Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Richard Burns Rally

(#2301) Gaz 78 válasza bokrosolajos (#2299) üzenetére

Gaz 78
(fanatikus tag)

Én elég korrekt audio-t használok. Szépen meg vannak csinálva a hangok. Az s2000-esnek szép ordító szívó hangja van a Subarunak bubogós boxer,az evo-nak meg jellegzetes vízforralós és rotyogós hangja van. És persze a többi autó ( pl. Octavia WRC ) hangjára is rá lehet ismerni :)

a gyorstalpalóra én is vevő vagyok!

[ Szerkesztve ]

( "Az élet az egy szar játék,de legalább jó a grafikája!" )

(#2302) Gaz 78

Gaz 78
(fanatikus tag)

http://www.rbrsource.com/
itt megállt az élet,pedíg azt hittem tele lesz mindenféle jóságbősággel

(#2303) goyo206 válasza Gaz 78 (#2302) üzenetére

goyo206
(senior tag)

:(( Nagy kár, pedig azzal már én is találkoztam, aztán a %-okból gondoltam, na, majd pár hónap múlva... Szomorúan látom, h. kb. ugyanott tart! :W

Sportolói szemszögből közelítem meg a jövőt! - Győzzön a J.B.I. ! ;) ! ! -

(#2304) goyo206

goyo206
(senior tag)

Pár kérdésem támadt:
- RBRdll 1.3-at lehet használni még manapság is, v. ez már benne van a most letöltött pályapakkokban?
- hogyan tudom beállítani, h. 1600x1000-es, v. más egyedi felbontásban toljam? Végre 100Hz-en tolhatnám ilyen nagy felbontásban, szerváltam egy Sony GDM-FW900-as 24"-os szépséget, erre nem bírom RBR-en belül belőni és kihasználni! "Picikét" bosszantó! :W
V.mi directX-es megoldás kell, v. mégis mi? Töröm az agyam vadul, hátha így gyorsabb lesz! ;)

(#2305) Gaz 78 válasza goyo206 (#2304) üzenetére

Gaz 78
(fanatikus tag)

A richardburnsrally.ini file-t nyisd meg és ott ahol nekem 800 és 600 van beírva,oda te írd be az általad használni kívánt felbontást! Független a játék által engedélyezett felbontásoktól!

[ Szerkesztve ]

(#2306) goyo206 válasza Gaz 78 (#2305) üzenetére

goyo206
(senior tag)

Ez tuti, h. független a játék lehetőségeitől? V.hogy nem akarja az igazságot, de akkor szerintem lehet, h. máshol lesz a hiba! Így csináltam, azért mondom... Azt hittem, h. kell még v.mi más egyéb is. Most legutóbb v.mi miatt már kiír nekem indításkor olyat (1680x1050-nél), h.:
:W
1600x1200-on jó, de úgy nincs kitöltve a kijelzőm. Direkt be van lőve az asztal is így, h. jó legyen, meg 100Hz-en menne a dolog, de aztán mégsem! Tökszi kivan! :W

(#2307) Gaz 78 válasza goyo206 (#2306) üzenetére

Gaz 78
(fanatikus tag)

Sajnálom,akkor passzolom.. lehet az 1600x1000 az nem arányos felbontás,az 1600x1200 az igen.

(#2308) bokrosolajos

bokrosolajos
(senior tag)

Nem lesz elég átírni ott, mert akkor szélesre húzza az egészet, és laposabbak lesznek az autók mint egy F40-es :D

Kell hozzá Camhack is!

Két helyen kell állítani, és persze, Camhackot indítani mindig rbr előtt. Érdemes rá egy batch file-t írni.

◄ Viktor ha tökös, kijelenti hogy a NOKIA csak MALÉV gépeken hagyhatja el az országot !!! ►

(#2309) goyo206 válasza Gaz 78 (#2307) üzenetére

goyo206
(senior tag)

Arányos, csak nem a megszokott 4:3, hanem 16:10...

(#2308) bokrosolajos:
köszi szépen, ilyesmire gondoltam! Tudtam, h. van rá megoldás, mert olvastam v.hol, csak akkor átugrottam rajta, mer nem volt aktuális és úgy voltam vele, h. nem is lesz, mert én nem fogok tft-zni, CRT-ben nem lesz ilyen monitorom! :B Nem lett igazam! :Y ;)
Apropó, hogyan kell olyan batch file-t írni és mit fog az csinálni?

[ Szerkesztve ]

(#2310) Gaz 78 válasza goyo206 (#2309) üzenetére

Gaz 78
(fanatikus tag)

világos.. :K

(#2311) goyo206

goyo206
(senior tag)

Sajna elakadtam, nincs ennek a leírásnak v.mi magyar megfelelője? Hiába fordítottam le chrom-al, nem az igazi...
A RBR-inijében átírtam a felbontást, a camhack progi fönn van és már el is tudtam indítani, de hogyan tovább? Itt megfagytam, mint egy tál eper! :B

(#2312) bokrosolajos válasza goyo206 (#2311) üzenetére

bokrosolajos
(senior tag)

Hmm, mindig munkaidőben jut eszembe ez a fórum, Sorry!
Szóval, a Camhack Readme-ben le van írva pontosan, fejből vissza emlkezve azt hiszem, nyomni kell egy vezérlő gombot, talán a * a numerikus billentyűzeten, ekkor belép állíthatóba a Camhack, amit az ő/ú á/ű gombokkal lehet nyújtani, hogy ne legyen torz. A végén meg el lehet menteni a sima billentyűzeten levő számokkal, teht gyárthatsz 9 különböző kamerát minden autóhoz, mert ezeket bele írja az inibe és így meg is jegyzi

Remélem nem írtam nagy butaságot így emlékezetből :)
/Valaki írjon PÜ-t és akkor nem felejtem el otthon, mert arról kapok jelzést/

Egyébként mostanában rfactorban próbálkozom a rallyzással. Aszfaltos pályákon egész jó.

◄ Viktor ha tökös, kijelenti hogy a NOKIA csak MALÉV gépeken hagyhatja el az országot !!! ►

(#2313) goyo206 válasza bokrosolajos (#2312) üzenetére

goyo206
(senior tag)

Ment egy PÜ, ahogy kérted! ;)
Köszi szépen a hasznos infókat, remélem el fogom tudni indítani és végre tesztelhetem ezt a dolgot!
Én korábban szintén kipróbáltam, de nem nagyon jött be, meg igazából én az RBR-t már "csak" a versenyszellem miatt tolom!

(#2314) goyo206

goyo206
(senior tag)

Szóval úgy tudtam elindítani a játékot, h. visszaállítottam a Startup-ból 1280x1024-re, a legmagasabb választhatóra... Most már hiába írom át 1600x1200-ra, úgy sem indul el... Az 1680x1050-ről meg ne is beszéljünk...
...mindig az a directX-es problémát írja ki, amit korábban prtscr-eztem.

(#2315) JoinR

JoinR
(tag)

Sziasztok!
Valaki el tudja mondani, hogy tudnám a G27-emet nemcsak 180°-ban használni? Nekem a Logitech Profiler 5.10, ami minden játéknál jó, itt nem működik. Próbáltam az LMdriver.ini-t átírni, de ott csak a virtuális kormány forgását tudtam változtatni.
Így elég játszhatatlan :F
Köszi! :R

ae86 ftw

(#2316) goyo206 válasza JoinR (#2315) üzenetére

goyo206
(senior tag)

Hali!
Nem tudom, hol van a "kiskutya" elásva, de minden gond és probléma nélkül működnie KELL! ;) Az LMdriver lövésem sincs, h. mi és mihez szükséges, "profiler"-en belül 2 helyen lehet a szöget állítani:
1. - Device -> Game Controllers -> Tulajdonságok -> Settings -> Rotation, v.
2. - Options -> Global Device Settings -> Steering Wheels Settings
menüpontoknál tudod belőni a szöget!

Nézd meg az autó beállítását is, az ottani gyári adat átírásával is rengeteget tudsz segíteni a személyre szabáson! ;)

(#2317) JoinR válasza goyo206 (#2316) üzenetére

JoinR
(tag)

Köszi! Bár a játékhoz hozzárendelt profil jól be volt állítva, a globális beállításokkal sose foglalkoztam, de miután azt is átállítottam, megoldódott a probléma. :R

ae86 ftw

(#2318) bokrosolajos

bokrosolajos
(senior tag)

Goyo tölts le egy friss DirectX 9.c-t. mert valamit nagyon hiányol

Akkor, ahogy ígértem, audiózzunk! :)

RBR mappa, Audio.ini:

[EQ_NOLOAD::CAR7]
31Hz=-0.3
62Hz=-0.1
125Hz=-0.1
250Hz=0.0
500Hz=0.0
1KHz=0.0
2KHz=0.0
4KHz=0.1
8KHz=0.2
16KHz=0.3

Ez egy grafikus EQ, tetején a mélyek, alján a soroknak a magasabb hangok kiemelésére van mód, ha EnableEQOnCars=true van beállítva.

Mínusz és pozitív számok is megadhatók, mínusszal lefelé húzod, a másikkal értelemszerűen felfelé a virtuális csúszkát. Egy Subarunál érdemes a magasakat lefelé vinni 4 Khz-től, míg egy S2000-nél az 1Khz-4Khz tartományt érdemes emelni, hogy a fémet átrezgető hangok átjöjjenek.Azt nem szabad elfelejteni, hogy melyik slotra (Car1,2...) van az az autó állítva, amelyiken változtatni akarunk, különben annyit ér, mint halott macskának az influenza elleni beöntés.

Audio.dat:
Ez az a file, amit egyben sok helyről sokféleképp meg lehet szerezni, de muszáj kicsomagolni, különben minden totál felesleges beavatkozás! Ehhez szükség van egy Dattool nevű progira, amire ha ráhúzzuk Windowsban az Audio.dat file-t, akkor kicsomagolja egy audi mappába a tartalmát (Ha meg rádobunk egy mappát, akkor becsomagolja)

Miután megvan az Audio mappánk, az Audio.dat-ot át kell nevezni, mert különben végig onnan fogja venni a hangokat. Ez nagyon fontos lépés, sokan elfelejtik!

Audio mappa:
A fentebb leírt módon jön létre, a továbbiakban az autók hangolásához időnk jelentős részét itt fogjuk eltölteni :D

- Audio/Cars almappa:
Cars.ini:

Ebben is van egy súgó, melyik sloton melyik autó van (eredetileg). Itt csak meg kell jegyezni, melyik az indexe, mert azt fogjuk átírni. Tegyük fel, hogy a régi Impreza helyén, egy Fiesta S2000-est használunk, ennek az indexszáma 7

[CARS]
;0 == Citroen Xsara 00
;1 == Hyundai Accent 00
;2 == MG ZR Super 1600
;3 == Mitsubishi Lancer Evo VII
;4 == Peugeot 206 99
;5 == Subaru Impreza 2001 A8
;6 == Toyota Corolla 98
;7 == Imp00

Ezután a 7-eshez beírjuk azt az Engine file nevét, amit használni akarunk, és amik ugyanebben a mappáben kell, hogy legyenek. pl.
Car7=fiesta2000
vagy
Car7=Ford_Fiesta_c1
Mindenki válogasson a több tucat hang közül, amelyik tetszik, azt tartsa meg.
.eng kiterjesztést ne írjátok bele!

Audio/Cars/Effects mappa:
Ez még egy külön misét megér, hogy hol mit érdemes mire átírni, lecserélni!
Ajánlom a Bangbang manager-t, az egy önálló telepítő fájl, ami 5 vagy6 féle ALS hangot tesz fel, ízlésnek megfelelően, utána nem kell egyénileg bűvészkedni.

Ha mégis egyedi hangfájlokat akarunk, akkor az Audio/Cars mappában található Effects.ini-ben kell turkálni

Itt is slotoknént beállíthatjuk a kipufogó durrogást,11-ig

[CAR4::EXHAUSTNEW]
Pop1 =Audio\Cars\Effects\PopsNew\1
Pop2 =Audio\Cars\Effects\PopsNew\2
Pop3 =Audio\Cars\Effects\PopsNew\3
Pop4 =Audio\Cars\Effects\PopsNew\4
Pop5 =Audio\Cars\Effects\PopsNew\5
Pop6 =Audio\Cars\Effects\PopsNew\6
Pop7 =Audio\Cars\Effects\PopsNew\7
Pop8 =Audio\Cars\Effects\PopsNew\8
Pop9 =Audio\Cars\Effects\PopsNew\9
Pop10 =Audio\Cars\Effects\PopsNew\10
Pop11 =Audio\Cars\Effects\PopsNew\11

ALS-nek sajnso csak egy hangfájlt lehet használni mindegyikhez, ezért nincs indexszám a slotnak

[CAR::BANGS]
bang1 =Audio\Cars\Effects\bang\DELTA01
bang2 =Audio\Cars\Effects\bang\SPARO08
bang3 =Audio\Cars\Effects\bang\SPARO09
bang4 =Audio\Cars\Effects\bang\SPARO10
bang5 =Audio\Cars\Effects\bang\SPARO11
bang6 =Audio\Cars\Effects\bang\SPARO12

Szokás még a váltóhangra helyezni durrantást

[CAR::TRANSMISSION]
Transmission =Audio\Cars\Effects\trans
GearChange1 =Audio\Cars\Effects\Gear\02

akkor váltáskor is pufog egyet

Audio/Ambient:

Itt lehet még csodákat művelni,
heli,wav
heli_g.wav
stb. Neten sok tuti közvetítvő helikopter hangot találni

éljenzés a madarak hangfájljai helyén
Audio/Ambient/Europe mappa
bird01...bird06 helyére bármi mehet (pl. Toljadnekiiii)

Ennyi jutott most eszembe, biztos kihagytam valamit, akkor kérdezzetek, ha nem világos és válaszolok, amint időm engedi! :K

(#2319) goyo206 válasza JoinR (#2317) üzenetére

goyo206
(senior tag)

:R :R
Örülök, h. sikerült!

(#2318) bokrosolajos:
Köszönjük szépen, most sajna nincs már időm próbálgatni, de ahogy nézem, ehhez elég mély lélegzetvétel szükségeltetik, de már alig várom, h. időt tudjak rá szakítani!
Örök hála érte!! :R :R

[ Szerkesztve ]

(#2320) Devil.666

Devil.666
(újonc)

helló!

A gamepadot egyszerűen nem bírom beállítani a játéknál! Konkrétan a kanyarodási irány, mert én a gombával szeretném irányítani és rá is teszi a z tengelyre, de viszont ütközik ha a bal jobb irány ugyan arra a tengelyre teszem! illetve a gázt is a másik gomábal szeretném rátenni, ott viszon ha mentem már félig tolja neki a gázt, tehát úgy érzékeli, hogy nyomom neki a gázt! Mi csináljak hogy normálisan érzékelje ?

köszi

(#2321) goyo206 válasza Devil.666 (#2320) üzenetére

goyo206
(senior tag)

Hali!
A kormányzásnál próbáld beállítani, tehát a legfölsőnél és ne a külön jobbra-balra lehetőségnél, a gáz-fék dolognál szintén így próbáld meg, de erre nem esküszöm, h. sikerülni fog...

(#2322) Devil.666

Devil.666
(újonc)

köszi szépen, így már sikerült! Ezer hála!! Csak egy kérdés még a kuplungot nem érzékeli pedig beállítottam vagy az rbr alapból nem érzékeli a kuplungot?

(#2323) goyo206 válasza Devil.666 (#2322) üzenetére

goyo206
(senior tag)

Szívesen!
Érzékeli, csak valószínű, h. be van állítva a kuplungolási segédlet, (váltó menüpontnál a 4. pont! Meg természetesen a váltót állítsd kézi lehetőségre.)

(#2324) Devil.666

Devil.666
(újonc)

sikerült ezt is beállítani! köszönöm szépen a segítséget!

(#2325) goyo206 válasza Devil.666 (#2324) üzenetére

goyo206
(senior tag)

:R :R
Fasz@, örülök.
Kíváncsi lennék, milyen egyébként az irányítás úgy? El nem bírom képzelni kormány nélkül... Anno próbáltam bill-el, de 2, v. 3 alkalommal uninstall lett a vége. :B

(#2326) Devil.666

Devil.666
(újonc)

akkor most hanyat fogod vágni magad :D ugyanis eddig billel nyomtam mint az rbr-t és az rfactort! rbr-t megszoktam hogy billel nyomom viszont az rfactor igényelte már nálam is a gamepadot :) az rfactornál meg szoktam, az rbr-nél még szokni kell, de úgy érzem menni fog vele :D

(#2327) Gaz 78

Gaz 78
(fanatikus tag)

Block,Loeb,Raikönnen

(#2328) goyo206 válasza Gaz 78 (#2327) üzenetére

goyo206
(senior tag)

:Y
Ejj a kuty@ hétszázukat! @lkoholista bandája! :DDD Szép kis csapat mondhatom!
Egészségükre! :R

(#2329) Gaz 78 válasza goyo206 (#2328) üzenetére

Gaz 78
(fanatikus tag)

Lazulnak picit :K

(#2330) bokrosolajos

bokrosolajos
(senior tag)

Ebből a tavalyi képből szerencsére már csak egy valaki maradt a rali VB résztvevője, és ez így van rendjén :D

(#2331) goyo206 válasza bokrosolajos (#2330) üzenetére

goyo206
(senior tag)

;)
Kimi szerintem csak a buli miatt volt ott! ;) A showman meg maradjon amerikában "sózni"! ;)

(#2332) Gaz 78 válasza goyo206 (#2331) üzenetére

Gaz 78
(fanatikus tag)

A harmadik csóka meg a sofőr volt,ő legalább tud vezetni .)

[ Szerkesztve ]

(#2333) goyo206 válasza Gaz 78 (#2332) üzenetére

goyo206
(senior tag)

:DDD :C :R

(#2334) JoinR

JoinR
(tag)

Honnan tudnék leszedni jó setup-okat? Egyelőre az alapjátékot akarom végigvinni, főleg corollával tolnám. Esetleg ha valaki küldene, azt is megköszönném. :K
Neten mondjuk találtam egy pakkot, de abban túl sok van :DDD vagyis megnéznék 1-2 magyar setupot is :))

[ Szerkesztve ]

ae86 ftw

(#2335) fagy53 válasza JoinR (#2334) üzenetére

fagy53
(PH! nagyúr)

(#2336) JoinR válasza fagy53 (#2335) üzenetére

JoinR
(tag)

:R

ae86 ftw

(#2337) goyo206

goyo206
(senior tag)

Újabb forduló-hoz érkezett a 7.MRBRB.
26 száraz felületű murva és aszfalt pálya várja a versenyezni vágyókat az 5. FORDULÓ-ban!
Sok sikert mindenkinek!
:R

[ Szerkesztve ]

(#2338) Gigi01

Gigi01
(kvázi-tag)

(#2339) Gigi01 válasza Gigi01 (#2338) üzenetére

Gigi01
(kvázi-tag)

Hát azt hittem itt többen vannak rajongók,mert a másik fórumban se jelentkeztek!
Pedig nem egy elavult játék,látszik a videón! :DD

(#2340) goyo206 válasza Gigi01 (#2339) üzenetére

goyo206
(senior tag)

:R :R :R
Huhhh, remegek attól a videótól, mind a sim-es részétől, de leginkább Richard Burns Subarujától! Elfogadnám "munkába járós" autónak, de "lehet", h. még másra is tudnám használni! :DDD
Köszi a linket, bizony, nem elavult, folyamatos update-ek, stb., szóval a mostani RBR nem az a 2003-as (04-es) RBR! Jó ideje játszom vele, de pl. ha előtte nézek pár élő belsőkamerást, v. csak sima videót, igencsak úgy érződik, h. teljesen életszerű! A hang része talán picit a gyenge pontja, de iszonyat jót össze lehet már abból is hozni, szóval mindenkinek ajánlom! ;)

(#2341) Gaz 78 válasza Gigi01 (#2338) üzenetére

Gaz 78
(fanatikus tag)

:C

(#2342) goyo206 válasza Gaz 78 (#2341) üzenetére

goyo206
(senior tag)

(#2343) Gaz 78

Gaz 78
(fanatikus tag)

my bubu .)

(#2344) goyo206 válasza Gaz 78 (#2343) üzenetére

goyo206
(senior tag)

SZépségessss!!!

(#2345) Gaz 78 válasza goyo206 (#2344) üzenetére

Gaz 78
(fanatikus tag)

Bizony :) Szép a 08-as Bubu! Most jelen pillanatban nem elérhető a plugin. Tán szervíz van?

(#2346) goyo206 válasza Gaz 78 (#2345) üzenetére

goyo206
(senior tag)

Ne ölj meg, most akartam tolni az OB-t! (nem tudok semmiről...)
...és tényleg semmi nálam sem, "örülök neki", végre leülök, percek kérdése volt, h. kicsit gyakoroljak, no, ez van, remélem holnapig megjavul...

[ Szerkesztve ]

(#2347) Gaz 78 válasza goyo206 (#2346) üzenetére

Gaz 78
(fanatikus tag)

Szerintem holnapra rendbe hozzák,ha egyáltalán elromlott. Szerintem karbantartanak! Erre tudok gondolni! :)

(#2348) goyo206 válasza Gaz 78 (#2347) üzenetére

goyo206
(senior tag)

Valami gond volt a szolgáltatónál (persze az is lehet, h. ott volt karbantartás...), szerencsére már minden rendben van, megy az oldal! ;) :R :R

(#2349) Gaz 78 válasza goyo206 (#2348) üzenetére

Gaz 78
(fanatikus tag)

:C

(#2350) goyo206 válasza Gaz 78 (#2349) üzenetére

goyo206
(senior tag)

...csak sajna így nagyon kevés időm maradt a verseny letolására, ki is offoltam magam. :W

(#2351) Gaz 78 válasza goyo206 (#2350) üzenetére

Gaz 78
(fanatikus tag)

Nem tudom,lehet csak én érzem úgy,hogy mintha változtatnának a fizikán néha-néha,mert most mintha jobban tapadna aszfalton a kocsi. Már múlthéten észrevettem,de lehet csak beképzelem magamnak az ilyen dolgokat.

(#2352) goyo206 válasza Gaz 78 (#2351) üzenetére

goyo206
(senior tag)

Azt be szokták szerintem jelenteni hivatalosan, így nem hiszem, de a plugin fórumban rá lehet kérdezni, h. mit, hol és milyen autónál éreztél?!

(#2353) Gaz 78 válasza goyo206 (#2352) üzenetére

Gaz 78
(fanatikus tag)

Végül is sanszosabb,hogy ha variálnak bejelentik-

(#2354) goyo206 válasza Gaz 78 (#2353) üzenetére

goyo206
(senior tag)

Plugin fórum bejelentéseknél szokott lenni, ha...
Teszten érezted a változást, v. verseny közben? Előfordulhat, h. a felület kopottságával "játszott" a verseny kreálója, vagy éppen másként kopott a gumid. Ezt az F1 billentyű 2-szeri megnyomásával tudod figyelemmel követni.

(#2355) Gaz 78 válasza goyo206 (#2354) üzenetére

Gaz 78
(fanatikus tag)

Verseny közben éreztem,a kopottságot majd megfigyelem.Mix versenyeken szoktam menni ahol váltakoznak az útfelületek ..aszfalt,murva. Akkor lesz mérvadó ha csak aszfaltos szakaszokon megyek..

(#2356) goyo206 válasza Gaz 78 (#2355) üzenetére

goyo206
(senior tag)

Mixen? A Simfanson? Ja, tehát egyik pálya ilyen, a másik olyan? Akkor én is mindig furcsának érzem, de szerintem az csak az elszokás miatt lehet, nem?

(#2357) Gaz 78 válasza goyo206 (#2356) üzenetére

Gaz 78
(fanatikus tag)

:) Úgy értem a mix-et,hogy nem csak aszfalt vagy murva,hanem egy versenyen belül mindenféle körülmény szóba jöhet.Aszfalt,murva,hó,eső stb... :) Lehet azért érzem mert nem kopnak el annyira a gumik 1-1 szakasz alatt....

(#2358) Gaz 78

Gaz 78
(fanatikus tag)

Kár,hogy az RWD kész reflextorna pill-el :( Egyenesen is alig tudok menni ezekkel :s pedig jó lenne ha valami rendes fizika lenne hozzájuk!

(#2359) goyo206 válasza Gaz 78 (#2357) üzenetére

goyo206
(senior tag)

Akkor szerintem csak simán ezért érzed furcsának, mert váltakoznak a felületek.
Sajna hátsó kerekes normális fizika nem nagyon készÍthető, mert alapból az RBR készÍtői anno nem gondoltak a hátsó kerekes autókra, Így csak úgy volt megoldható, h. a sima első kerekes fizikát megfordÍtották és ennyi, ezért sajnos pl. nem lehet kéziféket használni, mert azt egyszerűen csak "kikötötték". :U

(#2360) Gaz 78 válasza goyo206 (#2359) üzenetére

Gaz 78
(fanatikus tag)

Sajnos igen,tudom mi a szitu a fordított fizikával,korábban meséltek róla... Szerintem nem az igazi. Rendkívül hirtelen és gyorsan bevág a kanyarba,ilyet nem csinál egy igazi autó. Mintha nem lenne tömege a kocsinak.Az ellenkormányozás jól sikerült és az egyenesben való elúszás is okés ahogyan változik a pici buckáktól a kocsi súlypontja de a fordulás áááá.... Akár hányszor nekiállok hátsókerekes kocsival menni 2 perc és ki is lépek autót cserélni :( Sajna...

(#2361) goyo206 válasza Gaz 78 (#2360) üzenetére

goyo206
(senior tag)

Jogos, ez a hirtelen kipördülés, megforgás engem is bosszant! Még hosszú Ívekben murván élvezetes is, de marha bosszantó, h. egy jó kis visszafordÍtót nem tudsz szépen lerajzolni! :W
Nem tudom, h. egy jó setuppal ezt nem lehetne-e kiküszöbölni?

(#2362) Gaz 78 válasza goyo206 (#2361) üzenetére

Gaz 78
(fanatikus tag)

Lehet az első kerekes fizikába beletartozik az is,hogy elöl van a motor súlya ami most hátul van,így nagyon könnyű az eleje...

(#2363) goyo206 válasza Gaz 78 (#2362) üzenetére

goyo206
(senior tag)

:F
Nem tudom, de tuti, h. setupolással lehet javítani a helyzeten, csak az a baj, h. nem értek a hátsókerekes seteléshez, tuti rá kellene szánni legalább 8-10 órát, mire jutnék valamire, az meg nem kevés... Mostanság még a versenyekre sem vagyok képes normálisan fölkészülni sajnos... (ezalatt csak annyit értek, h. ha már 2-szer lefutnék egy-egy pályát, az több lenne, mint a semmi. ;) )

(#2364) Gaz 78 válasza goyo206 (#2363) üzenetére

Gaz 78
(fanatikus tag)

Mindenképpen csak a kormányzás lassítása oldaná meg a problémát,vagyis,hogy lassabban forduljon a kerék!Legalábbis szerintem. A hajtáson mit lehet állítani,adott a hátsó hajtás,talán a difi fordulási szögeltérését ( difizár ) lehetne variálni.. Nem is tudom....

[ Szerkesztve ]

(#2365) goyo206 válasza Gaz 78 (#2364) üzenetére

goyo206
(senior tag)

Kormányelfordulást egyszerű lassítani, lejjebb kell venni az autó setnél mondjuk 540-re, v. mit tudom én, próbálgatni kellene.
Szerintem a kerékdőlésekkel, stb. is sokat lehet(ne) variálni, meg igen, a diffizárral is, bár az nekem nagyon mély víz, nem szoktam módosítani a gyári értékeket, leginkább csak a futóművel variálok.

(#2366) goyo206

goyo206
(senior tag)

Nos, túl vagyok az első BMW teszteken, huhh, hát a sima M3 nem kicsit brutál! :DDD Viszont az N-es verzsön egész szépen kezelhető (mindkettővel csak tesztköröket futottam default setuppal, h. mégis melyik milyen. Jaaa, EMIATT a verseny miatt próbálgattam a 2 nagy vasat, szabályzatát itt találod (találjátok!!! ;-) )!
Hajrá, lehet kétkerekesezni! Én szerintem az N-es M3-al tolom, jó kis vasnak tűnik, remélem sikerül összehozni pár szép eredményt!

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Richard Burns Rally
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.