Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  RivaTuner topik

(#201) Dubmaster válasza OddMan (#200) üzenetére

Dubmaster
(senior tag)

Szia!

Nem, sőt közben el is cseréltem egy XFX9800GT XXX-re, amivel ugyanez a gondom volt ( állítólag az XFX BIOS miatt van) így vettem rá egy Accelero Twin Turbo-t,az idle hő le is ment 43-44 fokra.

Long live freedom where I come from, place that I call home, Standin` outside,saying goodbye,it tears me up to go.

(#202) dokee78

dokee78
(PH! kedvence)

Miért van hogy nem indul húzott órajelen a Rivatuner.

Lotus F1 Team

(#203) Dubmaster válasza dokee78 (#202) üzenetére

Dubmaster
(senior tag)

Mi az,hogy "nem indul"?

Beállítod az RV-n az új órajeleket, mented és utána nem indul el az RV?

Long live freedom where I come from, place that I call home, Standin` outside,saying goodbye,it tears me up to go.

(#204) tatamama

tatamama
(kvázi-tag)

Üdv!
Az RV v2.24 van fenn 64bites Vistához Nvidia 190.38-as driverrel de nem müködnek együtt a párbeszéd panelben a 64 bites könyvtárnál kéne valamit csinálni.
Elöre is köszönöm a segitséget!

(#205) Eike

Eike
(újonc)

Sziasztok!

Lenne nekem egy kis gondom/kérdésem.
Elég sokat megy a gépem, azonban hetente csak 1-2 órát játszok. SIkerült hozzájutnom egy GTX280-hoz ami nagyon király, csak baromira sokat fogyaszt. Van ugye a Standard 2D, 3d, meg performace 3d állása, hogy amikor nem kell, akkor nem túráztatja magát. És ne fűtse a szobát. Azonban Everest szerint mindig fullon megy a GPU. Már a Rivatunerrel is próbálkoztam, be is állítottam, hogy a standard 2d-vel induljon de semmi.

Kérlek segitsetek :)

alaplap: ASUS M2N32 deluxe
Proc: AMD 7850 BE
Windows 7 RTM

(#206) Bsmarcona

Bsmarcona
(újonc)

Nekem lenne egy kérdésem. Egy 9400 GT-s vid karim van, aminek 550 Mhz a gpu órajele. De eleve csak 400-on van a RivaTunerben.Ha ezt felhúzom 550-re akkor lesz teljesítmény javulás? Vagy csak akkor ha 550 fölé húzom? És ez nem árt meg a vid karinak?
Előre is kösz :)

(#207) sfdrakex válasza Bsmarcona (#206) üzenetére

sfdrakex
(PH! kedvence)

Nem lehet azért van 400 on mert a 2d ben vissza vesszi az órajelet? Ha pedig húzod akkor a 3D-set húzd 550 fölé, de teszteltesd is a riva tnerrel és ne úgy húzd hoyg egyből 600 ra vagy fentebb hanem 555 re aztán 560 ra stb apránként. és utána mindig teszt.

"windows xp - windows sp3, úgyan így van a windows 7 - windows 7 fire több témákkal,kiegészítőkkel." by ke.tamas

(#208) sfdrakex válasza Eike (#205) üzenetére

sfdrakex
(PH! kedvence)

Evesrest csak kiirja a teljesítményét mega tipusát nem? tuti a pillanatnyi állapotát írja ki? Nézzd meg valami más progival is.

"windows xp - windows sp3, úgyan így van a windows 7 - windows 7 fire több témákkal,kiegészítőkkel." by ke.tamas

(#209) Black-core

Black-core
(fanatikus tag)

Sziasztok! Lehet nem ide tartozik,de nem találtam hozzá való topikot.A kérdés az lenne hogy a legújabb Riva tunerhez letölthető voltage tunerben miért lehet 4 mag közül választani és mi az hogy 15h 16h 17h 18h?A felvilágosítást előre is köszönöm! :R

Képzelőerőnket kárpótlásul kaptuk azért, amik nem lehettünk, humorérzékünket pedig, hogy vigasztalódjunk afelett, amik lettünk

(#210) Black-core válasza Black-core (#209) üzenetére

Black-core
(fanatikus tag)

Köszi sztem rájöttem 15:extra,16:3D,17... ,18:2D moódra vonatkozik,de ha nem így van akkor javítsatok ki pls! :R

Képzelőerőnket kárpótlásul kaptuk azért, amik nem lehettünk, humorérzékünket pedig, hogy vigasztalódjunk afelett, amik lettünk

(#211) Robyka

Robyka
(tag)

Én azt szeretném kérdezni, hogy azt meglehet csinálni a rivatunerben hogy visszaveszem az órajeleket? Ugyanis a 8600GT-m 70 fokos alapjáraton, és csak netezni szoktam tehát nem nagyon van 3D alkalmazás. Ha mondjuk visszavenném a GPU órajelét akkor gondolom csökkenne a hőmérséklete is.
Kárt nem csinál a kártyában?

[ Szerkesztve ]

(#212) WonderCSabo

WonderCSabo
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Hello!

Hogy lehet működésbe hozni a legújabb (2.24I Rivát a 9.12 -es Catalysttal?

- Tommy was weak. Tommy was stupid. Tommy is dead. - I'd drink to that.

(#213) sfdrakex válasza WonderCSabo (#212) üzenetére

sfdrakex
(PH! kedvence)

A catalystben lévő tuning rész nem jó hogy külső progit használsz erre ?

(#214) WonderCSabo válasza sfdrakex (#213) üzenetére

WonderCSabo
(PH! félisten)
LOGOUT blog

A driverre gondoltam, Catalyst Control Centert nem használok, nem ismerek. A Riva tud olyat, hogy monitorozza a VRAM kihasználtásgot. Catalyst Control Center is tud?

(#215) sfdrakex válasza WonderCSabo (#214) üzenetére

sfdrakex
(PH! kedvence)

Ha nem jön válasz míg haza kerülök meglesem,mert meloba vagyok itt integrált vga van.

(#216) WonderCSabo válasza sfdrakex (#215) üzenetére

WonderCSabo
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Okés, köszi!

(#217) sfdrakex válasza WonderCSabo (#216) üzenetére

sfdrakex
(PH! kedvence)

Nem láttam benne ilyet.

(#218) LÁZ válasza WonderCSabo (#214) üzenetére

LÁZ
(senior tag)
LOGOUT blog

Van egy ilyen is, RivaTuner224MSIMOA2009Edition, próbáld ezzel, asszem 2.24c a verziószám :R

--- DIABLO 3 VIZÁLLÓSZÖVETTÉRKÉP 2 MÉRETBEN ELADÓÓ - Samu 102 cm LCD, HD 6970 eladó - LEGO 10188 DEATH STAR ELADÓ ---

(#219) LÁZ válasza WonderCSabo (#214) üzenetére

LÁZ
(senior tag)
LOGOUT blog

ezitten talán segít, bár nem igazán vágom ezt a részét.

sry a dupláért...elbámészkodtam :U

--- DIABLO 3 VIZÁLLÓSZÖVETTÉRKÉP 2 MÉRETBEN ELADÓÓ - Samu 102 cm LCD, HD 6970 eladó - LEGO 10188 DEATH STAR ELADÓ ---

(#220) detroitrw

detroitrw
(őstag)

szasztok skacok!

msi afterburn -t használok
az lenne a kérdésem hogy nem tudja valaki hogy ebbe hogy lehetne belepakolni a különböző pluginokat? leginkább cpu meg mem.
régen mindig teljes hw monitorozással futottak az alkalmazások nálam
s most hogy új vga lett nem kezeli a gyári riva csak ez a afterburn de viszont ebbe csak a vga tulajdonságokat tudom kirakni ... :F

:O

..::Gotham GAC-3::.. Jungson JA-88E ..::Gotham 54025 SPK 4 x 2.5mm::.. Hivi Swans D3.2BF or iAudio D2@D2+ -:- SHURE SE315 CL **only LOSSLESS** :-)

(#221) sfdrakex válasza detroitrw (#220) üzenetére

sfdrakex
(PH! kedvence)

Szerintem abba nem lehet pluginokat tenni. CPU és memhez win7 hez van gadget ha azt használsz, vagy tegyél fel valami hardver monitort ami figyeli.

(#222) detroitrw válasza sfdrakex (#221) üzenetére

detroitrw
(őstag)

ettő féltem én is :F

azzal az a baj hogy fullscreen -be nem látni :N

..::Gotham GAC-3::.. Jungson JA-88E ..::Gotham 54025 SPK 4 x 2.5mm::.. Hivi Swans D3.2BF or iAudio D2@D2+ -:- SHURE SE315 CL **only LOSSLESS** :-)

(#223) dokee78

dokee78
(PH! kedvence)

Mi a túrót csináljak.
Feltelepítettem a 32bites Win7-re a legújabb Rivatunert és nem apply-za az emelt órajelet.

Lotus F1 Team

(#224) sfdrakex válasza dokee78 (#223) üzenetére

sfdrakex
(PH! kedvence)

Támogatja a rivatuner a win7et ? vagy azt nem nézted meg ?

Szerk.: Ha jól látom vistáig írja csak az oldala.

[ Szerkesztve ]

(#225) dokee78 válasza sfdrakex (#224) üzenetére

dokee78
(PH! kedvence)

Elvileg támogatja,de szerintem az UAC,tesz be neki.

Valahol be lehet állítani,hogy amikor elindítom a gépet és indulnak az automatikusan induló programok akkor ne kelljen engedélyezni állandóan,hanem induljon magától.

Lotus F1 Team

(#226) dokee78 válasza sfdrakex (#224) üzenetére

dokee78
(PH! kedvence)

Jól látod Vistáig tényleg.
Most az EVGA Precisiont próbálom,ez legalább apply-za.

Lotus F1 Team

(#227) dokee78

dokee78
(PH! kedvence)

Végül is rájöttem,hogy MSI Afterburner,EVGA Precision mind a Riva tunerre épülnek.

Lotus F1 Team

(#228) detroitrw válasza sfdrakex (#224) üzenetére

detroitrw
(őstag)

ami a vistán elundul az a win7-en is elfog

amúgy teljes mértékbe támogatja a win7 a rivát :U

(#229) peetmaster

peetmaster
(senior tag)

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem:

GTX 260-asom órajelét szeretném megemelni RivaTuner-el. Na már most szépen be is állítom a kívánt órajeleket, kipipálom az "Apply overclocking at Windows startup"-ot, újraindítom a pc-t, és semmi. :( Alap órajelen fut csak. Esetleg valaki tudja a megoldást? (Ez alapján is próbáltam már, de semmi.) Itt van pár adat:

Rivatuner 2.24 MSI Master Overclocking Area 2009 Edition
Nvidia driver: 196.21

(#230) manutdzoli

manutdzoli
(senior tag)

Sziasztok!
Újraraktam az op.rendszerem,feltettem a legújabb rivatunert,de nem tudom állítani az órajeleket[link]
Valamit állítani kell a Power User-be ha jól tudom,csak már nem tudom mit.Help!

FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......

(#231) peetmaster válasza manutdzoli (#230) üzenetére

peetmaster
(senior tag)

Tessék. :)
Én ez alapján csináltam. Meg az is fontos, hogy a legújabb nvidia driver-el nem műkszik a RivaTuner.

(#232) mad1

mad1
(PH! kedvence)

Az miert van hogy elmentek 1 beallitast es nem mindig tolti be.
Szoval auto helyett manual,save,apply.
Tudtok valami megbizhatobb vga venti szabalyzot?Ami meg is tartja az elmentett bealitasaimat? :)) thx

Ne szemetelj ! / Steam..

(#233) BMW001

BMW001
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Sziasztok!

4890CF -hez kell most a Riva Tuner, de sajnos nem müxik, ezt az üzenetet kapom:
"Warning! RivaTuner not been tested with the currently installed display driver"
Ez volt a lényege. 10.2 és 10.3 -nál is kiírja? Igazából így használhatatlan. Valami ötlet? :U

[ Szerkesztve ]

MPower // BVB Borussia Dortmund ist Deutscher Meister 2012!!!

(#234) BMW001 válasza BMW001 (#233) üzenetére

BMW001
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Megoldottam. :)

(#235) Amarth válasza BMW001 (#234) üzenetére

Amarth
(fanatikus tag)

És hogyan?

(#236) BMW001 válasza Amarth (#235) üzenetére

BMW001
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

GPUTool -al, ATT alapjaira épül. A gpu feszemelés miatt kellett nekem a riva, de ez ugyan úgy tudja, és még a CF-t is kezeli. :)

(#237) Psych0

Psych0
(senior tag)
LOGOUT blog

Sziasztok!
Miért nem tudok rivatunerrel külön 2d/3d órajelet beállítani?
beállítom a 2d-t, apply, az órajel megváltozik.
beállítom a 3d-t, apply, az órajel ugyanúgy megváltozik. Ha most visszakattintok 2d-re, ugyanazt az órajelet látom, mint amit 3d-nek beállítottam. és játéknál nem is vált.
2éve még ment az órajelkapuzás.

8600gt win7 legújabb whql driver és rivatuner.

Kérlek segítsetek.

"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."

(#238) Psych0 válasza Psych0 (#237) üzenetére

Psych0
(senior tag)
LOGOUT blog

valaki??? akárki??? :(

"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."

(#239) pigatt

pigatt
(őstag)

Hi!

Mit kell beállítanom a power user fülön, hogy külön tudjam szabályozni az órajelenkénti venti fordulatot? GTX280-ról van szó.

ASUS; Intel; EVGA; Mushkin; Cooler Master; Corsair; Western Digital; OCZ; Logitech; Roccat; Plextor; Samsung

(#240) Manitou

Manitou
(PH! kedvence)

A rivatuner csak nvidia és ATi kártyákhoz használható?

[ Szerkesztve ]

(#241) Gaberking

Gaberking
(tag)

Sziasztok!
hd5650 vga van a notimban, win 7 64 oprendszer
a rivatunerben a tuninghoz szükséges fülek nem elérhetőek
hogyan tudnám működésre bírni a rivatunert?
előre is köszönöm!

Samsung Galaxy S II

(#242) csákány. válasza Gaberking (#241) üzenetére

csákány.
(tag)

A Rivatunert már nem nagyon frissítik!
Ha adhatnék egy javaslatot, használd inkább ezt tuninghoz:
MSI Afterburner
Nem csak MSI kártyákhoz jó, és Rivatuner alapokra épül!

[ Szerkesztve ]

(#243) Gaberking válasza csákány. (#242) üzenetére

Gaberking
(tag)

Köszi, ez feltelepül, elindul, csak az órajeleket nem tudom állítani.
Hogyan csináljam?

Samsung Galaxy S II

(#244) Gaberking válasza Gaberking (#243) üzenetére

Gaberking
(tag)

megoldódott
köszönöm!

Samsung Galaxy S II

(#245) juhasz406

juhasz406
(lelkes újonc)

játék közbeni cpu gpu kijelzést keresek rivatuner szerintem jó de a programba nen bírom bneállítani hiányoznak belőle dolgok. esetleg más progi van erre a célra?

Asrock 870 extreme 3 R2.0, 4GB ddr3 1600, Gigabyte hd 6850OC, Phenon II x4 955 BE

(#246) Viktor77 válasza juhasz406 (#245) üzenetére

Viktor77
(MODERÁTOR)

Kicsit feljebb írták. A Rivatunert már nem fejlesztik, van helyette MSI Afterburner (a bétát töltsd le). Minden kártyához jó.

[ Szerkesztve ]

Bazinga!

(#247) juhasz406 válasza Viktor77 (#246) üzenetére

juhasz406
(lelkes újonc)

köszönet!

Asrock 870 extreme 3 R2.0, 4GB ddr3 1600, Gigabyte hd 6850OC, Phenon II x4 955 BE

(#248) juhasz406

juhasz406
(lelkes újonc)

működik hibátlanul. de a cpu ami a lényeg lett volna nem monitorozza:(

(#249) beran

beran
(kvázi-tag)

Üdv.

Van egy asus gt 240-em és a riva tunerben egyszerűen semmit nem lehet állítani,a ventilátor sebességét szerettem volna, de semmi.

285.62-es driver

Ennyi jelenik meg

[ Szerkesztve ]

(#250) Zolifarkas válasza beran (#249) üzenetére

Zolifarkas
(újonc)

Szia !
Nekem más probléma volt de ez a leírás jó útmutató a Riva Tuner-hez. Én is ennek alapján tudtam beállítani amit akartam.
Üdv; Zoli

(#251) Alu

Alu
(fanatikus tag)

Sziasztok!

Tudom, ez annyira nem ide tartozik, de mivel az After Burner is a RivaTunerre épül, hátha tudnátok segíteni.
A kérdés a következő lenne:
Be szeretném állítani Msi After Burnerben, hogy tudjam szabályozni a Voltage Control-t.
Settings -> Unlock Voltage Control -> OK. Utána kiír egy angol üzenetet, amit a német tudásomnak köszönhetően úgy értelmeztem, hogy indítsam újra a programot.
Újraindítom, de nem tudom állítani a Voltage-t, viszont a Settings-ben ki van pipálva az "Unlock Voltage Control"...
Hogy tudnám megcsinálni, hogy a feszt is tudjam szabályozni? :F
Tudna valaki segíteni?

Előre is köszönöm! :R :R

Gives you power Like HELL... λŁƯ™

(#252) kisspepe

kisspepe
(kvázi-tag)

Sziasztok!

Van egy Gainward Nvidia Geforce 210 1 Gb DDR2 passzív hűtés.

Szeretnék játszani a Star Wars The Force Unleashed játékkal. A játék fut, csak szaggat a videokártya miatt. Youtubon láttam, hogy egy ilyen videokártyával játszanak a játék második részével. A videokártya tuningolt volt.

Még sose próbálkoztam videokártya tuningal. Azt már néztem, hogy a RivaTuner-el lehet a kártyát húzni. Van valakinek tapasztalata ennek a kártyának a húzásáról? Mire vigyázzak? Gond-e, hogy passzív hűtő van a kártyán?

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  RivaTuner topik
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.