Ha valaki esetleg belsőből játszik, annak itt egy kis okosság, ami helyére teszi a kamerát. Bővebben: link
És egy kis kamerahack. Bővebben: link
[Szerkesztve]
Bazinga!

Ha valaki esetleg belsőből játszik, annak itt egy kis okosság, ami helyére teszi a kamerát. Bővebben: link
És egy kis kamerahack. Bővebben: link
[Szerkesztve]
Bazinga!

ezekkel micsináljak? és ha ezeket felteszem akkor nem fagy ki külsőkameránál?
ui: már látom mit kell csinálni a kamerás cuccal...!
[Szerkesztve]
( : no woman no cry : )

A fagyásokat nem szünteti meg.
Az első egy új belső kamera, a másodikkal meg körbejárhatod az autót.
Bazinga!

pff, vmi peccs vagy akármi? vagy vmilyen kiegészítő valami ati radeonokhoz?

Nem csak Ati kártyákkal fagy, és nem is valószínű, hogy a vidkarik a ludasak. Nekem például még egyszer sem lépett ki.
Bazinga!
Nekem eddig most csinálta egyetlen egyszer, de össze vissza kapkodtam a Japán pályán, lehet az volt sok a gépnek. (kicsit idegesebben vezettem mint szoktam).
Amugy nekem a vezethetősége nem jön be annyira a játéknak, szal Én maradok XpandRally-s.
Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic

nah azzal az uj kamerával: van a csomagban egy misc mappa, de egyet sem találtam a játék könyvtárában
hogyan csináljam megakkor?

Nem tudom, én még nem raktam fel őket.
Bazinga!

nagyszerü, akkormost gondolom nem tudok játszani emrt kicseréltem a régivel de nem teljesen, nah ennyire moddingoljak egy ilyen rallyszim-et...
ui: nincs is olyan sehol hogy misc mappa.... ezt én nem értem...
[Szerkesztve]

Nem akarom elkiabálni,de megoldódott a problémám! 
¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿

Figyelem az oldalt folyamatosan, milyen okosságok jelennek meg. Biztos lesz még néhány

engem az érdekelne, hogy mi a hivatalos oldala a játéknak? ott talán kiderül rászánják-e magukat egy peccsre 

Bazinga!

http://www.richardburnsrally.com

Bocsánat, csak egy gyors tűnődés fizetés előtt - mi a legfontosabb különbség egy MOMO Racing és egy Wingman Formula Force GP között, valamint egy nagyon koca szimes hosszabb távon rosszul jár-e, ha az utóbbi mellett dönt? 
If we can hit that bullseye, the rest of the dominoes will fall like a house of cards... checkmate!

Ha tényleg nagyon koca szimes vagy, akkor tényleg elég a Wingman.
Bazinga!

én is egy formula force GP-n töröm a fejem, de ki tudja milesz... ezt a kormáénjyt érdemes rbr-ra használni? avyg lehetetlenség?

nah, kicsit ragyurtam en is, aztan mentem egy 77:80 -at 
hibaztam par helyen de vegul jol sult el 
Bővebben: link
csek id a`t 
[Szerkesztve]
ASUS P5B deluxe wifi, C2D 2.13@2.89 ghz, zalman 9500, 2x1024 mb ddr2 geil ultra kit, ASUS N7800GTX 256mb, BENQ FP222wa 22''

Nekem két dolog nem tetszik a játékban:
1. nem tudom állítani a billentyűzethez a kormányforgatás érzékenységét, amint rövid ideig megnyomom valamelyik billentyűt, iszonyatosan nagyot fordít a kormányon (ezt a CMR4-ben lehet állítani)
2.olyan a fék, mintha nem is lenne, hiábba nyomom, az autó nem lassul, azt meg ne mondja nekem senki, hogy amíg 90-ről lefékez, addig megkajálok, sima mezei utcai kocsi is fele akkora úton megáll, mint a játékban a kocsi
nem lenne rossz játék, de billentyűzettel nagyon nehéz játszani
gondolhattak volna akészítők arra is, hogy nem mindenkinek van kormánya
báránybőr = juhhéj

Mikor fékezel, figyeld a kilóméterórát.
Mikor 0-án van, és blokkoltak a kerekek, még csúszol előre. Ez bizony az életben is így van. Így egyszerűbb ha már nagyon kis sebességnél inkább felengeded a féket, így tudsz kormányozni.
Bazinga!

ABS meg ilyesmik?
Amúgy, amikor én 9x-ről lesatuztam a féket, akkor csak kicsit csúsztam, de 0 után már nem. Úgy megállt az autó, ahogy kell és nincs benne ABS.
Szóval nekem elég fura, bár még nem vezettem rally autót.
báránybőr = juhhéj

gyurtam meg1 kicsit 
lett egy 77:02 -m 
csek disz a`t 
ASUS P5B deluxe wifi, C2D 2.13@2.89 ghz, zalman 9500, 2x1024 mb ddr2 geil ultra kit, ASUS N7800GTX 256mb, BENQ FP222wa 22''

Böngészd át ezt a tesztet, sok érdekességet tartalmaz:
http://www.tomshardware.hu/consumer/02q2/020524/index.html
Én mindenképp Force Feedback-es kormányt javaslok. Ég és föld a különbség a vezetési élményben, mert a visszaható erők segítségével már azelőtt tudod korrigálni az esetlegesen bekövetkező vezetési hibát, hogy azt a szemeiddel látnád, illetve a füleiddel hallanád.

Most nyomtam végig a francia pályákat,minek esik az eső mindegyiken?
Majdnem szétvertem a gépet! 
¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿

Oké.. a fos kicsit erős volt, de cmr1 óta folyamatosan romlik a minőség, és inkább a ''huzzunk le még 1 bőrt'' szagot érzem. Most őszintén mondjátok meg, hogy titeket nem idegesít, amikor mész 140-el egy majdnem 2 tonnás autóval, és a közelekedési tábláról visszapattan a kocsi?????!!!!!
Biztos 60 méter mély vasbetonszerkezete van, és valami übertitánium anyaga van. Lol....
A billenytyűzet , kormány dologról meg annyit, hogy persze tudom nem tud mindenki kormányt venni, de sajnos egy szimulátor játéknál alap , hogy azzal mész. Ha visszaemléxel pl a Grand Prix legends-re, ott nem is lehetett mással menni mint kormánnyal. Na peace...
Gigabyte p35-DQ6, E6420 @ 3.8 Ghz (24/7), Crucial Ballsitix Tracer 4x1Gb DDR2-8500 , Gigabyte 8800GTX, WD Raptor 150GB, 3x500GB WD RE2, 2x1TB Samsung F1, DELL 24'' TFT, Cooler master Stacker, Vista64bit

ABS rallyautóban???? lolka... persze meg klíma 
Gigabyte p35-DQ6, E6420 @ 3.8 Ghz (24/7), Crucial Ballsitix Tracer 4x1Gb DDR2-8500 , Gigabyte 8800GTX, WD Raptor 150GB, 3x500GB WD RE2, 2x1TB Samsung F1, DELL 24'' TFT, Cooler master Stacker, Vista64bit

És egy WRC sem 2 tonna, hanem kb. 1300kg, ha már kötözködünk...
még nem kaptam választ az SCI-tól, pedig mindjárt letelik a 48 óra
Ha valamit olcsón árulok, annak nem az az oka, hogy valami baja van, hanem az, hogy eladni akarom, nem hirdetni.
Na, mindjrt megsasolom...
Na, mindjrt megsasolom...

Én ma szedtem le netröl, de még nem néztem meg majd ha haza érek.
Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

Az rbz file-ba másold amiről ugye szó van a readme-ban.
MInt ahogy arról is, hogy az eredeti könyvtárat mentsd el.
DE szerintem csak ha belsőnézetben akarsz játszani használd amúgy a hack-et
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561

micsinal az a hack amugy?

Mozgathatod a kamerátt.
Hasonlít ahhoz ami a colin-hoz volt.
Csak ugye codiesék kihagyták az alapvető nézeteket, pl a kedvencemet (motorháztető) ezért kellett.
Itt meg módosítod a nézetet lejebb feljebb teszed a kamerát, illertveelőre hátrqa mozgatod.
Szadistábbak jobbra balra. P

Amúgy szerintem is mivel mondták, hogy szimulátor lesz és ugye ahhoz alap a kormány nem kéne emiatt reklamálni.
Ha valaki bill-el akar rally-zni ott a Colin vagy a többi arcade.
A szimulátorosok viszont évek óta várnak egy ilyenre.
Ha meg valaki mégis bill-el akarjaq anyagi eszközök hiján ott az easy mod.
Esetleg az XPand ami nekem viszont tetszik.

Ja lenne a kérdésem ahhoz aki azt írta hogy már 100-al veszi a hajtűket.
HOGY CSINÁLOD?
kézifékkel irányba aztán mikor beállt teljes gáz
Mert ilyesmi ment a Colin2-ben de itt csak 50-el tudom bevenni.
Egyszóval tippeket ötleteket kérnék csúsztatásra, himbálásra.

nezd meg a demot amit adtam, idoben satufek, kicsit felenged ellenkezo iranyba kormanyzas, fekezes kozben visszavaltas, fek felenged iranyba fordulas, kezifekkel kicsi rasegites, kis gaz, mikor mar erzed hogy jo vagy, akkor full gaz es valtas folfele. kb ennyi.
100 al meg senki se fog hajtuket venni... 
A fene, nekem a rally school 3. részénél lép ki...
Amúgy az irányítás billről is megszokható...
De a rallys játékok királya akkor is a Network Q RAC Rally.

hogyhogy a 3. reszenel?
basic stuff 3. palyajanal?
Igen, az 1\3-nál...

Melyik demo konkréten.
Jó gondolom a srác túlzott egy kiit és csak derékszög P

nem demo, hanem replay 
csak az a baj hogy replay kozben nem irja ki mennyivel mentem 
Egész ügyes vagyok billentyűvel.. Most máskor lépett ki...

hogy lehet a kmh órá előhozni? nekem egész verseny alatt a képen csak a táj van az autóval meg a kanyarjelzések, semmi ford.szám mérő, meg ilyenek 

oké automata váltóval akkor nemis lehet?
Piski Replay-ét láttátok már?

biztos lehet, csak en nem szeretem 

Nah kipróbáltam én is. Grafikailag nem rossz csak a vezethetőség nem valami jó Coolin sokkal jobb ebböl a szempontból meg nekem is kifagyott.
Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

Bazinga!

no comment