Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#51) t1 válasza ÉM (#49) üzenetére

t1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

itt vagyok az oldalon tééleg nem vok csapatba se semmilyen országba de nem találom hogy holl kell beállítani

Sikerült csatlakoznom a Prohardverhez.. Felesleges 8 óra volt ez a csapatnak nem?

[Szerkesztve]

(#52) ÉM válasza t1 (#51) üzenetére

ÉM
(fanatikus tag)

Akkor részletesen: A Boinc progiban bal oldalon a ''Az ön fiókja''-ra kattintasz. utána az oldalon a ''Participants'' menüt választod. itt az ''other account info''-ban be tudod állítani az országot, kicsit lentebb pedig csapatot is tudsz választani.

(#53) t1 válasza ÉM (#52) üzenetére

t1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

oké kész minden

(#54) ÉM válasza t1 (#51) üzenetére

ÉM
(fanatikus tag)

Nem volt felesleges, mert a te pontjaid is hozzáadódtak a csapatéhoz.

(#55) Spirit válasza t1 (#47) üzenetére

Spirit
(őstag)

Boinc-ban az ''ön beállításai'', ott a ''General preferences'', majd ''edit preferences''..itt átállítod a ''Connect to network about every'' menüpontot 10 days-re, és ennyi.Pár perc múlva letöltődik a gépedre vagy 50 csomag.

A másik, nagyon lényeges, ami többeket is érint..ha valakinek dual-core-os procija van, akkor MINDENKÉPPEN menjen be a general preferences menübe, és állítsa át a ''On multiprocessors, use at most'' beállítást ''2 processors''-ra. Ezzel elérjük,hogy egy szálon ugyan, de egyszerre 2 csomagot fog feldolgozni ugyanannyi idő alatt.

[Szerkesztve]

(#56) Spirit válasza ÉM (#54) üzenetére

Spirit
(őstag)

Nem, sajnos nincs igazad...ha megnézed, nekem már 15k pontom van, mégse adódtak hozzá a pontok... :O De ez egyéni verseny is, szal annyira nem volt hiába...és természetesen a végcélt se felejtsük el. A program addig fut, amíg meg nem találjuk a fennt említett betegségek gyógymódját...Lehetséges,hogy a saját családom valamely tagját menthetem meg azáltal,hogy pár éven belül megtaláljuk a rák ellenszerét például...

[Szerkesztve]

(#57) t1 válasza Spirit (#55) üzenetére

t1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Köszönök mindent majd csak hétfőtől lesz 1-2 óra net majd vasárnap beállítom addig non stop :) :R

sztem írni kéne az Inteles és az AMD-s topicokba is.Lehet több jelentkező lenne.Én is csak Motion_Blur blogjában leltem rá

[Szerkesztve]

(#58) Spirit válasza t1 (#57) üzenetére

Spirit
(őstag)

Nem szeretnék bepofátlankodni mások topicjába, egy idő után úgyis sokan fognak rátalálni, lásd a lekérdezések számát.

Úgy nézem, a csomagok után kapott pontszámok alapján,hogy az A64-ek ebben majdnem 2x jobban teljesítenek,mint az intelek. Nálam egy átlagos csomag 45-50 pontot ér, egy 3ghz-es procin olyan 20 pontot. Igaz, nálam az 5 gépből a sajátbejáratű főgépem a húzóerő, ami egy 5000+-ra húzott x2-es, és 24-ben megy...egyszerre 2 csomagot küldök, és egyenként 45-50 pontért..Az 1936mhz-re húzott socketA-s sempronom ér el 17-19 pontot.Valami okos megmondhatná miért van ez. :DD

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

(#59) t1 válasza Spirit (#58) üzenetére

t1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ez a csak egy ötlet volt
lehet feltornászom a procit 3.2-re :)

[Szerkesztve]

(#60) ÉM válasza Spirit (#56) üzenetére

ÉM
(fanatikus tag)

Tényleg, igazad van :( Igen most már látom a csapatnak együttesen van 5489.89 pontja.
Nem baj, lesz ez több is!

(#61) t1 válasza ÉM (#60) üzenetére

t1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az érne hogy megbeszéljem a tanárommal (számtech) hogy rakjuk fel a gépekre? sajnos 1000Mhz-es Cerkák de ez is vmi. Szólok még ma 1-2 havernak is :)

(#62) eastsider

eastsider
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

csatlakoztam én is, t1 kolléga ajánlotta
cod2 is megy rajta közbe neten szal fassza :)

képeim: www.flickr.com/photos/mateeee/

(#63) t1 válasza eastsider (#62) üzenetére

t1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ááááááá it az egyik:D
Ugynézki jön még egy haver egy 3.2-es P4-el.

[Szerkesztve]

(#64) erdoke

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Én vagyok ennyire láma, vagy ezek a kő csög washingtoniak dugták el az oldalon a regisztrációs részt? Mindenhol csak a jelszót kéri, de regisztrálni nem tudok. :O

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#65) ÉM válasza erdoke (#64) üzenetére

ÉM
(fanatikus tag)

Én a feltelepítés után magában a programban regisztráltam. Nemtudom, hogy van e másik módszer is.

(#66) hawk3ye

hawk3ye
(újonc)

Helló, csatlakoztam a csapathoz. :)

(#67) Spirit válasza ÉM (#65) üzenetére

Spirit
(őstag)

Nem, nincs másik módszer, a keretprogramban(BOINC) tudod magad regisztrálni.

(#68) Spirit válasza t1 (#61) üzenetére

Spirit
(őstag)

Természetesen szabad, sőt, ha kérhetem csináld is meg. A legtöbb csapat így jut az élre..Van olyan srác, akinek 270 gép van a neve alatt.Nem hiszem, hogy mind saját :D

Viszont ha ajánlhatom a saját nevedet add meg rajtuk, így Neked számolja a pontokat, nehogy már mindegyikre külön regizz:D

Már 8 tagunk van, ez nagyon állat..Szerintetek meglesz a napi átlag 6k pont?Kb egy hónap kell hozzá, hogy beálljon a tényleges értékre, nekem pl olyan 1200 pont körül van a napi átlag, de még csak 756-nál jár 3 hét után. Szóval ha tudunk tartani egy stabil 6k/nap-ot, akkor mi lehetünk a legjobb csapat magyarországon.Ehhez 100%-on hajtva kellene..(számol) 25db A64-es 2,5ghz körül.Az X2-esek kettőt érnek..Sajnos a p4-ek csak 60%-al számolhatók(tehát durván 45db kellene p4-ből).

[Szerkesztve]

(#69) erdoke válasza Spirit (#67) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

OK, megoldottam. Haláli idegesítő, hogy ez a BINC félig angol, félig magyar. Bár mind a kettőt tűrhetően értem, ezúttal bekavart. :B

(#70) róland

róland
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Elég sok BOINC-es Prohardver! csapat van már, érdemes lenne összevonni egy külön BOINC témakörbe ezeket a projekteket.

Bár én jelenleg szüneteltetem a BOINC-ot, de a Seti@Home topicban fellelhető egy-két ''őstag'', akik talán hajlandók a processzoridejüket feláldozni e nemes célra.

http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!

(#71) t1 válasza Spirit (#68) üzenetére

t1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

megteszek mindent.. jó fej a számtech tanár biztos rátom beszélni.16db Cerka van :)

[Szerkesztve]

(#72) Spirit válasza róland (#70) üzenetére

Spirit
(őstag)

Amilyen sok eszetlen topic lelhető már fel itt, szerintem senkit nem zavar ha van mondjuk 5 @home topic...így legalább követhető a csapatok állása, és egy érdeklődésű emberkék egy topicban vannak. Szerintem a Seti és a Rosetta elég távol áll egymástól.

(#73) Spirit válasza t1 (#71) üzenetére

Spirit
(őstag)

Nem tudom mennyit mennek bennt a gépek, de a cpu kihasználtságuk elég alacsony lehet, szóval csak hajrá. Teljesítményben,mint 4db A64-es, jó az..:D

(#74) t1 válasza Spirit (#73) üzenetére

t1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

napi 8 órát min

(#75) Spirit válasza t1 (#74) üzenetére

Spirit
(őstag)

A gépeddel együtt olyan 800-as napi átlagra számíthatsz....királyság :D
Az a jelenlegi magyar egyéniben 3. hely :D

Egyébként KÖSZÖNTÖK minden Kedves új tagot a csapatban,már 9-en vagyunk! :R
Mi vagyunk a legjobbak!

Kíváncsi leszek a holnapi eredményemre..10 órakor mindenki elhúzott itthonról, és mind a 4 gépemen egész nap kihagyás nélkül tekert.Remélem elérem az 1700 pöttyöt:D

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

(#76) LeC válasza Spirit (#12) üzenetére

LeC
(PH! kedvence)

el vett kő kemény 11 pontot, hát ez felháborító :DDD

◄► [AKCIÓS Hardverek: www.LeC23.atw.hu] ◄► [06-20/520-48-93] ◄►

(#77) t1 válasza Spirit (#75) üzenetére

t1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

kicsit toborozgatok most :)
1GHz-es cerka ennyit hozna? :)

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

(#78) Toncsi válasza ÉM (#22) üzenetére

Toncsi
(tag)

A Boinchoz vannak add-onok, pl itt: [link]
''ThreadMaster 1.12build128 Control max CPU usage and prevent overheat''

(#79) Spirit válasza t1 (#77) üzenetére

Spirit
(őstag)

olyan 30 pont/db/8 óra érzésem szerint...Mivel az 2,5 csomag, ezért olyan 12 pont/csomagra jön ki, ami talán reális is...16x30 pont pedig ugye 480, ehhez jön hozzá a p4-ed, ami 20 pontot kap egy csomagért...ha 24-ben megy, akkor 140 pötty, vagyis összesen 620 pont...

De ez csak egy óvatos becslés...

(#80) Spirit válasza Toncsi (#78) üzenetére

Spirit
(őstag)

lásd #76-ost....miről is beszélünk?:)

(#81) mazda626

mazda626
(PH! addikt)

Sziasztok! Bocsi nem témába vágok csak meg szeretném kérdezni hogy mi is ez a rosetta tulajdonképpen??? A gépek ''számolják ki a gyógymódot''? (konyhanyelven) Kérlek titeket világosítsatok fel arról hogy mi is ez. Előre is köszönöm! :R

(#82) Spirit válasza mazda626 (#81) üzenetére

Spirit
(őstag)

Olvasd el az első hsz-t. Elméletileg alacsony energiaszintű fehérjemolekulákat keres, majd alkot algoritmusok alapján..Hogy ezt mivel, hogyan, és az eredeti adatokat honnan szedik, nem tudom, de épp ezért vagyunk a projectben, mert nem vagyunk biológusok, és mi csak így tudunk segíteni.

[Szerkesztve]

(#83) 9CS

9CS
(senior tag)

Sziasztok, ha kreáltam egy belépési nevet a BONIC telepítése után, és megvan a PH! csapat is, akkor még kell külön team account-ot is gyártani?

'' - Tizenkettőt üt az óra, térjenek márrrrgghhhh... ''

(#84) Spirit válasza 9CS (#83) üzenetére

Spirit
(őstag)

Tudtommal semmi nem kell hozzá, csak Join team, és ennyi.

(#85) Spirit

Spirit
(őstag)

Lehetőleg senki ne fogja vissza magát, ha talál egy 64 bites klienst, már régóta vadászok rá.

(#86) erdoke válasza Spirit (#72) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

A Seti és a Rosetta valóban távoli, de a folding@home és a WCG nagyon hasonló témák.

(#87) Spirit válasza erdoke (#86) üzenetére

Spirit
(őstag)

Akik ezekben vannak, azok meg az ellenségeink,mert értékes pontokat veszítünk azzal,hogy nem a mi csapatunkban vannak. Jól szólok? :)

(#88) t1 válasza Spirit (#87) üzenetére

t1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jól :)

(#89) Senior tag válasza Spirit (#87) üzenetére

Senior tag
(senior tag)

Most éppen rozikát kódolok, de tegnap még WCG, pár napja pedig a FAH futott nálam. Akkor én most barát vagy ellenség vagyok?

Más: Úgy tűnik, a jelenlegi konfigomon (X2) 4 óra alatt két feladat fut le. WCG-vel ez kb. 5 óra. FAH-ról ne is beszéljünk, az csak az egyik procit eszi, és 3-4 napig is elszámol egy nagyobb adagot. :)

[Szerkesztve]

Ugorgyunk!

(#90) nemtommi

nemtommi
(őstag)

Sorry, de igen gyatra az angolom, szal hogyan tudok csatlakozni? Projekt URL, valami?

(#91) -=shitty=- válasza nemtommi (#90) üzenetére

-=shitty=-
(fanatikus tag)

erre én is kiváncsi lennék! mert akkor beleszálnék egy X2-vel! remélem megdobja a pontszámokat majd! :))

(#92) t1 válasza nemtommi (#90) üzenetére

t1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Rá mész a lapra.Downloads leszeded a progit. A Dowvloads mögött van az Url telepítés után beírod.Kitöltöd a a cuccokat az oldalon a programom belül van link hozzá amúgy 20hsz-el lejjeb levan minden írva

(#93) nemtommi válasza t1 (#92) üzenetére

nemtommi
(őstag)

Köszi! Routeremmel lesz vmi gebasz.... :(((
''Kommunikáció elhalasztva''

[Szerkesztve]

(#94) drpele válasza nemtommi (#90) üzenetére

drpele
(senior tag)
LOGOUT blog

http://boinc.bakerlab.org/rosetta

"Mily különös a mi helyzetünk, a Föld gyermekeié. Csak rövid látogatásra van itt mindenki. Nem tudja miért, de néha azt hiszi, hogy sejti." - Albert Einstein

(#95) t1 válasza nemtommi (#93) üzenetére

t1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

lépj ki és be.. nekem is ez volt

(#96) -=shitty=-

-=shitty=-
(fanatikus tag)

sima giga! 48fok fixen a procim! észre sem venni hogy megy! :DDD

(#97) Spirit válasza t1 (#95) üzenetére

Spirit
(őstag)

Erre tökéletes megoldás egyébként az advanced/kapcsolódás újra menüpont 4-5x-i megnyomása egymás után...Sokszor volt,hogy 10-15 csomagom állt készen, és nem tudta felküldeni.És minden egyes csatlakozási próbálkozás között egyre többet várakozik, ha nem avatkozol közbe..csak lesek, mikor kiírja,hogy az újrapróbálkozás 3 millió óra múlva lesz...:D

éééééés...megvan a 10. tagunk, gratulálunk neki!
:C :C :C :C :C :C :C :C :C
Itt tapsolunk neki mind a 9-en!

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

(#98) t1 válasza Spirit (#97) üzenetére

t1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

szép kis csapat gyült össze

(#99) .:Kristian:.

.:Kristian:.
(PH! addikt)

t1 javaslatára én is csatlakoztam. :R
Furi ez a progi... :D

Spirit: Köszi, köszi, köszi :)) :D

[Szerkesztve]

Eladó dolgaim: http://href.hu/x/gt9y || Ha privátban érdeklődsz valamelyik eladó termékem iránt, először is köszönj, másodszor pedig jelöld meg, hogy mi érdekel. Köszönöm!

(#100) Spirit válasza t1 (#98) üzenetére

Spirit
(őstag)

Arra próbáljatok figyelni, hogy a jelentési határidőig csináljátok meg a csomagokat, mert ha nem, azok után már nem kaptok pontot..Nekem kiosztott okosan 20 feladatot holnap délig, és utána 18-áig napi 20 feladatot...Utána meg egy hetet kaptam 10 feladatra...szal el kell dobni ilyenkor a csomagokat, amikkel tuti nem végeztek, nehogy potyára számítsátok ki.

Kis csapatunk az 1575. helyen tanyázik.

[Szerkesztve]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.