Hajrá! Mr Te is benne vagy az első 20ban!
"Nem értek egyet azzal, amit mondasz, de életem végéig harcolni fogok azért, hogy mondhasd."
Hajrá! Mr Te is benne vagy az első 20ban!
"Nem értek egyet azzal, amit mondasz, de életem végéig harcolni fogok azért, hogy mondhasd."

Ó hát az csak recent
, amúgy meg jó 10000 ponttal le vagy maradva, de azért grat 
Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! http://href.hu/x/chbe
Igen, de ha a recent-et tartósan a Tied felett tudom tartani(ami csak az ünnepek alatt valószínű), megvannak számlálva a napjaid/heteid/hónapjaid 
Még 1 pici, és ritkamadarat is beelőzőm, recentben persze. Viszont maholnap totálban is beelőzöm Balu-t, és Rolly-t. Ezután pedig ...

Nagyon meglódultál, ha ezt az iramot tudod folyamatosan tartani, akkor jóeséllyel dobogos helyre kerülhetsz

Úgy könnyű, hogy a gépek ''pihennek'', és nem nekem dolgoznak 
Recent-ben egész szépen vezetünk, negyed annyi emberrel
[link]
[link] Itt a diagrammokon meg látszik, hogy az utóbbi időkben elkezdtünk csodásan feljönni, hajrá skacok!
"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

Én kenem neki 

Sziasztok!
Keszitett mar valaki unattented installt a BOINC kliens-bol Rosetta projectal ?
Kár, hogy vége az ünnepeknek. Csak 8 pont kellett volna, hogy recent-be 2. legyek 
szerény személyemet nem volt nehéz beelőzni 
mivel jó ideje 1-2 hónapja nem futott a gépemen rosetta
:$
Miért nem futtatod?
manapság nem láttam értelmét. de lehet hogy még fog futni
Pedig van benne kakaó! 
Ha meg tudnám húzni vista alatt is
Eddig amikor kaartam, kifagyott a vista, xp alatt meg jó.. Megoldom, azt hozzuk a csapatot fel 
"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

egy erdekes dolgon gondolkodtam a mult ejjel (az agyban hanykolodva, alvas helyett)
nem akrok minden internetes forum, hirportal, stb.-rol beszelni, csak a prohardver team-rol, elvegre en is itt forumozok.. nezegetve a team-ek neveit, gyakran latok erdekes neveket..
azon gondolkoztam, hogy nektek, akik a ph csapat tagjai, igazabol nem ebben a team-ben kellene lennetek.. aki az egesz dolgot kitalalta, annak ki kellett volna talalnia valami fantazinevet, vagy egy olyan nevet, ami a legjobban ''megmutatja'' a csapat lenyeget.. a prohardver a forum, ahol lett egy topik nyitva ennek az eroforrasmegosztos dolognak.. a prohardver semmilyen segitseget nem nyujtott a ehhez a team-hez.. a ti csapatotoknak semmi koze a prohardver forumhoz! nem tudom, hogy kinek mennyire vilagos, hogy mire is akarok kilyukadni.. remelem, azert mindenki megerti nagyvonalakban, hogy mire celoztam..
semmi kozom, hogy ki melyik team tagja, de fontosnak tartottam, hogy ezt az egeszet leirjam nektek.. akit esetleg ez a dolog rosszul erint, attol elnezet kerek
(sosem volt titkolt dolog, hogy a ph vezetesevel es ''arculataval'' nem szimpatizalok es egy forumozotol hallott dolog miatt meginkabb ez a velmenyem.. akit erdekel mi volt ez, az dobjon egy privit)
I'm out.
Én azért léptem be a PH! csapatába, mert itt fórumozok, és PH!-snak érzem magam.
És a csapatnév miért lett PH! ? Szerintem mert ez ''tart össze'' bennünket, máshonnan nem ismernénk egymást. És mindannyian PH!-sok vagyunk
Szerintem 
Megy pw

Abban igazad van, hogy a PH! nem ''szponzorál'' de talán mégis ez a legmegfelelőbb név a csapatnak, ugyanis az itt számoltatóknak ez az egyetlen ''közös nevezőjük'', ez az egyetlen tulajdonságunk ami csapatba fog minket. Ha pl az itt számoltató minden ember néger lenne (kicsi a valószínűsége), akkor lehetne feka team is vagy mittomén, ha érted mire célzok.
westlake: De a WCG-t nem PH!-s csapatba zúzod? Vagy azt is befejezted?
[Szerkesztve]

oke, nem vitkozom az indokkal, mert rajottem, hogy teljesen jogos.. modositanam a velemenyemet arra, hogy csak amiatt leptem ki ebbol a csapatbol, amit leirtam privatban is
Brae: ezt neked is valaszoltam
[Szerkesztve]
I'm out.
Nem is azért mondtam
Csak elmondtam az én álláspontom, nem azért, hogy ráderőltessem 

westlake: most olvasom a WCG topikba, h ott is kiléptél a csapatból és függetlenként nyomod.
Tolhatnád a Rosettát is függetlenként szerintem elbírnák a gépeid
, meg itt nagyobb szükség van a brutális számítási teljesítményre. (nem a csapatnak, ha azt nem akarod, hanem MO-nak, ugyanis csak 30-ak vagyunk, WCG-ben meg jóval előkelőbb helyen van Hazánk)

jolvan.. erositem kicsit a hungary rozika csapatot 
I'm out.

szia!
nagyon meglepett amit írtál a rosetta@home topikban. leírod mi ez az egész?
A széles mosoly titka, VTEC szelep nyitva!
Szia Jeannie : )))))
(#475) oettinger01 válasza oettinger01 (#473) üzenetére

ezt priviben akartam 
Üdv!
Én is csatlakoztam a csapathoz. Még nem látom át igazán h miként működnek itten a dolgok, de ami késik az nem múlik 
Elvileg sikerült elindítani vmit szal megy vmi project 
Szalmánátugró Jersey - A tehén nem más, mint egy olyan gép, ami ihatóvá teszi a füvet.

akkor elindult a dolog! Csak kitartóan! 
Jah
Már a második project megy 
Szalmánátugró Jersey - A tehén nem más, mint egy olyan gép, ami ihatóvá teszi a füvet.
És igen! pár tizeddel, de beelőztem Scobbyka-t. 2. vagyok recent-ben.

en ugy latom te 6. vagy, o pedig az 5.
I'm out.

Csatlakoztam hozzátok.
de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano
Áruló! 
Jim Tonic: [link]
[Szerkesztve]
Different songs for different moods.

szepen menetelek felfele a magyar listan ![;]](/dl/s/v1.gif)
I'm out.
Nem a boinc.dk-n hanem a bakerlab.org listáján. Persze csak pár pillanat volt, mert 5 pontal megint lecsúsztam 3.nak. Valószínű a boinc.dk csak napi frissítésű.

lokj mar plz egy linket..koszi
I'm out.
http://boinc.bakerlab.org/rosetta/team_display.php?teamid=3797
Hja és a PH csapaton belül természetesen 
[Szerkesztve]

Én meg végre felkúsztam a 34. helyre országos szinten 
Túl kemény volt az ellenfél? 
Nesztek egy UP! 
Different songs for different moods.

jah.. nem birtam a nyomast.. en mar csak ilyen megfutamodos vagyok,,
I'm out.

ki tudja nekem megmondani, hogy 24 oras full szolgatas utan miert csak 315 az avg. work done? [link] o egy geppel csinalja es megis 528.. raadasul en ket joval erosebb geppel nyomom, mint o.. szamomra ez eleg erthetetlen..
[Szerkesztve]
I'm out.
Ahogy az enyémet nezem ezen az oldalon, 1-2 nap csúszás van.
pl. az ünnepek alatt belehúztak a gépek, és mégis 0 pontot ír 24.-ére. Sőt mindenkiére, szóval nem műxik jól az adatbázis lekérdezés, vagy karbantartás volt, vagy ...
A csúszás pedig azért valószínű, mert nem 24 25 26 volt ''kiemelkedő'', hanem 26 27 28.
http://www.boincsynergy.com/stats/boinc-stats.php?id=85079&project=rah
Graula!

mondjuk az elobb azzal kellett volna kezdenem a hozzaszolast, hogy megkerdezem, az avg. work done-t mibol is szamoljak ki.. osszeadjak az eddig elert napi eredmenyeimet es elosztjak a napok szamaval?
I'm out.

egyaltalan van barmilyen jelentosege annak, hogy hany oras csomagokat szamolnak a cpu-k?
I'm out.

Ez azért van mert ő már jóval több ideje nyomja. Az avg kredit, az összes kredit és a számolásra fordított idő valamilyen hányadosa. (nem a napok számával osztják, de h milyen időegységgel, erre még nem sikerült rájönnöm)
Nincs túlsok jelentősége, hogy hány órás csomagokat csinálsz, talán csak annyi, h nagyobb csomagoknál nem használja olyan gyakran a netet.[link]
[Szerkesztve]

oke, thx.. magyarul majd egy het folyamatos szamolas utan nezzem meg ujbol 
I'm out.

14. kovetkezo frissitesre talan meglesz a 13. hely 
[link]
I'm out.

latom a szokasos lelkesedes es maximalizmus megvan
, kivancsi vagyok meddig nyomod majd 
udv Mr. NagyTenyer ![;]](/dl/s/v1.gif)
I ♥ my Pit bull

Pont én vagyok előtted
, lehet hogy hogy belehúzok
, ugyanis nem mennek 24órát a gépek, de igazából felesleges mert ez csak a pillanatnyi kredit és nem ez a lényeg, hanem a totál 
4db 6600-assal tolod?
[Szerkesztve]

tudom, hogy te vagy elottem.. egyebkent kiszamoltam es ha egy hetig fullba mennek a gepek, akkor ~1700 lesz az avg. ![;]](/dl/s/v1.gif)
nem, nem 4 6600-al nyomom, hanem csak kettovel.. de ez kiderul, ha raklikkelsz a csomagokra.. azert ir 4-et, mert csapatot valtottam es beirta meg egyszer a ket gepet a listaba
[Szerkesztve]
I'm out.