itt vagyok az oldalon tééleg nem vok csapatba se semmilyen országba de nem találom hogy holl kell beállítani
Sikerült csatlakoznom a Prohardverhez.. Felesleges 8 óra volt ez a csapatnak nem?
[Szerkesztve]
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható - hozzászólás előtt olvasd el a #1 hsz-t!
2.0 / 2.1 hangfalat, de melyiket? [Olvasd el az #1 hozzászólást!]
Plazma TV - hozzászólás előtt olvasd el az #1. hozzászólást!
Nettáblák, tabletek Android op. rendszerrel /MID Apad stb. /
[Re:] Hova tovább netbookpiac? Az Acer szerint még koránt sincs vége a dalnak...
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
ÉM
(fanatikus tag)
Akkor részletesen: A Boinc progiban bal oldalon a ''Az ön fiókja''-ra kattintasz. utána az oldalon a ''Participants'' menüt választod. itt az ''other account info''-ban be tudod állítani az országot, kicsit lentebb pedig csapatot is tudsz választani.
oké kész minden

ÉM
(fanatikus tag)
Nem volt felesleges, mert a te pontjaid is hozzáadódtak a csapatéhoz.

Spirit
(őstag)
Boinc-ban az ''ön beállításai'', ott a ''General preferences'', majd ''edit preferences''..itt átállítod a ''Connect to network about every'' menüpontot 10 days-re, és ennyi.Pár perc múlva letöltődik a gépedre vagy 50 csomag.
A másik, nagyon lényeges, ami többeket is érint..ha valakinek dual-core-os procija van, akkor MINDENKÉPPEN menjen be a general preferences menübe, és állítsa át a ''On multiprocessors, use at most'' beállítást ''2 processors''-ra. Ezzel elérjük,hogy egy szálon ugyan, de egyszerre 2 csomagot fog feldolgozni ugyanannyi idő alatt.
[Szerkesztve]

Spirit
(őstag)
Nem, sajnos nincs igazad...ha megnézed, nekem már 15k pontom van, mégse adódtak hozzá a pontok...
De ez egyéni verseny is, szal annyira nem volt hiába...és természetesen a végcélt se felejtsük el. A program addig fut, amíg meg nem találjuk a fennt említett betegségek gyógymódját...Lehetséges,hogy a saját családom valamely tagját menthetem meg azáltal,hogy pár éven belül megtaláljuk a rák ellenszerét például...
[Szerkesztve]
Köszönök mindent majd csak hétfőtől lesz 1-2 óra net majd vasárnap beállítom addig non stop

sztem írni kéne az Inteles és az AMD-s topicokba is.Lehet több jelentkező lenne.Én is csak Motion_Blur blogjában leltem rá
[Szerkesztve]

Spirit
(őstag)
Nem szeretnék bepofátlankodni mások topicjába, egy idő után úgyis sokan fognak rátalálni, lásd a lekérdezések számát.
Úgy nézem, a csomagok után kapott pontszámok alapján,hogy az A64-ek ebben majdnem 2x jobban teljesítenek,mint az intelek. Nálam egy átlagos csomag 45-50 pontot ér, egy 3ghz-es procin olyan 20 pontot. Igaz, nálam az 5 gépből a sajátbejáratű főgépem a húzóerő, ami egy 5000+-ra húzott x2-es, és 24-ben megy...egyszerre 2 csomagot küldök, és egyenként 45-50 pontért..Az 1936mhz-re húzott socketA-s sempronom ér el 17-19 pontot.Valami okos megmondhatná miért van ez. 
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
ez a csak egy ötlet volt
lehet feltornászom a procit 3.2-re 
[Szerkesztve]

ÉM
(fanatikus tag)
Tényleg, igazad van
Igen most már látom a csapatnak együttesen van 5489.89 pontja.
Nem baj, lesz ez több is!
Az érne hogy megbeszéljem a tanárommal (számtech) hogy rakjuk fel a gépekre? sajnos 1000Mhz-es Cerkák de ez is vmi. Szólok még ma 1-2 havernak is 
csatlakoztam én is, t1 kolléga ajánlotta
cod2 is megy rajta közbe neten szal fassza 
képeim: www.flickr.com/photos/mateeee/
ááááááá it az egyik
Ugynézki jön még egy haver egy 3.2-es P4-el.
[Szerkesztve]
Én vagyok ennyire láma, vagy ezek a kő csög washingtoniak dugták el az oldalon a regisztrációs részt? Mindenhol csak a jelszót kéri, de regisztrálni nem tudok. 
Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

ÉM
(fanatikus tag)
Én a feltelepítés után magában a programban regisztráltam. Nemtudom, hogy van e másik módszer is.

Spirit
(őstag)
Nem, nincs másik módszer, a keretprogramban(BOINC) tudod magad regisztrálni.

Spirit
(őstag)
Természetesen szabad, sőt, ha kérhetem csináld is meg. A legtöbb csapat így jut az élre..Van olyan srác, akinek 270 gép van a neve alatt.Nem hiszem, hogy mind saját 
Viszont ha ajánlhatom a saját nevedet add meg rajtuk, így Neked számolja a pontokat, nehogy már mindegyikre külön regizz
Már 8 tagunk van, ez nagyon állat..Szerintetek meglesz a napi átlag 6k pont?Kb egy hónap kell hozzá, hogy beálljon a tényleges értékre, nekem pl olyan 1200 pont körül van a napi átlag, de még csak 756-nál jár 3 hét után. Szóval ha tudunk tartani egy stabil 6k/nap-ot, akkor mi lehetünk a legjobb csapat magyarországon.Ehhez 100%-on hajtva kellene..(számol) 25db A64-es 2,5ghz körül.Az X2-esek kettőt érnek..Sajnos a p4-ek csak 60%-al számolhatók(tehát durván 45db kellene p4-ből).
[Szerkesztve]
OK, megoldottam. Haláli idegesítő, hogy ez a BINC félig angol, félig magyar. Bár mind a kettőt tűrhetően értem, ezúttal bekavart. 
Elég sok BOINC-es Prohardver! csapat van már, érdemes lenne összevonni egy külön BOINC témakörbe ezeket a projekteket.
Bár én jelenleg szüneteltetem a BOINC-ot, de a Seti@Home topicban fellelhető egy-két ''őstag'', akik talán hajlandók a processzoridejüket feláldozni e nemes célra.
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
megteszek mindent.. jó fej a számtech tanár biztos rátom beszélni.16db Cerka van 
[Szerkesztve]

Spirit
(őstag)
Amilyen sok eszetlen topic lelhető már fel itt, szerintem senkit nem zavar ha van mondjuk 5 @home topic...így legalább követhető a csapatok állása, és egy érdeklődésű emberkék egy topicban vannak. Szerintem a Seti és a Rosetta elég távol áll egymástól.

Spirit
(őstag)
Nem tudom mennyit mennek bennt a gépek, de a cpu kihasználtságuk elég alacsony lehet, szóval csak hajrá. Teljesítményben,mint 4db A64-es, jó az..
napi 8 órát min

Spirit
(őstag)
A gépeddel együtt olyan 800-as napi átlagra számíthatsz....királyság 
Az a jelenlegi magyar egyéniben 3. hely 
Egyébként KÖSZÖNTÖK minden Kedves új tagot a csapatban,már 9-en vagyunk! 
Mi vagyunk a legjobbak!
Kíváncsi leszek a holnapi eredményemre..10 órakor mindenki elhúzott itthonról, és mind a 4 gépemen egész nap kihagyás nélkül tekert.Remélem elérem az 1700 pöttyöt
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]

LeC
(PH! kedvence)
el vett kő kemény 11 pontot, hát ez felháborító 
◄► [AKCIÓS Hardverek: www.LeC23.atw.hu] ◄► [06-20/520-48-93] ◄►
kicsit toborozgatok most 
1GHz-es cerka ennyit hozna? 
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]

Toncsi
(tag)
A Boinchoz vannak add-onok, pl itt: [link]
''ThreadMaster 1.12build128 Control max CPU usage and prevent overheat''

Spirit
(őstag)
olyan 30 pont/db/8 óra érzésem szerint...Mivel az 2,5 csomag, ezért olyan 12 pont/csomagra jön ki, ami talán reális is...16x30 pont pedig ugye 480, ehhez jön hozzá a p4-ed, ami 20 pontot kap egy csomagért...ha 24-ben megy, akkor 140 pötty, vagyis összesen 620 pont...
De ez csak egy óvatos becslés...

Spirit
(őstag)
lásd #76-ost....miről is beszélünk?

mazda626
(PH! addikt)
Sziasztok! Bocsi nem témába vágok csak meg szeretném kérdezni hogy mi is ez a rosetta tulajdonképpen??? A gépek ''számolják ki a gyógymódot''? (konyhanyelven) Kérlek titeket világosítsatok fel arról hogy mi is ez. Előre is köszönöm! 

Spirit
(őstag)
Olvasd el az első hsz-t. Elméletileg alacsony energiaszintű fehérjemolekulákat keres, majd alkot algoritmusok alapján..Hogy ezt mivel, hogyan, és az eredeti adatokat honnan szedik, nem tudom, de épp ezért vagyunk a projectben, mert nem vagyunk biológusok, és mi csak így tudunk segíteni.
[Szerkesztve]

9CS
(senior tag)
Sziasztok, ha kreáltam egy belépési nevet a BONIC telepítése után, és megvan a PH! csapat is, akkor még kell külön team account-ot is gyártani?
'' - Tizenkettőt üt az óra, térjenek márrrrgghhhh... ''

Spirit
(őstag)
Tudtommal semmi nem kell hozzá, csak Join team, és ennyi.

Spirit
(őstag)
Lehetőleg senki ne fogja vissza magát, ha talál egy 64 bites klienst, már régóta vadászok rá.
A Seti és a Rosetta valóban távoli, de a folding@home és a WCG nagyon hasonló témák.

Spirit
(őstag)
Akik ezekben vannak, azok meg az ellenségeink,mert értékes pontokat veszítünk azzal,hogy nem a mi csapatunkban vannak. Jól szólok? 
Jól 

Senior tag
(senior tag)
Most éppen rozikát kódolok, de tegnap még WCG, pár napja pedig a FAH futott nálam. Akkor én most barát vagy ellenség vagyok?
Más: Úgy tűnik, a jelenlegi konfigomon (X2) 4 óra alatt két feladat fut le. WCG-vel ez kb. 5 óra. FAH-ról ne is beszéljünk, az csak az egyik procit eszi, és 3-4 napig is elszámol egy nagyobb adagot. 
[Szerkesztve]
Ugorgyunk!

nemtommi
(őstag)
Sorry, de igen gyatra az angolom, szal hogyan tudok csatlakozni? Projekt URL, valami?

-=shitty=-
(fanatikus tag)
erre én is kiváncsi lennék! mert akkor beleszálnék egy X2-vel! remélem megdobja a pontszámokat majd! 
Rá mész a lapra.Downloads leszeded a progit. A Dowvloads mögött van az Url telepítés után beírod.Kitöltöd a a cuccokat az oldalon a programom belül van link hozzá amúgy 20hsz-el lejjeb levan minden írva

nemtommi
(őstag)
Köszi! Routeremmel lesz vmi gebasz.... 
''Kommunikáció elhalasztva''
[Szerkesztve]
http://boinc.bakerlab.org/rosetta
"Mily különös a mi helyzetünk, a Föld gyermekeié. Csak rövid látogatásra van itt mindenki. Nem tudja miért, de néha azt hiszi, hogy sejti." - Albert Einstein
lépj ki és be.. nekem is ez volt

-=shitty=-
(fanatikus tag)
sima giga! 48fok fixen a procim! észre sem venni hogy megy! 

Spirit
(őstag)
Erre tökéletes megoldás egyébként az advanced/kapcsolódás újra menüpont 4-5x-i megnyomása egymás után...Sokszor volt,hogy 10-15 csomagom állt készen, és nem tudta felküldeni.És minden egyes csatlakozási próbálkozás között egyre többet várakozik, ha nem avatkozol közbe..csak lesek, mikor kiírja,hogy az újrapróbálkozás 3 millió óra múlva lesz...
éééééés...megvan a 10. tagunk, gratulálunk neki!

Itt tapsolunk neki mind a 9-en!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
szép kis csapat gyült össze

.:Kristian:.
(PH! addikt)
t1 javaslatára én is csatlakoztam. 
Furi ez a progi... 
Spirit: Köszi, köszi, köszi

[Szerkesztve]
Eladó dolgaim: http://href.hu/x/gt9y || Ha privátban érdeklődsz valamelyik eladó termékem iránt, először is köszönj, másodszor pedig jelöld meg, hogy mi érdekel. Köszönöm!

Spirit
(őstag)
Arra próbáljatok figyelni, hogy a jelentési határidőig csináljátok meg a csomagokat, mert ha nem, azok után már nem kaptok pontot..Nekem kiosztott okosan 20 feladatot holnap délig, és utána 18-áig napi 20 feladatot...Utána meg egy hetet kaptam 10 feladatra...szal el kell dobni ilyenkor a csomagokat, amikkel tuti nem végeztek, nehogy potyára számítsátok ki.
Kis csapatunk az 1575. helyen tanyázik.
[Szerkesztve]