már megint megvertem a pirka menokó-n,néhány századdal!

amugy kösz a francia gravel-t ,sikerült elinditani,és is sokkal jobb a pálya! 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
salgado
(tag)

Tomtom75
(újonc)
Grat....nem rossz teljesítmény így hajnalban
Nincs tékozlás,nincs pazarlás.......

salgado
(tag)
köszi a linket!
ez az uj hang nagyon odab@sz!!!
levszem a co driver hangját a töbit maxra,a hangfalamat jol fölhangositom,mintha kocsiban ülnék,és nagyon brutál!
főleg a citroen,peugeot,mitsubishi hangja!

doeme_A64
(újonc)
Hi!
Töltöttem le a RBR-hez 2005-ös wrc pilótaneveket (aidrv.ini a file neve, bhmotorsports.com-ról), de nincs ilyenem a program könyvtárában. Nem tudja valaki, hogy hogyan lehetne a neveket megváltoztatni?
Egyébként nagyon király a játék, én bill.-el nyopmom kb 1 hete, először nagyon nehéz volt, de már kezdek belejönni. ( A teszt pályán már lenyomtan Richardot)
Fagyásra vannak egyéb tippek? Nekem elég gyakran csontra fagy (reset segít csak). A topicban leírt tippek nem jönnek be. Help!
(egyébként nem csak RBR alatt van, szóval lehet, hogy tárgytalan ide)
Ja, a játék maga nagyon klassz, még billentyűről is, de sajna a fagyások miatt játszhatatlan 
[Szerkesztve]
42
(#1006) Adrian Mole válasza Adrian Mole (#1005) üzenetére
Egyéb fagyásokat kiküszöböltem, de a RBR még mindig fagy. Ez így már biza programhiba. Miért nem paccsolták ezt is?
42

Tybee
(kvázi-tag)
nemtom engem is nagyon idegesít hogy mindig lefagy... nekem 2-3 perc után újraindítja a gépet... pedig játszanék vele... sz*rnak pecset írni hozzá még mindig csak az 1.2es van most néztem
marad a CM...

Kropacsek
(kvázi-tag)
Sziasztok!
Tegnap felraktam a Colin 5-öt... csalódtam... valahogy a vezetés élménye nem olyan, mint amilyennek lennie kellene...
Megvan a F1 Challenge 99-02, a Richard Burns Rally is, de valahogy ezek utén nekem nem jött be a Colin 5... csalódtam eddig benne, mintha mejdnem arcade jellegű játékkal szórakoznék.
Játék menet közben meg mit vettem észre?: a bokrok!!! Ugyan olyanok, mint a 3. részben... rettenetes látvány volt, hogy itt is még mindig ezzel kell találkoznom...
Szóval 10-ből kb. 5 pont neki,
F1 Challenge 10-ből 8 legalább,
Richard is 8.
Úgyhogy Colin Isten áldjon! - dilit...
Öööö
Hali! Aki jáccik még ezzel a gaméval
, az megírná, hogy ha esetleg Terratec karesza van, hogy az EAX műkszik-e? Meg úgy általában, EAX 2.0-t tudó kártya mit tud adni 5.1-en, ilyesmik.. Köszi
42
(#1010) Adrian Mole válasza Adrian Mole (#1009) üzenetére
Up!
Senki nem nyomja EAX 2.0-t tudó kártyával?
42

bzoley
(PH! kedvence)
Nekem ugyan Live! 24-bit-em van, de EAX megy. Néha-néha előveszem kicsit. Az alváznak verődő kavicsok hangjára emlékszem a hátsó hangszórókból. Asszem semmi érdekes, de majd megyek egy kanyart és megfigyelem jobban, mert játék közben nincs idő ilyesmire figyelni
Köszi!
Live!24 nem tud már 3.0-t is?
42

bzoley
(PH! kedvence)
Asszem igen.
Meg Advanced HD-t, de azt eddig minden game letagadta.

Motion_Blur
(PH! félisten)
Elhunyt Richard Burns rali-világbajnok: [link]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

WilktorD
(kvázi-tag)
Ne is mondd.. 
(#1016) Adrian Mole válasza Motion_Blur (#1014) üzenetére

Basszus, tavaly ilyenkor még arról volt szó, hogy felépült, és visszatér a versenybe.
42

What else you gonna do on a Saturday?

joshua7
(PH! kedvence)
Nyugodjék békében. 
Semper Fi

MasOyama
(őstag)

Húsz év múlva sokkal jobban fogod sajnálni azokat a dolgokat, amiket nem csináltál meg, mint azokat, miket igen.

-Philip-
(kvázi-tag)
Ha valaki még mindig szereti ezt a játékot, és még nem találta meg ezt az oldalt :
[link]
- Rallymania -

vcsabesz
(tag)
Van valami kód a játékhoz, amit ha beütök mindjárt az elején tudom választani az összes autót és az összes pályát quick rally módban?

maflame
(senior tag)
[link]
Ez kell neked!
mindenki rohanjon Gamestarért! Teljes játék a Richard Burns Rally! 
Megvan a Gamestar.Érdemes megvenni hisz minden idők egyik legjobb autószimulátora van benn.
Idegesítenek azok az emberek, akik nem adják a nevüket ahhoz, amit mondanak. (ismeretlen)
el is felejtettem, hogy elég nehéz ez a játék 
már az advanced techique-ben nyomom 
Én még nem raktam fel de már játszottam vele.Jó játék volt.
Idegesítenek azok az emberek, akik nem adják a nevüket ahhoz, amit mondanak. (ismeretlen)

bzoley
(PH! kedvence)
Tisztelt Kollega!
Nagyon köszönöm az információt, nem olvasom az újságot, így lemaradtam volna róla.
De mivel eddig ez az egyik nekem legjobban tetsző játék, amint lehet, rohanok az újságoshoz.
Egyik ismerősöm most rakta fel a gépére a gémet, és azt mondja nem tud vele továbbmenni az intro után, mert azt írja ki a gép, hogy :
Error creating pixel shader: Pixelshader/General/CarGlass internal.pso
NVIDIA GeForce4 MX 440-e van egyébként. Én elsőre azt mondtam neki, hogy szerintem a kártyája már nem bírja a játékot, de egyáltalán nem tuti. Szrintetek mi lehet a baja?
11111 | 1F | -... .-.. .- -.-. -.- ... --- ..- .-.. | Azok lettünk akiktől anyám féltett... [Kovi] | suttyomzutty
pontosan az.A kártya.
Akkor felejtős neki azzal a vga-val ez a game? Sehogy sem megoldható ugye?
11111 | 1F | -... .-.. .- -.-. -.- ... --- ..- .-.. | Azok lettünk akiktől anyám féltett... [Kovi] | suttyomzutty
Felejtő neki.
Dehogynem megoldható vegyen egy új kártyát.
Igen, az a B megoldás. De én arra gondoltam hogy A megoldás van-e.
Mindegy. Köszi. Már mondtam neki, hogy csak kártyacserével megy.
A megoldás sajna nincs.

Dj Sügi
(őstag)
a magyarítást hogy kell feltenni hozzá hogy működjön is!?????
Valaki írja már le részletesen a sorrendet,meg hogy milyen patch kell hozzá!???
Előre is kösz! 
░▒▓█Lesz Még ENNÉL Is Rosszabb!???█▓▒░

Dj Sügi
(őstag)
UP!!!Előző kérdésre senki? 

ZakRob
(senior tag)

Dj Sügi
(őstag)
Kösz!És hogy kell felrakni?sorrend?És hogy működjön?

ZakRob
(senior tag)
Először feltelepíted a pach-et, utána a magyarítást. Ha kérik a játék elérési útját, akkor megadod, ha megtalálják, értelemszerűen csak leokézod. Ha minden jó elvileg magyarul kell bejönnie a menünek.
-==Trance forever==-

Dj Sügi
(őstag)
csak nem jön be magyarul a menü!sajna! 

ZakRob
(senior tag)
Próbáld meg úgy hogy a magyarítást feltelepíted egy általad ismer helyre és az ottani könyvárakkal irasd fölül a játék megfelelő könyvtárait.
-==Trance forever==-

Dj Sügi
(őstag)
Aha na csak sikerült megcsinálni!kösz a segítséget!!!!

oettinger01
(őstag)
az elején nagyon kivolt a f@szom ettől a gametól, mert baromi nehéz volt irányíatani Colin után de aztán ráéreztem az ízére és nagyon bejön
végig is toltam már azóta
A széles mosoly titka, VTEC szelep nyitva!

-Philip-
(kvázi-tag)
Ha tényleg tetszik a játék, és szeretnél vele komolyabban foglalkozni, látogass el a
http://www.rallysimfans.hu
oldalra 
Sok érdekességet és aktuális információkat találsz róla 
- Rallymania -

oettinger01
(őstag)

A széles mosoly titka, VTEC szelep nyitva!

Digitalboy
(senior tag)
Na erről jól lemaradtam!

http://digitalboy.racing.hu - Rally videók!

Digitalboy
(senior tag)
Nem tudja valaki hogy lehetne megvenni visszamenőleg?

Digitalboy
(senior tag)
Látom ez a topik meghalt Richardal együtt! 
azthiszem az IDG-nél lehet rendelni korábbi Gamestar számokat. [link]

Digitalboy
(senior tag)
Közben sikerült szereznem itt a fórumon egyet! 
jó játékot hozzá
én az enyémet el nem adnám