Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1) realgames

realgames
(újonc)

Bejegyzett es levedetett, az EU- hoz szorosan kapcsolodo, teljesen kidolgozott - grafikai arculat, szabalykonyv, stb. - a jelenlegi mediapiacon egyenlore egyedulallo, televizios valosagshow- vetelkedo teljeskoru jogdijanak az ertekesitesere keresek talpraesett, kommunikaciokepes, a mediaban kapcsolatokkal rendelkezo - elsosorban TV2, RTL - embert keresek. En maganszemely vagyok. A sikeres vevo bemutatasanak a jutalma 1 millio forint. Adomentesen. Erdeklodni Email- ben

Már több fórmun és hirdetési portálon próbálkoztam de egyenlôre semmi eredemény, ezért godndoltam hogy itt is megpróbálom.

Segítségeteket elôre is köszönöm!

Realgames

(#2) I_Am válasza realgames (#1) üzenetére

I_Am
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Áthelyeztem az állásbörzére a totyikot.

Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic

(#3) realgames

realgames
(újonc)

Örömmel láttam hogy sokakat érdekel a dolog, de hozzászólás vagy kérdés senkitôl sem érkezett....

Realgames

(#4) Flashback

Flashback
(őstag)
LOGOUT blog

Akkor miért nem mész be személyesen a RTL-ba vagy a TV2-be? :S:S:S:S

"Optikai szolgáltatásaik sorában megtalálható a 10-szeres digitális zoom..." Antianyagot cserélnék Dilithiumra!

(#5) realgames válasza Flashback (#4) üzenetére

realgames
(újonc)

Hidd el hogbemennék, csak valószín? hogy vagy kikergetnek mert nem vesznek komolyan, vagy ugyanazt eljáttszák mint a BB-nél : megnézik, azt mondják hogy köszi nem, majd megcsinálják ugyanazt más néven. Azért szeretnék valakivel csak spontán kevés infóval beszélni, hogy egyáltalán érdeklôdés van-e.

Realgames

(#6) divot válasza realgames (#5) üzenetére

divot
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Mennyire sürgős?

Az igazi hazafiság nem zárja ki mások hazafiságának megértését.

(#7) fokukac válasza divot (#6) üzenetére

fokukac
(PH! kedvence)

:D (ne félj realgames,, majd a félisten elintézi... :)) )

[Szerkesztve]

Pleased to meet you - Hope you guess my name

(#8) divot válasza fokukac (#7) üzenetére

divot
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Most nehezen, de ha ráér 2006-ig, akkor a választási eredményektől függően esetleg könnyebben. ;)

Az igazi hazafiság nem zárja ki mások hazafiságának megértését.

(#9) realgames válasza divot (#6) üzenetére

realgames
(újonc)

Ez relatív hogy mennyire S.O.S., de szerény marketing ismereteim és tapasztalatom szerint, amikor egy bizonyos típusu produkcióknak nagy nézettségük van, akkor egy következôt könnyebb eladni, mert van rá érdeklôdés. Így kérdésedre válaszolva, igen, aránylag sürgôs.

Realgames

(#10) iwu válasza divot (#8) üzenetére

iwu
(PH! addikt)

politikamentes tv...

ajándék ló nem látja a fától a szódás a lovát...

(#11) realgames

realgames
(újonc)

Sok erdeklodo kerdesere valaszolva : termeszetesen szerzodest kotunk egymassal a tiszteletdijjal kapcsolatban !

Varom mailben, tovabbra is az erdeklodoket!

Realgames

(#12) <MZ/X>

<MZ/X>
(őstag)
LOGOUT blog

ez aztán érdekes.De én nem szólok bele.UP.mert akarom látni hogy mi is ez pontosan.

Original's never fit - Socket 370

(#13) -=Libria=-

-=Libria=-
(PH! addikt)

eenézést hogy közbeszólok de én személy szerint remélem nem lesz több valóságsó a tvbe ...tudom hogy ezzel a kijelentéseddel ellened dolgozok de sztem a népnek nem ez kell

Dell XPS L502X fHD Core i5 SB 9cell + Dell Latitude E6410 + HP 4330s + HTC One X

(#14) peterkeT válasza -=Libria=- (#13) üzenetére

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

Szerintem a népnek ez kell. Szerintem nekünk nem ez kell.
Akármiylen szar űbermens duma is ez... :(

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#15) -=Libria=- válasza peterkeT (#14) üzenetére

-=Libria=-
(PH! addikt)

sztem nehezen fogja ezt eladni itt Mon, valóságsók má hanyatlanak, big bráner és tahóvilág után szabadon ...nem hiszem hogy bármelyik tv bele merne vágni

Dell XPS L502X fHD Core i5 SB 9cell + Dell Latitude E6410 + HP 4330s + HTC One X

(#16) realgames

realgames
(újonc)

Maximálisan 1etértek azokkal akik azt mondják hogy a BB - VV szer? játékoknak lejárt az idejük. Pontosan ezért reménykedek abban hogy az Új dolgokra, mint ahogy az én 5letem is, fogékonyabbak lesznek az esetleges vevôk. Arról nem is beszélve hogy mindkét eddigi valóságsó már régi és bajáratott volt a media világában, csak nekünk volt uj. Az én ötletem viszont - szerény vélamenyem szerint - versenyképes lehet az EU-s kötôdés miatt. Az ebereket meg kell fogni valamivel, és ha az sikerül akkor teljesen mindegy hogy tettszik-e vagy sem a többségnek. Hiszen ti is tudjátok : sokan szidják ezt a m?fajt, mégis kivülrôl fújják mi volt bizonyos adásokban......:)

Szóval én olyan dolgot kínálok ami leköti az embert, érdekes, és nem csak egy reality show, hanem annál több.....

Azért köszönöm az eddigi hozzászólásokat, mind pozitív, mind negatív értelemben!

Realgames

(#17) realgames

realgames
(újonc)

Látom ismét lanyhult a topic sajna......

Lehet hogy félreérthetô volt az elôzô hozzászólásom: nem hagyom abba a dolgot, tehát továbbra is várom az érdeklôdket, akár itt, akár mailben !

Realgames

(#18) realgames

realgames
(újonc)

Látom ismét lanyhult a topic sajna......

Lehet hogy félreérthetô volt az elôzô hozzászólásom: nem hagyom abba a dolgot, tehát továbbra is várom az érdeklôdket, akár itt, akár mailben !

Realgames

(#19) Grafiqs

Grafiqs
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Megkérnék mindenkit, hogy a teljesen off a témához nem kapcsolódó hsz.-eit tartsa magában.

Köszönet. :)

És még mindig nem fogja, vagy nem akarja felfogni. Hihetetlen. A Föld tényleg a Naprendszer elmegyógyintézete lenne?! by Bon3ss l Policity.hu

(#20) realgames

realgames
(újonc)

Nos tehat holgyeim es uraim. Jo nehany EU tag orszag esett gondolkodoba azon teren hogy visszaterjen a regi penznemehez. Azt hiszem ez egy ujabb kis pozitiv lokes az 5letemhez...a lehetoseg meg mindig adott ( a TV2-nel a Megasztar csillaga lemenoben, az RTL tajan a hozzaallast szidjak sokan, raadasul semmilyen komoly produkciorol nem hallani.....most uborkaszezonban lehetne valamit kezdeni...:))

Realgames

(#21) realgames

realgames
(újonc)

Sziasztok ismét ! néhány fontos infót megosztanék, mert sokan érdeklôdnek mailben.
Tehát: én csak kontact-kapcsolatot keresek semmi többet, tehát olyan személy ismerettségét aki közel van fontosabb emberekhez - TV2, RTL Klub, Médiában érdekelt befektetôk, stb... -. Amennyiben komolyan el tudunk kezdeni dolgozni, úgy elôtte természetesen szerzôdést írunk amiben rögzítve lesz természetesen a tiszteletdíj összege is - 1.000.000.- Ft. - és minden egyéb info.
A levédetett anyag nem 4-5 oldal ahogyan sokan gondolják - jelenleg 55 oldalnál tart - és folyamatos fejlesztés alatt áll.

Ha valaki úgy gondolja hogy többet is ki akar hozni a dologból - lásd közrem?ködne a produkcióban - annak részemrôl semmi akadálya!

egyenlôre ismét ennyi, ha valami kérdés van csak nyugodtan írjatok, minden mail diszkréten van kezelve - ismerem a Média világát, már több mint 8. éve dolgozom benne, így tudom mit jelent a diszkréció !

Realgames

(#22) realgames

realgames
(újonc)

Nos ahogy látom még mindig sokan klikkelnek a témára, és ennek örülök.

kaptam jó pár levelet, ismét, sajna nem mindegyik volt kultur-hangnemben, ezért ismét tisztázni kívánok valamit :

- semmit sem kell befizetned nekem!
- a dolgo nem kamu, nem átverés, amennyiben komolyra fordul a dolog ugyis meglátod a bejegyzés tartalma alapján.
- igenis IRUNK SZERZÔDÉST EGYMÁSSSAL!

nos ismét ennyi, de továbbra is várom az érdeklôdôket és a segíteni akarókat, akár itt, akár mailben!

Realgames

(#23) realgames

realgames
(újonc)

Ismét csak örülök hogy sokan nézik a fórumomat, de még mindig nagyon bátortalanok az érdeklôdôk ! :)
Az ajánlatom nem változott, sem árban, sem feltételekben!

Komolyan szeretnék az ügyben elôre lépni ! senki sem szeretne egy kis zsebpénzt szerezni ?

Realgames

(#24) realgames

realgames
(újonc)

Az egyik szemem sír, a másik nevet........

Ismét rengetegen néztétek meg a topicom - Köszönöm mindenkinek ! - de ismét senki sem írt, sem ide, sem mailra.......

Realgames

(#25) Dr.Gosu válasza realgames (#24) üzenetére

Dr.Gosu
(újonc)

kuldjel mar nekem egy amil-t plz

(#26) realgames

realgames
(újonc)

Változott a mail címem : realgames01@yahoo.com

akinek küldtem sinopsys-t ( direkt nem mondok nevet ) legalább annyit irjon vissza, hogy megkaptam, elolvastam, stb......

Very THX

Realgames

(#27) realgames

realgames
(újonc)

Nos ahogy látom ismét hanyatlok, habár még mindig sokan megnézik a hozzászólásokat. Sajna akinek ismertetôt küldtem rám se bagózik....sajnálom, mert végre úgy éreztem elindulhat valami.

Ti mit tennétek az én helyemben ? Van egy 5leted amit el szertnél adni. Hogyan kezdesz hozzá? A Felkeresném az RTL-t, TV2-t kezdetěeket nem vezsem komolyan, azt hiszem ha belegondolotok ti is rájöttök hogy sajna sajna nem ez a megfelelô út.

Segítségeteket elôre is köszi, ajánlatom továbbra is áll !

Realgames

(#28) Shalala válasza realgames (#27) üzenetére

Shalala
(senior tag)

ha annyira jo az otleted, mint ahogy allitod, akkor nyugodtan felveheted a kapcsolatot tv adokkal.
Gondolom van ceged, csinalnek neki valami ismertetot es ezerrel szornam a tvcsatornaknak (nem csak mo.-ra).
Tobb ertelme van mint hogy valami ismeros reven akarod eladni..

(#29) realgames válasza Shalala (#28) üzenetére

realgames
(újonc)

Szerintem jó az ötletem, és valóban egyedülálló. De sajna a mai magyar média nem arról szól hogy találjunk ki valamit amit esetleg el is lehet adni, hanem arról hogy kitôl mit lopjunk el. Azt hiszem erre élô példa BB kontra VV.

Szerinted mennyi esélyem lenne ha csak úgy bemennék ? Azt mondanák : - Hm, nem rossz, de nem érdekel minket köszi. Aztán pár hónap mulva , vagy egy év mulva amikor majd a tv-ben látom esetleg akkor max annyit tehetek hogy tisztességtelen üzleti magatartásért beperelem, amit valószinû meg is nyerhetek, és amit kifizetnek át is utalhatom az ügyvédemnek.........

Ha viszont belsôs emberen vagy kapcsolaton keresztül próbálkoznék, akkor már az illetônek is érdeke lenne hogy ne basszanak át, különben én sem tudok neki fizetni.

Másrészt a médiában nem szokás egy új ötletet csak ugy szétszórni a csatornák között, mert akkor ugyanúgy fenn áll az esélye a lenyúlásnak.....

Realgames

(#30) borg315 válasza realgames (#1) üzenetére

borg315
(fanatikus tag)

egyelőre

bocs

(#31) realgames

realgames
(újonc)

Up!

Realgames

(#32) realgames

realgames
(újonc)

Ismét csak egy UP ! megint lanyhul a topic....:(

Realgames

(#33) kapcs-ford válasza realgames (#16) üzenetére

kapcs-ford
(őstag)

Szerintem a BB-nek és társainak nem járt le az idejük (még az Eu-ban sem holott van 10 vagy több év különbség) itthon még csak most kezdődött... A hazai tv-társaságokra általános a para és olyat vesznek csak ami már külföldön befutott igazoltan.
Ha valóban ennyire egyedi a témád akkor javaslom hogy keress valami függettlen tv-t vagy körzeti tv-t avagy add el külföldön ahol legalább van nézettség is nameg tőke..

Aláírás

(#34) realgames válasza kapcs-ford (#33) üzenetére

realgames
(újonc)

Vegre valaki aki hasonloan gondolkodik mint en ! VERY THX ! :)

No de komolyra forditva a szot !
Szerintem se jart le a hasonlo produkciok ideje, sot talan kis hazankban es a hozzank hasonlo media viszonyokkal biro Europai orszagokban is van meg kiaknazatlan lehetoseg e teren ! Igen ebben van valami amit mondasz, hogy itthon kicsit paraznak a dolgoktol, de legyunk oszintek > a vasarolt licenszel is lehet bukni, nem is kicsit... (BB).

Igen valoban nagyon egyedi - akivel regebben kapcsolatban voltam, o a TV2-nel volt ismerettsegben par emberrel, ilyen iskolat vegzett, stb. o is azt mondta hogy : hm....ez nem semmi, ebben van valami ! De sajnos tovabb nem jutottunk. Igaz nem az en hibambol.

A fuggetlen vagy korzeti TV-kkel az a baj hogy o nekik nincs akkor nezettseguk, hogy megfelelo mennyisegu es minosegu befektetest kockaztassanak, hiszen nem tudnak annyi reklamidot eladni, mint a nagyobb adok. pedig szereny velemenyem szerint - 8 eve vagyok a media vilagaban - penz az aztan van....:)

Kicsit furcsallom hogy senkinek sem erne meg egy altalam felajanlott husos kis osszeg egy ugymond partnerkozvetitesert ? :)

Tovabbra is melyseges Tiszteletem !

Realgames

(#35) kapcs-ford válasza realgames (#34) üzenetére

kapcs-ford
(őstag)

Talán régebben volt egy reality show ami kis nézettségből produkált nagyot (bár). Ha 8éve vagy a média körül akkor szerintem nálad nem sokkal több személynek van tapasztalata a témával kapcsolatban.
Miért nem írsz valakinek a hazai TV világában?

Aláírás

(#36) realgames válasza kapcs-ford (#35) üzenetére

realgames
(újonc)

Igen valoban nagy nezettsege volt, ezt elismerem, de legyunk oszintek : tul nagy befektetesi igenye nem volt, hiszen nem kellett lakoteret felhuzni-epiteni, stb. De a maga nemeben valoban uttoronek szamitott.
Amit en ajanlok ahhoz kell befektetes, de en ugy gondolom hogy a befektetett penz igenis visszjohet - ha nem gondolnam igy nem is arulnam... :)

A temaval es a media vilagaval nagyon sok tapasztalatom van. Az esetek 99%-ban a kapcsolaton mulik minden sajna......visszajonnek azok az idok, mint amik a regi regi Kabos filmekben voltak :) : titkarnot ha ismerted bejuthattal par szoig a fonokhoz, es talan munkat is adott. Nos itt ugyan ez a helyzet, nekem ez a titkarnos kapcsi kellene....

A hazai TV vilagaban en irnek, de nagy valoszinuseggel nem vennenek komolyan, vagy nem lenne aktualis : Friderikusz > Orul ha marad penze most, Gyarfas > Inkabb uszodaba vagy egy ujjabb 200 millios hazba fektet, stb.........

Meg mindig azt kell hogy mondjam > Kapcsolat kell !

Realgames

(#37) Dr.Gosu válasza realgames (#36) üzenetére

Dr.Gosu
(újonc)

Hi! na figyelj. nekem mikor elkuldted ezt en atneztem és szvsz ez nagyon nem jo ... ez lényegében már bennevolt az előző játékokban. meg nem akkora ötlet hogy ezert barki is fizetne.. szal én ezért is nem irtam vissza....

(#38) realgames válasza Dr.Gosu (#37) üzenetére

realgames
(újonc)

Nos tehát, köszönöm a hozzászólásokat, akár pozitív, akár negatív értelemben.
Reagálnék az általad felvetett dolgokra :

1. - Az hogy neked tettszik-e vagy sem, az szerintem mellékes, hiszen nem te leszel a vevô tudomásom szerint. Abban egyetértek hogy jó dolog és pozitív ha a 3. személy is úgy áll hozzá az 5lethez ahogy az eladó. De gondolj csak bele : egy ingatlanügynököt sem érdekli hogy a vevônek semmi szüksége a lakásra vagy hogy a lakás egyáltalán nem éri meg az árát, stb.....neki az a lényeg hogy eladja, éa megkapja a jutalékát.

2. - Amit én neked küldtem az egy Sinopsys, azaz egy imsertetô, tehát nem tartalmaz minden levédett elemet, különben semmi értelme nem lett volna levédetnem.

Ettôl függetlenül én örültem volna ha csak annyit irsz vissza hogy: bocs de igy nem érdekel.

Egyébként te mennyi idôs vagy ha nem titok ?

Realgames

(#39) realgames

realgames
(újonc)

UP!

Realgames

(#40) realgames

realgames
(újonc)

Up!!!

Realgames

(#41) realgames

realgames
(újonc)

ismét UP!-os hét van ahogy látom...:)

Realgames

(#42) realgames

realgames
(újonc)

UpppppppppppP !!

Realgames

(#43) Gabró válasza realgames (#42) üzenetére

Gabró
(tag)

Elküldöd nekem is az ismertetőt? Nincsenek nagy kapcsolataim, csak kíváncsi vagyok.

Szerintem próbálkozz ilyen embereknél, mint: Sváby; Árpa; Kolosi; Bochkor; Friderikusz.
Nem hiszem, hogy elérhetetlen emberek... Persze ha már megtetteted, akkor nem szóltam.

(#44) Gabró válasza realgames (#36) üzenetére

Gabró
(tag)

''Friderikusz > Orul ha marad penze most''
Mi történt ''szegénnyel'', azon kívül, hogy kirúgták? :F

(#45) realgames válasza Gabró (#43) üzenetére

realgames
(újonc)

Kedves Gabro !

Koszonom hozzaszolasodat !

Termeszetesen elkuldom, semmi baj azzal hogy nagy kapcsolataid nincsenek, hiszen egy kis kapcsolatbol is lehet nagy, vagy egy kis kapcsolat is lehet fontos, egy lepcsofok.

Nem meg nem probalkoztam az altalad emlitett embereknel, de oszinten szolva, nagy eselyem, mint Noname embernek sajna nem is nagyon van, ezert lenne szuksegem valakire aki kozelebb tudna hozni valakihez.

Eddig csak a TV2-nel lett volna lehetoseg, de sajna az a kacsolatom, nem folytatta velem tovabb a munkat, mondvan hogy neki sok magan munkaja van, es inkabb azokkal foglalkozik.....

Ezek az emberek nem elerhetetlenek, elerhetoek, csak nem kozvetlenul...

Fridike most az RTL-es perevel van elfoglalva....:)

Realgames

(#46) realgames

realgames
(újonc)

egy kis hétközbeni UP ! :)

Realgames

(#47) realgames válasza Gabró (#44) üzenetére

realgames
(újonc)

nos hát most éppen úgy 300 milliótól szabadították meg Fridit.....

Azon gondolkom hogy most neki irjak , mert ezek szerint van pénze, és a maradékot befektetné, vagy az RTL-nek, mert jött egy kis plusz pénz...? :DD :DD :DD

tréfát félretéve : még mindig keresem emberem....

Realgames

(#48) realgames

realgames
(újonc)

egy kis szokásos UP ! így hétvége elôtt...

ha valaki arra vetemedne hogy érdeklôdik az Artisjus-nál, akkor ne lepôdjön meg a regisztrálás dátumán. a Jövô héten megyek, és frissítem a dolgot, és ilyenkor ezt a dátomot veszik figyelembe. természetesen az elôzô levédetés papírjai is megvannak.

Kellemes hétvégét midenkinek!

U.I. : keresem, emberem......

Realgames

(#49) realgames

realgames
(újonc)

UP!!!!!!!

Realgames

(#50) realgames

realgames
(újonc)

Egy kis hétfôi UPPP!

Realgames

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.