Nem csoda a reakció, mivel ez is benne az #1 hsz-ban.
Idézet az 1. hozzászólásból:
- apróhirdetéseket fórum szerü rendezni utolsó hozzászólás szerint nem lehet mert nagyon lassú lenne
[Re:] Hova tovább netbookpiac? Az Acer szerint még koránt sincs vége a dalnak...
Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható - hozzászólás előtt olvasd el a #1 hsz-t!
[Re:] Notebook a múltból: Samsung M70 notebookok levehető 19"-es kijelzővel
Nettáblák, tabletek Android op. rendszerrel /MID Apad stb. /

Nem csoda a reakció, mivel ez is benne az #1 hsz-ban.
Idézet az 1. hozzászólásból:
- apróhirdetéseket fórum szerü rendezni utolsó hozzászólás szerint nem lehet mert nagyon lassú lenne

..szerintem ez eddig a lehető legrosszabb dolog, ami történhetett: nagyon kényelmes volt úgy nézni aprót, szerintem. ( Így most marad az indtási idő szerinti rendezés..)
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT ( N E M POSTÁZOK!! ) Clavis/Windows rendszergazda állást keres, részletek pü-ben. _______>>> Szendi Bitch POWA <<<_______

Amikor kérdeztem, még nem volt benne, de nem is ez a lényeg.
MrCsiT: igen, én is jobban szerettem a hagyományos nézetet. Sokkal jobban látszottak azok a hirdetések, amikben volt forgalom.
Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.

Ja! Még ha 10 percenkénti UP is volt az 
Vistaboy: "Nem kell, ugyanis nem lesz DNF-em. A demó alapján felejtős" válasz rá KKaresz45-től: "Ez van, ha gyorsan összecsapnak valamit"
Akkor épp csak háromszor volt már leírva a topikban. Avagy l2read kicsit erősebben megfogalmazva... (nem bántásból mondom, de ilyen esetben tényleg rá kell szánni egy órát arra, hogy átfusd a topikot, már csak az Alapelvek szellemében is.)
I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)

A dinamikus szerkesztőablak szélesség mi célt szolgál? Meglepődve tapasztaltam ezt az új tulajdonságát 
Vagy eddig is így volt csak nem vettem észre?
Vistaboy: "Nem kell, ugyanis nem lesz DNF-em. A demó alapján felejtős" válasz rá KKaresz45-től: "Ez van, ha gyorsan összecsapnak valamit"
lehet már olyan szűrést végezni, hogy csak az adott városhoz tartozó apróhirdetéseket listáztatom ki?
mert sehol sem látok ilyet.
Elado NOKIA E63 es egy JVC POCKET CAMCORDER

Rákeresetem de nem láttam - a "A listázási beállítások mentése a böngészőbe is" mi célt szolgál, hogyan működik?
the weak will fall, the strong remain - no pain, no gain
Még nem. (ez is csak hétszer lett eddig leírva...)
I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)
A feladás szerinti helyett javaslom az utolsó up szerinti rendezést: ekkor azok hirdetése lesz felül, akik up-olnak, tehát törődnek is a témával.
Only the good die young... *** Újszerű ellipszis tréner eladó http://href.hu/x/feif
bocsi, de sajna nem volt időm több mint 700hsz-t végigolvasni 

A listázási beállítások a böngészőbe és a felhasználóhoz is menthetőek.
- Ha ki vagy lépve, akkor értelemszerűen a böngészőbe menti,
- Ha ba vagy lépve, akkor meg alapból a felhasználóhoz, de ha bepipálod azt hogy "mentés a böngészőbe is", akkor mindkettőbe.
Panthernek írj ► http://prohardver.hu/tag/panther.html ◄ ne nekem!
Ööö lehet volt már de beirom.
Miért nem kapok értesítőt ha irnak az apróimhoz?
Új hardverek, kellemes árakon - EVGA MSI POV GTX 670 elérhető - MSI R7850 TWIN FROZR 2GD5/OC PCI-E 69 500
Ez:
vagy ez:
az ikon szerepel az apróidnál? Gondolom a második. Kattints rá és fogsz értesítést kapni.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
Az apróhirdetéseknél a "keres", "kínál" szűrést mikor lesz elérhető?
Kiadó lakatlan szigetet keresek azonnali átköltözéssel.
na vazze megvan. Láma voltam.
bár elég volt megtalálni merre van az a kis kocka. 
Új hardverek, kellemes árakon - EVGA MSI POV GTX 670 elérhető - MSI R7850 TWIN FROZR 2GD5/OC PCI-E 69 500
a régi &fuser= típusú user-hsz keresésre lesz valami megoldás? nem ritkán jött jól, ha tidtam, hogy ki kérdezett/mondott valamit.
ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto
Nem is kell, fusd át a topikot, ahhoz elég 15-20 perc is; ami indifferens, ugord át.
Arról nem is beszélve, hogy benne van az első hozzászólásban is a válasz.
--= (Hardver)Apróim: http://pompi.hu/aprok =-.
Kérjük vissz a régi a hsz-emhez ikont. 
"Csak úgy mondom"
Van próba topik
köszi

Most folyik a hegesztés, vagy valami más miatt akadozik nekem a PH?
Lelkiismereted méri önzésed őszinteségét. Hallgasd figyelmesen.

Nálam is van, hogy rendesen akad. Van mikor majd egy perc is kell, mire észbekap az opera és elkezdi tölteni a ph! oldalt. A nettel nincs gáz, mert a nem ph!-s oldalak mint a villám, úgy jönnek. Na jó, azért nem mind 
De most, mintha jó lenne

Neee már hogy amit összetákoltam (régi) jobban tetszett mint amit a designerünk csinált (új), mert akkor szakmát váltok. 
Panthernek írj ► http://prohardver.hu/tag/panther.html ◄ ne nekem!
Nekem sehogy sem sikerül bejelentkezve maradni. FF 2.0.0.7.,XP. Mi lehet a gond? Sütiket töröltem.
- Tommy was weak. Tommy was stupid. Tommy is dead. - I'd drink to that.
Változik az IP-d.
Elolvastam vagy 120 HSZ-t de sehol nem olvastam, hogy :
mikor lehet majd reszletes keresest vegezni?lehet mar tudni? 
Többször kipróbáltam. Nem. De köszi a választ.
Lejszi: Mert még nem készült el...

Nem azt kérdezte miért nem, hanem meddig nem
Hasznos cucc, remélem sikerül összehegeszteni.
Mivan, bömbi fan lett a PH! ? 

"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever
WOOOHOOO
imáim meghallgatásra találtak!!! az "igen" és "nem" gomb felcserélve, és az igen van bal oldalt

"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6
ha az "itt szóltam hozzá" részben az eddigi tökjó nyilacskák helyére került furcsa kis kockákra gondolsz akkor a régi télleg jobb 
"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

Jobb volt tényleg.
Kérjük vissza! 
Amikor az állatkertben az elefánt mogyorót dobál neked, ideje diétáznod!

szerintem nem rossz ez sem, kicsit talán zsúfolt vagy feltünő a piros csík miatt
Akkor szerkesztette a hsz-t, akkor még nem ez volt... Ha nem akkor sorry.
Még mindig nem sikerült rájönnöm miért nem működik a belépés minden portálra Firefox-szal (IExplorerrel és Operával jó). A cookiek-at kell valahonnan engedélyezni (a PH!, IT.News, Mobilarena és Logout oldalakon kívül)?
Only the good die young... *** Újszerű ellipszis tréner eladó http://href.hu/x/feif
Szerintem is jobb volt a régi
Igazából ezzel az a bajom, hogy elég nehéz kihámozni, hogy mi is lehet az, illetve hogy nagyon szögletes. Bár azt aláírom, hogy több köze van a funkciójához, így designer szemmel biztos jobb, mint a régi volt, de mint egységsugarú user jobban tetszik a "tákolt" 
"Nembaj, megvan az ilyen kuruzslások placebo hatása legalább. Kikapcsolod a hibernálást, +10 FPS. Olyan mint autótuningban a street racing matrica a szélvédőn..." by orbano
amúgy mit ábrázolnak a kis kockák?
Szvsz a fórumot (illetve annak egy oldalát). 

Nekem ez lett:

Én nem láthatom az avatarokat az adataim címszó alatt?
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
(#795) Winner_hun válasza Motion_Blur (#794) üzenetére
Itt megtalálod az összes új arcképet (gondolom azért nincs ott, mert egyedid van.
(#796) WonderCSabo válasza WonderCSabo (#777) üzenetére
Most már műxik. 
(#797) Motion_Blur válasza Winner_hun (#795) üzenetére

Köszi 
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

Miért kell megerősíteni, hogy ha egy témát kedvencnek jelölök?
(Amúgy az igen-nem gombok felcserélődése miatt tűnt fel ismét.)
***** Ha személyi edzőt keresel, tudok ajánlani egy jót: http://rigokati.eu :-) *****

Szakmát ne változtass. Viszont a "tákolt" szemléletesebben mutatta a funkcióját. Így szerintem is jobb volt. Az új színesebb. (Az adható el a mai világban ami színes, szagos, büdös (elnézést) (a levegő meghatározása: színtelen, szagtalan, büdös gáz) - nem kell jónak is lennie.) Vagyis a "tákolt" szürkébb nem fér bele egy "designer" "életképébe".
Ami viszont ennél 100-szer fontosabb, hogy tökéletesen működik. És ez nem a "designer" érdeme.
Köszönet érte.
Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik). Ingyenes állapotfelmérés. adatmentes.kralik.hu

1hsz-ben nem találtam infot, miért szükséges a megerősités a hirdetés upolásához?
"Biztos, hogy a lista elejére akarod hozni az alábbi apróhirdetést?"
nem lehetne kihagyni a kérdést, úgy mint régen?
USB > soros TTL/3V RX/TX konverter PL2303 IC-vel 800FT │ soros/RS232) > TTL konverter 5000FT/10db │soros Infra vevő PC távirányitásához winlirc 950FT