JVB teljesen jól működik, akku idő is eddigi legjobb.
"...A HTC meg lassan elgondolkodhat az első 2 akkumulátoros mobil bevezetésén." by =Mentor=

JVB teljesen jól működik, akku idő is eddigi legjobb.
"...A HTC meg lassan elgondolkodhat az első 2 akkumulátoros mobil bevezetésén." by =Mentor=
(#1002) zeroo5ux válasza foregister (#987) üzenetére

köszi a választ!

Az SGS1-el én se bírtam várni, első nap megvettem az edigitálba, úgy tudom ők árulták elsőnek gyári garanciával. Kb 2 héttel előtte lehetett már előrendelni. Ami érdekes, hogy az index.hu-n is megjelent egy teszt cikk a GS2-ről és "A készüléket az Extreme Digitaltól kaptuk kölcsön." Honnan van már nekik? 
Egyébként jót írtak 
Mindenkinek leesett az álla és úgy is maradt percekig, amikor kezükbe fogták a Samsung Galaxy S2-t
[ Szerkesztve ]
FociEb 2012 a play áruházan: https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.sanomamedia.focieb

Igenigen. Nekem is az edigitalon akadt meg a szemem. Bár amennyi edigital reklám van az indexen, el tudom képzelni hogy minden mûszaki cikkrôl szóló irás mögé kirakják, még ha nem is onnan van.
Ettôl függetlenül remélem hogy amint mo-n hivatalosan forgalomba kerül, meg tudom náluk venni. Anno az SGS1em is onnan van. 150k volt 2010.07.01-én.
Én hasonló árra számítok most is, de nagyon remélem nem kell júliusig várni. Legyen mondjuk május 15. Azzal ki tudok egyezni 

van persze. xwjvb. nekem megy rendesen.
SGS II (XXLP7)

gyorsan futottam is edigitalhoz, de egy árva szó nincs ott most, hogy elő lehetne rendelni a gs2-t. vagy csak én nem találtam.
SGS II (XXLP7)

Ami talán még érdekesebb hogy ha az indexes képeket valóban ők készítettés és nem csak valahonnan lenyúlták, mert az a Galasy S2 má nem teszt hanem a forgalomba kerülő végleges verzió, mivel ott a samsung felirat a kijelző felett (ez csak a végleges forgalomba kerülő verziknál van így) A PH-s tesztben nem ilyen van. Szóval Indexék valahonnan szereztek egyet, kérdés honnan.
"Az igazi EMO-s halva születik."

Most őszintén, ha a kezedbe kapnál egy ilyen készüléket, amiről írnod kellene és főleg még sztárolod is mert valóban egy ütős masina, akkor szerencsétlen 3 képet készítenél róla kikapcsolt állapotban? Ugyanmár.
Ez sztem egy cikk amolyan semmiről sem szóló, innen-onnan összeszedett infók alapján.
Samsung Galaxy SII

"A készüléket az Extreme Digitaltól kaptuk kölcsön."
I feel good!

dupla
[ Szerkesztve ]
I feel good!

dupla
[ Szerkesztve ]
I feel good!

Figyu, az index sosem a részletes, minőségi, pártatlan tesztjeiről, híreiről volt híres. Viszont az még nem jelenti azt hogy nem ők lőtték volna a képeket (habár én is kétlem). Viszont az jobban megnyugtatna ha pl az képek eredetét linkelted volna be, akkor egyértelmű lenne a helyzet.

Nekem meg ez tetszett az indexes cikkben:
Még egy fontos elem, ami idetartozik. Már itthon is elérhető a Bada Premium Store, ahol különböző androidos alkalmazásokat vásárolhat a felhasználó. Játékokat, irodai szoftvereket, közösségi alkalmazásokat. Mivel itthonról még mindig nem vásárolhatunk a Google hivatalos alkalmazásboltjából fizetős appokat, ez nagy pluszt jelent a samsungos felhasználóknak.
Az áthúzott rész szerepelt az eredetiben, erre írtam a szerzőnek, hogy a bada store azért bada store, mert bada alkalmazások vannak benne, és nem androidos, ha már androidosról akar írni, akkor írjon a galaxystore-ról. Erre kiszedte az androidos szót, a többi maradt. Halálosan hülyék... 
LBandi:A PH-s készüléken is ott a samsung felirat, ld. videó.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S II/XWKK5, Jkay Deluxe 13.3.8

Ez esetben elnézést, pedig véginolvastam/néztem a teljes tesztet.

Sziasztok!
Valaki tud valamit a SGS 2 Magyarországi pontos megjelenéséről?Melyik szolgáltatónál fog legelősszőr bejönni?Aki esetleg tud pontos vagy megközelítőleges választ azt nagyon megköszönném!Ha lehet ne szóljatok le olvasgattam a fórumot,de semmi pontosat nem találtam.
Előre is köszönöm!
J.

azért mert senki nem tud semmilyen pontos időpontot.
május vége, június eleje a hivatalos megjelenés és nagy valószínűséggel a Tmobilenál fog először megjelenni!

Tudnék magamnak rendelni Angliából ilyen telót 160eFt ért.
Csak ugye a garancia, nemtudjátok, hogy lehet-e érvényesíteni a garanciát majd itt M.o.-n a hivatalos Samsung szervízekben?
Meg most a Samsung 1 vagy 2 évet vállal majd rá, mert olvastam mindkét verziót?
Professzionális fejhallgató erősítő készítést vállalok, nézz be az apróba.

úgy tudom gyárilag 1 év nemzetközi garancia van rá
szolgáltatók adják 2 évvel.
[ Szerkesztve ]
When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)

az expansys.hu oldalon már elő lehet rendelni
nekem a napokban jön meg a jószág 
(#1021) jajistenem válasza auditore16 (#1020) üzenetére

Azért ne fizess be a "napokban" -ra. Expansys is folyton tolja... De itt legalább már árulják
Igaz nincs mit, de árulják 
(#1022) zeroo5ux válasza auditore16 (#1020) üzenetére

na majd ha megjött véleményt kérünk

Akkor ez azt jelenti, hogy bármelyik országban is veszem meg tudom érvényesíteni itt az 1 évet?
Professzionális fejhallgató erősítő készítést vállalok, nézz be az apróba.
(#1024) auditore16 válasza zeroo5ux (#1022) üzenetére

oké meglesz

Ez egyik legdrágább bolt néha, és ugye + 25%-áfát levonhatod más gsm boltoknál veszed. 
150 lesz kb kezdőben máshol.
Vagy 140 Bolti garival.
Note 2 ?

Akkor tényleg ők adták az indexnek. De erre az árra nem számítottam 
Az 1-et náluk vettem első nap 150ért, akkor független gyári garosan ők adták legjobb áron.
FociEb 2012 a play áruházan: https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.sanomamedia.focieb

itt már nagyon régóta ennyi. ez még a legelső gs2 kép. és nagyon régóta ez van kint.
SGS II (XXLP7)

Ez jó hír. mondjuk én nem 45 perc GPS-t tennék bele, hanem mondjuk egy egésznapos bakonyi túrára valót (~14 óra), had izzadjon a kicsike 
[ Szerkesztve ]
NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html
(#1032) auditore16 válasza ERPY (#1028) üzenetére

valahogy az expanysynél olcsóbb...miért?

szerintetek a GSMline mikor fogja kiírni hogy mennyi? 

lehet én még várok egy picit...szülinapomig...és mondjuk úgy hogy "önajándék" lesz 
(#1035) jajistenem válasza auditore16 (#1034) üzenetére

Pár hsz.-el korábban még reklámoztad, hogy a napokban már megjön a tiéd.. Na hogy is van ez? 

van az aki elmondja hogy minden szar ebbe a telefonba, van az aki bele magyarázza a kijelzőbe hogy kiégetik a színek a szemét (kedvencem) és most már van az aki előrendelte a telefonját aztán még se...
ez a telefon már most tetszik, amekkora felhajtást okoz

Ma kérdeztem a Telenor-t és nem tudták meg mondani mikor lesz náluk kapható.
Nokia 3210, Nokia 6210, Nokia 6310i, HTC Diamond és hamarosan SGS2

Valakinek van kedve az első hsz-t kicsit csinosítani ? Olyan "rondán" néz ki ott , ahhoz képest hogy miről szól (mármint milyen tudással bíró telefonról)

tmobilenál azt mondtak két hónapon belűl lesz, ezzel se jutottunk előrébb...
[ Szerkesztve ]

Lenne pár kérdésem hátha okosabbak vagytok.
A tesztben 2 giga ram áll, viszont mindenhol csak 1-et látok a teszttel ellentétben.
Szintén oké hogy 2 procival adják, de mi van akkor ha én az 1.2-eset szeretném úgy hirdetik és szimplán az 1 ghz-set kapom? hogyan tudok meggyőződni róla hogy én az Orion procisat kapom és nem a tegrásat?

1 GB LP-DDR2 RAM, 2GB ROM(!!!!) és 16(12) GB belső memória
ne keverjük a RAM-ot és a ROM-ot!
igazából még nem nagyon kapható, de az eddigi tesztekben a 1,2 ghz-es exynos procis változat szerepel.
Elvileg a tegra2-es verzió neve samsung i9103
Kíváncsi lennék, hogy itt is jelentkezik-e beégés. Meg kéne kérdezni mobilerdom-ot, hogy a szervizmenüben a kék tesztnél látszik-e a statusbar. Van twittere?
[ Szerkesztve ]
Új, minőségi pótakku bármilyen telefonba! http://bit.ly/H7YSUN

Ha egyaltalan elofordul beeges ezeken az uj kijelzokon, az nem 2 het alatt fog latszani, hanem fel-egy ev mulva.
GS2 | Otherworld.hu | Tenacious D - "We'll f*ckin' rize again!"
Elég durván látszott nekem 3 hónap után, pedig nem is használtam sokat. Ő meg egyfolytában nyomkodja. Azért megkérdeztem.
Új, minőségi pótakku bármilyen telefonba! http://bit.ly/H7YSUN
(#1045) auditore16 válasza jajistenem (#1035) üzenetére

há jóvanna
mindenkinek változhat a véleménye
de én csak az ára miatt várok augusztusig
(#1046) ERPY válasza auditore16 (#1045) üzenetére

Tegnap még azt írtad hogy a napokban jön meg a készüléked, este már azt, vársz még vele. Minek kell hazudozni?
Samsung Galaxy SII

(#1048) auditore16 válasza ERPY (#1046) üzenetére

nem hazudtam...csak nálam a döntés néha secperc alatt változik
jóvan sajnálom na

Ezek a burn-in cuccok hol jelentkeznek? notification bar-on? ugyan nincs SGS sem, de helyből találtam pár megoldást, többek között, transparent vagy auto-hide notification bar trükköket. Ilyen megoldásokkal nem is értem miről beszélünk.