Épp ma olvastam erről egy tesztet... a jó kialakításához képest annyira nem jó ez a hát. Ennyiért lehet jobbat is kapni. Szerintem a TT Element széria nem egy nagy durranás 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu
Egyébként marha jó, hogy általános iskolától arra oktatnak ne legyen folyadék a gép mellett/baleset, tűzvédelmi okok/ erre ráhegesztenek egy tour de france izét tartót
Nekem ez sehogy sem tetszik.. max az elején az állítógombok.
Az erős áram olyan, mint a gyenge áram csak más a fogása. IP Apache 123
Eléggé színkavalkád az egész, annyira nem jön be, de a legjobb benne a mosógépdob. 
PC-STYLE.hu
Ez a flaska a ház oldalán nagyon tetszik. Abból kell a lyukakon keresztül befele küldeni a folyadékot az alaplapra, hogy ne melegedjen túl. Esetleg bacsis-nak jó lenne, ott tarthatná a jeges vizet a vízhűtéshez. 
<-ƘƘ-> Rendszerment
frankó ház tetszik csak a ventik ne lennének ilyen c.gányosak
http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

shadeofme
(tag)
Szivárványszínben pompázó ventik, kulacstartó... Popcorn automatát meg lefelejtették... Nem is kell má'! 
Ha privit irsz, tedd hozzá, h mi érdekel, mert több cuccot is hirdetek.

pmheros
(senior tag)
állati ez a kulacsos megoldás 
a következő ötletük remélem az izzadságfelszívós teniszfejpánt szárító fregori lesz a gépen.
Elvégre egy komolyabb fps mérkőzés kihoz az emberből egy kis vizet. Lenne neki létjogosultsága
hideg pizza, meleg sör

rii
(PH! nagyúr)
jaja...
eltiltással játszott az, aki kaját-folydékot vitt a számtech-terembe ... nem is a gép közelébe ... csak be a terembe ...
ehhez képest mondjuk nekem is 1 liter víz itt figyel a melóhelyi mac pro előtt ... meg a múltkor az előttem levő fél literes lyogurtot sikerólt telibe találnia munkatársnak hekivel ....
akárkivót'tevótá

rii
(PH! nagyúr)
aha .. lyoghurt
akárkivót'tevótá
Kulacstartó...

De legalább ahogy elnézem sok 5,25"-ös pohártartót is lehet beleszerelni..

tothbe
(PH! addikt)
azért van pár dolog, ami tetszik benne.
Pro:
1. belül van nagy hely, és emellett a külső mérete viszont nem olyan óriási.
2. jó a tetején az i/o panel. pofás is és használatra is jónak tünik.
3. ki lehet kapcsolni a ledeket teljesen a ventiken és szabályozni is lehet a ventikből 3-at kintről, igaz csak közösen .
4. van benne még 2,5" hely is gyárilag kialakítva pl. SSD számára.
Kontra:
1. 40 ropiba kerül, azért annyira nem jó.
2. a táp bemenethez már nem jutott porszűrő, csak előre.
3. nincs kívülről hozzáférhető 3,5" hely, csak belsö 5,25" van csak külső.
4. nincs semmi vibrációmentesítés a 3,5" vinyóhelyekhez, még egy darab 5ft-os gumi sem.
Szóval hideg is, meleg is. Ennyiért van jobb, igaz az nagyobb méretben ami problémás lehet. Ugyanakkor viszont nagyon sok jó is elmondható róla, amiért ideális választás lehet, ha valaki nagy házat keres és elég neki a nem is kevés funkcionalítás, ami ebben van.
By(e) Tothbe

Tikakukac
(őstag)
Jah, szegény anyám mikor meglátta hogy beletöltök 4 flaska vizet a gépbe szívinfarktus kerülgette. 3 hete magyarázom neki hogy hova tűnt el a gépben a víz 
Amúgy jó kis ház, de ennyiből szvsz lehet jobbat is találni 
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra...
Ha egy kocka megszomjazik akkor minimum egy Red Bull-os hűtőt szereltem volna az oldalába. Nem pedig egy kulacstartót 
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
Jó hát én is a gép mellett vedelek, meg eszem
Sőt még szerelni is
pedig néha nagyfesz cucokkal játszom 100KV
De egy gyártó ne csináljon ilyet szerintem...
Az erős áram olyan, mint a gyenge áram csak más a fogása. IP Apache 123

P00By
(PH! nagyúr)
Kulacs helyett inkább egy minőségi,kevesebb műanyaggal megáldott ház kéne... 
A kulacstartó nagyon jó 
A 2db 5cm-es ventivel meg csak lejjáratják magukat, inkább csinálnának Lian Li féle Slot in Fan-t.
Az oldalsó ventinek amúgy mi értelme van? Nagyon elől van a proci-vga hűtéséhez szvsz, ráadásul ennyi első-hátsó légkavaróval inkább a hagyományos elől be, hátul ki hűtési megoldást kellene alkalmazni.
True Success is Blonde
szerintetek ez a gép bírja a krízist háj grafikán?
meg tök zsír h gémerventilátorok vannak benne
A TT termékei sohasem tetszettek. Ez most se változott.
Te miről beszélsz, hogy jön ide a Crisys? Ez egy számítógépház.
<-ƘƘ-> Rendszerment

Dyno
(PH! kedvence)
Ezek az alacsony dba adatok, de rühellem ezt a kamus tt-t.
1400rpm-en 12centis venti hogy lehet 17dba?Hány méterről mérve annyi??
[ Szerkesztve ]
hát nekem se ordítva tépném le róla a ledeket
rusnyaaaa
Thermaltake...

no comment
CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957 | SE W380i-t jó állapotban, vagy más flipes telót keresnék!
volt pár Tt házam(meg van is)maga a ház anyagával sosem volt probléma,csak a ventikkel(1 év után kezdtek megdögölni,de igy,h.kicseréltem mindet már OK)...
egyébként elég pofás 1 ház,de nem kellene...(mondjuk ingyen igen
)az italtartó az mi a f...nak
(én a gépeim közelébe semmi folyadékot nem engedek-már az asszony is megtanulta) 
[ Szerkesztve ]
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
Hátezcsodás.
[hányósszmájli]
Milyennapvan?
Nem rossz de ez a kulacstartó.. 
Kinézetre bejön a ház, jók a ventijei is. Ekkora mérethez képest az ára se rossz, mondjuk mire ideér 169euro lesz, ami jóval 40k fölött van. Annyiért jóval komolyabb házakat lehet kapni.
A sok led szerintem túl giccses, enélkül lehetne valamivel olcsóbb.

[ Szerkesztve ]
ekkora ventikre van porszűrő?
harisnyát ráhúzod
csak asszony észre ne vegye hogy eltűnt 
CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957 | SE W380i-t jó állapotban, vagy más flipes telót keresnék!
Legkozelebb fefujhato gumino is jon.....
kulacstartó 
szép meg jó meg nagy, de nekem egy kicsit vásári. mondjuk azt hiszem finoman szólva se én vagyok a célközönség.
The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.

Geönczy
(fanatikus tag)
Nem csak az! Még italtartó is...
Ez aztán a kontárkodás.
CSS (Hun)Bloodkiller

Karee11
(kvázi-tag)
Nekem inkább az a nagy RESET gomb nem tetszik. Talán ha egyszínű ledek lennének mindenhol, akkor még jól nézne ki, de így hogy szinte mindegyik másik... 

forgonati
(senior tag)
Nekem sem, de most lesz aktuális, jönnek az ünnepek 
Ez az italtartó a gép oldalára meg kész röhely... Nem tudnak már mit kitalálni.
Az élet dolgait két részre osztom. Szörnyűre és kibírhatatlanra...
Katasztrófálisan fostalicska ez a ház. Undorító. TT inkább hagyja abba az egészet és gyártson karácsonyfadíszeket.