Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1) Vistaboy

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Sziasztok!
A Requiem: Bloodymare egy ingyenesen játszható MMORPG, ami abban tér el a többi, hasonló stílusú játéktól, hogy kifejezetten a felnőtt korosztály számára készült. A játék egy olyan sötét hangulatú világban, Ethegiában játszódik, melyben három faj: a Turan, a Bartuk és a Kruxena vívja harcát generációk óta, és mely világot a felelőtlenül használt tudomány és mágia mára teljesen eltorzította. Horror MMO-ról van szó, ahol nincs cenzúra, fröcsög a vér, repkednek a végtagok, tehát minden brutalitásunkat kiélhetjük az ellenfeleinken. ;]

A játékban a legsötétebb rémálmainkban feltűnő kreatúrákkal kell szembenéznünk, természetesen ehhez illő fegyverarzenállal és egy különleges tulajdonsággal felvértezve. A világot számos mutáns lény, szörny népesíti be, melyekre jellemző, hogy a különböző napszakokban eltérő mértékben aktívak. Így előfordulhat, hogy egy mező a reggeli órákban még békés helynek tűnik, ugyanakkor éjjel csak egy tapasztalt kalandozó csapatnak ajánlott a területre lépni.

Magunk is képesek vagyunk szörnnyé átalakulni, amennyiben kifejlesszük ezen irányú képességeinket. A képességeinken a DNS-ünk variálásával javíthatunk, kiszűrve a negatív, és felerősítve a pozitív tulajdonságainkat.
A PvP terén sem kell szégyenkeznie a programnak, hiszen akár 96-96 fős hatalmas ütközetekben is részt vehetünk. A hivatalos oldalon találhattok videókat és képeket a játékból.

Requiem: Bloodymare 'Nightmare' HD Trailer

Requiem: Bloodymare hivatalos oldal

Megjegyzés: A hivatalos oldalról - nem tudni miért - elég lassan jön a kliens, ezért inkább javaslom a Games On Net oldaláról leszedni:
Requiem: Bloodymare 5.0 Full Client

Minimális rendszerigény:*
- Windows® 2000 SP4, Windows XP SP2, Windows Vista SP1,
- Intel Pentium® 4 2.0 GHz
- 512MB RAM vagy több,
- Pixel Shader 2.0 és Hardware T&L-kompatibilis NVIDIA® GeForce™ FX 5600 vagy hasonló ATI VGA 128MB RAM-mal.**
- DirectX® 9.0c a legújabb VGA-driverekkel,
- Merevlemez: 5 GB szabad hely szükséges,
- DirectX® kompatibilis hangkártya,
- Irányítás: Billentyűzet és egér szükséges, más irányítóeszköz nem támogatott,
- Hálózat: A játékhoz Internet-hozzáférés szükséges,
- Egér: Több gombos egér görgővel ajánlott.

*Megjegyzés: A minimális rendszerigény az idő múlásával (Játék fejlődése) változhat!
**Megjegyzés: Néhány integrált Intel VGA a gyártó állításával szemben nem támogatja a Pixel Sader 2.0 -t. Keresd a Pixel Shader 2.0 Error-t a dokumentációkban.

Ajánlott Rendszerigény:
- Windows® XP SP2, Windows Vista SP1,
- Intel Pentium® 4 2.0 GHz vagy jobb,
- 1024MB RAM vagy több,
- Pixel Shader 2.0 és Hardware T&L-kompatibilis NVIDIA® GeForce™ FX 6600 vagy hasonló ATI VGA 256MB RAM-mal.

[ Szerkesztve ]

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222

(#2) Vistaboy

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Pár órai játék után jók a tapasztalataim a játékról. Igaz, először egy kicsit meglepődtem, amikor a frissen létrehozott karakteremmel elkezdve a játékot, az első utamba eső mob leszedett 10% HP-re, amikorra sikerült végre kifektetnem. :F Persze utána rájöttem a hiba okára, onnantól kezdve már élvezetes volt a játék. :K De kezdjük a legelején:

A játék installálása után három szerver között tudunk választani. Van két PvE és egy PvP szerver, ezek név szerint: Valdes (PvE), Lintra (PvE) és Hammerine (PvP). Mivel én nem rajongok a PvP-ért, ezért a Valdes szerveren hoztam létre karaktert. Négy faj közül választhatunk induláskor. Mindegyik eltérő tulajdonságokkal bír, így választáskor figyeljünk oda a későbbi hivatásunkra is, ugyanis az egyes kasztok csak bizonyos fajok számára elérhetőek (Például Turan-nal játszva nem lehetünk Assassin-ok, akármennyire is szeretnénk :N ).

Ingame Screenshot.

A játék elején figyelni kell, mert alapból két helyszínen tudjuk elkezdeni a játékot. Ha figyelmetlenül elindulunk, mielőtt körülnéznénk, könnyen ledarálják első szintű hősünket (hősnőnket) a Level 3+ mobok. (Mint engem is. :P ) Szóval a játék legelején menjünk oda a kezdőhely mellett lévő NPC-hez, aki elteleportál bennünket Rondel városa mellé, ahol felvehetjük az első küldetéseinket, és egy kevés XP-t és pénzt szedhetünk össze a mobok irtásával. Erre már 1-4-es mobok vannak, amik ráadásul alapból nem támadnak, úgyhogy nyugodtan fejlődhetünk. A játék legelején abszolúte semmilyen skillünk nincsen, pusztán csapkodni tudunk az éppen használt fegyverünkkel, és teleportálni tudunk az éppen aktuálisan kiválasztott waypoint-hoz. Menjünk be a városba, és keressük meg a Trainer-t, aki megbíz egy könnyen teljesíthető quest-tel - nekem már addigra készen is volt, mikorra beszéltem vele -, és jutalomképpen megkapjuk a kezdő skilljeinket. Azért mondom, hogy kezdő, mert ezek majdnem minden kasztnál ugyanazok, és pusztán arra jók, hogy a segítségükkel felfejlődjünk 10-es szintig, amikor is választanunk kell a két kaszt között, amivé fejlődhetünk. Összesen négy kaszt tanulható meg fajonként, és nem mindegy, melyiket tanuljuk meg elsőnek, mert utána később csak annak a kasztnak a speciális változata lesz elérhető, amivé fejlődünk. A kasztok sok mindent befolyásolnak, mindegyik különböző skillekkel rendelkezik, és a specifikus item-ek sem használhatóak más kasztok számára. Én egy Kruxena karaktert indítottam, mert Rogue - később Assassin - akarok lenni, Dual Wield fegyverekkel.

A játék egyébként tényleg elég brutális. Még csak aprócska ellenfelekkel találkoztam, de már most olyan torz, elvont figurák vannak benne, amilyet talán a Dante's Inferno-ban fogunk látni. 1920x1200-ban, full grafikával a táj nagyon szép - bár közelről a talaj textúrája erősen elmosódik -, azonban a karakterek nagyon dögösen néznek ki. :DDD

Maga a játékmenet a szokásos MMO-khoz hasonlít. Bal gombbal kijelöljük az ellent/NPC-t, majd a jobb gombbal támadjuk/beszélünk. Harc közben fröcsög a vér az ellenfeleink testéből, miközben apró darabokat szakítunk ki a húsából, amik szanaszét gurulnak a talajon. Amikor pedig bevisszük a végső csapást, a skill és a fegyver erejének megfelelően szakadnak darabokra a mobok. Néha csak a fejük repül el, de van hogy teljesen darabokra szakadnak, a legbrutálisabb azonban az, hogy a véres torzók még a haláluk után is rángatóznak a földön. Szóval tényleg nem gyerekeknek való. :DDD

Egyedül az nem tetszik benne, hogy - legalábbis idáig - nem tudjuk a statjainkat és a skilljeinket fejleszteni, automatikusan fejlődnek a karakterünkkel. Így tulajdonképpen elég egyszer megtanulnunk őket, amint szintet lépünk, a skill is erősödik. De remélem, hogy a későbbi skillek már nem ilyenek lesznek. Bár nem látok TP-t vagy más egyéb pontokat gyűlni, amikből skilleket vehetnénk, úgyhogy nem valószínű. :(

Összességében idáig nekem tetszik. Nem egy korszakalkotó MMO, de arra jó, hogy pár órát ellegyünk néha vele. Na meg persze a napi feszültség levezetésére is kiválóan alkalmas. ;]

[ Szerkesztve ]

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222

(#3) dunc válasza Vistaboy (#2) üzenetére

dunc
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Megnézem milyen.

(#4) Vistaboy

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Megvan a Level 13, lassan alakulnak a skilljeim is. Sajnos igazam lett abban, hogy a skillek maguktól fejlődnek, mindössze a szintnek és az elköltött skill-pontok számának kell elég magasnak lennie, és máris megkapjuk a következő fokozatot.

Most már kezd durvulni a játék is, az eddig békésen "legelésző" mobokat felváltották a támadóbb vérmérsékletűek. Eddig csak az Elitek támadtak rám - koponyával vannak jelölve, és egyedi nevük és kinézetük is van, nehéz őket összekeverni a sima mobokkal -, de most már a szimpla mobok is nekem rontanak, óvatosabban kell haladni.

(#5) Vistaboy

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Requiem: Memento Mori

Szeptember 24.-én csütörtökön érkezik egy masszív Content Update a játékhoz, amely radikális változásokat fog tartalmazni. Többek között megszűnik az általam annyira nem szeretett skill-rendszer is, és felváltja az MMO-kban megszokott ún. Skill Tree, amiben saját magad oszthatod el a pontjaidat, nem kapod meg a skilleket automatikusan a szintlépéskor.
A kiegészítő egyéb újításai:

Karakterek:
- Megszűnik az ún. "Temperion" kaszt, ami eredetileg a 10. szintig volt, helyette már kezdéskor választhatunk magunknak kasztot (Pl. Rogue), és a másodlagos kaszt (Assassin) csak 50.-es szinten lesz majd elérhető.
- XP levonáskor ha negatív irányban átlépjük a 0%-ot, akkor szintet veszítünk (Persze a kisebb szint maximális XP-mennyiségéből vonódik le a maradék, nem bukunk egy komplett szintet).
- A szinthatár 80.-ra emelkedik.
- A Skill rendszert teljesen átírják, minden eddigi skillt új váltja fel. Mostantól a skilleket nem kapjuk meg automatikusan, amint kellő szintre értünk, hanem szabadon oszthatjuk szét az új rendszerben, ami fa-szerűen (Skill Tree) lesz elrendezve.
- A DNA rendszer mostantól pontok szerint fog működni, szintlépéskor pontokat kapsz, amikkel kiválaszthatod a neked tetsző kombinációt.
- A Partik létszáma mostantól maximum 5 fő, a RAID-eké pedig 15 fő lehet.
- Az összes kasztot átdolgozzák, hogy még egyedibbek legyenek.

Felszerelés:
- A felszerelések mostantól nem véletlenszerű statokat fognak tartalmazni.
- A páncélok mostantól buffokat is fognak tartalmazni, amelyeket karaktertől függetlenül használni tudunk.
- A tárgyak fejlesztése (Compounding) mostantól +30-as szintig pont alapúan fog működni, azaz minden upgrade-del növekednek a statok. Továbbá a siker esélye mostantól kijelzésre kerül, így kevesebb tárgy fog tönkremenni a hibás upgrade miatt.
- Sok új PvP jutalom-felszerelés és sima, mobok által dobott dropok is kerülnek a játékba.
- Két új fegyver és páncél szett lett elérhető 72.-ik szinten. Egy a PvP-jutalomból, a többi a RAID-ekből.

PvE változások:
- A különféle playfield-ek szintjeit az új rendszernek megfelelően állították be.
- A RAID Boss-ok szintjét felemelték, 65.-től 80.-as szintig. A felszerelést is ezek szerint módosították. A Bossok HP-ja és Attack-ja 30%-al nőtt.
- A három jelenlegi Treasure Dungeon Boss mostantól Raid Boss.
- Egy új RAID-mob (Elite), Tyrant.
- A Dark Sanctum-ot áthelyezték North Hammerine-be. Talán a Narsell Lab-ban megtalálható.
- Minden Insta és Nightmare mob HP-je és Attack-ja 50%-al nőtt. A Boss-oké csak 30%-al.

Küldetések:
- Minden küldetés jutalmát megemelték, jobban kiszámolták.
- Az 1.-10.-es szintű küldetések átkerültek a történetbe, a Temperion kaszt megszűnésével.
- Egy csomó új küldetés, ami új buffokat ad.

Pet-ek:
- Négy új Mount került a játékba.
- Három új Pet került a játékba, amelyek három szinten keresztül fognak felnőni. Ahogy nőnek, új funkciókkal gazdagodnak (Pl. Auto-loot, XP-bonus, stb.).

PvP:
- A Battleground-ok jutalmai mostantól be lesznek állítva, hogy plusz bónuszokat adjanak (XP, pontok, stb.).
- Theme Battleground-ok.
- További kis területű Battleground-okat adnak a játékhoz.
- A Battleground-ok létszáma limitálva 30-65-ig, kivétel a SvS (Szerver vs. Szerver) és Theme Battleground-ok.
- Minden Battleground-ot kipofoznak.
- Az alacsonyabb szintű játékosok esélyeinek kiegyenlítése érdekében átmenetileg a szoba átlagához lesznek emelve.

Felhasználói Felület:
- A Chat rendszert megváltoztatják, mostantól jobb lehetőségeket fog biztosítani privát üzenetek küldésére, és elképzelhető, hogy a Chat ablakokat le lehet majd választani a menüsorról.
- Egy új, 12 helyes Hotbar (Skillek és Spellek számára).
- Új felületet kap a Skillek, Felszerelés, Státusz és DNA-ablak is.
- Személyes boltok létrehozásának a lehetőségét is betették.
- Az NPC-ket mostantól meg lehet keresni a Térkép ablakban.

Egyéb valószínű/pletykált változtatások:
- A Possession Beasts varázslat megváltozik, legalább a szinthatáruk emelkedni fog.
- Két új megszállható szörnyet kap majd a játék: Rufus-t az őrült kardforgatót, és Carlos-t, a szárnyas öregembert.
- A felszerelések mostantól nem lesznek kaszthoz kötve.
- Bekerül a Dirk (Tőr) a játékba.

[ Szerkesztve ]

(#6) dunc válasza Vistaboy (#5) üzenetére

dunc
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szép update pack :C

(#7) dunc válasza dunc (#6) üzenetére

dunc
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

És profi leírás,szép forditómunka!!!

(#8) Wolverine

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Alapvetően egy dolog tántorított el a kipróbálásától, és ez a kiadó: az Acclaim. A 9 Dragons és a Chronicles of Spellborn kapcsán volt már szerencsém hozzájuk... mondjuk, hogy nem zártam a szívembe őket :DDD

I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)

(#9) Vistaboy válasza Wolverine (#8) üzenetére

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nem tudom, nekem idáig tetszik a játék, és ha valóban megvalósulnak a beígért változtatások, még jobban tetszik majd.

Egyetlen negatívumként megemlíthetném, hogy akármit is írok be akár a Zóna Chat-be, akár máshová - partit és guildot még nem tudtam kipróbálni -, csak az éppen a képernyőn lévő karakterek látják, mások nem. Pedig jó lenne megtudni, hogy vannak-e magyarok ezen a szerveren?

(#10) Vistaboy

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Lassan kezdek alakulni, egyre brutálisabbak a cuccaim és a skilljeim, ezáltal a játékstílusom is kezd illő formát ölteni. Ahogy jönnek a durvább fegyverek, úgy szakadnak egyre többfelé az ellenfelek, ha levágom őket. ;]

Sikerült csatlakoznom egy magyar guildhoz, elég régóta lehetnek már a játékban, mert 60-as szint felettieket is látok már sokat a listán. 73-an vagyunk a guildben, ami nem mondható kevésnek. A guildot egyébként úgy hívják, hogy seHUNse, és eléggé nem normális tagok vannak benne (persze csakis pozitív értelemben.). Néha nyomatnak olyan szöveget, hogy a hasamat fogom. A Guild szlogen is megér egy misét: "A Terminátor elmehet a picsába, öcsém!" :DDD

Ja, és most már, ahogy egyre nagyobb távolságokat kell megtenni a küldetések miatt, muszáj megoldást találni az út lerövidítésére. Igaz ugyan, hogy vannak mountok ebben a játékban is, akár csak a többi MMO-ban, de ezek nagyjából a WoW mountjaihoz hasonlóan aranyárba kerülnek, és csak 40-es szinttől elérhetőek. Addig marad a gyaloglás, ami elég idegőrlő. Nem fárad el a karakter, de attól a futási sebességtől, amit produkálni tud, szerintem még én sem fulladnék ki, pedig nem vagyok egy atléta típus. :P
Szerencsére - ahogy a WoW-ban -, itt is vannak bérelhető légi-járművek, amelyek több pont között képesek közlekedni, ezeket bármikor használhatjuk, némi pénz fejében.

Vannak még teleportok is, de ezek csak a nagyobb városokban találhatók meg - a kezdőhelyen mindösszesen kettő van, ráadásul az egyik csak egyirányú -, utána a következővel már egy másik kontinensre juthatunk, ahol alacsony szinten maximum a városban tudunk csak körülnézni. :DDD

Az egyedüli dolog, ami idáig zavar, az az, hogy ugyebár nappal és éjszaka más-más lények járják a nagyobb pusztaságokat, ergo ha nem vigyázunk, könnyen ránk esteledhet a mező közepén, és az addig békésen legelésző mobokat felváltják az ún. "Nightmare" fokozatú teremtmények. Ezek a lények a WoW-féle Elitek helyi megfelelői. Különféle fokozataik vannak, más-más szimbólummal jelölve.

- Vannak közöttük olyanok, akiknek csak simán dupla annyi HP-jük van, mint a sima társaiknak, mások dupla akkorákat ütnek, ezeket még nem annyira nehéz kinyírni, ha egyesével sikerül őket pullozni, simán szólózhatók.

- Az erősebbek általában a HP-ben és a sebzésben is duplázottak, velük már meggyűlhet a bajunk, ha hátulról elkapnak, de 10-15 szint különbséggel még ezek is bevállalhatók egyesével.

- Azok után vannak az igazán kemény lények, amelyekkel szemben egyedül már semmi esélyünk sincs, és ezek is ugyanúgy képesek esténként csapatokban útra kelni, úgyhogy nagyon óvatosnak kell lennünk, ha észreveszünk egyet, mert korántsem biztos, hogy egyedül van.

- A végén pedig a Boss-ok tanyáznak, őket már messziről ki lehet szúrni, mivel teljesen egyedi kinézeteik vannak. Őket már csakis partival lehet leküzdeni.

(#11) Vistaboy

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Sikerült egy partit összehozni, úgyhogy elmentünk egy kis "Nightmare-ezésre", ahogy itt mondják. Eliteket öltünk questekhez. Jó buli volt, azért partiban már mások az esélyek:

[ Szerkesztve ]

(#12) DanteSS4

DanteSS4
(újonc)

Szerintem is nagyon jó game!! :D

(#13) DennisHUN

DennisHUN
(újonc)

Nem hagyhatom ki hogy ide ne írjak. :)
Kb. fél évig játszottunk sokan ezzel a game-el. Most úgy 2-3 hónapja hagytuk abba.

Sok apróság ami nem tetszet okozta a játék vesztét nálunk. Én meg páran SoulHunter voltunk. 40-es szintig nem egy ütős kari volt de 40 után amikor Kazarát megkapod akkor már erős faj lett hirtelen. Szépen fejlődve elértem az 50-et és Dominátor lettem. Akkor ilyen necro időző szerű az ember. Sok erős lényt tud előhozni. A grindelés elég sablonos volt! Volt jó hely ahol nem agresszív a mob. Kihoztam a dögjeim és agresszívra állítottam őket. 30 percig hat az idejük. Elmentem a dolgomra fél óra után visszamentem, aki meghalt azt felkeltettem utánna mentem tovább. 60-as szint csak idő kérdése volt. NEVETSÉGES!!!!Szóval egy nagyon erős dungi 2 dominátorral iszonyat gyors és egyszerű volt. Legtöbb pénzünk mindig nekünk volt a guildben természetesen. :D Akkor kérdezem én egy sima karival még a 60-at elérem megrohadok a grindben a Domi meg afk-val is szintet lép lazán. Ami elvette a kedvünket az még az volt hogy aki prémiumos accountal rendelkezet az ha meg vette a cuccokat kb. 2 hét alatt 60 volt. (exp tekercsek stb. ) Ez volt ám az igazságtalanság. :(((
Ami rossz volt hogy a pálya részek közötti töltés lassú, Guild harc gyenge (szerverek közti meg laggol nagyon), repülést kitalálhatták volna bele.
A Shaman az meg úgy járt mert túl nagyot sebzet őt butítani akarták.(nem tudom sikerült-e)
Defender a másik jó mókás kari volt. Sebzése 0 volt, ezt most komolyan mondom. De a védelme isteni. 5 elit jött rám volt eset és csak akkor kaptam sebzést amikor critikaloztak. :DD
A wari kari megsebzet mint állat de 2-3 jó ütés és feküdt. :DDD
Szóval összegezve van mit javítani a játékon hogy játszható legyen. Ez is tipikus grindelős MMO mint a többi (csak véresebb), majd rájösztök ti is idővel ez nem a RoM ahol a max szintet küldivel eléred. Nekem csalódás volt a végén és unalmas.(fél év játék után :W )
Magyar guild van talán még a Valdes szerón. Na a guild nevét elfelejtettem már de keresétek dulli-t (a fővezér ha még ottvan)
Valamit kihagytam szóljatok én mindent tudok a gameről ,valakinek segítség kell az mondja bátran! Ha emlékszem még rá akkor segítek :))

(#14) Vistaboy

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Letölthető végre a Memento Mori!

A Content Update rengeteg újítást tartalmaz. Már lehet update-elni a klienseket. :K

(#15) wikings2

wikings2
(őstag)
LOGOUT blog

Sziasztok
Update után lenne egy kérdésem:
nem tudom kinek mennyi tűnt fel de nekem nagyon hiányzik a játékból az mikor odavittem a cursort az exp csík felé és mutatta például hogy 12000/14000 exp
na ez most hovatünt? vagy kivették?
akkor meg ha kivették mi értelme van annak hogy irja hogy mennyi exp t kapok egy mobért miközben nyomonkövetni se tudom , és csak a bugyuta % ot látom?:S
köszi előre is

"Maximiliano Irázabal és Alejandro Salvatierra egy és ugyan azon személy" x)

(#16) Vistaboy válasza wikings2 (#15) üzenetére

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Megnéztem, és én sem találom. Még körülnézek a fórumon, hátha kiderül, merre is keressük - bár én a beállításoknál sem láttam sehol. :( Csak a %, és kész.

Ami engem zavar, az az, hogy megcsináltam nagy nehezen a Nightmare küldiket, erre most kezdhetem elölről, mert quest reset volt. :O

(#17) wikings2

wikings2
(őstag)
LOGOUT blog

update előtt kezdtem 3 nappal:D
lejött az alap update azt rá 2 napra már meint jött mondom ha ez ilyen sűrű lesz sose játszok xD
amúgy tetszik így csak ez a bugyuta exp csik zavar :)

(#18) Vistaboy válasza wikings2 (#17) üzenetére

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Én is nemrég kezdtem neki. Elértem a 22-t, mire újra kell most minden nehezebb questet - a szintemen - csinálnom, mert mindent reseteltek.

Most mehetek majd megint Nightmare-ezni. Pedig mennyit szenvedtem azokkal. :O

[ Szerkesztve ]

(#19) wikings2

wikings2
(őstag)
LOGOUT blog

már 25 vagyok tiszta kemény lettem:D
tetszik kifejezetten szórakoztató a többi mmo hoz képest :)

(#20) Apokrif

Apokrif
(újonc)

Sziasztok!

Hammerine szerveren (PVP) is van magyar guild, ha érdekel valakit írhatok pár nevet akiknél lehet csatlakozni.
Egy nagy baj van jelenleg a Memento Mori -val: nincs lvl 47-52 quest. :O Az eddigi Numaren terület ahol ezek a küldetések voltak lvl 70+ lett, de gondolom a következő karbantartásnál ezt orvosolni fogják.

Addig is további kellemes játékot. :)

Fui quod es, quod eris sum.

(#21) wikings2

wikings2
(őstag)
LOGOUT blog

nagyonkomolyvolt ;):

[ Szerkesztve ]

(#22) wikings2

wikings2
(őstag)
LOGOUT blog

egy kis nyalánkság : :D

5 en 49 perc alatt vertük szét:D
szerencse hogy volt lifer :)

(#23) Vistaboy válasza wikings2 (#22) üzenetére

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Kemény lehetett. Gz. ;)

(#24) Nanushka

Nanushka
(újonc)

Sziasztok!

Az update előtt is játszottam a játékkal. Roguem van, még nem tartottam annál h assasin v shadowrunner legyek. Elég sok skillem volt, ugyan még nem mind kitanulva, de láttam h hová is tart a karakter, mien skillek lesznekmég..gondolom tudjátok miről beszélek :) Aztán épp ma updateltem, beléptem, néztem a skilleket..láttam azt a talent fát, de az ottlévő skillek csak töredékei az előzőnek számukat tekintve :S tökjó skillek tüntek el, amiket az előző rendszerben már használhattam..az lenne a kérdésem tehát, h azok a spellek eltüntek végleg v csak át lettek téve a későbbi használatra? vagyis amikor már assasin leszek, akkor viszont láthatom a jókis skilleket?

Előre is köszi.

(#25) wikings2 válasza Nanushka (#24) üzenetére

wikings2
(őstag)
LOGOUT blog

egy részük átlett téve de nem tudom melyikek :D
amúgy meg ha megnézed lvl 50 esen a 30 as combat skilled is lazán 6-7 es lesz szóval ott már nem is igazán lesz rá szükséged :)

(#26) Yoshimitcu

Yoshimitcu
(újonc)

Sziasztok!
Valki tudna nekem segíteni mert nem tudok valami miatt reggelni vagyis accuntot csinálni mert nem engedi segítene nekem valaki vagy küldene ahol tudnék reggelni egyszerüen?:D
Elöre is thx

(#27) wikings2 válasza Yoshimitcu (#26) üzenetére

wikings2
(őstag)
LOGOUT blog

Egyszerűen felmész a weblapjukra és olyan születési adatot adsz meg ami már elmúlt 18 éves. Semmi más nem lehet hiba:)

(#28) Yoshimitcu

Yoshimitcu
(újonc)

Sziasztok !
Lécci segítsetek leszedtem a Requiem :Memento morit lejött feltelepitettem elakarom indit ani és ezt irja ki :
Update vár egy kicsit és azt irja h UpdaterUse
!ERROR 06:Failed Internet Connect
És amugy van netem meg minden h mit csináljak mert már nagyon játszanék vele léccike valaki segítsen nekem :D
Elöre is köszi Sanyi

(#29) wikings2 válasza Yoshimitcu (#28) üzenetére

wikings2
(őstag)
LOGOUT blog

hát az baj:)
nekem is megszakadt update közben 3 szor de utána onnan folytatja szóval ha elmegy 50% ig akkor a maradék 50% ot osztja fel 100% ig szoval márcsak aztkellmegvárnod
amúgy a failed connection 6 az bajlesz nekem 2 hetet szopott miatta a játék mert ledobált 10 percenként ...
van neted de meg szakadozik valószínűleg bizonyos időközönként.

(#30) Yoshimitcu

Yoshimitcu
(újonc)

Szia
köszike h válaszoltál de nekem behozza az updatet és nem kezd el tölteni semmit sajna még 1%sem és egíyböl kiirja amit irtam ilyenkor mi a teenddö?
köszi sanyi

(#31) wikings2

wikings2
(őstag)
LOGOUT blog

lehet van valami info vonal ahol angolul tudsz segítséget kérni :S
én egy újratelepítést csinálnék ha azse akkor újra letölteném a klienst lehet azzal van a baj:)
am oprendszered milyen?:)
havernál win 7 en nem akart elindulni a game

(#32) Yoshimitcu

Yoshimitcu
(újonc)

szia
Microsoft windows xp professional szervizcsomag 2 öm van elküldöd a linket ahonnan te szedted le ?
mert akkor leszedem én is onnan
elöre is köszi sanyi

(#33) technomanta

technomanta
(újonc)

beszereztem a progit, hanyattesös :)

(#34) Amorph

Amorph
(újonc)

Üdv.
Nekikezdtem én is.Ha tudtok pár tanácsot azt szívesen fogadom.

(#35) technomanta válasza Amorph (#34) üzenetére

technomanta
(újonc)

üdv!

melyik szerveren indultál?

(#36) Amorph

Amorph
(újonc)

Valdes.Egy Bartuk Warrior.Amorph néven.Valahol Turba Islandon :)

(#37) Yoshimitcu

Yoshimitcu
(újonc)

szeva én is fentvagyok ott ahol te Bioterror néven ha gondolod irj rám :D

(#38) Amorph

Amorph
(újonc)

Zakate környékén vagyok.Már minden közeli országból összeálltam mindenkivel de magyarokat még nem találtam.
Ha van valami jó kis magyar guild akkor örömmel veszem őket.:D
Egyértelmű a rendszer de azért lenne pár alap kérdés.

(#39) Fics88

Fics88
(újonc)

Sziasztok

én is nem rég kezdtem játszani és szívesen lennék magyarokkal 1ütt:)
Ha tud valaki szervert ahol több a magyar az jó lenne köszi

(#40) pitti89

pitti89
(újonc)

Sziasztok!Ha valakit érdekel a Lintra szerveren is vannak magyarok!Magyar Guild!!Várunk mindenkit.Ha valaki csatlakozna irjon email cimemre : biboros101@citromail.hu

(#41) Nimrod

Nimrod
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Régen játszottam vele, de nagyon régóta nem néztem vissza. Mennyire játszható egyedül? Vagy ez is olyan mint mondjuk a GW, tehát semmire sem mész társak nélkül? :F

Az internet hülyévé tesz.

(#42) wikings2 válasza Nimrod (#41) üzenetére

wikings2
(őstag)
LOGOUT blog

Hát :)
Egyedül grindelni a legjobb sztem:)
Persze itt is megvan mikor partyban kell bosst verni (természetesen egyedül csak nagy szinten lehetséges) de csapat eventek is vannak :)
Szal jó játék:D

(#43) Nimrod válasza wikings2 (#42) üzenetére

Nimrod
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Most olvastam csak vissza és látom, hogy teljesen átgyúrták közben a játékrendszert. :Y
Jön a dilemma, maradjak AoC-ben, vagy térjek vissza ide. :U

Az internet hülyévé tesz.

(#44) wikings2 válasza Nimrod (#43) üzenetére

wikings2
(őstag)
LOGOUT blog

én csak a 3 hónapja tartó netszakadásom miatt nem játszok vele mert fel se enged és a szolgáltató meg nem csinál semmit se. :W
De nagyon jó játék én játszanék vele amikor csak lehet :)

(#45) rovdem1226

rovdem1226
(újonc)

sziasztok én nemrég szedtem lea Memento Mori-t és sikerült feltelepítenem is. Azonban a client Error-t ír ki a patchelés vége fele. Ezt írja ki:

"Old file not found. Howewer, a file of the same name was found. No update done since file contents do not much.
(SYSTEM\Requiem.exe)

Nem tudom mi lehet a baja :F Ha valaki tudja pls help.

(#46) pckownz

pckownz
(őstag)
LOGOUT blog

Szasztok.
Számomra új RPG/MMORPG játékot keresek.
Ez miatt érdeklődnék erről a játékról is.
Mekkora az online játékos tábora? Tömörülés van esetleg?
A játék szociális része működik? Klánozás, publikus chat satöbbi :))

First they ignore you. Then they laugh at you. Then they fight you. Then you win.

(#47) wikings2 válasza pckownz (#46) üzenetére

wikings2
(őstag)
LOGOUT blog

Szia
A játék teljesen játszható :) 2-3 Magyar guild is van de azokbn max 5-6fő online napközben de kb 100 tagos mindegyik.
3 szerver játszható 1 full pvp szóval ahol látod ott ütöd a másik 2 az meg egyszerű :) Minigame van a játékon belül kb 8. Nincs olyan hogy ne lenne midegyik indulásakor fullon szóval rengetegen játszanak. Szerintem olyan 1000 en vagyunk 1 szerveren átlagban.
Érdemes kipróbálni engem megfogott,, de lekell szögezni hogy ha HD mániás vagy meg grafiika guru akkor ez nem a te játékod mivel vannak ennél sokkalta szebbek is :)
Ha a játék élmény az, ami mozgat akkor viszont itt a helyed :)
Üdv

(#48) Matuso

Matuso
(újonc)

Sziasztok!

Tegnapelőtt kezdtem el gamelni én is.

Mivel még kezdő vagyok a game-ben, lenne pár noob kérdésem. :d

Olvastam, hogy lvl 10-esen tudunk választani, hogy mik is szeretnénk lenni, nos ennek a questnek a nevét, ill hogy hol tudom felvenni szeretném tudni.

És esetleg ha tudna valaki adni 1 olyan oldalt, ahol olvashatok a game-ről, azt megköszönném.:d

Meg még a skillekel van gondom, olvastam, hogy kapunk 1 questet, amiben megkapjuk az alap skilleket. De eddig nekem csak 1 skillem van (pedig nem teljesítettem questet).
Hol tudnám felvenni ezt a questet?

Válaszokat előre köszönöm. :D

(#49) wikings2 válasza Matuso (#48) üzenetére

wikings2
(őstag)
LOGOUT blog

szia!
A játékleírás amit olvastál már régi :) Azóta voltak updatek amik teljesen megváltoztatták a játékot :)
Nos a játék elején választhatod már azt a fajt ami akarsz lenni (mondjuk Xeona és akkor Battle Magic vagy Hunter, ezt eddig lvl 10 esen választhatta az ember) az alap skilleket régen megkapta az ember automatikusan. most már ez is mint szinte minden mmorpg ben skilltree rendszerű lett. (lvl 1 esen az első sor lvl 10 esen az utána levő stbstb :).
A játékban ha írsz nekem szívesen segítek neked és akár betudunk venni karaktertől és szinttől függetlenül a magyar klánunkba . Biztos mindenki segítene neked :)
Lillana néven vagyok elárhető a játékban szinte mindig, de ne ijedj meg ha felakarsz venni a barátlistára és kiírja hogy offline mert sajnos csak akkor veszi fel az embereket ha elérhetőek.
Msn em :tomi-11111@hotmail.com ha esetleg ott egyszerübb:D
játékról igazából nem sok helyen tudsz olvasni magyarul, amúgy a runescape wiki a legtartalmasabb angol oldal, de amit tudnod kell azt kb 20 perc alatt ledarálom a játékban és ha segítség kell valamiben akkor is szólsz és segítünk :)
Üdv! :)

(#50) Casshern válasza wikings2 (#49) üzenetére

Casshern
(újonc)

Hello (bocs az ekezet miatt gep hibaja) regebben jatszottam rajta 3 ora utan problemam volt mert fejlodtem es kellet a nyelvtudas es az nekem nincs mert fiatal vagyok nem sokat tudok mondjuk a korosztalyomban nagyon jo angolosnak szamitok :) Jovo heten jo lesz a gepem es lesz benne egy 128-as kari az a kerdesem hogy elfutna e rajta a game es van e valamelyik alap szerveren magyar guild ,ja es ha jatszol rajta nem adnal valami elerhetoseget hogy eljonel kezdo helyre es tanitanal
Ja es szeretnek csinalni egy magyar oldalt ami pl lehetne a magyar klan oldala a jatekkal kapcsoltatban mindent leirnank a kuldeteseket es hirdetnenk az oldalt hogy minek tobben gameljenek a requiem-el ese legyen sok magyar rajta.
elore is thy egy requiem fan.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.