Modem rulez! Én most kezdtem el 8 perc múlva már nézem is! 
Már fejből tolom a PH! linkek koordinátáját. Bökkenő csak akkor van, ha változik a felbontás. XD
Modem rulez! Én most kezdtem el 8 perc múlva már nézem is! 
Már fejből tolom a PH! linkek koordinátáját. Bökkenő csak akkor van, ha változik a felbontás. XD

Én meg igen.
Nem tudom, de Te valamiért mindig a Colin4 mellett vagy, pedig az akkora szar, hogy csak na!
Sztem az XPR is, meg a RBR is úgy elpicsázza, hogy a Codemasters nem is fog tönbb autós játékot kiadni, mert rájönnek nincs értelme.
Bazinga!

Igggeeen!!! 

Ezt jólmegaszontad
Engusz, azért ez még mindíg PS2-es videó.

Az hagyján, de ráadásul szar minőségű avi. És már így sem rossz!
MOD:
Ja még az elözőekhez:
A Colin 3-4-et egyetlen dolog adta el, mégpedig a neve. Ha egy újdonsült csapat adta volna ki első játékként, eltünt volna pár nap alatt a süllyesztőben.
[Szerkesztve]
Bazinga!

Azért nem feltétlenül. A CMR4 már majdnem játszható. Én legalábbis a megjelenés óta jól elvagyok vele.

Ez jó: ''A CMR4 már majdnem játszható. 
Bazinga!

Megnéztem.
Mint korábban megjegyeztem, elsődleges szempont egy szimulátornak kikiáltott játéknál az autó viselkedése. A legtöbb lóerő, amit eddig éreztem a hátamban(utasként), kb.280LE volt két éve(igaz akkor nem a váltón ültem
). Szinte újra átéltem minden kigyorsításnál, nagyon el van találva. Úgy vettem észre itt a gázadás digitális módon történt és így a padlógázas kigyorsításra hozta a kellő instabilitást. Attól eltekintve, hogy a pilóta nem egy profi rally-sim sofőr a vas nagyon jól viselkedett. A grafikáról annyit, függetlenül attól, hogy PS2 stb., a pályán elhelyezett tereptárgyak(fű, fa, bokor)elhelyezése jobban tetszik a CMR4-nél. Jobban benne érzem magam a környezetben. Próbáltam a torzításból az eredeti hangot kiszűrni, egyenlőre nem egyértelmű. Amíg normális hangokat nem hallok, addig a CMR4 hangokat jobbnak találom(ez a mostani videóra vonatkozik).
Ha nem lesz más nézet lehet, hogy kiccsit nehéz lesz megszokni. Egy kis dinamikus mozgást elbírt volna a gép. Így elsőre ennyi.
A lényeg, hogy játszhatóságban(eddig úgy néz ki) valószínű lealázza a CMR4-et.

Új videó, hátha valaki még nem tudja:
Bővebben: link
Végre egy jobb képességű csóka vezet, és jók a a hangok is (kivéve a víz).
Bazinga!

HI!
Amugy ha mar szobakerult tudunk vmi ujjat Burns-t allapotarol?????
udv
neduddki
a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

Tudni, tudok róla, de nem láttam. Az utóbbi időben kicsit alábbhagyott a lelkesedésem, ezért többnyire csak olyan dolgokat fogok megnézni, amihez hozzáteszik, hogy pc-s verzió. Kicsit furcsállom, hogy semmilyen infó nem jön ki, úgyhogy csendben várok.

''Kész a Richard Burns Rally
Az SCi Entertainment Group bejelentette, hogy elkészüt új játékuk a Richard Burns Rally, melyet szeptember 3-án adnak majd ki Angliában, Németországban és Franciaországban, a többi régióban kicsit késni fog a program. Ez a rally végre teljes szimuláció lesz, a fizikai modellezés igazodik minden autó egyedi vonásaihoz, az irányítás és az autó viselkezése teljesen autentikus lesz az eredetihez. A pályaszerkesztésnél ügyeltek a részletekre, gödrök, kövek, pocsolyák tarkítják a pályát és ez figyelembe is van véve a tapadás számításakor. A törésmodellnél is a realizmusra törekedtek a készítők, nem tettek engedményeket az arcade játékstílus felé. A gépi ellenfelek saját személyiséggel rendelkeznek majd, mindig ennek megfelelően reagálnak a helyzetekre. További érdekesség, hogy komoly baleseteknél helikopteres mentés érkezik. ''
PCDomeBővebben: link
Már nagyon várom. Remélem nem kell csalódnunk, mint a többiben.

Találkoztam vele. Ez is fake, mint a többi
Esetleg egy moderátor, ha erre jár. Nem lehetne a topic-ot az eredeti helyére, a játékok közé áttenni?

És a bhmotorsportról mutat ide a link? Nem hinném, hogy ott kamuznak.
Amúgy miért ne lenne igaz, ha 3.-án jön a game?
Bazinga!

KELL!!!
Nemigaz,hogy srácnak már megvan és mégsincs még ''kiadva'' a crackelt verzió
Remélem hétfön már meglesz!
Nagyon várom
Debian amd64 sarge

Megnéztem. Így viszont elképzelhető. Főleg, hogy azt mondják, többen is jelezték. Most már csak kibírjuk valahogy
Csak aztán nehogy ebben is csalódnunk kelljen.
THX!
[Szerkesztve]

Szeptemberbe jön ki a Colin 4 is de az nem fog hozni sokk változást 4. részhez képest... Kár hogy most elromlot a kormány 
Ebben a világban megtanulod, hogy a szar is le van szarva..

Lesz Colin 4? sirály
Sajnos abból a sorozatból kezdek kiábrándulni
Nem is annyira a játék, mint a fejlesztők és a kiadó miatt. Pár verdát beraknak a játékba és már tolják is ki, mintha egy teljesen új verzióról lenne szó.(Tudom eltúloztam(szándékosan), de az eddigi újításokat nézve, ennek kéne a CMR4-nek lennie) Ja, és az új ''pancsos'' intróra is alergiás vagyok, amiben egy-egy szakasz előtt lehet gyönyörködni
A kormányodat meg javítsd meg sűrgőssen(a saját érdekedben) 

Talán Colin 2005
WoW Bloodscalp - Gamling level 60 dwarf warrior & Drianil lvl 60 Night Elf druid

Hát ugyanigy gondolom minimális ujitással kihoznak egy álitolag teljesen uj játékot közbe az eltérések nem valami nagyok irányitásban sem meg grafikailag sem...

Hát arra gondoltam csak másra gondoltam ugynéz ki...

Hasonló, kicsit egyértelműbb:Bővebben: link
Na mi a különbség?
[Szerkesztve]

khmm... megjelent!
DS3 / E6400 / X1900XT / 2GB DDR2 / 250 GB HDD / 400W

Kedves Travelos,
Budapesten hol lehet kapni és mennyiért?
Van saját életem...

Honnan tudjam? A multimedia korában én nem járkálok a városban! 
Ráadásul nem budapesti vagyok!

Azért kérlek írd le a tapasztalatokat miután kipróbáltad
Van saját életem...

nem próbálom ki, mert nincs meg

Hát eljött a nagy nap!
A JÁTÉK megjelent! 
Valszeg még ma kipróbálom. Már jön is lefele.... 
[Szerkesztve]
Bazinga!
Procit viszed végül? Kiderült már?

Richard azt mondta, vasárnap jön fel pestre, akkor talizunk, és viszi. Szal szerintem vasárnap vinném a tiédet.
Bazinga!
Rendben, akkor levegyem a listáról?
Ha lejött átdobod?
Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic

Senkinek semmit! 
Bazinga!
Nekem is megvan, este próba kormánnyal, de Juan G szerintem már végig is játszotta. 
--R.I.P JuanG--

Már én is elindultam érte a boltba
Mondjatok vmit, jó egyáltalán? 
Ha valamit olcsón árulok, annak nem az az oka, hogy valami baja van, hanem az, hogy eladni akarom, nem hirdetni.
Azt olvastam az sg-n, hogy nincs benne multiplayer, de lehet, hogy ez már köztudott volt korábban is kiszivárgott hírekből.
--R.I.P JuanG--

wow, ez aztán gyorsan megjelent 
Estére nekem is megérkezik az online boltból 

Na szép, én vártam a legjobban és én fogom utoljára kipróbálni
Valszeg csak Hétfőn.

Online bolt, mi?
Nekem is megvan estére... Kölcsönzőből... 
Húsz év múlva sokkal jobban fogod sajnálni azokat a dolgokat, amiket nem csináltál meg, mint azokat, miket igen.
XPand rally-hoz képest tudtok valamit a gépigényről?

Hiszen te mutattad azt a remek boltot 
Ma már nem lesz belőle semmi, visszamondtam a rendelést, jön helyette a Pacific Assault demo 

Nálam sjnos mégcsak a gépnek van igénye az RBR-re
Fejből meg nemtok okosat mondani.

Juan G-t idézem:
''első benyomások:
- nehéz
- 800x600 ban low detailban nagyon jól fut (amd1700+, geforce4 ti4200 64megaram, 512 (400) mb memória)
high-on már szaggat kicsit
- szar a belső nézet, a FOV -on állítanom kell majd, de ezt a játék menüjében nem találtam...
- a hang a rally school alatt kicsit bugos...de nem a vezetés közben
- nekem kevés a FF, pedig maxon van...
AMÚGY MEG NAGYON ÉLVEZETES , de még béna vagyok...''
Bazinga!

Én 4 fele rendeltem meg, de elég lassan ér ide az a futár. 11 elött nem nagyon várható... Lehet, hogy én is megnézem azt a demót... 
Húsz év múlva sokkal jobban fogod sajnálni azokat a dolgokat, amiket nem csináltál meg, mint azokat, miket igen.

Nekem a futár idáig csak a harmadát hozta el, a többit majd hétvégén hozza, annyira nem sürgős, 1-2 nap plusz nem számít.
Most jobban érdekel a PA, az lejön éjfélre.

PA nem érdekel. Most néztem meg mi az... 
-relatív
-csak bírja a gép
-nem használok belső nézetet
-nem valami jó
-bill-el nyomom
Úgyhoyg jó lesz ez, már érzem
Felinstalláltam 1024X768-ban elindítottam, minden rendben volt. Egészen addig, amíg a driving school-t át nem ugrottam. Figyelmeztetett, hogy ez egy szimuláció, nem holmi arcade game, de nem érdekelt. A lényeg: ahogy indítani kezdett volna a starter, kilépett a játék, kidobott a desktopra. Eddig minden elindult, ezt nem értem.
A driving school elindul ugyan, de ha csak súrolok is valamit kilép a játék. 
--R.I.P JuanG--