köszi, erre lettem volna kíváncsi. colinnál sokkal rosszabb?
Soirée...
Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható - hozzászólás előtt olvasd el a #1 hsz-t!
Nettáblák, tabletek Android op. rendszerrel /MID Apad stb. /
Melyik tápegységet vegyem? /Mielőtt kérdezel, olvasd el az első hsz.-t!/
[Re:] Notebook a múltból: Samsung M70 notebookok levehető 19"-es kijelzővel

köszi, erre lettem volna kíváncsi. colinnál sokkal rosszabb?
Soirée...

Gamepad is alternatíva lehet! Igaz kormánnyal az igazi..
¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿

áh arra nem költök.de köszi az ötletet.
Soirée...
Sidewinderem van. Mit szeretnél tudni róla? Jó kormány egyébként.
--R.I.P JuanG--

kersem a gyönyörű dinnyeárus telefonszámát ha valaki tudja küldje el
Én Genius Slimstar billel már osztom kicsi Burns-t... Sokat kell gyakorolni, de nem annyira gáz!!!

na azért látom akkor nem kell kormányt venne, főleg hogy most adtam el.
Soirée...

Nemrossz a Game de sztem kicsit az irányítást meg kell szokni...mert elég furcsa Colin után
''Teljes gázt húzok, ameddig csak lehet és ha fékezni kell, akkor az életemért fékezek, mert vége az útnak.''

bill.vel vagy? azért élvezhető?
Soirée...
Sziasztok! nem volt kedvem se időm végignyálazni az egész topicot, ugyhogy elnézést ha már egy ilyen problémát megbeszéltetek de az a helyzet hogy érdekesen vibrál a háttér azaz a fák, kövek, épületek stb... tök mind1 milyen grafikai beállítást választok akkor is csinálja, esetleg Patch?
??? ui.: otthon nekem frankón megy ez a haveromnál van ez a probléma a két gép 1ezik egymással csak annyi különbség van hogy az én gépemben Connect3D ATi Radeon 9600XT van ebben pedig Sapphire ATi Radeon 9200 van. PLEASE HELP!!!
''Ami kocka azt gurítjuk, ami kerek azt visszük'' isten hozott Magyarországon

Loretto. Ha van kedved teljesen átértelmezni a PC-s rallizást a CMR sorozat után, csapkodni az asztalt és szétpasszíroszni a klaviatúrát, nézni a halovány shader effekteket, de mindeközben megérezni valamit a tényleges rallyzás érzéséből (én még a valódit nem próbáltam, de szerintem ez nagyon hasonló), akkor próbáld ki mindenképpen.
cybervakond
(#912) Mr.Skyline válasza Mr.Skyline (#910) üzenetére
??????
valaki tud valamit ezügyben?

ez a játék minél többet jáccok vele annál jobb!
a colin elmehet elmehet a pi...ba!pedég én nagy colinos voltam...
[Szerkesztve]

A játék fizikája sokkal jobb mint a coliné, de van benne egy pár idegesítő dolog:
- az autó nagyon alulkormányozott (aszfalton nagyon idegesítő)
- nagy tempónál egy kis bukkanó megdob és egyből leesek azútról
Álítgattam a futóművet és a difiket, 1 picivel jobb lett de nem az igazi.

Sziasztok megjelent 1.02 patch! 
Innen el is éritek... http://www.richardburnsrally.com/support.htm Nem tettem még fel...

én is várok még vele 1 kicsit!

És miért vártok? P
Bug fixes:
-----------
* The redbull animation (cans sticking out of the arms...)
* AMD crashes for people having processors not supporting SSE (now tested over here and it seems to work fine). Installer detects if the processor supports SSE and installs the right exe for RBR depending on this.
* Smashed windshield is no longer black.
* Slow-downs in replays should now be fixed.
* Option to invert steering axis (Set the desired axis to change to true in the input.ini file).
* The glass shader bug reported by www.richardburnsrally.de is now fixed.
Extra:
------
* Optimization of the cubic map which improves the frame-rate.
* All scripts are now included in misc.rbz and scripts.rbz.
* Modding DLL (A readme document will be released soon.)
* Audio tweak. Comments below:
New Features
--------------
* Amplitude edit on some specific types of samples.
* Force number of audio channels to use.
* 10-Band Equalizer on the engine sound
Fixes
-----
* Enabled enviormental reflections ( Disabled in 1.01 ).
* Fixed broken door effect.( Disabled in 1.01 )
* Fixed transmission amplitude. ( To loud in 1.01 ).
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561

ebbe most benne van 1.01patch-is? ,és akkor elég csak 1.02-őt telepiteni?

na aki azt mondta hogy lehet bill.-el nyomni az megmutathatná nekem.
Soirée...

A magyar RBR oldallal mi lett?
Nem jön le....
¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿

nyomatni lehet csak katasztrófális időt ér el vele az ember 
A SÖRöm a legszebb öröm !
Ez az 1.2 patch kijavítja azt a hibát is ami nálam van?:
villognak az objektumok!
???
9200 Radeonnál
9600XT-vel nem

Sziasztok!
Kerdesem lenne... Venni akarok egy 9600XT -t van valakinek ilyen es megy vele a game frankon?
Elore is THX!
Gyakorolni kell! Mondjuk nem tudom milyen billed van?! Én már szinte az összes pályán le tudom nyomni Colin-t...
Nekem pedig recsegetek a szatelit hangsugárzóim, az 1.2-es patch után már nem!!! Patch RLZ ![;]](/dl/s/v1.gif)

Megvalami... 3al fentebbi 9600XT kerdesen kivul... Logit. MOMO racing-en be tudta valaki allitani h. kulon tengelykent legyen a fek es gaz??mer nekem csak elvesz a gazbol ha rajta allok es fekezek... fel kell engednem mindig a gazt bal labfekhez...
Kossszeeeeee

utobbi probs-ra rajottem mar csak 9600XT a kerdes.. Thx

már nincs fent. elképesztő hogy milyen (számámra irreális volt).
mint a jég. ilyen az igazi rally? 
torz: igen igy van.
Soirée...

lo, ez olyan, mint a jég??? Akkor a Colin milyen??? Ott még 20-nál is elmegy keresztbe... Ehhh...
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD

hát nekem pont fordítva. colin fél óra után már kézre állt. de ezz. szörnyű nem lehet hajtübe szépen becsúsztatni.
Soirée...

Hááát, nem tudom. Az biztos, hogy ha megnézed azokat a videókat, amik itt be vannak linkelve, hát sokkal-sokkal élethűbb, mint a Colin. A kanyarban végig lehet szépen csúsztatni. igaz, billentyűzetről játszhatatlan, kormány mindenképp kell hozzá.
De izlésről ne vitatkozzunk, mert nem fogjuk tudni eldönteni.
peace
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD

Én kipróbáltam a játékot, de nekem kormánnyal is nehéz volt
Megcsináltam az összes Rally sulirészt, az advanced utolsó részénak kivételével, de akkor se tudok menni 1 percet hiba nélkül noráml tempóban... A hiba bennem van 
ez van!

igy van. 
Soirée...

Nálam is hasonló probléma volt, átolvastam rengeteg angol fórumot/faq-t, nincs egyértelmű megoldás, nálam az segített, hogy felraktam a 3.1-es ősöreg Catalystet, ami megoldotta a vibrálást, de játszhatatlanul lassúvá tette a programot, ezután felnyomtam a 4.8-as Omega drivert, most (a gépemhez mérten) gyors és nem bugos. (Radeon 8500)

A játék amúgy döbbenet, semmihez nem hasonlítható élmény, sajnos a motorhangok kicsit suták, főleg kívülről. LFS + RBR rox! ![;]](/dl/s/v1.gif)

Sziasztok!
RBR magyar oldal megszunt mar reg nem tom elerni??
Festeseket akarnek leszedni hol talalok meg?
Thx

Pl. itt:
http://www.bhmotorsports.com/RBR
Magyar site nekem se megy...

Ugyxe ezeket lehet cserélni és alapból is több motorhang csalogatható elő kis buherálással

Igazi Rally autoval is tudnál menni egy nap után?

Ezt kifejtenéd?

SOS!
Kifagy a game teljes képernyőn, mi lehet a gubanc.
Videok: PowerColor ATI Radeon XT Bravo 128MB.

skacok valami fps kijelzot be lehet rakni game kozben?

meg valami...
mitsuhoz kellene nekem asphalt setup... meg minden jo lenne...
bh-n nem naon talaltam...
Koszi elore is!!

A Fraps működik vele.
Egyébként hogyan viszonyultok a fékezéshez a játékban? Szerintem az azért enyhén szólva erős, hogy minden nagyobb fékezéskor kitör a gép. Még aszfalton is. Ez a része szerintem el lett túlozva egy kissé. Egyébként nagyon jó a játék, hatalmas élmény volt a francia szakaszok teljesítése (is). A fizika, a sebességérzet, mind-mind nagyon valósághűnek tűnik. Csak ez a fránya fékezés ne bántana annyira.

Csak azért modod a fékre hogy túlzás, mert nem érzed mekkora lassulás ér ilyenkor. Utcai autó ilyet messze nem tud, és ha tudna se satuznál vele, hanem finoman adagolnád, pedállal.
Szerintem.

Amit írsz a lassulásról, az rendben is van. Azonban nekem az nem tetszik, hogy ÁLLANDÓAN kitör a gép egy emberesebb fékezéskor. Felülettől, autó helyzetétől, mindentől függetlenül. Szerinted ez életszerű?
Márpedig szerintem azért van erős fék egy versenyautón, hogy nagyobbat lehessen vele fékezni nem? Pedállal. Egy jó fék segítségével gyorsabban tudsz menni, így dőreség volna azt nem kihasználni. Minek tennének akkor a versenygépekbe kétszer olyan jó féket, mint az utcaikon, ha csak félig lehetne benyomni?
[Szerkesztve]

Ilyen problémám nekem is volt sokáig a fékezéssel,meg mindennel.Aztán addig addig állitgattam a futóművet, meg a kormányt , meg a féket, h már szinte élvezem a játékot. Csak állitgatni kell az autón.
Pl.: (de biztos, h nem ez a legjobb megoldás, de nekem segitett)
Vedd nagyobbra a rugóutat,
vedd puhábbra a lengéscsillapitókat,
engedd kicsit lejjebb a kerekeket,
csökkentsd a fékerőt,
állitsd nagyobbra a kormányszöget.
Elpattogni se fogsz, meg azt veszed majd észre, h nagyobb a kanyarsebesség, meg , ha meg is indul a feneke, vissza tudod hozni.
Sok sikert!
Dédanyám olyan öreg volt, hogy mikor mondtam neki, hogy viselkedjen korához illoen, meghalt.

iszonyuan tetszik a jatek. kontrollerrel jatszok, de lehet hogy a jatek kedveert veszek egy kormanyt. mert a gp4-ben is lehetne akkor nyomulni azzal.
valoszinuleg nagyon piskota vagyok de sajnos az advanced training utolsojat keptelen vagyok 84 sec alatt megcsinalni, pedig mar jopar oraja probalom... szoval nem konnyu a jatek.
nicht kompot

azért mer nem egyszerű. 
sokan szívtak/nak vele...pl. én ki se nyomtam az utcsót.
így nincs is meg a 2000-es Subaru-m 
de nekem az aszfalt a mindenem, szal nem is pusztítom magam.
”~Alonso,˙Lewis˙is˙behind˙you ~I˙don’t˙want˙to˙hear˙that”.......http://www.dailymotion.com/b-type