kano Épp írtam , hogy elhiszem, és fentebb írtam a lehetséges okát. De ugye azt ti is látjátok nap mint nap S2 , S3 fórumban is, hogy ez nem jó , az nem jó, ezért vagyok sík ideg, meg azért vagyok az ? ( én ezt is meguntam pl )
(#41651) bpmcwap Mindenkinek hiszek. Ahol gyári Rommal is gáz van, akkor az nagyrészt Userhiba. Volt pl PLQ ( első ICS ha jól emlékszem ) meg néha néha van egy-egy nem sikerült FW, de az ritka.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
R2D20208
addikt
-
R2D20208
addikt
Boldog szülinapot Erpy !
-
R2D20208
addikt
-
R2D20208
addikt
Túl sok dolgot "kavart", lopott bele a Romba. Annyi minden van már benne, hogy szinte kajak felesleges lenne. Ő is azt hiszi, minél több dolog van a Romba, annál " trendibb " és jobb. Ellenkezőleg jön ki a működésben ez. Amíg ezt nem lépte, addig volt jó a Rom.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Black Friday - 2023.11.24. / Cyber Monday 2023.11.27.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Autós kamerák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.