Úgy értettem, hogy leírtuk, hogy a "meszidzs boardon" le van vezetve..
. Na ez az, amiről szó esik abban az ominózus első pár hsz.-ben..
. Egész pontosan a x3-ban:
"RAC megsaccolása:
Könnyedén ki lehet számolni, ennek értékét nagyjából:
Átlagosan megsaccolod, hogy naponta hány órát futtatod a rosetta@home-t és ezt az időtartamot másodpercben feljegyzed. (jele a számításban t)
Megnézel egy átlagos csomagot az eredményeidnél amit már a szerver jóváhagyott a Granted Credit mezőben.
Kb így néz ki:...... Over Success Done 13,514.64 77.98 58.42
(t / CPU time <sec>) x Feldolgozóegységek száma x Granted Credit = Recent Averge Credit (közelítő meghatározás)
Feldolgozóegységek száma = Ha többmagos processzorral rendelkezel, akkor processzormagok száma + Hyper Threading szálak, amennyiben engedélyezve van.
Mivel egy hónap után áll be az átlagkredited, ezért ne aggodalmaskodj, ha most kezdted.
Jó taktika az is, ha a csapat tagjai közül kiszemelsz valakit akinek tudod, hogy hány órát megy a gépe, milyen beállításokkal és az alapján, vagy az Ő csomagértékei alapján megsaccolod... bár ezek a számítások, mint a fenti saccolós módszer sem pontos és a valóságnak nem megfelelő (Message Board-ban pontosan le van írva, de ahhoz matematikusnak kellett volna születni, hogy megértsük). "
Nos ugyanitt le van vezetve a claimed vs. granted is. Más kérdés, hogy már én is rugóztam ezen, hogy ez nem igazán reál, sőt, mi több, nem látom benne nem csak az algoritmust, de még néha halovány logikát sem..
. Aztán részben feladtam..
.
Pentium 4 630 HT 3.0Ghz/2M/800 S775 for sale. (http://href.hu/x/hs1r)