Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1) -NOKIA-

-NOKIA-
(Ármester)
LOGOUT blog

Várok mindenkit, aki ide
-járt,
-jár,
-járni fog,
-járni szándékozik. :)

[ Szerkesztve ]

A chiliszósz határozott fellépésű ketchup.

(#2) -NOKIA-

-NOKIA-
(Ármester)
LOGOUT blog

fel

(#3) -NOKIA-

-NOKIA-
(Ármester)
LOGOUT blog

up

(#4) -NOKIA-

-NOKIA-
(Ármester)
LOGOUT blog

valaki azóta?

(#5) -NOKIA-

-NOKIA-
(Ármester)
LOGOUT blog

UP neki 2012-re!

(#6) mepet válasza -NOKIA- (#5) üzenetére

mepet
(fanatikus tag)

Na innen látszik, hogy a PH!-s fórumtársak többsége intelligensebb annál, hogy rendőrnek tanuljon! ;]

(#7) -NOKIA- válasza mepet (#6) üzenetére

-NOKIA-
(Ármester)
LOGOUT blog

Gratulálok az építő jellegű hozzáálláshoz, ezzel is tudatlanságodat és butaságodat sugározva.

[ Szerkesztve ]

(#8) dbius válasza -NOKIA- (#5) üzenetére

dbius
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Na, csak hogy ne maradj - nyilvánosan - egyedül a topicban :)

'99-'03 között, levelezőn.

[ Szerkesztve ]

(#9) -NOKIA- válasza dbius (#8) üzenetére

-NOKIA-
(Ármester)
LOGOUT blog

2009 - nappali :)

(#10) dbius válasza -NOKIA- (#9) üzenetére

dbius
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Akkor kezdted, vagy akkor végeztél?

(#11) -NOKIA- válasza dbius (#10) üzenetére

-NOKIA-
(Ármester)
LOGOUT blog

akkor végeztem. :K

(#12) mocsanisi

mocsanisi
(senior tag)
LOGOUT blog

Na nekem megvan az fizikai alkalmasságim. Szerintem baromi könnyű volt...
Kérdés. Május 2.-án megyek eü meg pszicho vizsgálatra. Na most én rövidlátó vagyok, -2,75-ös a szemem, kontaktlencsés vagyok. Létezik hogy ezért megvágnak úgy hogy közbe minden rendbe van? Illetve van egy lyukas fogam. Rohanjak betömetni eü előtt, vagy nem foglalkoznak vele?

‎"Ismerd el sporttársaid eredményeit! Ne őket húzd le hanem meríts belőlük erőt és motivációt, hogy te is még magasabbra emelkedhess! Tisztelet, alázat, akarat! Ez az élsport!"

(#13) -NOKIA- válasza mocsanisi (#12) üzenetére

-NOKIA-
(Ármester)
LOGOUT blog

-Fizikai: nem túl magas a léc, és szerintem siralmas hogy a mai fiatalok ezt döntő többségében képtelenek hozni.. Nesze neked katonaság eltörlése.

-EÜ: 57/2009. (X. 30.) IRM–ÖM–PTNM együttes rendelet
az egyes rendvédelmi szervek hivatásos állományú tagjai egészségi, pszichikai és fizikai alkalmasságáról, közalkalmazottai és köztisztviselői munkaköri egészségi alkalmasságáról, a szolgálat-, illetve keresőképtelenség megállapításáról, valamint az egészségügyi alapellátásról [link]

-Érdemes megcsináltatni a lyukas fogat.

(#14) mocsanisi válasza -NOKIA- (#13) üzenetére

mocsanisi
(senior tag)
LOGOUT blog

Na átnéztem, elméletben itt annyi van hogy a nyers látóélességet nézik, illetve korrekció 3dioptria lehet. Ha jól értelmeztem. Na most nekem egyik szem -2,75, a másik meg -3, szóval ez ilyen egyéni elbírálásos dolog lesz ha jól vettem ki.
Akkor jól gondolom hogyha tetszik a dokinak a pofám akkor okés, ha meg nem akkor meg nem? Bár kicsit abszurdnak tartanám hogy fizikailag alkalmas vagyok, sikerülne a pszicho, és minden más rendbe van, és azért mert rövidlátó vagyok aztmondják hogy helló... :)

‎"Ismerd el sporttársaid eredményeit! Ne őket húzd le hanem meríts belőlük erőt és motivációt, hogy te is még magasabbra emelkedhess! Tisztelet, alázat, akarat! Ez az élsport!"

(#15) -NOKIA- válasza mocsanisi (#14) üzenetére

-NOKIA-
(Ármester)
LOGOUT blog

Készülj fel minden eshetőségre, volt olyan évfolyamtársam aki hiába volt kiváló tanuló, kiváló sportoló, megfelelt a pszichológián is, de csak szemműtét után vették fel, amikor másodszorra jelentkezett. Én is kétszer jelentkeztem, igaz nekem a tanulmányi eredményeimmel voltak gondok.. Volt olyan szakasztársam aki ötször jelentkezett mire felvették. A kitartás / elszántság végül meghozza gyümölcsét. :K

(#16) mocsanisi válasza -NOKIA- (#15) üzenetére

mocsanisi
(senior tag)
LOGOUT blog

Még egy kérdés ha lehet. Biztonsági szakirányra is jelentkeztem, viszont csak egy utalást találtam a régi RTF oldalon egy telefonszámmal, hogy ott lehet 2. fokú munkaköri alkalmasságit beszerezni. Na most én ezt a számot 2x hívtam de egyszer se vették fel. Az idő meg már sürget. Erről nem tudsz valamit?

(#17) -NOKIA- válasza mocsanisi (#16) üzenetére

-NOKIA-
(Ármester)
LOGOUT blog

Sajnos nem.
Csak a rendőri szakra jelentkeztem (akkor még Bűnügy szak volt a neve, de mire végeztem már rendészeti igazgatás - bűnügyi igazgatás - bűnügyi nyomozó lett a pontos neve).

(#18) mocsanisi

mocsanisi
(senior tag)
LOGOUT blog

Na ez kicsit vicces volt. Fizikai felmérésem átlagon felüli, az a műveltségi vagy iq teszt vagy mi átlagon felüli. Egészségügyi állapot rendben. És mégis megvágtak pszicho-n. Igazából ilyen mondvacsinált indok volt hogy túl agresszív és önfejű vagyok rendőrnek, de folyamatosan csak az apám betegségéről (skrizofrénia) kérdezgetett. Ennyi volt a beszélgetés, és közölte hogy ez nem sikerült. Mondom oké... Vicces hogy az határozza meg hogy hova mehetsz, hogy az apádnak milyen betegsége van, mert nincs bizonyított tény hogy ez öröklődik, valami olyasmit mondanak a dokik hogy a hajlam rá nagyobb lehet. Én ezt az egészet inkorrektnek tartom, de igazából mostmár nem is érdekel az egész. A pszicho-s csaj meg olyan flegma volt, alig volt idősebb mint én, azthittem falnak megyek a stílusától. Full normálisan beszélgettem vele, erre ő megfejtette az igen-nem válaszokból hogy én milyen ember is vagyok... Igazából ezek a kérdések is kicsit érdekesek voltak hogy szoktál-e verekedni (küzdősportolok, alap hogy edzésen verekedés van.) Meg sok válaszra nem igen-nem-et adtam volna, hanem indoklást írtam volna, mivel a válaszból nem az jött le amit én ténylegesen gondolok. Na mind1 ez ilyen...

(#19) -NOKIA- válasza mocsanisi (#18) üzenetére

-NOKIA-
(Ármester)
LOGOUT blog

Lehet fellebbezni.

(#20) mocsanisi válasza -NOKIA- (#19) üzenetére

mocsanisi
(senior tag)
LOGOUT blog

Lehet büszkeségnek meg hülyeségnek nevezni, de nem fogom megfellebbezni. Olyanokba kötött bele hogy: "szereti-e ha megmondják hogy mit csináljon". Nyílván ezt senki se szereti, viszont ha felsőbb utasítás van, amit a főnök szab ki, akkor azt végrehajtja az ember ha tetszik neki ha nem. Szerintem kevés ember van aki szereti ha megmondják mit csináljon. Ugyan ezeket a válaszokat adnám, valószínűleg akkor egy a rendőrségi pálya nem nekem való :)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.