Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#751) emre válasza arpeen2 (#750) üzenetére

emre
(PH! addikt)

az óvoda ajtaját is berobbantottad?

"Rongy ceruzámat inkább leteszem s köszörülöm a kasza élit, mert földünkön az idő érik, zajtalanul és félelmesen." (József Attila: Végül)

(#752) arpeen2 válasza emre (#751) üzenetére

arpeen2
(senior tag)

Nem tudtam sajnos. A négy fűben fekvő holttestnél nem találtam meg a robbanőanyagot :S Ha jól olvastam, náluk kellene lennie.

(#753) emre válasza arpeen2 (#752) üzenetére

emre
(PH! addikt)

Akkor vissza kell menned. Ne az óvoda körül nézz körül, hanem az előző ruhaszárító kötél szerü valaminél van 1-2 holttest, ott van a detonátor.

Asszem az a küldi, hogy kövesd a jelet

[ Szerkesztve ]

"Rongy ceruzámat inkább leteszem s köszörülöm a kasza élit, mert földünkön az idő érik, zajtalanul és félelmesen." (József Attila: Végül)

(#754) arpeen2 válasza emre (#753) üzenetére

arpeen2
(senior tag)

Jó lenne tudni hogy mi az a ruhaszáríó szerű izé, és valami támpont hogy melyik terület környékén keressem. :R

(#755) emre válasza arpeen2 (#754) üzenetére

emre
(PH! addikt)

Ilyesmit keress

(#756) emre válasza arpeen2 (#754) üzenetére

emre
(PH! addikt)

Térkép szerint, ezt kell keresni:

(#757) arpeen2 válasza emre (#756) üzenetére

arpeen2
(senior tag)

Megvan a hely, de semmiféle holttestek nincsennek a környéken :(

(#758) arpeen2 válasza emre (#756) üzenetére

arpeen2
(senior tag)

Legutóbbi történésem az volt, hogy beindítottam az egyik épület tetején a generátort, amivel aktiválódott a lift, de mikor lifteznék, kiír vmi orosz szöveget és a lift nem mozdul semerre. Innentől azthiszem nincs küldetésem a térképen.

(#759) arpeen2 válasza emre (#756) üzenetére

arpeen2
(senior tag)

Pont lecsúsztam a módosításról, bocs az ismétlésért.

Megtaláltam ezt a gauss fegyvert, akksit is hozzá, de mikor mennék vissza a hajóhoz, akkor ugye kidob a játékból mint mindig. Szerintem itt lesz a játék vége, ha máshogy nem adja az új küldetést. Kár érte pedig...

(#760) emre válasza arpeen2 (#758) üzenetére

emre
(PH! addikt)

Ha a lift generátora beindul akkor még le kell menned az alagsorba, de nem a legfelső szinten tudsz beszálni. Talán X58 vagy valami ilyesmi a küldi.

A pályaváltás bug-ot nekem egy újratelepítés helyrerakta, párszor le lett írva a forumban. Többünknek volt ilyen problémája.

A hulla ott van de csak egész közelről kivehető. Nála van a detonátor
Kb. a jelölt területen kell keresni:

[ Szerkesztve ]

(#761) arpeen2 válasza emre (#760) üzenetére

arpeen2
(senior tag)

Du megpróbálom, köszönöm.

(#762) virkir válasza emre (#760) üzenetére

virkir
(PH! addikt)

Ha jól emlékszem akkor nem a lifttel hanem mellette kell lemenni és amíg ez a küldetés nincs meg addig az óvodába sem lehet menni.

A huzat mindig a WC felől húz az ebédlő felé.

(#763) emre válasza virkir (#762) üzenetére

emre
(PH! addikt)

Akár igazad is lehet, de akkor meg minek a generátor a felső szinten?

(#764) virkir válasza emre (#763) üzenetére

virkir
(PH! addikt)

A liftajtók félig zárva vannak csak akkor nyílnak ki ha van áram.

A huzat mindig a WC felől húz az ebédlő felé.

(#765) emre

emre
(PH! addikt)

Egy ritka intim pillanat:

(#766) - = Zk = - válasza emre (#765) üzenetére

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

ésmég leis fotozza..nééézetek oda... :((( ;]
hát nem vagy semmi:C:R....

de az oké, hoyg naciban trónol. de mit csinál?:U...kis vagy nagy dolog?....

eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -

(#767) Vladi válasza - = Zk = - (#766) üzenetére

Vladi
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez valójában te vagy játék közben. :DD

Mikor jelenik má meg? :U

(#768) - = Zk = - válasza Vladi (#767) üzenetére

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

hogy hogy én?:C.....nemértem az összefüggést :B

mikor, mikor? jövőre:W :W....sajnos :O
nekemis hiányzik már a polcomról:C

[ Szerkesztve ]

eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -

(#769) Vladi válasza - = Zk = - (#768) üzenetére

Vladi
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

(#770) - = Zk = - válasza Vladi (#769) üzenetére

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

vazz, de jó az emlékezőmechanizmusod:Y....jogos:R...
nos, akkor ez esetben ez tényleg Én vagyok, amint felkészülök a CoP játszására.. ;)

[ Szerkesztve ]

(#771) Lauda válasza - = Zk = - (#770) üzenetére

Lauda
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

(#772) - = Zk = - válasza Lauda (#771) üzenetére

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

;]
juj, de gonosz...jah, ezt eddig is tudtuk Rólad! :P

(#773) Enton

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Na már most csak nekem tűnik úgy, vagy csak én látom rosszul hogy ez a német verzió kicsit jobban fest:
[link]

Family Guy Online - Closed Beta

(#774) Lauda válasza Enton (#773) üzenetére

Lauda
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ez de durva :Y , rendelek is pamperst dogivel. :( :DD

(#775) emre válasza Enton (#773) üzenetére

emre
(PH! addikt)

Hát ja, akkor most vagy a drága orosz és ukrán polgártársaink végeztek kitűnő teszt munkát, és mire itt is megjelenik már egészen faszányos lesz, vagy csak alápakoltak némi hulladékvasat egy mozi erejéig.

(#776) Enton válasza emre (#775) üzenetére

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jó kérdés. Inkább a fejleszett verzióra tippelnék, hiszen a német feliratok gondos prgramozást sejtettnek, illetve nagyon kevés helyen látványos shaddertöbblettel is szolgál jelen videó!

(#777) emre válasza Enton (#776) üzenetére

emre
(PH! addikt)

Azért azt az apróságot nem szívesen felejtem el, hogy ez a game az AMD-ATI dx11.0-ás zászlóshajója. Muszály valahogy kinéznie az amerikai (europai, szóval angol) megjenésre.
Én egyre több hasonló videóra számítok, elvégre el kell adni egy csomó új 5xxx szériájú vga-t

[ Szerkesztve ]

(#778) Enton válasza emre (#777) üzenetére

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ahogy mondod! Ha nincs ami kihasználja a karikat, ami jelenleg a COP akkor minek vené meg valaki?

(#779) Enton válasza Enton (#778) üzenetére

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Elérhető a német release. Kiváncsi vagyokmivel nyújt többet mint ez amivel eddig is játszogatunk. ;]

(#780) koliz1

koliz1
(tag)

Sziasztok

Több bajom is van , a monolith-os főnököt nem akarják felvenni , veles detektorom van vagy 8 de nem igazán akarják kicserélni a jobbra , elszúrtam volna valamit már pripjaty ban is voltam , mia az a compass artifact ?

üdv koliz

(#781) mycso

mycso
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hali itt mit és hol kellene keresnem???

Itt a helyszínről is kép:

[ Szerkesztve ]

< >=♦=< > Diesel Common-Rail Injection

(#782) gery dee válasza koliz1 (#780) üzenetére

gery dee
(fanatikus tag)

A Compass artifact az a fényes búzogányszerű relikvia. a CS-ben íránytűként volt ismert :)
És ezt a bolond remetétől tudod megszerezni aki azzal a döggel van még az elején abban a tákolt hajóban:)

mycso: ott lesz a rejtekhely szemben a fán az ág elágazásnál rögtön :)

Más: Nekem viszont az a problémám hogy van eg 8800 ultrám és a fullon nyomom 1440x900 4xfsaa stb... stabilan 30-40 fps hoz 1-1,5 órán keresztül utána valami kegyetlen 5-15 fps döcög a játék csak nem tudom hogy miért :S valakinek valami megoldás ? :R

[ Szerkesztve ]

Geforce 8800-as sorozat... Takarodj az életemből . Eddig 4-ből 4 tönkrement . Soha többé 8800. GTFO

(#783) M@trixfan válasza gery dee (#782) üzenetére

M@trixfan
(őstag)

A 8800-nak hardveres "memory leak" problémája van ami okozhat ilyen jellegű belassulást. Driver szinten próbálták elkerülni, de sajnos nem lehet teljesen. Ha elszivárgott a memória akkor jellemzően így kezd el szaggatni.

Azért más vélaményét is kérd ki mindenképpen mert én erről csak olvastam régebben és nem vagyok annyira mélyen benne a GPU témában.

twitter: MatrixfanLive

(#784) gery dee válasza M@trixfan (#783) üzenetére

gery dee
(fanatikus tag)

Köszi szépen, akkor ez egy 8800-as széria betegség... kár pedig nagyon tutin visz mindent . Bár egyébként a Crysis is fullon van és ott nincs probléma :) lehet hogy a STALKER -ral van csak baja? :F

[ Szerkesztve ]

Geforce 8800-as sorozat... Takarodj az életemből . Eddig 4-ből 4 tönkrement . Soha többé 8800. GTFO

(#785) Robi BALBOA válasza gery dee (#784) üzenetére

Robi BALBOA
(őstag)

Ez nekem is előjött egy HD3850 512mb-os karin!

Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- ELADÓ A GÉPEM

(#786) gery dee válasza Robi BALBOA (#785) üzenetére

gery dee
(fanatikus tag)

akkor még sem 8800-as betegség. Egyébként most frissitettem a drivert és úgynézki megszünőben van a probléma :D

(#787) pityaa23

pityaa23
(fanatikus tag)

Hali!
Elakadtam a gázos küldetésnél...
Nem találom a 2ik kulcsot... :S Tudom írtátok már, hogy hol van de úgy sincs meg. Ami a leszakadt híd lábánál van egy nívába az megvan, de a másikat keresem fent a dzsippekbe de sehol semmi. az egyikben van egy doboz, de abban csak lőszer, meg gránát volt, a másikban pedig csak szanaszét dolgok, de kulcs az nincs....

Hol a fenébe van a kuuuulcs??? :DDD

(#788) emre válasza pityaa23 (#787) üzenetére

emre
(PH! addikt)

pedig ott van :DDD
az utolsó kocsiban asszem, amelyik kicsit féloldalasan ál
a zil platóján nézted?

[ Szerkesztve ]

(#789) pityaa23 válasza emre (#788) üzenetére

pityaa23
(fanatikus tag)

Néztem én már mindenhol.... kezd felb....ni! :((( Német verzióval játsztatok? Lehet ez vmi szivatás :D

(#790) pityaa23

pityaa23
(fanatikus tag)

jelenem, MEGVAN!!! Én bamba, nem vettem észre a híd legelején a kocsit az oszlop mögött :D szupi ,csak 1 órámba telt, úgy hogy tudtam hol kell keresni :D

2 kérdés:

1.: hogyan tudom felszerelni a távcsövet vagy hangtompítót a puskákra?

2.: a bázisomon találtam 1 üres ládát, ha abba pakolok dolgokat azok megmaradnak?

[ Szerkesztve ]

(#791) gery dee válasza pityaa23 (#790) üzenetére

gery dee
(fanatikus tag)

1, nen mindegyik fegyverre lehet felszerelni alapból távcsövet meg hangtompítót azt is fejleszteni kell, de nem mindenre lehet rakni viszont hangtompítót :)
2, Abba nyugodtan pakolhatsz nem nyúl hozzá senki :)

[ Szerkesztve ]

(#792) ssolitude

ssolitude
(őstag)

Nem lehet valahogy ezt a német verziót magyarrá varázsolni?

''If I could start again \ A million miles away \ I would keep myself \ I would find a way...'' from Hurt by Johnny Cash

(#793) emre

emre
(PH! addikt)

Nekiálltam W7 alatt, csakis a DX10 kedvéért, de megint csak mocskosul esős időt kaptam.
A tököm kivan az egésszel. :W
Viszont nem kellet újratelepíteni, az XP-s parancsikonnal működik a cucc, csak a mentéseket és az user.ltx fájlt kell átmásolni az aktuális w7 C: meghajtóra. :R

(#794) gery dee válasza ssolitude (#792) üzenetére

gery dee
(fanatikus tag)

Készül a magyar verzíó már nem sok van hátra legalább is Nightvison ezt monta amikor utoljára beszéltem vele :) én is segítettem egy kicsit meg segítek is csak nincs sok időm :DDD

(#795) romero28 válasza gery dee (#794) üzenetére

romero28
(senior tag)

kb mikor várható a fordítás :F

PiHi van xD

(#796) emre válasza romero28 (#795) üzenetére

emre
(PH! addikt)

Szerintem talán karácsonyra meglesz, de én nem beszéltem vele :N

(#797) romero28 válasza emre (#796) üzenetére

romero28
(senior tag)

köszi :R azért nem bánnám ha hamarabb jönne ;)

szereztem német verziót , alapból 1.6.01-es és első ránézésre a grafikai bugok kijavítása ami a legszembetűnőbb.

[ Szerkesztve ]

PiHi van xD

(#798) Vladi válasza emre (#796) üzenetére

Vladi
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem lesz hivatalos szinkron?

(#799) emre válasza Vladi (#798) üzenetére

emre
(PH! addikt)

Nem tudom, sajnos semmi infót nem hallottam róla. :F

(#800) Vladi válasza emre (#799) üzenetére

Vladi
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én sem, sehol semmi. Remélem lesz azért.
nagyon várom már. Igen így van, én még egy percet sem játszottam vele. :))

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.