Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Samsung Galaxy S2 Archivum I. (téma lezárva)

(#50001) C.Brigante válasza R2D20208 (#49989) üzenetére

C.Brigante
(PH! addikt)

már nem tudlak követni möster, annyi romot csináltál mostanság!! :)

uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ / Stock LPF

(#50002) R2D20208 válasza C.Brigante (#50001) üzenetére

R2D20208
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem többet mint Illusion, Vagy Turkbey és a többi Rommer. Én csak követgetem szerényen a dolgokat, és tanulgatok...Minnyá fotók, Changelog ;]

SGS-2 GB / KL1 / Void Echo

(#50003) DIEGO15

DIEGO15
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

49986 ra senki nem tud megoldást?

Dell Studio 1537, Galaxy SII

(#50004) C.Brigante válasza R2D20208 (#50002) üzenetére

C.Brigante
(PH! addikt)

ne írd már off-ba, beszélnek itt annyi faszságról on-ba mint az állat! :DDD

uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ / Stock LPF

(#50005) ERPY válasza DIEGO15 (#50003) üzenetére

ERPY
(őstag)

Sztem minden normális rommal okés a gps. Mi a bajod vele egyébként?

Samsung Galaxy SII

(#50006) DIEGO15 válasza ERPY (#50005) üzenetére

DIEGO15
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

nem talál jelet, ha 10percig egyhelyben állok akkor néha összejön neki, de ahogy elindulok megint elveszti a jelet.

(#50007) R2D20208

R2D20208
(PH! addikt)
LOGOUT blog

R2D2_Custom_Style_7.0 XWLA4 - Sony Bavaria

(#50008) Rotate válasza R2D20208 (#50007) üzenetére

Rotate
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

szép lett :) egy a Bluetooth notification icon nem tetszik, kicsit nekem kilóg a környezetéből :) de szép, egyben van az egész :) grat :)

Samsung Galaxy SII (XXLPW / 4.0.3)

(#50009) R2D20208 válasza Rotate (#50008) üzenetére

R2D20208
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Köszi. Cserélem. Erre én is gondoltam :)

(#50010) trobi28 válasza R2D20208 (#50007) üzenetére

trobi28
(senior tag)

Jól néz ki :K
Várom a linket sok szeretettel,tesztelném :K

DIEGO15: Milyen FV-t használsz?

[ Szerkesztve ]

Új HDMI MHL Adapter eladó

(#50011) DIEGO15 válasza trobi28 (#50010) üzenetére

DIEGO15
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

xxlpb

(#50012) trobi28 válasza DIEGO15 (#50011) üzenetére

trobi28
(senior tag)

Tegyél fel egy GB-t,ezek az ICS-ek még nem tökéletesek.
KK5 egy jól bevált stabil rom,annál nem lesz gondod a GPS-el :K

(#50013) zack

zack
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Elvileg péntek du GS2 tulaj leszek, ha holnap elviszik az i4-et. :)
2 kérdésem viszont már most lenne. Akarok venni hozzá MicroSD-t, lehetőleg olyan adatátvitelűt, ami az 1080p felvételt akadás nélkül képes rögzíteni.
Samsung 32Gb Class10 megfelelő lenne? Szkeptikus vagyok a minőségét illetően, mert túl olcsónak tünik (12k).
A másik kérdésem, a ROM-okra irányul, mégpedig hogy létezik e hasonló ROM mint GS1-nél a voodoo, tehát valami olyan kellene majd ami a zene minőségét kissé turbózza.
A ROMokról és a hogy melyik miben jobb a másiknál, van valami összefoglaló lehetőleg magyarul?

Egyelőre ennyi. :)

Samsung Galaxy S II (CriskeloServanTEAM ICS V10) + 32GB Class 10 MicroSDHC + Sennheiser IE8 (Sony MDR-EX10 Hybrid) + FiiO E11 + SanDisk Sansa Fuze+

(#50014) DIEGO15 válasza trobi28 (#50012) üzenetére

DIEGO15
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

tegnapig omega 10.2 volt fennt de az sem jó.
mit ajánlasz?

[ Szerkesztve ]

(#50015) lefkosia válasza zack (#50013) üzenetére

lefkosia
(senior tag)

kb. 5 hónapja használom a samsung 32gb class 10 kártyát. Hibátlanul teszi a dolgát, szerintem a legjobb választás, és az ára is kedvező :K
Zene turbózását ezzel tudod állítani.

Galaxy Note

(#50016) djapor96 válasza Skynet258 (#49875) üzenetére

djapor96
(senior tag)

Fém hátlap és a 2000-es akksi mennyire passzolnak össze?

Qtek S100 --> Mio A701 --> HTC Kaiser --> Samsung Omnia i900 --> SonyEricsson Xperia X10 --> Samsung Galaxy S2 --> Samsung Galaxy Note ICS

(#50017) djapor96 válasza DIEGO15 (#49986) üzenetére

djapor96
(senior tag)

Mi a normális? nekem az illusion 3mp alatt fog jelet....

Qtek S100 --> Mio A701 --> HTC Kaiser --> Samsung Omnia i900 --> SonyEricsson Xperia X10 --> Samsung Galaxy S2 --> Samsung Galaxy Note ICS

(#50018) ERPY válasza DIEGO15 (#50014) üzenetére

ERPY
(őstag)

Próbáld ki te is R2 romját.

Samsung Galaxy SII

(#50019) happy555 válasza rizso (#49957) üzenetére

happy555
(tag)

Ez klassz, ha valaki redelne, megköszönném ha betársulhatnék!
pls priv Bp. XVIII.

Nem vagyok babonás, mert az szerencsétlenséget hoz!

(#50020) happy555 válasza djapor96 (#50016) üzenetére

happy555
(tag)

Volt már itt olyan tulaj akinek 2x járt szervízben a teló, hogy nem fog holdat. Aztán levette a fémes tokot róla....

Nem vagyok babonás, mert az szerencsétlenséget hoz!

(#50021) Leonardo91 válasza happy555 (#50019) üzenetére

Leonardo91
(fanatikus tag)

Egy kerületbeli :D

(#50022) djapor96

djapor96
(senior tag)

Valaki Illusion ICS-t próbálta??? Érdekelne, hogy milyen.... :)

(#50023) Skynet258 válasza djapor96 (#50016) üzenetére

Skynet258
(PH! addikt)

Sajnos semennyire. Ez csak a normál méretű akksihoz jó.

Andro-ID BLOG: http://andro-id.info ** Powered by Samsung Galaxy SII **

(#50024) rizso válasza zack (#50013) üzenetére

rizso
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem egy jó ideje 32GB Samsung CL10-es kártyám van, eddig nem volt gond vele. Tesztvideó.

happy555: én is ismerősön keresztül szereztem, de lehet, hogy rendelek/rendeltetek még párat.

(#50025) trobi28 válasza djapor96 (#50022) üzenetére

trobi28
(senior tag)

Szerintem eléggé döcögös.Az összes közül amit próbáltam R2-é volt a legjobb :K

(#50026) F-ECT$ válasza zeroo5ux (#49967) üzenetére

F-ECT$
(PH! nagyúr)

Csak sajnos a mostani marketes verziója szar a skype-nak, kb 10-15 perc beszélgetés után bont/fagy/fc :(

Akár 20 GB DropBox ingyen - http://db.tt/n8ZgNt4x

(#50027) zack

zack
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ok. Köszönöm a válaszokat. :R

A progik kb. hány %-a fizetős, és mennyi az átlagáruk? Mert így elsőre elég drágának tünik a 800-1000ft appokkal. :U

Samsung Galaxy S II (CriskeloServanTEAM ICS V10) + 32GB Class 10 MicroSDHC + Sennheiser IE8 (Sony MDR-EX10 Hybrid) + FiiO E11 + SanDisk Sansa Fuze+

(#50028) F-ECT$ válasza zack (#50013) üzenetére

F-ECT$
(PH! nagyúr)

Végül beleugrasz a GS2-be? Pedig próbáltunk lebeszélni róla :DDD

Kíváncsi vagyok a véleményedre wave és i4 után. Szívesen kipróbálnám én is hosszabb távon valamelyik iphonet (nyomkodtam már őket, de egészen más, ha csak próbálgatod, mintha több hétig/hónapig használod), de sajnos az fm hiánya és a kis kijelző miatt eddig kiestek. A kijelző talán nagyobb lesz az i5-ben, de az fm szerintem továbbra is hiányozni fog :(

A samsung jelenleg bevezető áron nyomja a kártyáit, azért ilyen olcsó.

(#50029) Favilla

Favilla
(kvázi-tag)

http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/vv-zsuzsi-nem-banja-a-brutalis-verest-2079829

Szerintetek VV Zsuzsi milyen rom-ot használ az sgs2-jén? :D

(#50030) zack válasza F-ECT$ (#50028) üzenetére

zack
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Elvileg elviszik ma az i4-et, és holnapra le van beszélve egy GS2.
Bármi közbejöhet a vétellel kapcsolatban, de ha elviszik az i4-et, biztos hogy Android vonalra lépek. ;) Sajnos 130k nem lesz új független GS2-re, de pár hónapos használtra igen. Tervben van még HTC Sensation (XE ROMmal), és egy új SE Arc S is.
De ezek csak akkor, ha nem jönne össze a lebeszélt GS2.

Hol a legolcsóbb jelenleg a GS2 újonnan? Jó GSM bolti garis is.

(#50031) F-ECT$ válasza zack (#50027) üzenetére

F-ECT$
(PH! nagyúr)

Attól függ milyen progikra gondolsz? Persze a legtöbb jó fizetős, de vannak belőlük ingyenesek, amikben ha szerencséd van, akkor csak reklám van, ha nincs, akkor kisebb funkcionalitás.

Az ár is nagyot szó, az egyik legjobb játék a Where's my water pl csak 1 dolcsi. Érdemes egyébként itt is akciókra várni, volt pl olyan, hogy 10 napig, naponta 10 app 10 centért volt kapható.

Ha meg nem vagy biztos a dologban, akkor 15 percig ki tudod próbálni, vagy esetleg ott a virágbolt, ha hosszabb próbát szeretnél vásárlás előtt...

(#50032) fecs

fecs
(fanatikus tag)

Van egy szupi kis működö S2-m az aláírásomban szereplő megfelelőkkel.
Ki szeretném próbálni az ICS-t az XXLPB rommal.
Hangosan gondolkodom, hogy ne kövessek el hibát.

Csinálok egy CWM backupot még a működő rom-ról, hogy vissza tudjak térni rá.
Teljes Titanium mentést is csinálok.
Lementem a névjegyeket is.

Utána milyen wipe-okat csináljak mielőtt felrakom az XXLPB-t odinnal?
Titaniummal mit rakjak vissza az XXLPB.re, hogy a mentett állások megmaradjanak?

Samsung Galaxy S II - CyanogenMod9

(#50033) knyitogato válasza Favilla (#50029) üzenetére

knyitogato
(senior tag)

:D

de hhogy nem iPhone van nála? :P :)

SGS2 4.0.3 T-Mobile

(#50034) csabám válasza fecs (#50032) üzenetére

csabám
(őstag)

Titaniummal lehetőleg ne állíts vissza appokat, csak adatokat, azokat is ha nagyon muszáj.

Miután lementettél mindent (azért a fontosabb dolgokat áttenném gépre), akkor wipe, factory reset. Majd odinnal LPB. Majd miután felment, megint factory, wipe, stb. Ha így csinálod, akkor nem lesz gond.

Megjegyzés: Ha akarsz sd - re telepíteni (egy két játék alapjáraton oda települ), akkor root után tedd vissza a gyári kernelt, vagy telepítés előtt, válaszd le a külső sdt.

[ Szerkesztve ]

„They fuckin' poke each other on Facebook.”

(#50035) F-ECT$

F-ECT$
(PH! nagyúr)

A sok összehasonlító videó adta az ötletet, kérdés, hogy lenne-e igény a következőre:

Egy kb 1-2 órás sgs2 találkozó pesten valahol, ahová mindenki hozná a telefonját, és lezsíroznánk, hogy a telefonokon mindenféle rom előforduljon: gyári, r2, ics beta, illusion, miui, check, criskelo, turkbey, stb.

Egymás mellé lehetne tenni a telefonokat, és meg lehetne nézni, hogy melyik mennyire smooth, mi hogy működik, ki mit szeret / nem szeret az adott romban, stb. Így mindenki eldönthetné, hogy melyik rom tetszik neki, és egymástól is lehetne ötleteket meríteni.

Szerintem ennek akkor lenne értelme, ha lenne legalább 5-6 ember akit ez érdekel, és hajlandó az ő általa használt romról beszélni egy kicsit, és nem fél a "versenytől" ;]

Szóval, kinek lenne egy ilyesmihez kedve?

(#50036) zack válasza F-ECT$ (#50031) üzenetére

zack
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hát akkor ez anyagilag dettó olyan lesz mint az iOS. Azt hittem anyagilag kicsit jobban fogok járni a vásárlásokkal, és olcsóbbak lesznek a progik.
iOS progikra nagyon sokat költöttem, és kicsit félek, ha maradnék Android vonalon, akkor mi lesz velük. :U

(#50037) csabám válasza csabám (#50034) üzenetére

csabám
(őstag)

Ha esetleg a pr. kódod most nem xeh, akkor állítsd vissza a lpb feltétele után, hogy az apn - eket belője és rendesen működjönek (tárcsázó ---> *#272*a telefonod imei száma#).

[ Szerkesztve ]

(#50038) Caaabi válasza rizso (#50024) üzenetére

Caaabi
(fanatikus tag)

szeva, mennyibe tudsz szerezni 32 gigásat?

SGS2 - WanamLite v11.9 XWLPF

(#50039) Rotate válasza csabám (#50034) üzenetére

Rotate
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

inkább pont fordítva nem? appeket igen, adataikat nem :)

(#50040) joy_k válasza Tuninger (#49921) üzenetére

joy_k
(újonc)

En teszteltem -27 fokban es semmi baja nem volt, kisse a kepernyo belassul de maskent nincs baja szegenynek. Ma reggel is volt annyi csak mar nem vettem elo.

(#50041) csabám válasza Rotate (#50039) üzenetére

csabám
(őstag)

A tapasztalatok azt mutatják, hogy az app visszaállításnál/után voltak gondok. De ha gb - ről megy ics - re, akkor inkább semmit azt mondom :K

Én csak adatokat állítok vissza (pár játék mentés, mást nem) és még nem volt gondom.

Mi van amúgy ezzel a T - s rommal (XWLA4), ami otán jött? Vagy nem jött. . . :DDD

[ Szerkesztve ]

(#50042) Rotate válasza csabám (#50041) üzenetére

Rotate
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

de amikor adat nélkül állítasz vissza, csak simán visszatelepítgeti egyesével, a free legalábbis... szal csak annyi, hogy nem kell egyesével keresgélni...

(#50043) csabám válasza Rotate (#50042) üzenetére

csabám
(őstag)

Akkor lehet, hogy csak én vagyok ennyire érzékeny erre :) Én nem szeretem a tb - vel való visszaállítást - kivétel amit írtam - így soha nem volt semmi gondom még.

[ Szerkesztve ]

(#50044) zool1 válasza zack (#50013) üzenetére

zool1
(fanatikus tag)

p.ü.

(#50045) Varszegig válasza zack (#50036) üzenetére

Varszegig
(PH! addikt)

az appok nem a telefonhpz, hanem a google accountodhoz tartoznak, azaz ha váltasz 2 androidos teló között, akkor az appok mennek veled. Kivéve, amik nem kompatibilisek.

Samsung Galaxy S II/XWKK5, Jkay Deluxe 13.3.8

(#50046) kali válasza csabám (#50043) üzenetére

kali
(PH! félisten)

jogos, szerintem is jobb semmit sem visszaállítani ilyen módon, pláne nem 2.x -> 4.x léptéknél! az új rendszer alatt jelentkező hibák nagyobb hányada, ilyen visszaállítgatások okozta problémákból ered!

GEMINI PS-626USB Professional DJ Mixer, kábelek, átalakítók...stb eladó! http://href.hu/x/csoe

(#50047) Piwi válasza csabám (#50041) üzenetére

Piwi
(őstag)

Ez a mizéria anno sgsen is volt amikor megjelent a GB :) mindenki írta hogy ne legyenek a programon tbvel visszaállitva mert az nem egészséges :) érdekes módon nálam semmi gondot nem okozott, pedig utána úgy használtam majdnem 1 évet a keszüléket

Samsung Galaxy S2 2.3.6, CriskeloROM V38 , KL1 modem, SiyahKernel-v2.6.13

(#50048) kaisers

kaisers
(kvázi-tag)

Illusion 1.0.1. XDA-n:
[link]

[ Szerkesztve ]

(#50049) DarkGubi válasza Piwi (#50047) üzenetére

DarkGubi
(fanatikus tag)

Most kipróbálásra én is frissítettem ICS-re és a TB-vel állítottam vissza kb. 50 programot és nincs semmi problémám (leszámítva, hogy az egyik nem teljesen kompatibilis az ICS-el).
Mindig TB-ot használtam mindegyik verzió váltásnál (Blade: 2.1 -> 2.2 -> 2.3, Blade -> SGS2, SGS2: 2.3.(X) ->2.3.(X+1) -> ICS) és minden OK.
Vagy csak szerencsém volt?

Video games ruined my life. Good thing i have two extra lives.

(#50050) kali válasza Piwi (#50047) üzenetére

kali
(PH! félisten)

nem is egészséges - bár azt vélhetően senki sem modta, hogy biztosan lesznek hibák, ellenben ha adódik hiba, akkor nagyobb hányadban a visszaállítások miatt!
eltérő verziós firmware alatt, minimum a címzéseket kell újradolgoznia a rendszernek a visszaállítás után/miatt, ami idő és energia - más kérdés, hogy ez mennyit vesz ki a rendszerből, de valamennyit biztosan!

GEMINI PS-626USB Professional DJ Mixer, kábelek, átalakítók...stb eladó! http://href.hu/x/csoe

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Samsung Galaxy S2 Archivum I. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.