Akkor viszont felraktál drivert
Sidewindernél csak Profile-ban lehet
illetve akkor megy csak
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható - hozzászólás előtt olvasd el a #1 hsz-t!
Nettáblák, tabletek Android op. rendszerrel /MID Apad stb. /
Melyik tápegységet vegyem? /Mielőtt kérdezel, olvasd el az első hsz.-t!/
[Re:] Notebook a múltból: Samsung M70 notebookok levehető 19"-es kijelzővel

Akkor viszont felraktál drivert
Sidewindernél csak Profile-ban lehet
illetve akkor megy csak

Igaz, hogy más cég terméke, de a Toca Race Driver 1 sem ment jól ATi 9100-al, rosszak voltak a textúrák, 8500-al viszont teljesen jól ment. Nem volt hozzá semmi patch, az ATi és a CodeM egymásra mutogattak, a CM szerint a 9100 egy 8500, így nem foglalkoztak vele, mert úgyis menni fog, az ATi viszont tudta, hogy más bios van a kettőben (méretre is más, asszem 58kb a 8500 és 64kb a 9100), emiatt nem fog 1:1 menni.
Amit ki akartam hozni az egészből: flesseljetek 8500as biost a 9100asra, és menni fog szerintem. Útmutatók és biosok (tesztekkel is): vganfo.uw.hu
Ha valamit olcsón árulok, annak nem az az oka, hogy valami baja van, hanem az, hogy eladni akarom, nem hirdetni.

Breki!
Légyszíves olvass figyelmesebben!
Azt írtam egy másik fórumon. Adtam egy tippet, azt hiszem ,ez nem gond.
Tény, hogy nem ismerős a probléma, de többször összefutottam vele, ezért ajánlottam. Hogy valós probléma volt-e, vagy csak valaki(k) szerencsétlenkedett, nem tudom. Azért nincs harag?

Igen én arra a másik fórumra gondoltam (sg)
nekem az az itt de ez tényleg félreérthető úgyhogy akkor ott.
Szval figyelmesen olvastam, esetleg nem figyelmesen fogalmaztam, de lényeg hogy nem nagyon panaszkodtak.
[Szerkesztve]
Játszik itt vki ugy hogy a az AA be van kapcsolva?
www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.

Én!
De ha bekapcsolom, akkor csíkos lesz az út, szóval lelőttem.
Ja azért kérdeztem, mert nekem is ez a gond 

nagyon tetszik a game meg minden csak van egy gondom hogy mindig lefagy a gameés nem tom mér a a 2.tanitópályán de van hogy máraz 1. is:A procim föl van huzva meg a vodkari is hát gondoltam az lehet a baj hogy a jatek a tuning miatt fagy na ekkor alapra állitottam mindent.Jó megnézem igy ugyan ott tartok mer lefagyott na akkor gondolom hogy a catalystot nem komálja na azt is cseréltem már vagy párat de ugyan az semmi változás és már a pach-et is felraktam de dettó nem tom mi lehet a gond ha valaki tudja segitsen plasseeee!!!!
<---AMD___ATi--->

Valaki nem tudná az előző kérdésre a válszt???
<---AMD___ATi--->

Igen, valóban ott vagy sűrűbben jelen.
Viszont tényleg volt olyan időszak, mikor egy egész oldal ezzel volt tele.
Most meg már nagyon hanyagolom az SG-t(időhiány)

Az egy srác volt aki kicsit összeszemetelte a winfost a driverrel.
És neki segítettünk.
Ő szenvedett, de általánosságban az ottani Ms tulajok nevében mondhatom, mindenkinek jól megy.

Az a lényeg

Sziasztok!
Problemam a kovetkezo lenne nemtudom tudtok-e segiteni... Adott egy Logitech MOMO racing kormany es a jatekban ha elinditom FF tesztet, akkor nagyon satnyan es erotlenul kinyomja balra utkozesig, aztan eroteljesen vissza kozepig, es megint nagyon satnyan jobbra es mar ki sem nyomja ekkor utkozesig... Masik gepen ugyanez a kormany teljesen jol megcsinalja a tesztet... Software reinstall volt. Regebben egyebkent jol ment csak 1szeruen bekattant es jatek kozben sem olyan intenziv... Gondolok meg a kozben feltett Dx9.0c-re. Ha valaki találkozott hasonloval vagy van tippje plz help!
Koszi es bocs a hosszuert...

És más játékkal se jó?

Az a baj hogy mas jateknal nincs ilyen jellegu FF teszt es game kozben meg nem olyan egyertelmuen megallapithato...

Nincs még hozzá magyarosítás? 
¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿

Jézusom, minek?
Van saját életem...
Szerintem tudom! Várd meg, hogy az összekötő szövegbe belekezdjen a hang: 2-3 mp-ig hagyd beszélni! Utána nyomd az entert... (Máramennyiben az összekötőkben fagy bele?!)

de már van!ém már le is töltöttem.de et csak béta!

talán dx9 ujretelepités
Próbáld meg egy másik játékkal, mondjuk F1 Challenge. A Logitech profiler gondolom fel van telepítve.
--R.I.P JuanG--

És honnan szedted?

Bővebben: link
ezt önnek ajánlom!
[Szerkesztve]

Most először sikerült megvernem Richardot 
Bővebben: link
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD

gratulálok!!!
nekem még mindig van kb 10mp különbségem.

Megneztem egy masik gammaval de tokeletesen jo... RBR-t ujratelepitettem,még a savegamest es profile-t sem hagytam meg es igy is szar a Force...
egyeb tipp? Senkinek nincs ilyen baja?? Profiler szoftver persze hogy fennvan abbol is legujabb.. probaltam mar anelkul is es ugyanez...
Sajna nem nagyon van több tippem, gondolom azt meg tudod, hogy a Logitech kormányokat negatív értékre kell állítani ahhoz, hogy a force jól működjön....
--R.I.P JuanG--
Gratulálok!
Amikor én először megvertem, majd behaltam!!! Zengett az egész ház. Szegény barátnőm meg azt hitte, hogy vége, többet nem játszok a RBR-val... TÉVEDETT!!! ![;]](/dl/s/v1.gif)

Szevasztok!
A segítségeteket szeretném kérni, hátha tudtok vmi okosat mondani!
Dvdről átalakítottam image-be a RBR-t és clone drive-al nyomatom (nyomatnám).
Előszüris a gépem: Athlon 3200+ Ati radeon 9600XT , Msi K7n2, 2*256ram XPSP2
FEltelepítettem mindenok egészen addig míg egy új profilt akarok csinálni..
Nekem pl csak low-on indul el, minden driver-ből a legújjab van fenn de ha fel teszem high-ra akkor a profil megnyitásánál beakad a hang és kész semmire nem reagál! Szerintem ez nevetséges, nem hiszem el hogy kevés ez a gép hozzá, légyszi segítsetek!! 

(#737) Breki
''Ati kártyások! Akiknek fagy a játék a profilnál nem LOW beállításnál,megvan a megoldás: start menü-futtatás beírni:SMARTGART és az AGP ÍRÁST ki kell kapcsolni!Ennyi!''
sg fórum
[/L]
Számoljunk el végtelenig! --> http://logout.hu/bejegyzes/maykol/szamoljunk_el_vegtelenig/friss.html

Valahogy Én is így voltam vele, de ettől csak megjött a kedvem, hogy a többi pályán is megalázzam. Hát eddig a közelében sem vagyok, de igyekszem 
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD

Srácok még kellene egy kis segítség!!
Elkezdtem a rally school-t egész jól haladok, de van amikor ütök egy entert a continue-ra mondjuk a videóbejátszás közbe van úgy hogy gondol egyet aztás simán kilép vagy esetleg ujraindul
Mi a franctól van ez, igen instabil, még játéközbe nem lépett ki csak a menüben szarakodik! Nincs hozzá vmi patch vagy akármi?! Magyarosítást tudtok?!!
Légyszives segítsetek! Kösss

Vard meg hogy vegig mondja a szoveget es utana Enter.
Számoljunk el végtelenig! --> http://logout.hu/bejegyzes/maykol/szamoljunk_el_vegtelenig/friss.html

Asszem most én is nekiállok és lealázom ahol csak tudom! 

Nekem is ez volt aproblema.Alaplapi sundot hasznaltam es nem birta,betetem egy 5.1 live-ot es azota semmi gondom a jatekkal.

Ez nagyon komolyra sikerült játék,csak az a baj hogy a régebbi nem USB-s kormánnyal játszok számára élvezhetetlen.mert sajna nem tudja beállítani rendessen a pedál kiosztást.vagy csak nekem nem sikerült?
ha van ötlet szoljatok...Thx

Nekem akadozik a game, nem tud valaki gyogyirt rá? XP 2200+ proci, ati radeon 9200 video kari, 768 mega ddr.
Ötlet, tipp, tanács?
...vagymi ...

Subaruhoz nincs valami lerántható murvás vagy aszfalt setup?

MIlyen a game? Érdemes megvenni?

Up!

Up!

http://www.probo.it/nfs/rbrletoltesek.htm
itt találsz setupokat és még pár hasznos dolgot!
...vagymi ...
Még jó hogy érdemes!!!
Azt elefelejtettem megkérdezni hogy ki nyomja logitech formula gp ff kormánnyal csak éredekelne hogy milyen?, mert lehet hogy veszek egyet.

Ha múlt idő is megfelel, akkor én. Mostanában csak pár percre veszem elő.
Röviden:jó. Bővebben: tök jó. Bár mióta lecseréltem az előző kormányomat(boeder -no ffb), nagyon hiányzik a kormány mellől a váltó. Eleinte mindíg odanyúltam váltani, de nem találtam semmit. Viszont ffb-ben van jobb játék is. A lényeg: a kormány korrekt.
És a microsoft sidewinderről esetleg valaki? 
Mióta 7.1-gyel játszom, a hangfalak sisteregnek, alig hallhatóan de igen. Ha bekapcsolom a ''force in car sound-ot'' akkor meg atomra sisteregnek. EAX ki-be mindenhogy...
Nem tetszik ez nekem!!!

sziasztok eg gyors kérdés, téleg nem lehet ezt komány nélkül játszani? vagy csak kacsa?
Soirée...