már nem tudlak követni möster, annyi romot csináltál mostanság!! 
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ / Stock LPF
(#50001) C.Brigante válasza R2D20208 (#49989) üzenetére

már nem tudlak követni möster, annyi romot csináltál mostanság!! 
(#50002) R2D20208 válasza C.Brigante (#50001) üzenetére
Nem többet mint Illusion, Vagy Turkbey és a többi Rommer. Én csak követgetem szerényen a dolgokat, és tanulgatok...Minnyá fotók, Changelog ![;]](/dl/s/v1.gif)
SGS-2 GB / KL1 / Void Echo
49986 ra senki nem tud megoldást?
Dell Studio 1537, Galaxy SII
(#50004) C.Brigante válasza R2D20208 (#50002) üzenetére

ne írd már off-ba, beszélnek itt annyi faszságról on-ba mint az állat! 

Sztem minden normális rommal okés a gps. Mi a bajod vele egyébként?
Samsung Galaxy SII
nem talál jelet, ha 10percig egyhelyben állok akkor néha összejön neki, de ahogy elindulok megint elveszti a jelet.
R2D2_Custom_Style_7.0 XWLA4 - Sony Bavaria
szép lett
egy a Bluetooth notification icon nem tetszik, kicsit nekem kilóg a környezetéből
de szép, egyben van az egész
grat 
Samsung Galaxy SII (XXLPW / 4.0.3)
Köszi. Cserélem. Erre én is gondoltam 

Jól néz ki 
Várom a linket sok szeretettel,tesztelném 
DIEGO15: Milyen FV-t használsz?
[ Szerkesztve ]
Új HDMI MHL Adapter eladó
xxlpb

Tegyél fel egy GB-t,ezek az ICS-ek még nem tökéletesek.
KK5 egy jól bevált stabil rom,annál nem lesz gondod a GPS-el 
Elvileg péntek du GS2 tulaj leszek, ha holnap elviszik az i4-et. 
2 kérdésem viszont már most lenne. Akarok venni hozzá MicroSD-t, lehetőleg olyan adatátvitelűt, ami az 1080p felvételt akadás nélkül képes rögzíteni.
Samsung 32Gb Class10 megfelelő lenne? Szkeptikus vagyok a minőségét illetően, mert túl olcsónak tünik (12k).
A másik kérdésem, a ROM-okra irányul, mégpedig hogy létezik e hasonló ROM mint GS1-nél a voodoo, tehát valami olyan kellene majd ami a zene minőségét kissé turbózza.
A ROMokról és a hogy melyik miben jobb a másiknál, van valami összefoglaló lehetőleg magyarul?
Egyelőre ennyi. 
Samsung Galaxy S II (CriskeloServanTEAM ICS V10) + 32GB Class 10 MicroSDHC + Sennheiser IE8 (Sony MDR-EX10 Hybrid) + FiiO E11 + SanDisk Sansa Fuze+
tegnapig omega 10.2 volt fennt de az sem jó.
mit ajánlasz?
[ Szerkesztve ]

kb. 5 hónapja használom a samsung 32gb class 10 kártyát. Hibátlanul teszi a dolgát, szerintem a legjobb választás, és az ára is kedvező 
Zene turbózását ezzel tudod állítani.
Galaxy Note

Fém hátlap és a 2000-es akksi mennyire passzolnak össze?
Qtek S100 --> Mio A701 --> HTC Kaiser --> Samsung Omnia i900 --> SonyEricsson Xperia X10 --> Samsung Galaxy S2 --> Samsung Galaxy Note ICS

Mi a normális? nekem az illusion 3mp alatt fog jelet....
Qtek S100 --> Mio A701 --> HTC Kaiser --> Samsung Omnia i900 --> SonyEricsson Xperia X10 --> Samsung Galaxy S2 --> Samsung Galaxy Note ICS

Próbáld ki te is R2 romját.
Samsung Galaxy SII

Ez klassz, ha valaki redelne, megköszönném ha betársulhatnék!
pls priv Bp. XVIII.
Nem vagyok babonás, mert az szerencsétlenséget hoz!

Volt már itt olyan tulaj akinek 2x járt szervízben a teló, hogy nem fog holdat. Aztán levette a fémes tokot róla....
Nem vagyok babonás, mert az szerencsétlenséget hoz!
(#50021) Leonardo91 válasza happy555 (#50019) üzenetére

Egy kerületbeli 

Valaki Illusion ICS-t próbálta??? Érdekelne, hogy milyen.... 

Sajnos semennyire. Ez csak a normál méretű akksihoz jó.
Andro-ID BLOG: http://andro-id.info ** Powered by Samsung Galaxy SII **
Nekem egy jó ideje 32GB Samsung CL10-es kártyám van, eddig nem volt gond vele. Tesztvideó.
happy555: én is ismerősön keresztül szereztem, de lehet, hogy rendelek/rendeltetek még párat.

Szerintem eléggé döcögös.Az összes közül amit próbáltam R2-é volt a legjobb 

Csak sajnos a mostani marketes verziója szar a skype-nak, kb 10-15 perc beszélgetés után bont/fagy/fc 
Akár 20 GB DropBox ingyen - http://db.tt/n8ZgNt4x
Ok. Köszönöm a válaszokat. 
A progik kb. hány %-a fizetős, és mennyi az átlagáruk? Mert így elsőre elég drágának tünik a 800-1000ft appokkal. 
Samsung Galaxy S II (CriskeloServanTEAM ICS V10) + 32GB Class 10 MicroSDHC + Sennheiser IE8 (Sony MDR-EX10 Hybrid) + FiiO E11 + SanDisk Sansa Fuze+

Végül beleugrasz a GS2-be? Pedig próbáltunk lebeszélni róla 
Kíváncsi vagyok a véleményedre wave és i4 után. Szívesen kipróbálnám én is hosszabb távon valamelyik iphonet (nyomkodtam már őket, de egészen más, ha csak próbálgatod, mintha több hétig/hónapig használod), de sajnos az fm hiánya és a kis kijelző miatt eddig kiestek. A kijelző talán nagyobb lesz az i5-ben, de az fm szerintem továbbra is hiányozni fog 
A samsung jelenleg bevezető áron nyomja a kártyáit, azért ilyen olcsó.

http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/vv-zsuzsi-nem-banja-a-brutalis-verest-2079829
Szerintetek VV Zsuzsi milyen rom-ot használ az sgs2-jén? 
Elvileg elviszik ma az i4-et, és holnapra le van beszélve egy GS2.
Bármi közbejöhet a vétellel kapcsolatban, de ha elviszik az i4-et, biztos hogy Android vonalra lépek.
Sajnos 130k nem lesz új független GS2-re, de pár hónapos használtra igen. Tervben van még HTC Sensation (XE ROMmal), és egy új SE Arc S is.
De ezek csak akkor, ha nem jönne össze a lebeszélt GS2.
Hol a legolcsóbb jelenleg a GS2 újonnan? Jó GSM bolti garis is.

Attól függ milyen progikra gondolsz? Persze a legtöbb jó fizetős, de vannak belőlük ingyenesek, amikben ha szerencséd van, akkor csak reklám van, ha nincs, akkor kisebb funkcionalitás.
Az ár is nagyot szó, az egyik legjobb játék a Where's my water pl csak 1 dolcsi. Érdemes egyébként itt is akciókra várni, volt pl olyan, hogy 10 napig, naponta 10 app 10 centért volt kapható.
Ha meg nem vagy biztos a dologban, akkor 15 percig ki tudod próbálni, vagy esetleg ott a virágbolt, ha hosszabb próbát szeretnél vásárlás előtt...

Van egy szupi kis működö S2-m az aláírásomban szereplő megfelelőkkel.
Ki szeretném próbálni az ICS-t az XXLPB rommal.
Hangosan gondolkodom, hogy ne kövessek el hibát.
Csinálok egy CWM backupot még a működő rom-ról, hogy vissza tudjak térni rá.
Teljes Titanium mentést is csinálok.
Lementem a névjegyeket is.
Utána milyen wipe-okat csináljak mielőtt felrakom az XXLPB-t odinnal?
Titaniummal mit rakjak vissza az XXLPB.re, hogy a mentett állások megmaradjanak?
Samsung Galaxy S II - CyanogenMod9
(#50033) knyitogato válasza Favilla (#50029) üzenetére

de hhogy nem iPhone van nála?

SGS2 4.0.3 T-Mobile

Titaniummal lehetőleg ne állíts vissza appokat, csak adatokat, azokat is ha nagyon muszáj.
Miután lementettél mindent (azért a fontosabb dolgokat áttenném gépre), akkor wipe, factory reset. Majd odinnal LPB. Majd miután felment, megint factory, wipe, stb. Ha így csinálod, akkor nem lesz gond.
Megjegyzés: Ha akarsz sd - re telepíteni (egy két játék alapjáraton oda települ), akkor root után tedd vissza a gyári kernelt, vagy telepítés előtt, válaszd le a külső sdt.
[ Szerkesztve ]
„They fuckin' poke each other on Facebook.”

A sok összehasonlító videó adta az ötletet, kérdés, hogy lenne-e igény a következőre:
Egy kb 1-2 órás sgs2 találkozó pesten valahol, ahová mindenki hozná a telefonját, és lezsíroznánk, hogy a telefonokon mindenféle rom előforduljon: gyári, r2, ics beta, illusion, miui, check, criskelo, turkbey, stb.
Egymás mellé lehetne tenni a telefonokat, és meg lehetne nézni, hogy melyik mennyire smooth, mi hogy működik, ki mit szeret / nem szeret az adott romban, stb. Így mindenki eldönthetné, hogy melyik rom tetszik neki, és egymástól is lehetne ötleteket meríteni.
Szerintem ennek akkor lenne értelme, ha lenne legalább 5-6 ember akit ez érdekel, és hajlandó az ő általa használt romról beszélni egy kicsit, és nem fél a "versenytől" ![;]](/dl/s/v1.gif)
Szóval, kinek lenne egy ilyesmihez kedve?
Hát akkor ez anyagilag dettó olyan lesz mint az iOS. Azt hittem anyagilag kicsit jobban fogok járni a vásárlásokkal, és olcsóbbak lesznek a progik.
iOS progikra nagyon sokat költöttem, és kicsit félek, ha maradnék Android vonalon, akkor mi lesz velük. 

Ha esetleg a pr. kódod most nem xeh, akkor állítsd vissza a lpb feltétele után, hogy az apn - eket belője és rendesen működjönek (tárcsázó ---> *#272*a telefonod imei száma#).
[ Szerkesztve ]

szeva, mennyibe tudsz szerezni 32 gigásat?
SGS2 - WanamLite v11.9 XWLPF
inkább pont fordítva nem? appeket igen, adataikat nem 

En teszteltem -27 fokban es semmi baja nem volt, kisse a kepernyo belassul de maskent nincs baja szegenynek. Ma reggel is volt annyi csak mar nem vettem elo.

A tapasztalatok azt mutatják, hogy az app visszaállításnál/után voltak gondok. De ha gb - ről megy ics - re, akkor inkább semmit azt mondom 
Én csak adatokat állítok vissza (pár játék mentés, mást nem) és még nem volt gondom.
Mi van amúgy ezzel a T - s rommal (XWLA4), ami otán jött? Vagy nem jött. . . 
[ Szerkesztve ]
de amikor adat nélkül állítasz vissza, csak simán visszatelepítgeti egyesével, a free legalábbis... szal csak annyi, hogy nem kell egyesével keresgélni...

Akkor lehet, hogy csak én vagyok ennyire érzékeny erre
Én nem szeretem a tb - vel való visszaállítást - kivétel amit írtam - így soha nem volt semmi gondom még.
[ Szerkesztve ]

az appok nem a telefonhpz, hanem a google accountodhoz tartoznak, azaz ha váltasz 2 androidos teló között, akkor az appok mennek veled. Kivéve, amik nem kompatibilisek.
Samsung Galaxy S II/XWKK5, Jkay Deluxe 13.3.8

jogos, szerintem is jobb semmit sem visszaállítani ilyen módon, pláne nem 2.x -> 4.x léptéknél! az új rendszer alatt jelentkező hibák nagyobb hányada, ilyen visszaállítgatások okozta problémákból ered!
GEMINI PS-626USB Professional DJ Mixer, kábelek, átalakítók...stb eladó! http://href.hu/x/csoe

Ez a mizéria anno sgsen is volt amikor megjelent a GB
mindenki írta hogy ne legyenek a programon tbvel visszaállitva mert az nem egészséges
érdekes módon nálam semmi gondot nem okozott, pedig utána úgy használtam majdnem 1 évet a keszüléket
Samsung Galaxy S2 2.3.6, CriskeloROM V38 , KL1 modem, SiyahKernel-v2.6.13

Illusion 1.0.1. XDA-n:
[link]
[ Szerkesztve ]

Most kipróbálásra én is frissítettem ICS-re és a TB-vel állítottam vissza kb. 50 programot és nincs semmi problémám (leszámítva, hogy az egyik nem teljesen kompatibilis az ICS-el).
Mindig TB-ot használtam mindegyik verzió váltásnál (Blade: 2.1 -> 2.2 -> 2.3, Blade -> SGS2, SGS2: 2.3.(X) ->2.3.(X+1) -> ICS) és minden OK.
Vagy csak szerencsém volt?
Video games ruined my life. Good thing i have two extra lives.

nem is egészséges - bár azt vélhetően senki sem modta, hogy biztosan lesznek hibák, ellenben ha adódik hiba, akkor nagyobb hányadban a visszaállítások miatt!
eltérő verziós firmware alatt, minimum a címzéseket kell újradolgoznia a rendszernek a visszaállítás után/miatt, ami idő és energia - más kérdés, hogy ez mennyit vesz ki a rendszerből, de valamennyit biztosan!
GEMINI PS-626USB Professional DJ Mixer, kábelek, átalakítók...stb eladó! http://href.hu/x/csoe