Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Samsung Galaxy S2 Archivum I. (téma lezárva)

(#9001) pestibenji

pestibenji
(fanatikus tag)

Nekem is létezik ez a jelenség, hogy 720p-ben kb 1,5x-sen nagyított képet kapok 1080p-vel pedig kb 2x-esen O.o Azt hittem ez normális vagy valami. Ez tényleg egyedi jelenség? Másoknál teljesen ugyanakkora a videokamera képe, mint a fényképezőjé?

Samsung Galaxy S2 - Batista70 Rom, Speedmod Kernel, Android 2.3.5

(#9002) Nite válasza djapor96 (#8951) üzenetére

Nite
(senior tag)

eszembe jutott valami egeszen vad: nincs valami "cucc" amivel ki lehetne "polirozni" a kijelzot? ;]

♪♫ ha sok a zseton egyből felcsillan a csipátok, elkezditek rázni az *s *k! ♪♫

(#9003) Flashhh válasza pestibenji (#9001) üzenetére

Flashhh
(tag)

No, akkor nem csak en vagyok, mar kezdtem aggodni. De lehet hogy nem is kell mert normalis jelenseg. Bar ketlem, mert nagyon idegesito es szerintem nem normalis mert igy szinte hasznalhatatlan :S

Samsung Galaxy S2 I9100 VK ROM LP8

(#9004) Metacska

Metacska
(lelkes újonc)

Sziasztok!

Én egyelőre csak telefonálni szeretnék vele. Megköszönném, ha segítenétek az alábbi problémámban. [link]

Előre is köszönöm! :)

(#9005) kali válasza Flashhh (#9000) üzenetére

kali
(PH! félisten)

a samsung apps -> opciók -> letöltések részlegben sincs semmi azzal kapcsolatos dolog? mert amennyiben korábbi firmware verzió alatt már frissítetted, vagy újabb firmware verzió van fent, ami alapban tartalmazza, úgy eltűnhet a sima samsung apps listából!
bár érdekes, mert nekem a letöltési részlegben ott figyel, ellenben a verzió dátumánál 2011.07.02 szerepel, de ezzel csak az a gondom, hogy az xwkf3 firmware felhúzása is korábbi, illetve még xwkf1 firmware verzió alatt frissítettem a kamera firmware verzióját, de az a dátum meg még korábbi!?!? :U

GEMINI PS-626USB Professional DJ Mixer, kábelek, átalakítók...stb eladó! http://href.hu/x/csoe

(#9006) Sankoo válasza Flashhh (#8979) üzenetére

Sankoo
(újonc)

Bluetooth-on keresztül átküldeni az összes kontaktot nem ok?nekem e51ről mindent átvitt.

(#9007) gyuromoj

gyuromoj
(fanatikus tag)

Na most néztem meg hogy mi a helyzet a telefonom szoftverével.
Ezeket írta ki:

PDA: I9100XWKE2
PHONE: I9100XXKDJ
CSC: I9100TMHKD1
Build Info: Fri May 6 07:48:55 KST 2011

Érdemes frissíteni? Vagy mit csináljak vele?

HALA MADRID! /BATTLETAG:gyuromoj1988#1370\

(#9008) csabám válasza kali (#8993) üzenetére

csabám
(őstag)

Köszönöm, az első kérdést fel sem tettem, a második érdekelt csak :DDD

pestibenji: Nálam is jelen van, de csak full hd - nál.

[ Szerkesztve ]

„They fuckin' poke each other on Facebook.”

(#9009) gezatata

gezatata
(tag)

létezik olyan program amivel figyelni lehet hogy programonként külön külön melyik mennyit fogyaszt

(#9010) gyuri2008

gyuri2008
(fanatikus tag)

Üdv
Ilyen szerkentyűje van valakinek [link]
Ugyanis ha jól tudom SGS II mikró sim kártyával működik.

[ Szerkesztve ]

Privátra illik válaszolni:) Üdv Gyuri....HTC One x

(#9011) migabi24 válasza gezatata (#8956) üzenetére

migabi24
(fanatikus tag)

Töröld az eredeti időjárás widget odex fájlját, mert ez deodex romokra készült és a programba is van, 2 odex fájlal soha nem fog működni ;)

(#9012) norbert999 válasza gyuri2008 (#9010) üzenetére

norbert999
(fanatikus tag)

Rosszul tudod!

(#9013) gyuri2008 válasza norbert999 (#9012) üzenetére

gyuri2008
(fanatikus tag)

Köszi a választ, :R tehát beletehetem a jelenlegi kártyámat.
Szerintem össze tévesztettem az iPhone-telefonnal.

Privátra illik válaszolni:) Üdv Gyuri....HTC One x

(#9014) gezatata válasza gyuri2008 (#9010) üzenetére

gezatata
(tag)

hát nem, normális kell bele

(#9011) migabi24 nagyon szépen köszönöm, igy már értem miért nem ment,

[ Szerkesztve ]

(#9015) dancsuri válasza gyuri2008 (#9013) üzenetére

dancsuri
(őstag)

azzal összetéveszthetetlen :Y :az egy nagy sza...... ez meg egy gyönyörüség.

Egy karton sör=24 doboz, egy nap=24 óra, ez nem lehet véletlen

(#9016) No.01

No.01
(senior tag)

En is a kamera upgrade utan nyomozok, de semmi... sem Samsung Apps-on se sehol...
Ilyenkor mi van? Egyaltalan miert szedtek le :F

(#9017) No.01 válasza gyuromoj (#9007) üzenetére

No.01
(senior tag)

Ennel csak jobb SW letezik. Nekem tegnap ota megszunt a melegedes igaz elotte sem sutott, de kezmeleg volt, de most semmi.
Az akksit meg me stressz testnek fogom alavetni. reggel 7-kor bekapcsoltam (ejszaka tolton volt) es ma minden errol intezek. Ha igy kibir egy napot akkor Kali nevet imaba foglalom :K

(#9018) Bazsy

Bazsy
(tag)

Sziasztok!

Symbianrol valtanek S2-re nemsoká. Hogy lehetne megoldani a contactok átvitelét a legegyszerűbben?

Bazsy

(#9019) Cold5 válasza Bazsy (#9018) üzenetére

Cold5
(tag)

Szia,

Én is E71-ről váltottam. Egyszerűen kijelölőd az összes névjegyet és Bluetooth-on átküldöd!

Üdv,
Cold5

kérnék 8 bacardit, 4be, 2 kólával...

(#9020) Gizmo94 válasza dancsuri (#8959) üzenetére

Gizmo94
(őstag)

Mivel nem tudtad mivel összehasonlítani, így letöltöttem, nálam ennyi lett a teszt:

Szerk.: Lite'ning Rom v1.5

[ Szerkesztve ]

(#9021) Manka76 válasza Bazsy (#9018) üzenetére

Manka76
(kvázi-tag)

Fogod kimented sd-re majd SG2-ben importálás sd-ről és kész.

Samsung UE46C6000, Onkyo TX-NR609, Samsung BD-D6900, Mordaunt Short Avant 904i, JBL SCS178, Sony Xperia S. A gyógyulásomat felgyorsította a leépülésem. A választ megköszönni nem szégyen.

(#9022) Sógi válasza Metacska (#9004) üzenetére

Sógi
(őstag)

Tegnap próbáltam neked segíteni, de nem reagáltál :N [link]

(#9016) No.01: samu appson úgy keresd, h "galaxy s2 camera update", én is alig találtam mert galaxy-val kezdődik a neve...De aztán lehet, h leszedték és tévedek..

[ Szerkesztve ]

SGS2

(#9023) adodaniel válasza No.01 (#9017) üzenetére

adodaniel
(tag)

Tudnál segíteni abban, hogy melyik a jobb SW ennél? Nem főzött kéne, hanem amiben minden ugyanígy van. Nem nagyon értem itt a sok "kódnevet", amivel az SW-ket illetitek. :) Köszi!

Samsung Galaxy S II stock LP7

(#9024) Manka76 válasza dancsuri (#8959) üzenetére

Manka76
(kvázi-tag)

Nekem ennyi

Samsung UE46C6000, Onkyo TX-NR609, Samsung BD-D6900, Mordaunt Short Avant 904i, JBL SCS178, Sony Xperia S. A gyógyulásomat felgyorsította a leépülésem. A választ megköszönni nem szégyen.

(#9025) Metacska válasza Sógi (#9022) üzenetére

Metacska
(lelkes újonc)

Igen láttam köszönöm, de sajnos nem működött a dolog! :(

.spb fájlba menti egyébként a névjegyeket. Azért lenne szükségem a helpre, mert körülbelül 400 telefonszámról van szó, amit nem igazán szeretnék bepötyögni :O

(#9026) No.01 válasza Sógi (#9022) üzenetére

No.01
(senior tag)

Koszi mindjart meglesem...

Adodaniel:

Keressd meg Kali HSZ-eit 8361 ill 7670 minden benne van es ha nem akarsz fozott ROM-ot akkor ennel szvsz nincs jobb. ja es mellesleg minden negativumot megold (melegedes, gyors akksi merules)

[ Szerkesztve ]

(#9027) adodaniel válasza No.01 (#9026) üzenetére

adodaniel
(tag)

Rendbe, köszi. Áttanulmányozom.

(#9028) adodaniel válasza No.01 (#9026) üzenetére

adodaniel
(tag)

Egy kérdés: ez T-mobil-os telefonnal is működik? Beállításaim megmaradnak? Pl. játékmentések

(#9029) No.01 válasza adodaniel (#9028) üzenetére

No.01
(senior tag)

Tudtommal minden elveszik... (termeszetesen mukodik T-mobilos telefonnal is es mielott kerdezned nem lesz fuggetlen :B )

Megnezne v.ki ezt a camera app-ot? Nalam nincs barmit isa irok be a keresobe... (galaxy, camera, SGS, mar mindent probaltam ami eszembe jutott)

[ Szerkesztve ]

(#9030) adodaniel válasza No.01 (#9029) üzenetére

adodaniel
(tag)

Rendben, akkor rootolnom is kell. Azt tudtam, hogy nem lesz független, nem is szeretném. :) Köszi a segítséget.

(#9031) Sógi válasza Metacska (#9025) üzenetére

Sógi
(őstag)

Mármint a kies menti spb-be, ugye?
Ha igen, akkor az lehet a megoldás, h kimented az spb fájlt és újrahúzod a kiest + eltávolítod a régi samu drivereket, ezután gép restart (elvileg látni fogja a kies is a telefont) és visszamented az spb-t az adott helyre, de azt be is lehet tallózni asszem, ezután mehet a telefonra..
Mit gondolsz?

(#9029) No.01: telefonról keresed a camera frissítést az appon?

[ Szerkesztve ]

SGS2

(#9032) adodaniel

adodaniel
(tag)

Hogy kell a google-n tárolni a névjegyeket stb-t?

(#9033) No.01 válasza Sógi (#9031) üzenetére

No.01
(senior tag)

Igen. Miert lehet mashogyan is?

A beepitett idojaras app csak akkor frissul ha ranyomok vagy beallithato a frissites gyakorisaga v.hol?

[ Szerkesztve ]

(#9034) kali válasza No.01 (#9033) üzenetére

kali
(PH! félisten)

amennyiben erre az alkalmazásra gondolsz; hírek és időjárás -> opciók -> beállítások -> frissítési beállítások -> automatikus frissítés [*] -> frissítés gyakorisága; fél óra, 1 óra, 3 óra, 6 óra, 12 óra, egy nap

adodaniel; vagy felszinkronizálod a telefonod gmail fiókjából oda a névjegyeket, vagy eleve oda viszed fel, és onnan is leszinkronizálhatod a telefonra azokat!

[ Szerkesztve ]

GEMINI PS-626USB Professional DJ Mixer, kábelek, átalakítók...stb eladó! http://href.hu/x/csoe

(#9035) Sógi válasza No.01 (#9033) üzenetére

Sógi
(őstag)

Jah, nem, még nem lehet webről elérni az S2-őt a samsungapps.com-on...
De kész vagyok...Ami S1-hez van fent az jó S2-hez is általában, mivel droid, de ez a camera app-ra nem él :U

[ Szerkesztve ]

SGS2

(#9036) tombike válasza dancsuri (#9015) üzenetére

tombike
(fanatikus tag)

mibol gondolod h sza..?
en hasznalok 4es szifont es ezt
a szifon hibatlan ez is jo de ez messze nem olyan stabil mint a szifonom, lehet erte bantani, es nem vitazni akarok, hisz nem vok elfogult, mivel mindkettot hasznalom

ezt hackkelni kell mindig, ahogy anno az s-t is, de ebben meg ez a szep, a szifonban meg a stabilitas

(#9037) anzo

anzo
(senior tag)
LOGOUT blog

(#9038) kali válasza tombike (#9036) üzenetére

kali
(PH! félisten)

10 hónapos sgs használat (nagyobb léptékű frissítgetési hullám; 2.1 -> több 2.2 -> több 2.2.1 -> 2.3.2 -> több 2.3.3 -> 2.3.4) után, az sgs2 esetén azt érzem már most, 2.3.3 (xwkf3/xxkf1/oxxke2) alatt, hogy nem feltétlenül kell állandóan buherálni, már így is nagyon jó, nincs olyan hiba, ami miatt új firmware verzió eljövetelét várnám! az sgs is jó volt, mitóta kijött a 2.3.3/2.3.4, de ez az érzés mégsem volt meg bennem ennyire, mint most, az sgs2 esetén!

(#9039) 03061981

03061981
(kvázi-tag)

Sziasztok!
Van egy Telenoros SGS2-m, de én T-s vagyok. Erre létezik megoldás, hogy élvezni tudjam SGS2 remek szolgáltatásait? ;]
Válaszotokat köszönöm! :) :R

Privire illik válaszolni! Legalább ennyit: Kevés! Sok! Elkelt! Ha sürgős hívjatok! http://tinyurl.hu/NSMn/

(#9040) anzo válasza 03061981 (#9039) üzenetére

anzo
(senior tag)
LOGOUT blog

Amit csinálni szeretnél a telefonnal azt beírod a market keresőjébe és megkapod a megoldást.

(#9041) gyuromoj válasza No.01 (#9029) üzenetére

gyuromoj
(fanatikus tag)

Én este mentem fel a Samsung Appsra és rögtön felajánlotta hogy frissítsem a Camera-t. Frissítettem, de nem vettem észre semmit. Kitette az ikonját, de nem tudom mi a lényege.

(#9042) fireman3 válasza gyuromoj (#9041) üzenetére

fireman3
(lelkes újonc)

Az ikonra kattintva telepíti.

Samsung Galaxy S2 T-mobile LPW

(#9043) tombike válasza kali (#9038) üzenetére

tombike
(fanatikus tag)

osztom, en direkt azert vettem, hogy egyik ilyen masik olyan rendszer legyen, es naprakesz tudjak veluk lenni

(#9044) Xever

Xever
(lelkes újonc)

Üdv!

Ha minden jól megy ma veszek egy ilyen telót egy sráctól. Új, Samsung garis, kiskereskedőtől, csak ő ajándékba kapta és nincs rá szüksége.
Van ötletetek mit érné meg megnézni rajta mielőtt megveszem?
Kijelző teszt kód megvan de hírtelen több ötletem nincs.

Előre is köszi.

Ha nem veszett el minden, akkor hol van?

(#9045) kali válasza gyuromoj (#9041) üzenetére

kali
(PH! félisten)

miután az ikon által induló alkalmazással frissítetted a kamera firmware verzióját, utána eltávolíthatod a keretalkalmazást, nem lesz már rá szükséged a későbbiekben!

Xever; ezzel a kóddal minden fontos funkció működését ellenőrizheted; *#0*#

[ Szerkesztve ]

(#9046) No.01 válasza gyuromoj (#9041) üzenetére

No.01
(senior tag)

Telefonrol Samsung Apps ikon vagy h?? Mar probaltam marketba birni Samsung Apps-ban keresni sot en kis naiv meg a kiessel osszekotve is vartama sultgalambot... semmi.

Kali koszia tippet en meg nem ertemme h miert kell kezzel frissitgetnem :B

(#9047) milanmylo

milanmylo
(fanatikus tag)

Na feltettem az iGo-t, de azt írja, hogy tegyem be az sd kártyát és a content fájlokat. Miket kell még mellé felpakolnom? Leszedtem netről, egy komplett map-poi csomagot ezeket hova kell másolnom?

ROM frissítést nem lehet elrontani, csak nem a leírtak alapján végezni.

(#9048) gyuromoj válasza No.01 (#9046) üzenetére

gyuromoj
(fanatikus tag)

Igen telefonról csináltam az egészet. Miután feltelepítette, felajánlotta a program törlését.
Amúgy a "szoftverezés" mennyire bonyolult? El lehet vele rontani a telefont?

(#9049) No.01 válasza gyuromoj (#9048) üzenetére

No.01
(senior tag)

Nem fer a fejembe, h nekem miert nem ajanlja fol... :(

Elrontani nem tudod! adott a 2 HSZ ott van benne minden hidd el en 1 hetet keszultem ra, h megcsinalom mert azt gondoltam egy nagyobb lelegzetvetelu dolog lesz (mar ilen filmekben latott hekkeleses/programozasi kepek is bevillantak :DDD de mikor nekialltam csak annyit kerdeztem hangosan: Vazzeg ez ennyi? :K )

(#9050) gyuromoj

gyuromoj
(fanatikus tag)

Valaki meg tudná mondani hogy ha leszedtem netről a Gameloft-os HD játékokat, akkor azokból miért nem telepíti fel mindet?
Eddig csak ezeket rakta fel:
Real Football 2011 HD
Shrek Kart HD
Hero Of Sparta HD
GT Racing HD

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Samsung Galaxy S2 Archivum I. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.