Az Adcance Technique utolsó feladatát , ahol ''csak'' végig kell menni a szakaszon , ki tudta megtenni 84 mp alatt?????
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
bzoley
(PH! kedvence)
Na, megszűltem az első tech-leckét. A hiba csak annyi volt, hogy magasról nem vette figyelembe, nyomom a kéziféket. Ma, mielőtt újra próbálkoztam volna átraktam az egyik váltó-gomb helyére a kéziféket. Furcsamód elsőre megcsináltam. Jól megszívatott. Hogymiért, arra nem fogok rájönni. Azt tudtam, hogy nem csinálom rosszul, de mégsem volt jó.

busman
(PH! addikt)
Nekem sikerült! 1:22
¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿

busman
(PH! addikt)
Nagyon jók a replay-ek! Nálatok nem mondja késve az itinert ez a gyökér?
Toyota Corolla rulz!

Bandka
(újonc)
Nem tudja valaki honnan lehet letölteni a demót? 
P4 2,8Ghz Prescott 800MHz FSB 512Kb L2 cache, ASUS P4C800-E Deluxe,XI GeForce FX5900 XT ,Codegen 400W, Win. XP Home Edition

busman
(PH! addikt)
Legjobb idők?

Break
(senior tag)
nem láttatok valahol valami orvoslást a sorozatos fagyásokra ?
...sok helyen nézegettem....de csak a fagyásra hivatkoznak...megoldást nem tudtak mondani
''Tedd, vagy ne tedd, de soha ne próbáld......'' by Yoda (Birodalom visszavág)

bzoley
(PH! kedvence)
83.46 erdőkerüléssel
Nincs demo.
Feltettem a ''reloaded'' által készített DVD-Rip verziót, ugyanúgy kilép, amikor be akarok tölteni egy szakaszt. A Rally school az megy.
![;]](/dl/s/v1.gif)
Most jelent meg egy másik DVD-Rip verzió, állítólag, az nem produkál ilyesmit, bár a DVD-s is megy egyeseknél.
--R.I.P JuanG--

RAM
(PH! addikt)
Milyen konfiggal próbáltátok?
(Mert azt olvastam nagy az ajánlott gépigénye.)
Csak tisztán
P4 3.06Ghz, 512MB Rambus Ram, GeForce Ti 4200.
--R.I.P JuanG--

bobsurf
(senior tag)
Szerintetek ez a játék realisztikus?
Hát nem tom, hogy 80al nem tud bevenni egy kis kanyart, vagy ugyanekora seb.-nél 4et pördül, mikor pár centivel lecsúszok az útról. Háááát....
A force feedback tényleg ratyi.
bobsurf@tvnetwork.hu

Mosqu!to
(őstag)
hello!
megszereztem a reloaded féle verzióját a játéknak, és van vele egy kis problémám:
elkezdem a rally school-t, és egy darabig megy, aztán egyszer csak kifagy a játék, és valami ati hibára hivatkozva meghal a game, de ha eszközkezelőből kinyomom, akkor a windows olyan mint új korában!
nem tudjátok mért lehet ez? az adataimnál van a configom, szoftverek:
Win xp hun sp1a
legújabb nforce driver
4.8beta catalyst
Computer games don't affect kids; I mean if PacMan affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music

HaroWerks
(senior tag)
Szerintem minden téren az eddigi legjobb rally szimulátor.
Viszont billentyűzetről tényleg nagyon nehéz irányítani, nagyon tönkrevágja a játékélményt.

HaroWerks
(senior tag)
Ja meg itt is van a CMR tábláihoz hasonló dolog.
Nekimegyek 60-al egy kis 1m-es fenyőnek(gyönyörű 2D-s példány
) és nullára megállítja a kocsit ami rommá törik. 

busman
(PH! addikt)
Abban egyetértek,hogy eddig ez az egyik legjobb szim.Az irányítás is megszokható!

bzoley
(PH! kedvence)
3d alkalmazás szerintre van állítva?
Bob, 80-nal be lehet venni egy ''kis'' kanyart, viszont elég nagy tempó ahhoz, hogy ha hibázol elszédülj az autóban.
Busman, 79.73 - manuális váltóval
[Szerkesztve]

busman
(PH! addikt)
Csak én látom úgy hogy az Ati kártyások kínlódnak vele? Vagy tévednék?

Viktor77
(MODERÁTOR)
Tévedsz.
Viszont mindenki akinek fagy mindent állítson alapra (szűréseket), mert nekem pl. anizóval hibás volt az út. Nélküle tökéletes.
[Szerkesztve]
Bazinga!

bzoley
(PH! kedvence)
És én is tévedtem. Az út nekem is csíkos keresztben helyenként

busman
(PH! addikt)
Nekem símán megy pedig a gépem nem egy erőmű! 

HaroWerks
(senior tag)
Néha engem is kivág a desktopra viszont eddig még nem fagyott le egyszer sem szerencsére. (AA, aniso nem volt bekapcsola, semmi sem volt tuningolva)

Mosqu!to
(őstag)
No ezt nem értem 
Computer games don't affect kids; I mean if PacMan affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music

Digitalboy
(senior tag)
Na túlvagyok az első teszteken!
Valóban nehéz, de szerintem az autó mozgása nagyon reális. Meg különben is volt ennél nehezebb is. Abba ne menjünk bele, hogy 80-al minek megyek neki stb.
Grafika lehetne jobb(lap emberek helyett itt kocka emberek vannak), de végülis elég egy rallyhoz. Az autó garfikája sokkal jobb volt a colinban!
Hangok elég ratyik.
Az FF gyenge de nem vészes.
Kicsit túlzás, hogy minden kanyarban rohangálnak az úton a fotósok!
Azért igaziból koránt sincs így!
Törésmodell: elég jó mert kis sebességnél is törik, viszont nagy sebességnél nem törik jobban!
Irányitás kormánnyal fergetegesen jó, billentyűzettel meg csak tönkreteszi az élményt. Ha nem lenne kormányom ezért a játékért tuti vennék egyet!
Összességében, aki a komolyabb szimulátor jellegű autózást kedveli, annak megvan az új király!
http://digitalboy.racing.hu - Rally videók!

Digitalboy
(senior tag)
Ja nekem a hangok nem recseknek. SB live
És csak egyszer lépett ki a leges legutolsó rally sulinál.
Graf bugok nincsennek!

HaroWerks
(senior tag)
Az előbb játék alatt újraindult a gép, asszem én végeztem vele.
Nem lehet irányítani, kidobál a desktopra, most már újra is indítja a gépet, köszönöm ebből nem kérek, akkor inkább már CMR, az legalább szórakoztat valamilyen szinten.
Nincs más hátra mint várni valami patch-re ami legalább a kilépéseket megoldja.

Viktor77
(MODERÁTOR)
Biztos a gépedben van a hiba. Vagy valamilyen telepített progiban.
Nekem is Intelem van, nekem is Radeonom van, de még egyszer nem dobott ki.
Ja, alap XP-m van, SP1 sincs fent.
Bazinga!

HaroWerks
(senior tag)
Biztos, hogy nem a géppel van baj, mert idáig MINDEN tökéletesen működött(és működik is), de ez a játék az istennek nem fut normálisan.
Szóval csak ezzel van probléma, minden más tökéletes.
(XP Pro Hun +SP1, DX9c,Cat 4.8)

Viktor77
(MODERÁTOR)
Hangkártyád? Bocs, ha már írtad.
Bazinga!

HaroWerks
(senior tag)
Még nem írtam, alaplapi integrált (Realtek ALC658).

Viktor77
(MODERÁTOR)
Akkor ez is kilőve, én is ezzel nyomom.
A legújabb driver fent van?
Mindenkinek: A 3.46-os Daemonnal próbálkoztok?
Bazinga!

Mosqu!to
(őstag)
én avval.

Viktor77
(MODERÁTOR)
4.7 Omega?
Vagy marad az SP1 mint hibaforrás.
Bazinga!

HaroWerks
(senior tag)
Nem a legújabb volt hozzá hanem az ami az alaplap driver cd-n volt.
Most leszedtem a legújabbat, megnézem ezzel.
Na kipróbáltam Én is és.......
Sajna ez van ha az ember az előzetes videok és egyébb infok szerinti elvárásokkal ül le játszani egy játékkal.
Grafika: Nekem nem elég (Colin odaveri, Xpand Rally alázza). Első bug ami szemet szúrt, hogy az autó eleje porrá törik, de a lámpa a helyén marad (aka lóg a levegőben a kocsi orra előtt a helyén, persze semmi baja) és világít. Nekem nem tetszik a táj kidolgozottsága sem annyira (valahogy olyan átirat szaga van). Viktor nálam is előjött a hiba, hogy néha csikos az út. (majd megnézem aniso nélkül, mint Te. Viszont nem láttam, hogy az aniso igazán működne a játékban, de ki tudja, majd ha leveszem lehet észreveszem, hogy volt
).
Játszhatóság: Erről még infot nem írok, mert egy kört mentem bill-el (bill-el ki se próbálja senki
)
Hangok: Na ez nagyon tetszik, az ingame zenék is nagyon állatok, amotorhang is szvsz jó (nem mint a Colinban a C64-es motorhang).
Elsőre ennyi, majd még írok ha találok valamit és kormánnyal is mentem már.
Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic

gézu
(őstag)
Grafikában a Colin veri?Azt hittem azt már nem lehet alulmúlni,persze 2004
végére értem.Akkor nekem nem kell.
“Commutare necesse est!”

HaroWerks
(senior tag)
Na most működött a játék rendesen.
Billentyűről katasztrófa, nem lehet az úton tartani.
Az is furcsa, hogy 20-al nem lehet bevenni egy nagyobb kanyart, alig fordul az autó.
Az egyik japán pályán van egy keskeny éles kanyarokkal teli út, azon lehetetlen végi menni úgy, hogy ne sodródjak ki az útról ahol meg vár a finom domboldal lefelé...
Nekem a grafikával semmi bajom, a pálya egész szép (főleg az említett japán, na ott aztán van természet), egyedül az autók csúnyácskák, a CMR-ben szebbek.
[Szerkesztve]

busman
(PH! addikt)
A Cmr 2005 demo -ban pedig gagyi az irányítás,olyan mint a V-rally sorozatban volt!
V-Rally szerintem mérföldekkel rosszabb és a Colin 2005 igenis jól irányítható.

HaroWerks
(senior tag)
Abban is szar, meg az egész játék ócska, úgy csúszik az autó mint egy szappan, vacak a fizika stb (de még így is szórakoztatóbb mint a RBR bill-ről).
Kormánnyal lehet, hogy tényleg jó a RBR de én nem fogok 20 ezret kiadni ilyen hülyeségre.
[Szerkesztve]
Szerintem a Colin 5 nagyságrendekkel jobban irányítható akármelyik Vrally-nál. Főleg az 5-ös, de már a 4-el sem volt bajom. (az más kérdés, hogy szemre olyan mintha a levegőben úszna a verda)
Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic

Viktor77
(MODERÁTOR)
Igaz. A V-Rally gyakorlatilag irányithatatlan. Szó szerint. Se billel, se kormánnyal sehogy.
A Colin5 irányítása tényleg jobb 4-nél. Egész jól autózható.
Ezek a játékokkal már csak egy baj van. Mégpedig az, hogy megjelent az RBR. Kiváncsi leszek, a Codemastersnél ki mernek-e adni, még egy ilyen szintű játékot, mint a Colin sorozat.
Bazinga!
Hát remélem igen, mert nekem a Colin McRae Rally összes része tetszett idáig, főleg a negyedik.

dannynet
(kvázi-tag)
A megoldás:
Options->Pacenotes->Callout distance
Itt tudod beállítani azt, hogy a navigátor mennyivel a kanyar előtt figyelmeztessen.

dannynet
(kvázi-tag)
Nekem nagyon tetszik ez a szimulátor. Ennyi év után végre sikerült egy játéknak felülmúlni a Rally Trophy-t. A matchbox-tologatós Colin és az Xpand ''''''''rally'''''''' ehhez képest olyan, mint a Live for Speedhez képest a Need for Speed Underground.
Azt meg végképp nem értem, hogy aki több százezer forintot költ a gépére, miért nem ruház be egy kormányra is?
[Szerkesztve]

busman
(PH! addikt)
Thx! Közben rájöttem!

Digitalboy
(senior tag)
Advanced rally school utolsó pályán: 1:20:99 (80:99) az időm.
Lehet űberelni, mert hibázgattam rendesen!

busman
(PH! addikt)
Már megyek is! ![;]](/dl/s/v1.gif)

bzoley
(PH! kedvence)
Miért nem olvasol vissza?