Na végre kiszámolta az elsőt, így elindult a gépezet : )))
"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever
XDL Happy 31B ATX ház (pelxis oldal, 12cm-es és 8cm-es ventikkel) Eladó!!!
Hihetetlen Áresés - HP EliteBook 2740p Tablet notebook + HP Ultra-slim dokkoló + pótakkumlátor
Új ezüst Samsung NP300V5A-S05HU, 2 év garanciával!! (i3-2310m/320 GB/3 GB/GT520MX /stb.
2.0Ghz/4M/1333 IntelXeon 5130 SL9RX CostaRica Lga771 Mennyit ér?
Na végre kiszámolta az elsőt, így elindult a gépezet : )))
"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever
Az 5.4.11-est tettem fel. Abban írnak valamit, hogy újfajta password-technikát vezettek be.
A jelszó egy gui_rpc_auth-cfg fájlban tanyázik. No most, én service-ként futtatom, a boinc nevű user nevében. És innentől gőzöm sincs, ez a csoda honnan akarja venni a jelszót - de úgy néz ki, megoldottam. 
Az gáz, ha a gui azt írja ki rám, hogy Status: communication deferred? (És visszaszámlál egy 24 órás számláló.)
És a message logban rosetta@home|Message from server: platform 'x86_64-pc-linux-gnu' not found Asszem, emiatt vagyok bannolva... Mit állítsak be neki, amit elfogad? Ez egy szabványos GNU megnevezés.
Sipi
Mont-joie! Saint Denis! Je trépasse si je faiblis!
én birka módon a letöltési oldalról szedtem le a .sh-t, amit futtatva szépen kicsomagolta magát. semmi egyebet nem állítottam rajta.
a _64-et próbáld meg kihagyni... bár ahoz valszeg kernelfordítás kellene, ha jól sejtem.
ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto
Hja, csak nem szeretném, ha beletúrna a gépembe. Fene tudja, hová, felpakol valamit, és többet nem tudom leszedni.
Sipi
Mont-joie! Saint Denis! Je trépasse si je faiblis!
Hát nézz bele a script-be, hogy mit hova másol!
(Sztem csak kicsomagolja magát 1 könyvtárba.)
"Nem értek egyet azzal, amit mondasz, de életem végéig harcolni fogok azért, hogy mondhasd."
Nah eddigi ''eredményem'': 7 óra alatt 4 elrontott csomaggal (én fagyasztottam ki
) 53 pont (mindjárt kész még 2) az milyen? Húzzak a procin, vagy ne? 

2 csomag, 157 credit 
I'm out.

2.3 gigas c2d-vel 3:30:20 egy csomag, 3.8 gigas c2d-vel pedig 3:07:10.. latszik a power 
I'm out.
Talán 12 órája van fenn és wowozok mellette egyfolytában, 150 kredit. Jó kis prockos ez a C2D
Itt is hagyom estére.
[Szerkesztve]
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
létrehoz egyetlen BOINC nevű kt-t, és abba csomagolja magát ki. nem túr bele semmibe. userként kell futtatni, egyebet nem is csinál. nézz bele a szkriptbe, fejezd le, és akkor lesz egy .tar.gz-d.
ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto
Én egy órás csomagokkal nyomulok (meg gyengébb géppel
)
[Szerkesztve]

lehet valasztani csomagmeretet? (mondjuk valoszinuleg teljesen mindegy, mert a creditet a csomagmeretbol is szamolja.. (lehetmar annyira intelligens a boinc, hogy a gep erejehez kepest merten osztja ki a csomagokat?
hungary ''csoportba'' hogy lehet bekerulni? en meg mindig hontalan vagyok 
[Szerkesztve]
I'm out.
Gyere a PH! csapatába. Nemjó itt? 
Csomagméret: BOINC - Az Ön beállításai (bal szélen) - A megnyíló weblapon Rosetta@home preferences - Target CPU runtime
Én azért tettem 1 órásra, mert így hamar készvan (cpu runtime-ban nézve kb 55perc) és így jó.. Ellenben a vistám az nemjó, ahogy húzok egy kicsit a procin kékhalállal elszáll
El se indul 

a ph csapataban vagyok.. csak eppen magyar nem vagyok.. csak azt nem ertem, miert

I'm out.
Jaa akkor gondolom az országod nem adtad meg
Igazából passzolom, nekem is kb 3. regisztrációra sikerült, és azt se tudom, mit állítottam
Én ilyen kis béna vagyok 

oke, megvan...
az egyik gepem most 3850mhz-en dolgozik
[Szerkesztve]
I'm out.

Üdv mindenkinek!
Ma kezdtem el Rosettát futattni és be is léptem a PH! csapatába.
Seafood

szejjel buntetjuk a nepet 
I'm out.

AMD Turion(tm) 64 X2 Mobile Technology TL-50, x2 = két magos proci.
Sajnos volt 3 error-os csomagom.
[Szerkesztve]

mivel notiszervizben melozok, azt tervezem, hogy minden elerheto notin futtatni fogom a progit
egy masik helyen mar csinaltam ilyet, igaz, csak 4 geppel
most nem elegszem meg ennyivel.. egy honap mulva eleg erdekesen fog kinezni a gepparkom listaja 
[Szerkesztve]
I'm out.

Nekem csak ez az egy gépem van.

sok kicsi, sokra megy 
I'm out.
Én is megoldom majd vhogy, hogy 4 gigán fusson, az csak elég lesz 

atallitottam 1 oras csomagokra, de meg mindig 3 orasokat tolt le..
I'm out.
A kliensen töltsd le az új beállításaidat.
Grafikus kliens esetén: Projektek ablak - Frissítés parancs.
Ez letölti azuj beálításaidat, amit a WEBoldalon belőttél magadnak.
"Nem értek egyet azzal, amit mondasz, de életem végéig harcolni fogok azért, hogy mondhasd."

Nem a csomag kiszámolásának sebességéért kapod a pontot, hanem, hogy időegység alatt alatt mennyi számítási teljesítményt nyújtasz. Semmi értelme átállítani a csomagokat, mert nem fogsz több pontot kapni, én már végigpróbáltam szinte mindegyiket 1órástól 12órás csomagokig és arányaiban mindegyikért ugyanannyi pontot kapsz. Tehát ha például egy 3órás csomagért kapsz kb. 30pontot, akkor egy 12órásért kb. 120pontot fogsz kapni, az egyorásért meg kb. 10pontot. Azért se érdemes átállítani a default 3órásról, mert a felhasználók 90%-a ezen nyomja, így könnyebben össze tudod hasonlítani a géped teljesítményét a többiekével.

Boldog Karácsonyt kívánok minden kedves pontvadásznak!
Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! http://href.hu/x/chbe

lenyomok mindenkit.. mar 9. vagyok ![;]](/dl/s/v1.gif)
I'm out.

erdekes, hogy a magyar listan nem vagyok rajta.. azt milyen idokozonkent frissitik?
[Szerkesztve]
I'm out.
Tegnap még nem voltam rajta, ma már igen 

Kedves westlake, nem szeretnélek elkeseríteni, de Te csak a pillanatnyi átlag kredit (Recent average credit) alapján vagy a 9., összesítettben a 29. vagy, szíveskedjél rábökni a ''Total credit''-re és máris meglátod
Hogy összesítettben a 9. helyre kerülj, addig még sok gombócot meg kell enni

Ha recent kredit szerint nézzük, éjjelre bekerülhetek a top100-ba 
Az gáz, mert összesen 54 tagot számlál a PH csapat. 
http://boinc.bakerlab.org/rosetta/team_display.php?teamid=3797
Beelőztük a Hungary csapatot!
http://www.boinc.dk/index.php?page=chart_teams&sort_by=recent&project=rah&country=226
Igaz ''csak'' recent average-be...
[Szerkesztve]
Magyar szinten
[link]
[Szerkesztve]
Hja...
Azért nem semmi mennyi stat létezik 1 projecten belül is.
Én már az elején elvesztem
Ezt is onnan tudom, hogy ott van a #1-ben 
De persze hajrá PH! 
[Szerkesztve]

Oh, lecsúsztam a 2. helyre. 
Ha itt vannak az ászok, vígan dudorászok.

tisztaban vagyok a kepessegeimmel (es a gepemevel).. mar mindegy, mert elkapott a hev es mar a wcg-s team-et erositem... sorry

I'm out.

en meg egy nap utan 38. vagyok 
[Szerkesztve]
I'm out.
Lesz esélyem megelőzni téged

Fogyunk, de hajrá, mindenki mindent bele 
[Szerkesztve]

ezekkel a brutális konrókkal szvsz nyomhatod egyszerre mindkettőt, úgyis bekerülsz a legjobbak közé

mennyire szamit a memorameret es sebesseg? gondolom semennyire..
azt hogy lehet elerni, hogy a bionc ne mindig csak a kovetkezo ketto csomagot toltse le a szerverrol? mondjuk 8-10-re lenne szuksegem..
I'm out.
Üdv a csapatban!
Mindenkinek kellemes ünepeket!

A memóriaméret annyiból számít, hogy minél nagyobb csomagot számoltatsz, annál több ramot foglal, például ha 1 napos csomagokkal operálsz és 2 szálon számoltatsz, nem biztos, hogy elég az 1giga ram.
A memóriasebesség számít valamennyire, de elhanyagolható, de hát ugye ez a Te feladatod, hogy kimérd
(nálam például DDR2 400 5 5 5 15 és DDR2 667 4 4 4 12 között 2-3 pont különbség volt)
Azt hogy, hány csomag legyen a gépeden itt tudod beállítani: General preferences--->Connect to network about every (én 3 napra állítottam, így hoszonvalahány csomag van a gépemen)

koszi... wcg-nel ez a beallitas hol talalhato? (ha van egyaltalan ilyen)
I'm out.
[link]
azt hogy milyen gyakran használja a netet itt lehet beállítani wcgnél
. gondolom rozihoz hasonlóan itt is ha több napot adsz meg többet fog lehúzni
üdv
"Hmm," sed teh lolrus. "Maybe we shud go ask Ceiling Cat?"
Hé Brae! Félig sikerült beelőzni, és karácsony van
. ''Csak'' Recent average-ben, de lehagytalak. 
2 és fél nap alatt közel 500 pont.. Haladok