Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#451) cigam válasza KrenAtesz (#450) üzenetére

cigam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hajrá! Mr Te is benne vagy az első 20ban!

"Nem értek egyet azzal, amit mondasz, de életem végéig harcolni fogok azért, hogy mondhasd."

(#452) Brae válasza cigam (#449) üzenetére

Brae
(őstag)

Ó hát az csak recent :P , amúgy meg jó 10000 ponttal le vagy maradva, de azért grat :)

Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! http://href.hu/x/chbe

(#453) cigam válasza Brae (#452) üzenetére

cigam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Igen, de ha a recent-et tartósan a Tied felett tudom tartani(ami csak az ünnepek alatt valószínű), megvannak számlálva a napjaid/heteid/hónapjaid :)

"Nem értek egyet azzal, amit mondasz, de életem végéig harcolni fogok azért, hogy mondhasd."

(#454) cigam válasza cigam (#453) üzenetére

cigam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Még 1 pici, és ritkamadarat is beelőzőm, recentben persze. Viszont maholnap totálban is beelőzöm Balu-t, és Rolly-t. Ezután pedig ...

(#455) Brae válasza cigam (#454) üzenetére

Brae
(őstag)

Nagyon meglódultál, ha ezt az iramot tudod folyamatosan tartani, akkor jóeséllyel dobogos helyre kerülhetsz ;) :D

(#456) cigam válasza Brae (#455) üzenetére

cigam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Úgy könnyű, hogy a gépek ''pihennek'', és nem nekem dolgoznak :))

(#457) KrenAtesz

KrenAtesz
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Recent-ben egész szépen vezetünk, negyed annyi emberrel :) [link]

[link] Itt a diagrammokon meg látszik, hogy az utóbbi időkben elkezdtünk csodásan feljönni, hajrá skacok!

"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

(#458) Brae válasza KrenAtesz (#457) üzenetére

Brae
(őstag)

Én kenem neki :DDD

(#459) e3fi389

e3fi389
(újonc)

Sziasztok!

Keszitett mar valaki unattented installt a BOINC kliens-bol Rosetta projectal ?

(#460) cigam

cigam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Kár, hogy vége az ünnepeknek. Csak 8 pont kellett volna, hogy recent-be 2. legyek :(

(#461) Rolly válasza cigam (#454) üzenetére

Rolly
(PH! addikt)
LOGOUT blog

szerény személyemet nem volt nehéz beelőzni :D

mivel jó ideje 1-2 hónapja nem futott a gépemen rosetta :D :$

(#462) cigam válasza Rolly (#461) üzenetére

cigam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Miért nem futtatod?

(#463) Rolly válasza cigam (#462) üzenetére

Rolly
(PH! addikt)
LOGOUT blog

manapság nem láttam értelmét. de lehet hogy még fog futni

(#464) cigam válasza Rolly (#463) üzenetére

cigam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Pedig van benne kakaó! :)

(#465) KrenAtesz

KrenAtesz
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Ha meg tudnám húzni vista alatt is :) Eddig amikor kaartam, kifagyott a vista, xp alatt meg jó.. Megoldom, azt hozzuk a csapatot fel :)

"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

(#466) westlake

westlake
(PH! nagyúr)

egy erdekes dolgon gondolkodtam a mult ejjel (az agyban hanykolodva, alvas helyett)
nem akrok minden internetes forum, hirportal, stb.-rol beszelni, csak a prohardver team-rol, elvegre en is itt forumozok.. nezegetve a team-ek neveit, gyakran latok erdekes neveket..
azon gondolkoztam, hogy nektek, akik a ph csapat tagjai, igazabol nem ebben a team-ben kellene lennetek.. aki az egesz dolgot kitalalta, annak ki kellett volna talalnia valami fantazinevet, vagy egy olyan nevet, ami a legjobban ''megmutatja'' a csapat lenyeget.. a prohardver a forum, ahol lett egy topik nyitva ennek az eroforrasmegosztos dolognak.. a prohardver semmilyen segitseget nem nyujtott a ehhez a team-hez.. a ti csapatotoknak semmi koze a prohardver forumhoz! nem tudom, hogy kinek mennyire vilagos, hogy mire is akarok kilyukadni.. remelem, azert mindenki megerti nagyvonalakban, hogy mire celoztam..
semmi kozom, hogy ki melyik team tagja, de fontosnak tartottam, hogy ezt az egeszet leirjam nektek.. akit esetleg ez a dolog rosszul erint, attol elnezet kerek
(sosem volt titkolt dolog, hogy a ph vezetesevel es ''arculataval'' nem szimpatizalok es egy forumozotol hallott dolog miatt meginkabb ez a velmenyem.. akit erdekel mi volt ez, az dobjon egy privit)

I'm out.

(#467) KrenAtesz válasza westlake (#466) üzenetére

KrenAtesz
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Én azért léptem be a PH! csapatába, mert itt fórumozok, és PH!-snak érzem magam.
És a csapatnév miért lett PH! ? Szerintem mert ez ''tart össze'' bennünket, máshonnan nem ismernénk egymást. És mindannyian PH!-sok vagyunk :) Szerintem :)

Megy pw

(#468) Brae válasza westlake (#466) üzenetére

Brae
(őstag)

Abban igazad van, hogy a PH! nem ''szponzorál'' de talán mégis ez a legmegfelelőbb név a csapatnak, ugyanis az itt számoltatóknak ez az egyetlen ''közös nevezőjük'', ez az egyetlen tulajdonságunk ami csapatba fog minket. Ha pl az itt számoltató minden ember néger lenne (kicsi a valószínűsége), akkor lehetne feka team is vagy mittomén, ha érted mire célzok.

westlake: De a WCG-t nem PH!-s csapatba zúzod? Vagy azt is befejezted?

[Szerkesztve]

(#469) westlake válasza KrenAtesz (#467) üzenetére

westlake
(PH! nagyúr)

oke, nem vitkozom az indokkal, mert rajottem, hogy teljesen jogos.. modositanam a velemenyemet arra, hogy csak amiatt leptem ki ebbol a csapatbol, amit leirtam privatban is

Brae: ezt neked is valaszoltam

[Szerkesztve]

I'm out.

(#470) KrenAtesz válasza westlake (#469) üzenetére

KrenAtesz
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Nem is azért mondtam :) Csak elmondtam az én álláspontom, nem azért, hogy ráderőltessem :)

(#471) Brae válasza Brae (#468) üzenetére

Brae
(őstag)

westlake: most olvasom a WCG topikba, h ott is kiléptél a csapatból és függetlenként nyomod.
Tolhatnád a Rosettát is függetlenként szerintem elbírnák a gépeid :D , meg itt nagyobb szükség van a brutális számítási teljesítményre. (nem a csapatnak, ha azt nem akarod, hanem MO-nak, ugyanis csak 30-ak vagyunk, WCG-ben meg jóval előkelőbb helyen van Hazánk)

(#472) westlake válasza Brae (#471) üzenetére

westlake
(PH! nagyúr)

jolvan.. erositem kicsit a hungary rozika csapatot ;)

I'm out.

(#473) oettinger01 válasza westlake (#466) üzenetére

oettinger01
(őstag)

szia!

nagyon meglepett amit írtál a rosetta@home topikban. leírod mi ez az egész?

A széles mosoly titka, VTEC szelep nyitva!

(#474) KrenAtesz

KrenAtesz
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Szia Jeannie : )))))

(#475) oettinger01 válasza oettinger01 (#473) üzenetére

oettinger01
(őstag)

ezt priviben akartam :DDD

(#476) Bubee82

Bubee82
(őstag)
LOGOUT blog

Üdv!

Én is csatlakoztam a csapathoz. Még nem látom át igazán h miként működnek itten a dolgok, de ami késik az nem múlik ;)

Elvileg sikerült elindítani vmit szal megy vmi project :)

Szalmánátugró Jersey - A tehén nem más, mint egy olyan gép, ami ihatóvá teszi a füvet.

(#477) oettinger01 válasza Bubee82 (#476) üzenetére

oettinger01
(őstag)

akkor elindult a dolog! Csak kitartóan! ;)

(#478) Bubee82 válasza oettinger01 (#477) üzenetére

Bubee82
(őstag)
LOGOUT blog

Jah :) Már a második project megy :)

Szalmánátugró Jersey - A tehén nem más, mint egy olyan gép, ami ihatóvá teszi a füvet.

(#479) cigam

cigam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

És igen! pár tizeddel, de beelőztem Scobbyka-t. 2. vagyok recent-ben.

(#480) westlake válasza cigam (#479) üzenetére

westlake
(PH! nagyúr)

en ugy latom te 6. vagy, o pedig az 5.

I'm out.

(#481) Jim Tonic

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Csatlakoztam hozzátok.

de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

(#482) Thrawn válasza westlake (#472) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Áruló! :DDD
Jim Tonic: [link]

[Szerkesztve]

Different songs for different moods.

(#483) westlake válasza Thrawn (#482) üzenetére

westlake
(PH! nagyúr)

szepen menetelek felfele a magyar listan ;]

I'm out.

(#484) cigam válasza westlake (#480) üzenetére

cigam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem a boinc.dk-n hanem a bakerlab.org listáján. Persze csak pár pillanat volt, mert 5 pontal megint lecsúsztam 3.nak. Valószínű a boinc.dk csak napi frissítésű.

(#485) westlake válasza cigam (#484) üzenetére

westlake
(PH! nagyúr)

lokj mar plz egy linket..koszi

I'm out.

(#486) cigam válasza westlake (#485) üzenetére

cigam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

http://boinc.bakerlab.org/rosetta/team_display.php?teamid=3797

Hja és a PH csapaton belül természetesen :)

[Szerkesztve]

(#487) Brae válasza cigam (#479) üzenetére

Brae
(őstag)

Én meg végre felkúsztam a 34. helyre országos szinten :D

(#488) Thrawn válasza westlake (#483) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Túl kemény volt az ellenfél? :)
Nesztek egy UP! :R

Different songs for different moods.

(#489) westlake válasza Thrawn (#488) üzenetére

westlake
(PH! nagyúr)

jah.. nem birtam a nyomast.. en mar csak ilyen megfutamodos vagyok,,

I'm out.

(#490) westlake

westlake
(PH! nagyúr)

ki tudja nekem megmondani, hogy 24 oras full szolgatas utan miert csak 315 az avg. work done? [link] o egy geppel csinalja es megis 528.. raadasul en ket joval erosebb geppel nyomom, mint o.. szamomra ez eleg erthetetlen..

[Szerkesztve]

I'm out.

(#491) cigam válasza westlake (#490) üzenetére

cigam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ahogy az enyémet nezem ezen az oldalon, 1-2 nap csúszás van.
pl. az ünnepek alatt belehúztak a gépek, és mégis 0 pontot ír 24.-ére. Sőt mindenkiére, szóval nem műxik jól az adatbázis lekérdezés, vagy karbantartás volt, vagy ...
A csúszás pedig azért valószínű, mert nem 24 25 26 volt ''kiemelkedő'', hanem 26 27 28.

http://www.boincsynergy.com/stats/boinc-stats.php?id=85079&project=rah

(#492) cigam válasza westlake (#489) üzenetére

cigam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Graula!

(#493) westlake válasza cigam (#491) üzenetére

westlake
(PH! nagyúr)

mondjuk az elobb azzal kellett volna kezdenem a hozzaszolast, hogy megkerdezem, az avg. work done-t mibol is szamoljak ki.. osszeadjak az eddig elert napi eredmenyeimet es elosztjak a napok szamaval?

I'm out.

(#494) westlake

westlake
(PH! nagyúr)

egyaltalan van barmilyen jelentosege annak, hogy hany oras csomagokat szamolnak a cpu-k?

I'm out.

(#495) Brae válasza westlake (#490) üzenetére

Brae
(őstag)

Ez azért van mert ő már jóval több ideje nyomja. Az avg kredit, az összes kredit és a számolásra fordított idő valamilyen hányadosa. (nem a napok számával osztják, de h milyen időegységgel, erre még nem sikerült rájönnöm)
Nincs túlsok jelentősége, hogy hány órás csomagokat csinálsz, talán csak annyi, h nagyobb csomagoknál nem használja olyan gyakran a netet.[link]

[Szerkesztve]

(#496) westlake válasza Brae (#495) üzenetére

westlake
(PH! nagyúr)

oke, thx.. magyarul majd egy het folyamatos szamolas utan nezzem meg ujbol ;)

I'm out.

(#497) westlake

westlake
(PH! nagyúr)

14. kovetkezo frissitesre talan meglesz a 13. hely ;)
[link]

I'm out.

(#498) TheSilencer válasza westlake (#497) üzenetére

TheSilencer
(PH! addikt)

latom a szokasos lelkesedes es maximalizmus megvan :DDD :R , kivancsi vagyok meddig nyomod majd ;)
udv Mr. NagyTenyer ;]

I ♥ my Pit bull

(#499) Brae válasza westlake (#497) üzenetére

Brae
(őstag)

Pont én vagyok előtted :D , lehet hogy hogy belehúzok ;] , ugyanis nem mennek 24órát a gépek, de igazából felesleges mert ez csak a pillanatnyi kredit és nem ez a lényeg, hanem a totál :)

4db 6600-assal tolod?

[Szerkesztve]

(#500) westlake válasza Brae (#499) üzenetére

westlake
(PH! nagyúr)

tudom, hogy te vagy elottem.. egyebkent kiszamoltam es ha egy hetig fullba mennek a gepek, akkor ~1700 lesz az avg. ;]
nem, nem 4 6600-al nyomom, hanem csak kettovel.. de ez kiderul, ha raklikkelsz a csomagokra.. azert ir 4-et, mert csapatot valtottam es beirta meg egyszer a ket gepet a listaba

[Szerkesztve]

I'm out.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.