Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#101) t1 válasza Spirit (#100) üzenetére

t1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ezt hol lehet megnézni pontosan? Report deadline vagymi? mert nekem 26-ig van 4 feladatom

(#102) Spirit válasza t1 (#101) üzenetére

Spirit
(őstag)

Boinc-ban a feladatok menüben a csomagok mellett ott a jelentési határidő...én most dobtam el 15 csomagot, amit holnap délig kellene küldenem
csak csütörtök estére végeznék
és pénteken csinálmá a pénteki csomagokat, amikkel megint csúsznék..
vagyis alig foganának el valamit belőlük...

(#103) rsx

rsx
(fanatikus tag)

Sziasztok
Na én is csatlakoztam :)
Thx az ötletet :R

''...Lalikám,van alkoholmentes söröd???Van.Akkor dobd ki a picsába,egy rendes sört kérek"...."A biztonsági öv nincs annyira kényelmetlen, mint a tolókocsi. "XD

(#104) t1 válasza rsx (#103) üzenetére

t1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

az X2-es topicba láttad a felhívásom vagy máshonnan infomálódtál ha lehet kérdezni :U :)

(#105) rsx válasza t1 (#104) üzenetére

rsx
(fanatikus tag)

Igen a topicban láttam a hozzászolásod,reméljük a többi user is olvassa :)

[Szerkesztve]

''...Lalikám,van alkoholmentes söröd???Van.Akkor dobd ki a picsába,egy rendes sört kérek"...."A biztonsági öv nincs annyira kényelmetlen, mint a tolókocsi. "XD

(#106) Spirit

Spirit
(őstag)

Valaki, akinek csak pár csomagja van még készen, és nincs úgy betárazva,mit én, át tudná állítani a feldolgozási időt kisebbre/nagyobbra?össze kellene hasonlítani a 3 órás csomag eredményével, hogy tulajdonképpen van-e hatása a pontszámra.Mert elméletileg sokkal pontosabb eredményeket küld vissza a gép, ha 10 órás csomagokat kérek, és nagyobb eséllyel talál a valami érdekeset.De a kérdés,hogy hogyan alakulnak ilyenkor a pontjaink..
Pl nálam a 3 órás 45-50 pont, a 10 órás mennyi lehet?mert ha 200 pont, vagy fölötte, már lököm is át, úgyis 24-ben mennek a gépek többnyire.

Ez a kemény, épp készülünk őket leelőzni, szerintetek van rá remény?
Team Hungary
Total Credit: 7002
Average Credit: 6e-06

:Y

[Szerkesztve]

(#107) t1 válasza rsx (#105) üzenetére

t1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

akkor sikeres volt a felhívás :)

Erdőke:Lécci állítsd be azt is hogy magyarvagy hozzuk a pontotkat csak Magyarországnak

(#108) t1 válasza Spirit (#106) üzenetére

t1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

''a remény hal meg utoljára'' :R

Hungary Wolfard-ot megfogjuk előzni sőt..

[Szerkesztve]

(#109) Spirit válasza t1 (#108) üzenetére

Spirit
(őstag)

Nekem ma még 1200 pontot nem számolt el....

(#110) t1 válasza Spirit (#109) üzenetére

t1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nem soká végez megint 2 feladattal asszem akkor marad a gép estére hogy megelőzzük ezeket :)

(#111) Spirit válasza t1 (#110) üzenetére

Spirit
(őstag)

:C
Nem árt, ha csapaton belül is versengünk ám...arról nem is beszélve,hogy magyar egyéniben ki kéne bérelnünk mondjuk az első 30 helyet:D

(#112) t1 válasza Spirit (#111) üzenetére

t1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

te asszem 31-ik vagy :R én meg valahol nagyon hátul még nem frissített.. csapton belül asszem 5-ik vok vagy 6

(#113) Motion_Blur válasza Spirit (#111) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Én sajnos elég gyenge teljesítménnyel tudok csak segíteni, napi 10-12 órában, de megteszem, amit tudok (illetve a procim tud) :))

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#114) Spirit válasza Motion_Blur (#113) üzenetére

Spirit
(őstag)

Láttad Te már,hogy a legjobb magyar csapat a a Hungary mit alkot?Több,mint 150 tag dolgozik annyit,mint belőlem 4, ennyit erről...Minden egyes csomaggal segítesz, ne ócsárold magad.

(#115) Motion_Blur válasza Spirit (#114) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Értettem főnök, harcra fel! :DD

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#116) t1 válasza Motion_Blur (#115) üzenetére

t1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez a beszéd :) :R

(#117) Spirit válasza Motion_Blur (#115) üzenetére

Spirit
(őstag)

:DDD :DDD :DDD

(#118) eastsider

eastsider
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

érdekes h 50 pötyit kapok egy csomagér motion kevesebbet és T1 meg fele annyit :F
én codoozok meg mindent csinálok közbe:D

képeim: www.flickr.com/photos/mateeee/

(#119) t1

t1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Eddig 155 pontot hoztam reggel 7 óta :)

(#120) Spirit válasza eastsider (#118) üzenetére

Spirit
(őstag)

Venice öcsém, venice... :DD

t1 jön ám még 16db celeronnal, jajj lesz nekem ... :D

[Szerkesztve]

(#121) eastsider válasza Spirit (#120) üzenetére

eastsider
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:D
lehet itthagyom az egészet suliidőre ;]

(#122) Spirit válasza eastsider (#121) üzenetére

Spirit
(őstag)

Látom Te is kezdesz bekattanni. Ez a hülye versenyszellem a ph-soknál....kinek gyorsabb, kinek több, kinek nagyobb... :D

(#123) Spirit válasza Spirit (#122) üzenetére

Spirit
(őstag)

Jelentem, megelőztük a Hungary Wolfard-ot.A reggelink a Team Hungary lesz, és az esti étlapon a BME szerepel, gyorsabban, mint gondoltam.

(#124) Spirit

Spirit
(őstag)

Most nézem, Krix betolt egy pár gépet...azannya..de legalább már van egy potenciális vetélytársam csapaton belül :D

ÉS NEM! Végigmentem a gépeimen, és találtam vagy 10 csomagot, amit még nem küldött fel, így manuálisan felsegítettem..Ha minden jól megy, már reggelre meglesz a BME...

[Szerkesztve]

(#125) Karex

Karex
(senior tag)

Én egy olyat kérdeznék, hogy ez miben más, mint a grid.org féle united devices kezdeményezés? Ott is épp hasonló dolog fut: Cancer Research Project, Phase II.
Viszont user számban kicsit ''komolyabbak'' ( 82,109 vs. 1,323,070 ).

(#126) erdoke válasza t1 (#107) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Nagyon körülményes az oldalon minden állítgatás, de megoldottam.

Közben gyors fejszámolást végeztem, és kb. havi 2e Ft-ot jelent csak a prociterhelés a villanyszámlában, ha CnQ helyett full terhelésen megy folyamatosan.
:Y

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#127) Spirit válasza erdoke (#126) üzenetére

Spirit
(őstag)

Hát ez érdekes... ha idle-ben van a proci, akkor mennyit fogyaszt? és ha terhelve? Nálam mindössze 6 fokot emelkedik a hőmérséklet, ha dolgozni kezd a procc, ergo tök mind1,hogy a winben vagy, vagy dolgoztatod is, villanyszámlában nem fogsz különbséget látni..ha egyszer égve hagysz éjszakára egy lámpát, többet pazaroltál,mint ezzel egész hónapban.
Ha 50W különbséget tudsz csinálni, akkor ügyes vagy, ebben az esetben ha napi 24-ben járatod a géped, akkor sincs több egy ezresnél a különbség.

[Szerkesztve]

(#128) Spirit válasza Karex (#125) üzenetére

Spirit
(őstag)

Ott kifejezetten rákkutatással foglalkoznak, itt meg általánosítva gyógymódokat a nagyobb kiterjedésű betegségekre. És hogy komolyabb....mondjuk úgy,hogy régebb óta fut.

(#129) hawk3ye

hawk3ye
(újonc)

Helló, Ti hol nézitek ezeket a statisztikákat?

(#130) t1

t1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nem soká lenyomjuk a hwsw. fórumot :)

(#131) 9CS válasza hawk3ye (#129) üzenetére

9CS
(senior tag)

Itt a csapaté: [link] a többi az első és második hsz-ben.

[Szerkesztve]

'' - Tizenkettőt üt az óra, térjenek márrrrgghhhh... ''

(#132) erdoke válasza Spirit (#127) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Egy X2 4800+ fogyasztása CnQ mellett kb. 25 W. Teljes terhelésen talán 89 W. Legyen a difi 60 W, így egy nap alatt 1,44 kWh (60 W*24 h) a különbség. Nem tudom pontosan, mennyi az egységéra 1 kWh-nak, de az új emelt díjszabás miatt kb. 40 Ft-tal számolhatunk. Tehát a végeredmény 40*1,44*30,5=1756,8 Ft egy hónapra. A tápegység hatásfokát belegondolva nagyjából reális lehet a 2e Ft havonta... Annyit meg nem bizots, hogy ér a jótékonyság, pontosabban inkább költöm a gyerekeimre. Szóval heti 2-3 nap nálam belefér, de folyamatosan már húzós lenne.

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#133) Spirit válasza erdoke (#132) üzenetére

Spirit
(őstag)

Ha így közelítjük meg, akkor okés is, nem gondoltam,hogy 25W-ra lenyomja a CnQ a fogyasztást...csak tudnám, ha valaki semmit nem csinál a gépén, akkor miért megy.Én soha nem használtam ezt a funkciót, ezért nem voltam vele tisztában, tuningőrült vagyok, gondolom ezt meg Te érted meg...

(#134) Rolly válasza nemtommi (#90) üzenetére

Rolly
(PH! addikt)
LOGOUT blog

engem is ez érdekelne. meg valami proxy szervert is kér de oda nem tudom hogy mit kéne írni. koleszos vagyok innnen nyomulék

szóval valaki írja már le hogy mit és milyen lépésekben kell csinálni

(#135) Senior tag válasza Spirit (#133) üzenetére

Senior tag
(senior tag)

Ennyit tesz 1000 MHz és 1,08 V kombinációja terhelés nélkül. ;)
Ha 24 órában megy, akkor valami letöltés csordogál a legtöbb embernél. Szerintem inkább a CnQ nélküli tuning tűnik értelmetlennek napi 24 órás használatra.

Ugorgyunk!

(#136) Rolly válasza Rolly (#134) üzenetére

Rolly
(PH! addikt)
LOGOUT blog

senki nem akarja leírni hogy hogyan is kell ezt feltenni a gépre? , illetve bekonfigolni?

[Szerkesztve]

(#137) t1

t1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Úgy nézki hogy beszállhat 16-20 db 1GHz-es cerka a csapatba.80%-esély

(#138) Senior tag válasza Rolly (#136) üzenetére

Senior tag
(senior tag)

Futtatod a telepítőt, aztán csatlakozol a projekthez. Hol akadtál el?

Ugorgyunk!

(#139) Rolly válasza Senior tag (#138) üzenetére

Rolly
(PH! addikt)
LOGOUT blog

amikor valamilyen proxy kell neki. meg a projektet hogy lehet hozzá adni? a koleszban tudtommal nincs proxy szóval anélkül nem lehet?

(#140) Gorneck23

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Aszhem ok...és futogat...

(#141) eastsider válasza Spirit (#122) üzenetére

eastsider
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ez nem versenyszellem részemről :)
hol lehet megnézni h holé áll a csapatunk a magyarok közt?

(#142) Spirit válasza eastsider (#141) üzenetére

Spirit
(őstag)

El merek menni itthonról egy fél napra, erre arra jövök haza,hogy 18 tagunk van már, és leelőztük a hwsw-t is, összesített csapatállásunk 1163.!Gratulálok mindenkinek, csak így tovább.

[OFF]Új-Zéland már csak 9e ponttal vezet kis országunk előtt, lassan sikerül őket is leelőzni, 2 nap alatt 30e pontot dolgoztunk le./OFF]

[link]

[Szerkesztve]

(#143) Spirit válasza Spirit (#142) üzenetére

Spirit
(őstag)

bocs a hibáért, csak kifutottam a mod időből :D

(#144) Rolly válasza Spirit (#143) üzenetére

Rolly
(PH! addikt)
LOGOUT blog

légyszi segíts hogy hogyan kell belőni :$

mert egy athlon x2 várja hogy számolhasson az egyik magon :D

[Szerkesztve]

(#145) nemtommi válasza Spirit (#124) üzenetére

nemtommi
(őstag)

Manuális felsegítést hogyan oldod meg? Nekem is itt maradt egy csomi.

(#146) nemtommi válasza Rolly (#134) üzenetére

nemtommi
(őstag)

nem kell eljutnod a proxy szerverig. Csatlakozol a csapathoz, ahol is meg kell adnod az e-mail címedet, ahova elküldik az URL-t. Kb. ennyi, de lehet kihagytam vmit, akkor plíz javítson ki vki.

(#147) drpele válasza Spirit (#106) üzenetére

drpele
(senior tag)
LOGOUT blog

Hol lehet feldolgozási időt állítani? :F

"Mily különös a mi helyzetünk, a Föld gyermekeié. Csak rövid látogatásra van itt mindenki. Nem tudja miért, de néha azt hiszi, hogy sejti." - Albert Einstein

(#148) -=shitty=-

-=shitty=-
(fanatikus tag)

HI!
hogy kell új csomagokat kérni :F mert nekem megált és sehowa tovább nem megy! :(

(#149) Senior tag válasza Rolly (#144) üzenetére

Senior tag
(senior tag)

Tools-> Attach to project
Bemásolod az oldal címét, választasz felhasználónevet és jelszót, aztán már indulhat is a buláj.

Ugorgyunk!

(#150) Rolly

Rolly
(PH! addikt)
LOGOUT blog

accountot hol lehet létre hozni?

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.