Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Rivotril

(#1) lanw

lanw
(tag)

Üdv! Azért nyitottam ezt a topikot,hogy aki esetleg ennek a gyógyszernek a rabja,vagy sikerült leszoknia róla megoszthatja a gondolatait ezzel kapcsolatban! Flame OFF !

TRANCE it's my RELIGION <3

(#2) lanw válasza lanw (#1) üzenetére

lanw
(tag)

jöhet bármi ezekkel a szörnyetegekkel kapcsolatban ;]

(#3) zolisx4 válasza lanw (#2) üzenetére

zolisx4
(őstag)
LOGOUT blog

Miért szedsz rivotrilt?? pánikbetegség??

http://terkeph.hangya.net/#47.676253276991204+19.52098846435547+12+p

(#4) lanw válasza zolisx4 (#3) üzenetére

lanw
(tag)

Önértékelési probléma,depresszió....

(#5) zolisx4 válasza lanw (#4) üzenetére

zolisx4
(őstag)
LOGOUT blog

Mellé szedtél még valamit? Cipralex vagy valami?
Mivel ezt magadtól nem szedheted szerintem a szakorvossal kell ezt megbeszélned ,nem véletlenül írta fel ha úgy érzed akkor az orvos fogja mondani hogy csökkentsd az adogodat és lassan leszoksz .

[ Szerkesztve ]

(#6) lanw válasza zolisx4 (#5) üzenetére

lanw
(tag)

mellé csak mirtazapine-t szedek 45mg-t esténként...közben megjártam tündérhegyet,sikertelenül..Igazából nem is nagyon akarok leszokni róla! 3 hétig ment ,hogy nem vettem be,de Istenestül szarul voltam.Aztán visszaálltam a napi 10-12mg-ra....Nekem így csillog a világ.

[ Szerkesztve ]

(#7) Eagl3 válasza lanw (#6) üzenetére

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Miért nem akarsz leszokni róla? :F

(#8) zolisx4 válasza lanw (#6) üzenetére

zolisx4
(őstag)
LOGOUT blog

Azért orvoshoz szoktál menni?
De ha így tünetmentes vagy akkor kell szedni ennyi az egész.
Ha folyamatosan szeded a rivotrilt kb 1 hónap a tisztulási ideje ,ahogy tisztul egyre rosszabb és újból beveszed .
Egyik ismerősöm pánikbeteg ő cipralex és rivotrilt szed onnan tudom ezt de itt ki is merül a tudásom sajnos :(

(#9) lanw válasza Eagl3 (#7) üzenetére

lanw
(tag)

Bonyolult ...Igazából olyan mint a pezz cukorka...sajnos.Meg így érzem jól magam a bőrömben!

(#10) lanw válasza zolisx4 (#8) üzenetére

lanw
(tag)

Ha elhagyom azonnal visszajönnek a tünetek.Egyből letört leszek,és utálok tükörbe nézni.Meg persze vannak más gondok is amit ezzel a vacakkal oldok meg.Orvoshoz meg már nem járok,mert már bizalmam vesztettem bennük!

[ Szerkesztve ]

(#11) zolisx4 válasza lanw (#10) üzenetére

zolisx4
(őstag)
LOGOUT blog

Ezt viszont ismerem ha nem veszed be a gyógyszert és eszedbe jut szinte azonnal rosszul leszel :K
Az ismerősöm pont igy van vele ha eszébe jut hogy nem vette be a gyógyszert rosszul lesz :K
Ha megyek vele valahova az az első hogy megkérdezem hogy gyógyszer megvolt ????

[ Szerkesztve ]

(#12) pro70

pro70
(senior tag)

Két ismerősöm (az egyiknek az anyja is) tolja...ne sértődj meg, anyuka + fia mind a ketten bolondok :DDD ..Mondjuk anyuka kemény, a 2mg-ost veredesi befele már vagy 10 éve...gyerek beéri a 0.5-össel is ;] A srácok makk egészségesek voltak csak egy nagy bulizás alkalmával túllőtték az extasyt és azóta kell nekik hogy jól érezzék magukat a bőrükben :DDD :R

[ Szerkesztve ]

Úgy szeretnék meghalni, mint a nagyapám; Álmában, csendesen, gondtalanul... Nem pedig ordítva, sikoltozva, pánikban...mint az utasai :DDD

(#13) banhammer

banhammer
(őstag)
LOGOUT blog

Ismerős Rivo-t és Frontint szed plusz mellé néha iszik.

Az én tapasztalatom szerint egyszerűen nem lehet beszélni vele.
A legártatlanabb vicces is magára veszi, akkor megy a sértődés, duzzogás, hogy mindenki, az egész világ ellene van.
Ekkor inni kezd vagyis inkább folytatja amit előző nap abbahagyott.
A körzeti doki írta fel a gyógyszereket, de szerintem inkább kuruzsló, mint doktor.

Mit lehet tenni?
Hova kell fordulni, hogy ezen az állapoton változtatni lehessen?
Már volt elvonón, de gyakorlatilag szart se ért.

http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

(#14) Eagl3 válasza banhammer (#13) üzenetére

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem a körzeti orvosnak kellene felírni ezeket a gyógyszereket... nem véletlenül vannak szakorvosok, csak ugye a jobbakat meg kell tudni fizetni. Illetve akarni kell, mert anélkül nem lehet.

(#15) Lauda válasza banhammer (#13) üzenetére

Lauda
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Semmit se lehet tenni, ha az egyen nem akarja a valtozast. Nekem is volt ismerosom, aki ilyeneken elt, pia meg tabik, ha abba is hagyta egy hetre (az ivast, mert a tabikat akkor is szedte), utana meg jobban belehuzott a piaval. Csinalhattak vele akarmit, meg az elvonorol is kiszokott a kocsmaba, meg bent vett piat a tobbitol. Csunyan hangzik, de az ilyet hagyni kell, ha mar eljutott erre a szintre....

[ Szerkesztve ]

(#16) pro70 válasza Lauda (#15) üzenetére

pro70
(senior tag)

Igen hagyni kell, de tényleg csak akkor, ha az állatja még iszik is rá! Tudomásom szerint kizárólag dilidoki írhatja fel..legalábbis a 2-est ;] Másik srác nem tolja, de ott van mindig a zsebébe....ő a pacsába lett rosszul...iszonyat nagy félreértés volt..úgy ment le szórakozni hogy előtte összerúgta a port a barátnőjével..bement pacsába jól becuccozva, meglátta a barátnőjét egy pasival dumálni és félreértette, azt hitte az új kanifaszi..na vége is lett a srácnak..azonnal ügyelet úgy beparált..ez 90-es évek végén volt, de azóta is nála a rivósfiola :DDD

[ Szerkesztve ]

Úgy szeretnék meghalni, mint a nagyapám; Álmában, csendesen, gondtalanul... Nem pedig ordítva, sikoltozva, pánikban...mint az utasai :DDD

(#17) Lauda válasza pro70 (#16) üzenetére

Lauda
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Biztos megeri egy no miatt tonkretenni az eletet. Hulyegyerek...

(#18) pro70 válasza Lauda (#17) üzenetére

pro70
(senior tag)

Együtt van vele, elvette...2 gyerek is született, ha nem tévedek :DDD
Ez a pár fiatal akiket "ismerek", sajnos az amphtminnal is összeköthetőek voltak..forogjon a sírjába aki kitalálta...roh@dék adolf is azt tolta intravénásan! ...Száz szónak is egy a vége, rivotrilt télleg csak akkor adják, ha már nagy a baj!

[ Szerkesztve ]

(#19) banhammer válasza Lauda (#15) üzenetére

banhammer
(őstag)
LOGOUT blog

Sajnos az a baj, hogy nem nagyon akar valtoztatni a dolgon, ugy allitja be a dolgot, hogy o egy aldozat.

http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

(#20) lanw válasza pro70 (#18) üzenetére

lanw
(tag)

nem feltétlenül....Én csak azért kaptam ,hogy elnyomjam a szar érzéseimet....de már buta is vagyok tőle mint a segg...(elnézést).S ami a legfontosabb pszichoterápia sem segített..így marad a sóvárgás a kis fehér tabiért....

(#21) lanw válasza Lauda (#17) üzenetére

lanw
(tag)

Ahány ember annyi féle cselekedet.Pl: ha nagyon szerelmes lennék....bármi előfordulhat.

(#22) Lauda válasza lanw (#21) üzenetére

Lauda
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ez amugy teljesen igaz. Ahany ember annyi fele cselekedet es erzes. ;)

Nekem csak az a fura, hogy hosszabb tavon azert el kene gondolkodni, hogy mivan. Mert az ember elete tobbet er, mint hogy 1 no utan virnyakoljon es rivotrilozzon egesz eleteben.

[ Szerkesztve ]

(#23) lanw válasza Lauda (#22) üzenetére

lanw
(tag)

Ezért vagyok "orvosi" eset , mert nem becsülöm az enyémet.Pedig más mit meg nem adna ha egészséges volna..

(#24) Lauda válasza lanw (#23) üzenetére

Lauda
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Majd ha veszelybe kerulsz Te is megadnal barmit, hogy egeszseges maradhass. Csak ha keson kapcsolsz, akkor megszivtad, orokre. Csak rajtad mulik mit akarsz. Hagyd abba azt a hulye tabit es jarj el futni, edzeni, teniszezni, mashogyan ebbol nem fogsz kijonni. Nekem amugy tok mindegy mit csinalsz, de valamiert azt erzem, hogy segitsegre vagysz, kulonben nem nyitottad volna a bejegyzest sem.

(#25) lanw válasza Lauda (#24) üzenetére

lanw
(tag)

Edzés megvan..Öröklődő depresszióm van :D Nagyon mélyen nem akarok belemenni,de ha nem veszem be akkor azt érzem,hogy nincs jogom élni vagy ilyesmi...

(#26) Eagl3 válasza lanw (#25) üzenetére

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez jól hangzik...

(#27) kenwood3

kenwood3
(PH! addikt)

Hagyd abba! Jobb lesz hidd el nekem :K

Én is szedtem 1 fél évig kb, sajnos szükségem volt rá . Amíg szedtem egyebet se csináltam, csak aludtam tőle, akár napi 16-18 órát is. Én paroxat-ot szedtem mellé, az tényleg segített valamennyit, de a rivotril csak aludni volt jó, semmi másra :N Aztán kb 5-6 hónap után meguntam és abbahagytam mind a kettőt és pszichopatához (pszichiáter :D ) se mentem többet . Köszi azóta jól vagyok, vagyis lelkileg.

gonosz off: Lauda és pro70 haveromnak meg azt tanácsolom, hogy ők meg sürgősen kezdjék el :K

;] :D :DDD

[ Szerkesztve ]

(#28) runner 125

runner 125
(PH! nagyúr)

Erről a gyógyszerről középiskolás éveim jutnak eszembe, amikor úgy 4-5 volt osztálytársam bevett 2-3 szemmel tanítási időben mer' jó buli, s egész nap folyt a nyáluk, azt sem tudták hol vannak. Volt is belőle jó nagy balhé. :)

[ Szerkesztve ]

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

(#29) Winner_hun válasza lanw (#20) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

de már buta is vagyok tőle mint a segg

:F

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#30) banhammer válasza Winner_hun (#29) üzenetére

banhammer
(őstag)
LOGOUT blog

Nincs egy értelmes gondolatod.
Le vagy lassulva.
Kb. úgy néz ki az ember mintha a legmélyebb álmából zavarták volna fel és azt se tudja fiú vagy lány.

(#31) lanw válasza runner 125 (#28) üzenetére

lanw
(tag)

Érdekes,mert sosem altatott inkább csak zombit varázsolt belőlem..A kedvencem amikor nem tudod mennyi 7*7...VICC

(#32) lanw válasza banhammer (#30) üzenetére

lanw
(tag)

Ez teljesen pontos ! Ilyen érzés kb: :W

(#33) pro70 válasza lanw (#32) üzenetére

pro70
(senior tag)

Főként "elszállós" dallamok és kiállások jellemzik. Sok dallam és hangszer található benne. A kiállások gyakran a legszebb, legsikeresebb szimfonikus szerzeményeket juttathatja eszünkbe, csak itt nem vonós, fúvós, (élő) szimfonikus hangzásvilágot használnak, hanem a legfülbemászóbb szintetikus már-már űrutazást idéző lágy hangszerelést

Forrás

Ne haragudj, végem van...

:R

[ Szerkesztve ]

(#34) lanw válasza pro70 (#33) üzenetére

lanw
(tag)

Ne ne ne..A trance-t ne keverjük ide..már akkor hallgattam,és jártam bulizni amikor a közelemben sem volt a gyógyszer.. ;)

(#35) pro70 válasza lanw (#34) üzenetére

pro70
(senior tag)

Ugyeugye, tudtam én :D Nyílván nem rivóval mentél trancebuliba...azt buli után szedted be :DDD ...Tudom-tudom, egész éjszaka ásványvízzel, max. redbullal élvezted a zenét ;]
Peace :)

(#36) lanw válasza pro70 (#35) üzenetére

lanw
(tag)

Szó sincs róla :P

(#37) Goose-T válasza lanw (#1) üzenetére

Goose-T
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A feleségem pszichiátrián dolgozik, ott is ilyen szerencsétlenek vannak. Ne akarj odakerülni, csak ennyit mondok. Ha van elég akaraterőd, akkor le tudsz szokni magadtól is. Az edzésen meg ne a gyúrást értsd, hanem csinálj valami rendes sportot, ahol az oxigéntől dús vér át tudja járni a testedet.

Jártas vagy a legénybúcsúkban? Akkor ide nézz be: http://logout.hu/bejegyzes/goose-t/legenybucsu/friss.html

(#38) lanw válasza Goose-T (#37) üzenetére

lanw
(tag)

Amikor fociztam sem volt különb a helyzet..10évig játszottam,de megmaradt...azután is! Szóval nem feltétlenül a sport hiányzik az életemből.

(#39) Goose-T válasza lanw (#38) üzenetére

Goose-T
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Akkor tanulj meg egy hangszeren játszani és alapíts metálzenekart. Bár gondolom ez nehezen fog menni a trance-imádatod miatt. :DDD

Jártas vagy a legénybúcsúkban? Akkor ide nézz be: http://logout.hu/bejegyzes/goose-t/legenybucsu/friss.html

(#40) lanw válasza Goose-T (#39) üzenetére

lanw
(tag)

Ez így igaz! :D Amúgy meg nem panaszkodás céljából nyitottam meg a topikot,hogy elsírjam a bánatom hanem aki szedi vagy van vele tapasztalata megoszthatja...Iszonyatos fájdalommal jár ha leteszem már próbáltam,így megint tettem egy lépést hátra :D

(#41) Goose-T válasza lanw (#40) üzenetére

Goose-T
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Minden leszokás fájdalommal jár. Ha le akarsz szokni, akkor egy kis ideig el kell viselned ezt a fájdalmat, hidd el, pár hét alatt elmúlik. Ha nem akarsz leszokni, akkor idővel olyan leszel, amilyeneket én szoktam látni a feleségem munkahelyén, amikor érte megyek. Üveges tekintettel mászkáló fogalmatlan, begyógyszerezett zombik.

(#42) lanw válasza Goose-T (#41) üzenetére

lanw
(tag)

Az a baj,hogy 1 hónap alatt nem csillapodott..sőt nagyon csúnya memzavarom lett tőle.Próbálni próbáltam,de nem ment hiszen akarat erő híján zero van! DE igyekszem..

(#43) Goose-T válasza lanw (#42) üzenetére

Goose-T
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Akkor inkább szívj füvet! Az lassabban épít le és elvonási tünetek nélkül le lehet róla szokni.

(#44) banhammer válasza Goose-T (#43) üzenetére

banhammer
(őstag)
LOGOUT blog

Szerintem ez nem a legjobb ötlet egy olyan embernek aki a Rivo-n rugózik.
A füvescigi miatt meg hüvösre is lehet kerülni.

(#45) Eagl3 válasza Goose-T (#43) üzenetére

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szerintem meg inkább maradj csendben és ne beszélj ekkora ostobaságokat.
A fűtől akár még gyorsabban épülhet le és sokkal rosszabbul lehet egy önképzavaros\depressziós ember. Ahhoz képest, hogy a párod pszichiátrián dolgozik, nem tudom, hogyan tudsz ilyen f@szságot írni.

[ Szerkesztve ]

(#46) pro70 válasza Eagl3 (#45) üzenetére

pro70
(senior tag)

Hagyd, ne húzd fel magad :N ..Mindenki úgy segít ahogy tud...gondolom azért esküszik erre, mert ő így csinálná, esetleg csinálja ;]

lanw

Azt mondom koma, nagyon csúnyán bsszál be...persze ne minden nap ;] ...Hétközbe sportolj és ha jön a szombat, adjál az érzéseknek...így csinálom én is és nem kell rivotril...igaz krva szarul vagyok most is :W :DDD

[ Szerkesztve ]

(#47) Goose-T válasza Eagl3 (#45) üzenetére

Goose-T
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Inkább te olvasgass, mielőtt hülyeségeket beszélsz. Ezt és ezt.

[ Szerkesztve ]

(#48) Eagl3 válasza Goose-T (#47) üzenetére

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mindegy, azt hiszel amit akarsz. Olvass wikipédiát...
Ajánlgass füvet egy önképzavaros depressziósnak. Részemről téma lezárva, de azért ezt mégsem lehetett szó nélkül hagyni úgy gondolom.

(#49) moha21

moha21
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Le lehet szokni. ( Annak nincs értelme, hogy hirtelen abbahagyd, fokozatosság kell. )

(#48) Eagl3 : Maximálisan egyetértek veled. Semmi értelme a füvet, mint alternatívát emlegetni.

[ Szerkesztve ]

Az erős áram olyan, mint a gyenge áram csak más a fogása. IP Apache 123

(#50) lanw válasza moha21 (#49) üzenetére

lanw
(tag)

Igen.Az volt a baj,hogy egyből abbahagytam. Sokan javasolják napról napra felezzek vagy negyedeljek ,és a végére már el is tudom hagyni...

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Rivotril
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.