Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#401) KrenAtesz

KrenAtesz
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Na végre kiszámolta az elsőt, így elindult a gépezet : )))

"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

(#402) Sipi válasza ngabor2 (#400) üzenetére

Sipi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az 5.4.11-est tettem fel. Abban írnak valamit, hogy újfajta password-technikát vezettek be.
A jelszó egy gui_rpc_auth-cfg fájlban tanyázik. No most, én service-ként futtatom, a boinc nevű user nevében. És innentől gőzöm sincs, ez a csoda honnan akarja venni a jelszót - de úgy néz ki, megoldottam. :)

Az gáz, ha a gui azt írja ki rám, hogy Status: communication deferred? (És visszaszámlál egy 24 órás számláló.)
És a message logban rosetta@home|Message from server: platform 'x86_64-pc-linux-gnu' not found Asszem, emiatt vagyok bannolva... Mit állítsak be neki, amit elfogad? Ez egy szabványos GNU megnevezés.

Sipi

Mont-joie! Saint Denis! Je trépasse si je faiblis!

(#403) ngabor2 válasza Sipi (#402) üzenetére

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

én birka módon a letöltési oldalról szedtem le a .sh-t, amit futtatva szépen kicsomagolta magát. semmi egyebet nem állítottam rajta.

a _64-et próbáld meg kihagyni... bár ahoz valszeg kernelfordítás kellene, ha jól sejtem.

ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto

(#404) Sipi válasza ngabor2 (#403) üzenetére

Sipi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hja, csak nem szeretném, ha beletúrna a gépembe. Fene tudja, hová, felpakol valamit, és többet nem tudom leszedni.

Sipi

Mont-joie! Saint Denis! Je trépasse si je faiblis!

(#405) cigam válasza Sipi (#404) üzenetére

cigam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hát nézz bele a script-be, hogy mit hova másol!
(Sztem csak kicsomagolja magát 1 könyvtárba.)

"Nem értek egyet azzal, amit mondasz, de életem végéig harcolni fogok azért, hogy mondhasd."

(#406) KrenAtesz

KrenAtesz
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Nah eddigi ''eredményem'': 7 óra alatt 4 elrontott csomaggal (én fagyasztottam ki :B) 53 pont (mindjárt kész még 2) az milyen? Húzzak a procin, vagy ne? :)

"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

(#408) westlake válasza KrenAtesz (#406) üzenetére

westlake
(PH! nagyúr)

2 csomag, 157 credit ;)

I'm out.

(#409) westlake

westlake
(PH! nagyúr)

2.3 gigas c2d-vel 3:30:20 egy csomag, 3.8 gigas c2d-vel pedig 3:07:10.. latszik a power ;)

I'm out.

(#410) Esmein

Esmein
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Talán 12 órája van fenn és wowozok mellette egyfolytában, 150 kredit. Jó kis prockos ez a C2D :D Itt is hagyom estére.

[Szerkesztve]

"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson

(#411) ngabor2 válasza Sipi (#404) üzenetére

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

létrehoz egyetlen BOINC nevű kt-t, és abba csomagolja magát ki. nem túr bele semmibe. userként kell futtatni, egyebet nem is csinál. nézz bele a szkriptbe, fejezd le, és akkor lesz egy .tar.gz-d.

ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto

(#412) KrenAtesz válasza westlake (#408) üzenetére

KrenAtesz
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Én egy órás csomagokkal nyomulok (meg gyengébb géppel :P )

[Szerkesztve]

(#413) westlake válasza KrenAtesz (#412) üzenetére

westlake
(PH! nagyúr)

lehet valasztani csomagmeretet? (mondjuk valoszinuleg teljesen mindegy, mert a creditet a csomagmeretbol is szamolja.. (lehetmar annyira intelligens a boinc, hogy a gep erejehez kepest merten osztja ki a csomagokat?

hungary ''csoportba'' hogy lehet bekerulni? en meg mindig hontalan vagyok ;)

[Szerkesztve]

I'm out.

(#414) KrenAtesz válasza westlake (#413) üzenetére

KrenAtesz
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Gyere a PH! csapatába. Nemjó itt? :P

Csomagméret: BOINC - Az Ön beállításai (bal szélen) - A megnyíló weblapon Rosetta@home preferences - Target CPU runtime

Én azért tettem 1 órásra, mert így hamar készvan (cpu runtime-ban nézve kb 55perc) és így jó.. Ellenben a vistám az nemjó, ahogy húzok egy kicsit a procin kékhalállal elszáll :D El se indul :U

(#415) westlake válasza KrenAtesz (#414) üzenetére

westlake
(PH! nagyúr)

a ph csapataban vagyok.. csak eppen magyar nem vagyok.. csak azt nem ertem, miert :U ;)

I'm out.

(#416) KrenAtesz válasza westlake (#415) üzenetére

KrenAtesz
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Jaa akkor gondolom az országod nem adtad meg :U Igazából passzolom, nekem is kb 3. regisztrációra sikerült, és azt se tudom, mit állítottam :) Én ilyen kis béna vagyok :P

(#417) westlake válasza KrenAtesz (#416) üzenetére

westlake
(PH! nagyúr)

oke, megvan...
az egyik gepem most 3850mhz-en dolgozik

[Szerkesztve]

I'm out.

(#418) Seafood

Seafood
(újonc)

Üdv mindenkinek!

Ma kezdtem el Rosettát futattni és be is léptem a PH! csapatába.

Seafood

(#419) westlake válasza Seafood (#418) üzenetére

westlake
(PH! nagyúr)

szejjel buntetjuk a nepet :D

I'm out.

(#420) Seafood válasza westlake (#419) üzenetére

Seafood
(újonc)

AMD Turion(tm) 64 X2 Mobile Technology TL-50, x2 = két magos proci.

Sajnos volt 3 error-os csomagom.

[Szerkesztve]

(#421) westlake válasza Seafood (#420) üzenetére

westlake
(PH! nagyúr)

mivel notiszervizben melozok, azt tervezem, hogy minden elerheto notin futtatni fogom a progit ;) egy masik helyen mar csinaltam ilyet, igaz, csak 4 geppel ;) most nem elegszem meg ennyivel.. egy honap mulva eleg erdekesen fog kinezni a gepparkom listaja :D

[Szerkesztve]

I'm out.

(#422) Seafood válasza westlake (#421) üzenetére

Seafood
(újonc)

Nekem csak ez az egy gépem van.

(#423) westlake válasza Seafood (#422) üzenetére

westlake
(PH! nagyúr)

sok kicsi, sokra megy ;)

I'm out.

(#424) KrenAtesz válasza westlake (#423) üzenetére

KrenAtesz
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Én is megoldom majd vhogy, hogy 4 gigán fusson, az csak elég lesz :)

(#425) westlake válasza KrenAtesz (#424) üzenetére

westlake
(PH! nagyúr)

atallitottam 1 oras csomagokra, de meg mindig 3 orasokat tolt le..

I'm out.

(#426) cigam válasza westlake (#425) üzenetére

cigam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A kliensen töltsd le az új beállításaidat.
Grafikus kliens esetén: Projektek ablak - Frissítés parancs.
Ez letölti azuj beálításaidat, amit a WEBoldalon belőttél magadnak.

"Nem értek egyet azzal, amit mondasz, de életem végéig harcolni fogok azért, hogy mondhasd."

(#427) Brae válasza westlake (#409) üzenetére

Brae
(őstag)

Nem a csomag kiszámolásának sebességéért kapod a pontot, hanem, hogy időegység alatt alatt mennyi számítási teljesítményt nyújtasz. Semmi értelme átállítani a csomagokat, mert nem fogsz több pontot kapni, én már végigpróbáltam szinte mindegyiket 1órástól 12órás csomagokig és arányaiban mindegyikért ugyanannyi pontot kapsz. Tehát ha például egy 3órás csomagért kapsz kb. 30pontot, akkor egy 12órásért kb. 120pontot fogsz kapni, az egyorásért meg kb. 10pontot. Azért se érdemes átállítani a default 3órásról, mert a felhasználók 90%-a ezen nyomja, így könnyebben össze tudod hasonlítani a géped teljesítményét a többiekével.;):)

Boldog Karácsonyt kívánok minden kedves pontvadásznak!

Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! http://href.hu/x/chbe

(#428) westlake

westlake
(PH! nagyúr)

lenyomok mindenkit.. mar 9. vagyok ;]

I'm out.

(#429) westlake

westlake
(PH! nagyúr)

erdekes, hogy a magyar listan nem vagyok rajta.. azt milyen idokozonkent frissitik?

[Szerkesztve]

I'm out.

(#430) KrenAtesz válasza westlake (#429) üzenetére

KrenAtesz
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Tegnap még nem voltam rajta, ma már igen :)

(#431) Brae válasza westlake (#428) üzenetére

Brae
(őstag)

Kedves westlake, nem szeretnélek elkeseríteni, de Te csak a pillanatnyi átlag kredit (Recent average credit) alapján vagy a 9., összesítettben a 29. vagy, szíveskedjél rábökni a ''Total credit''-re és máris meglátod ;] Hogy összesítettben a 9. helyre kerülj, addig még sok gombócot meg kell enni ;] :DDD

(#432) KrenAtesz

KrenAtesz
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Ha recent kredit szerint nézzük, éjjelre bekerülhetek a top100-ba :)

(#433) cigam válasza KrenAtesz (#432) üzenetére

cigam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az gáz, mert összesen 54 tagot számlál a PH csapat. :))
http://boinc.bakerlab.org/rosetta/team_display.php?teamid=3797

Beelőztük a Hungary csapatot!
http://www.boinc.dk/index.php?page=chart_teams&sort_by=recent&project=rah&country=226

Igaz ''csak'' recent average-be...

[Szerkesztve]

(#434) KrenAtesz válasza cigam (#433) üzenetére

KrenAtesz
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Magyar szinten :P [link]

:C

[Szerkesztve]

(#435) cigam válasza KrenAtesz (#434) üzenetére

cigam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hja...
Azért nem semmi mennyi stat létezik 1 projecten belül is.

(#436) KrenAtesz válasza cigam (#435) üzenetére

KrenAtesz
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Én már az elején elvesztem :) Ezt is onnan tudom, hogy ott van a #1-ben :)
De persze hajrá PH! :R

[Szerkesztve]

(#437) Krix válasza KrenAtesz (#434) üzenetére

Krix
(senior tag)

Oh, lecsúsztam a 2. helyre. :(

Ha itt vannak az ászok, vígan dudorászok.

(#438) westlake válasza Brae (#431) üzenetére

westlake
(PH! nagyúr)

tisztaban vagyok a kepessegeimmel (es a gepemevel).. mar mindegy, mert elkapott a hev es mar a wcg-s team-et erositem... sorry :R :B

I'm out.

(#439) westlake válasza Krix (#437) üzenetére

westlake
(PH! nagyúr)

en meg egy nap utan 38. vagyok ;)

[Szerkesztve]

I'm out.

(#440) KrenAtesz válasza westlake (#438) üzenetére

KrenAtesz
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Lesz esélyem megelőzni téged :P :DD

Fogyunk, de hajrá, mindenki mindent bele :)

[Szerkesztve]

(#441) Brae válasza westlake (#438) üzenetére

Brae
(őstag)

ezekkel a brutális konrókkal szvsz nyomhatod egyszerre mindkettőt, úgyis bekerülsz a legjobbak közé ;) :)

(#442) westlake

westlake
(PH! nagyúr)

mennyire szamit a memorameret es sebesseg? gondolom semennyire..
azt hogy lehet elerni, hogy a bionc ne mindig csak a kovetkezo ketto csomagot toltse le a szerverrol? mondjuk 8-10-re lenne szuksegem..

I'm out.

(#443) Winner_hun válasza westlake (#442) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

memo: [link]
a beállítás valahol a profilban van, nem tom pontosan, hogy hol, de itt: [link] megmondják neked;)

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#444) moonguru

moonguru
(senior tag)

Csatlakozva!

(#445) cigam válasza moonguru (#444) üzenetére

cigam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Üdv a csapatban!

Mindenkinek kellemes ünepeket!

(#446) Brae válasza westlake (#442) üzenetére

Brae
(őstag)

A memóriaméret annyiból számít, hogy minél nagyobb csomagot számoltatsz, annál több ramot foglal, például ha 1 napos csomagokkal operálsz és 2 szálon számoltatsz, nem biztos, hogy elég az 1giga ram.

A memóriasebesség számít valamennyire, de elhanyagolható, de hát ugye ez a Te feladatod, hogy kimérd :D (nálam például DDR2 400 5 5 5 15 és DDR2 667 4 4 4 12 között 2-3 pont különbség volt)

Azt hogy, hány csomag legyen a gépeden itt tudod beállítani: General preferences--->Connect to network about every (én 3 napra állítottam, így hoszonvalahány csomag van a gépemen)

(#447) westlake válasza Brae (#446) üzenetére

westlake
(PH! nagyúr)

koszi... wcg-nel ez a beallitas hol talalhato? (ha van egyaltalan ilyen)

I'm out.

(#448) Screammm válasza westlake (#447) üzenetére

Screammm
(őstag)
LOGOUT blog

[link]

azt hogy milyen gyakran használja a netet itt lehet beállítani wcgnél :). gondolom rozihoz hasonlóan itt is ha több napot adsz meg többet fog lehúzni

üdv

"Hmm," sed teh lolrus. "Maybe we shud go ask Ceiling Cat?"

(#449) cigam válasza Brae (#307) üzenetére

cigam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hé Brae! Félig sikerült beelőzni, és karácsony van :). ''Csak'' Recent average-ben, de lehagytalak. :)

(#450) KrenAtesz

KrenAtesz
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

2 és fél nap alatt közel 500 pont.. Haladok :)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.