Ezt még nem köszi, ha van valami akkor majd szólok.
ASUS; Intel; EVGA; Mushkin; Cooler Master; Corsair; Western Digital; OCZ; Logitech; Roccat; Plextor; Samsung

Ezt még nem köszi, ha van valami akkor majd szólok.
ASUS; Intel; EVGA; Mushkin; Cooler Master; Corsair; Western Digital; OCZ; Logitech; Roccat; Plextor; Samsung

Nem igazán sikerült, az lenne a legjobb ebben az ablakban lehetne külön beállítani az értékeket.
[ Szerkesztve ]

Hali!
2.11-em van, de nem tudom húzni a 8400m G karim mert a beállított érték visszaesik alapra miután alkalmaztam. Ez miért lehet? Tudnátok, valami folyamatleírást adni? (PowerStrippel is ugyanígy jártam.) 

Üdv.!
64-bites Vista Businesst használok, hibamentesen működik a program, de szeretném hőfoktól függővé tenni a ventilátorszabályzást a karimon, viszont nem engedi :/ Hiába kattintok duplán az egyes sorokra a FAN fülön, nem történik semmi. Mit rontok el?

Találtam egy oldalt ahol faxán le van irva az új rvák beállítása, nekem is müxik rendesen a venti szabályzás low level-el az oldalon driver level-el magyarázza, de ez nem lényeg....ja és 64biten is megy!!!!
IME AZ OLDAL!!!

[ Szerkesztve ]
Gianni The Best!
Miért nem tudom mérni a hőfokokat az új RivaTunerrel? 
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos." | Philips Villanyborotva Apró : http://href.hu/x/czn0

Hali 4
Baszki,nekem még oroszt tanítottak az iskolában 
Üdv 

Üdv! Van egy Gigabyte 8800GT-m. 512MB-os G92-es. Egy új BIOS-t szeretnék rátenni, hogy minél nagyobb erőt tudjak "felszabaditani" belőle. Milyen BIOS-t ajánlotok hozzá? Esetleg linkelhetnétek hozzá egy megfelelőt. Most a GPU-Z szerint 62.92.12.00.04 -es verziószámú BIOS van rajta.
Egy Arctic VGA Accelero S1 hűtő van a kártyán, egy 120mm Enermax, spotis ventivel.
A cél, jó lenne elérni: GPU-830MHz és MEM-2300MHz
Megvalósitható ez szerintetek?
Segitsetek!
Hirdetésem: http://hardverapro.hu/apro/intel_r_core_tm_2_quad_q9550_yorkfield-e0_asus_p5q/hsz_1-200.html

v-mod nélkül nem hiszem hogy menni fog ennyit.biosból pedig hiába adsz nagyobb feszt,nem müködik.
elszámoltam a végtelenig.kétszer.

Erre a v-mod-ra gondoltam. Tudnál nekem ebben segiteni?
Megköszönném
Hirdetésem: http://hardverapro.hu/apro/intel_r_core_tm_2_quad_q9550_yorkfield-e0_asus_p5q/hsz_1-200.html

nem sajna.nem csináltam még ilyet,és nem is fogok
inkább a 8800 gt topicban próbálkozz sztem.
elszámoltam a végtelenig.kétszer.

Ok! Köszi. Irok oda is.

Sziasztok!
Hogy lehet azt hogy megjegyezze a monitor frissítés (HZ) beállításait a rivatuner???
Köszi. 
>>Youtube/Sziszifeca<< www.VCRC.hu- Rfactor!
Csak egy kis információ: az automatikus ventiszabályozásnál a power user fül alatti beállításoknál nem mindegyik kártáynál lehet engedélyezni az értékek módosítását (duty cycle stb.), mert van olyan, hogy driver szinten csak ki és bekapcsolást engedélyez a cucc. (AllowBinaryFanSpeedControl van a listában, és csak true vagy false lehet) Szívtam vele eleget mire kiderült, csak gondoltam közlöm, hogy másnak ne kelljen. 
"Now all the stars have gone / faded into cracks of dawn"

Vistaboy: "Nem kell, ugyanis nem lesz DNF-em. A demó alapján felejtős" válasz rá KKaresz45-től: "Ez van, ha gyorsan összecsapnak valamit"

Az mitől lehet, hogy a rivatuner 2.22-es verziója vista x64 alatt nem települ fel rendesen? Valami driver (.sys) fájl nincs digitálisan aláírva így a vista
közli, hogy nem fog megfelelően működni. A 2.11-nél nem emlékszem, hogy ilyen gondja lett volna. Van erre valami megoldás?
-------------------------------------- XBOX Live -> danimo77 ----------------------------------------

Sziasztok, melyik plugin-t kell bekapcsolni, hogy monitorozásnál látszódjon a videó memória mérete????

Kijott a RivaTuner uj verzioja (v2.24).
Tovabbi info itt.
Üdv!
A következővel lehet valamit kezdeni, hogy "enable" legyen? Vagy ennek ott mi a jelentősége? van egyálltalán?![]()
A vga egy Inno 7600Gst. Ha kipipálom ezt a sort, és leokézom, akkor restart-ot kér, amiután a pipa ott marad, de ugyan ugy 12p-jelez, és "disable"-en marad
[ Szerkesztve ]
..I am just a man, Not superhuman.. ..Just another day in the world we live..

Helló !
Én abban kérnék segítséget,hogy ezzel a progival ,hogy lehet normálisan beallítani a venti fordulatát. Az angolt nem vágom
Úgy ,hogy max 80fokig engedje a kártyát és mondjuk 40 foktól emelkedjen a fordulat.
Jelenleg valamiért nem szabályoz a kártya. Állandóan 1 fordulation megy.
A játékot letéve tálcára az everesten néztem meg. A szerenycsétlen kártya meg 80 fokos
Ez gondolom nem normális.
Üdv : 

Helo
A 2D és 3D alatt hogyan lehet beállítani az órajeleket külön-külön értékre?
Nekem nem sikerül.Netezés közben is maradnak a magasabb órajelek,pedig azt csak 3D-ben szeretném hogy úgy legyenek
[ Szerkesztve ]
"Istenem, kérlek adj nekem bölcsességet, hogy megérthessem a páromat, adj szeretetet, hogy megbocsájthassak neki, és adj türelmet, hogy elviseljem a hibáit. Mert ha erőt kérnék, akkor biztos agyonverném. Ámen."

Sziasztok
Az lennne a kérdésem hogy Rivatunerrrel Hogyan lehet aktiválni a letiltott pixel futószalagokat és árnyalókat?
Van egy régi Gainward 8600gt karim és szeretném kipróbálni milyen hatással van a teljesítményre, mert a mostani játékokban már elég lassúcskának bizonyul.
Előre is kösz Tamás

Sziasztok!
Feltettem a rivatunert, és ugye mikor optimalizálja vagy nem tom mitcsinál mikor újra indítja a gépet, ugyebár rányomtam a reboot ra és mikor belép a fiókba lila lesz a kép
Ezt miért csinálja? 

Már megoldódott!

Nagyon jo progi, csak ajánlani tudom!!!

Május 27-től Június 3-ig külföldön tartózkodok, ezért telefonon kérlek ne hívjatok! Akinek fontos kérdése van bármelyik hirdetésemmel kapcsolatban, privát üzenet vagy email formájában írja meg nekem.:) köszönöm

Miért nem tudok tuningolni a Rivatunerral Windows7-ben?
Inaktív a Driver settings![link]
Lotus F1 Team

Nálam is ugyan ez a hiba, csak vista 64bit alatt. Ja és nálam is úgy kezdte mint Osirisnál, nem talált valami .sys fájlt de függetlenül tőle elindult, csak éppen arra nem tudom használni amire szeretném. Valami ötlet?
"Megjártuk a poklot és magunkkal is hoztuk"

Melyik Win7 van fennt? A 32 vagy a 64 bit?

Vista hun sp2 x64 van fenn,valamint win 7 RC és az az utáni 2 release-nél is ugyan az a No supported driver detected van az oc beállitásoknál vagyis 1 orajelet se lehet állitani.Aki tud megoldást az irjon!
Hogyan lehet beállítani hogy mutassa a riva a kari hőfokát játék közben? (riva tuner 2.20 ) ?
ELADÓ: Samsung SyncMaster 2233SN 21.5" LCD 5ms Wide GARANCIÁLIS! Fotóim: facebook.com/tofkaphotography :)
Akik már kezdenek elcsüggedni: Megoldás 64 bites oprendszernél fellépő riva tuner problémára, mikor is aláíratlan illesztőprogram hibaüzit dob fel telepítés után, és nem lehet GPU/Shader/Memória órajelek állítani: Power User fül >> Riva Tuner \ System >> ForceDriverVersion-re dupla klikk, és oda be kell írni az aktuális driver számát. Pl. 186.18-as forceware esetében ezt: 18618. Elválasztó pont nélkül. Enter, majd riva újraindítása. Ekkor felül driver emulation mode fog megjelenni, és állíthatóvá válnak az órajelek
.
[ Szerkesztve ]
Origin (BF3) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog első bejegyzés >> BFBC2 játékoslista, multiplayer és egyéb infók *** Szebb jövőt!

Üdv!
PLZ segítség!
Valaki tudna segíteni abban, hogy GTS250-nél miért nem tudok low level ventiszabályozást beállítani?
Detect now után is inaktív marad az "auto" opció!
Long live freedom where I come from, place that I call home, Standin` outside,saying goodbye,it tears me up to go.

Urak kene kis help az utolso 3nvidia driver ota nem mukodik a rivatunerem nem erzekeli a drivert
mar frissitettem a rivat is 2.24es van fent es ha elinditom akkor a Driver SEttings be ez van irva: No supported drivers detected for this display adapter..
nem tudom h osszefugg e de az utobbi 3 nvidia driver is alig akart felmenni volt h 5-6x is uninstallalni kellett meg ujratenni mire felment ugy h jobbklikknel az Nvidia vezerlopult elerheto legyen...
a konfig az alairasomban.. op rendszer Vista 32bit
elore is koszonom a valaszokat 
-{PoH}- Patriots of Hungary Smile82 (Battlefield3,Crysis2, CoD 4 klán) Everyday I'm shufflin' ┏(-_-)┛┗(-_- )┓┗(-_-)┛┏(-_-)┓
A megoldás a 185. kommentben van
.
Origin (BF3) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog első bejegyzés >> BFBC2 játékoslista, multiplayer és egyéb infók *** Szebb jövőt!

-{PoH}- Patriots of Hungary Smile82 (Battlefield3,Crysis2, CoD 4 klán) Everyday I'm shufflin' ┏(-_-)┛┗(-_- )┓┗(-_-)┛┏(-_-)┓

Az én gondomra nem tudnál valami megoldást? 
Long live freedom where I come from, place that I call home, Standin` outside,saying goodbye,it tears me up to go.
Kutakodtam a neten egy kicsit:
"Does the fan have 2 or more than 2 wires? If it only has two then there is no way to control the speed. It is fixed at 100%."
Tehát, ha a vga ventijének csak két eres csatija van, nincs lehetőség szabályzásra, gyárilag 100%-on fog pörögni a venti. Csak 3 (vagy több) eres kábelnél van lehetőség PWM szabályozásra. Ha két eres, akkor vagy elfogadod, vagy eladod, vagy veszel rá más hűtést.
[ Szerkesztve ]

Szia!
Köszönöm a kutakodást!
Viszont: a venti 35%-on megy alapon és az RV fix szabályzójával állítható is.
A gondom az, hogy amikor low level beállítást készítenék, indítom az decect now-t, de az auto beállítási lehetőség inaktív marad, illetve meg sem jelenik alatta az a rész, ahol lehetne állítani a hőmérséklet függő ventifordulatot.
Kaptam olyan fülest, hogy elképzelhető az XFX BIOS okozza, de ez is csak találgatás.
Ha hülyeségeket írtam, akkor sorry, mindenesetre a venti nem 100%-on megy, ez tuti, mert a fix módban tudom tologatni a csúszkát és rendesen fel is hangosodik, ha 100%-ra tolom!
Akkor marad a kézi szabályozás. Az sem vészes dolog.

Erről írnál valamit? 

Gondolom a manuális a Zalman FanMate, és társai
R-chee, köszi a tippet, már kezdtem kitépkedni a hajamat, mert nem tudtam húzni Win 7 alatt. Azt hittem állandóan azért lép ki minden játékból, de már megoldódott, legalábbis cirka 1 óráig semmiből sem lépett ki 

Valaki segítsen, a régebbi, macerásabb Rivatuner ventiszabályozást keresek, sajnos a guru3d oldaláról törölték, akinek esetleg meg van, küldje el nekem!
Köszönet!

...de bármilyen építő javaslatot szívesen veszek egy XFX GTS250 ventiszabályozásra!!!

!!! valaki segítsen!!!

...még mindig várnék egy kis segítséget Rivatuner ügyben!

Submaster: Sikerült már valamit kezdeni a kártyáddal?
Nekekm is egy XFX Geforce GTS 250 kártyám van és nekem sem sikerül beállítani Rivatuner-el a ventillátorszabályozást.
''A szíved szabad! Légy bátor és kövess!''