Az lehet tudni, hogy ez a VIA IGP erőben és multimédiában kb hogy viszonyul mondjuk egy NVIDIA ION-hoz képest?
Egyes számítások szerint az emberi agy tárolókapacitása 1 trillió bit, vagy 1164153 gigabyte.
Az lehet tudni, hogy ez a VIA IGP erőben és multimédiában kb hogy viszonyul mondjuk egy NVIDIA ION-hoz képest?
Egyes számítások szerint az emberi agy tárolókapacitása 1 trillió bit, vagy 1164153 gigabyte.

Mennyivel olcsóbb ez a Fusionosnél, hogy legyen létjogosultsága?
Az S3 multimédiában mindig is tuti volt, nem hiszem, hogy itt probléma lenne. A grafikus erő az kérdéses, de van normális támogatás. Az viszont kérdés, hogy a HTC-s felvásárlás miatt lesz-e a jövőben. Nyilván az a driver, ami eddig megjelent nem tűnik el ... de, hogy lesz-e új.
A HTC számára a PC-s rész a kurvára leszarják kategóriába tartozik. Nem ezért vették meg az S3-at. Bár valószínű, hogy a VIA miatt a támogatás megmarad. Lényegében a tulajdonosi kör majdnem közös.
[ Szerkesztve ]
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.
(#4) Silentfrog

Biztos,hogy az árat/árakat jol irták?
VD01~27 000 ft átszámolva
Aki másnak vermet ás az sirásó!
Sokkal. A Fusion paprikajancsit csinál belőle, de az alapmodell a VIA-val 130 dollár, míg az AMD-nél ez 360 dollár. Ez jelentős különbség már, és ez esélyt adhat a VIA-nak, aki sokkal olcsóbban adja a procit. Nyilván sokat segít, hogy a FTC megfogta az Intel nyakát, és így a VIA elvihette a gyártást a TSMC 40 nm-es node-jára. Az már nagyon olcsó. Nem hiszem, hogy a gyártás fajlagos költsége túllépi a 10 dollárt, tokozással max. 15 dollár a proci. Erre még a VIA pakolhat is nyereséget. Procit gyártani mindig kifizetődő, mert nagyon nem költség az előállítása. Csak a tokozást kell féken tartani. Minél kevesebb láb annál jobb. Ami ezen a piacon költséges az az alaplapi komponensek, de az a proci nyers nyereségét közvetlenül nem befolyásolja. Közvetve persze igen, mert a proci és az alaplap együtt jár, vagyis a drága alaplap visszafoghatja a proci eladásait.
(#4) Silentfrog: Nézd, ezek az árak vannak megadva. Ezt tudjuk írni. Aztán a megjelenéskor kiderül, de alapvetően miért mondanának előre fals adatot?
[ Szerkesztve ]
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.
(#6) DorianGray

Nekem egy ZOTAC MAGHD-ND01-U-m van eladó, ha érdekel esetleg valakit... 
http://hardverapro.hu/apro/zotac_maghd-nd01-u_htpc_elado/hsz_1-50.html

Régota akarok venni egy olyan kisgépet amit nem kell kikapcsolnom,mert keveset fogyaszt.
Ezen az áron meg nagyon jo vétel lenne,hisz az atomos/brazos kisgépek hdd/ram nélkül mennek 50 ezerért.
Szerk.: Lehet ,hogy nem adnak meg rossz árat,hanem a magyar kereskedelemben a szokásos modon "felértékelődik" egy egy termék ára.
Hol kissebb,hol nagyobb mértékben.
[ Szerkesztve ]

Ez a brazos lap telerakva minden földi jóval, ebben a házban vagy ebben (csak a táp maga ha külön vennéd 7k) se rossz alternatíva, és jóval erősebb mint a VIA-s megoldás.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: http://href.hu/x/dzq8 SSD, TDK füles, átalakítók/kábelek, BIO köntös, UV és CPL szűrő, Socket-A hűtő, "Capa is monopodot venne":)))))

Akkor meg csak a ram és a hdd ára lenne az amivel drágább lenne.
Köszi,ez jo ötlet

Ram és HDD a 130 dolcsis Zotac-ban sincs
ami van az a wi-fi modul és a kártyaolvasó.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: http://href.hu/x/dzq8 SSD, TDK füles, átalakítók/kábelek, BIO köntös, UV és CPL szűrő, Socket-A hűtő, "Capa is monopodot venne":)))))

Egy ilyen VIA-s megoldás, hogy boldogulhat videó gyorsítással? full-hd videókat gondolom viszi simán mindenféle formátumban ugye? Pl egy Killa sample-vel is megbírkózhat? Mert, ha igen akkor jobb alternatíva lehetne egy sima medialejátszóval szemben, mert többmindenre használható azért így teljes értékű pc-ként...

Ha nem raktam volna össze én a gépecskémet anno kézzel, tutira valami Zotacra támadna gusztusom, bár a VIA valahogy nem elég meggyőző teljesítményben. Ezzel kezdhetnének valamit az architektúra újracimkézése helyett
Robi

Egyrészt, ez egy olyan kis gyártó, hogy örülnek, hogy még lebegnek.
Másrészt, a Nano X2 már nem olyan rossz teljesítményben, saját magukhoz (korábbi modelljeikhez) képest óriási ugrás volt, úgy emlékszem az eredeti Core Duótól kicsit marad le. Csak sajnos elég lassan futott fel a gyártás és lett belőle kétmagos. Az Atomot mindenesetre oda-vissza pofozza, talán még a Bobcatet (a processzormagot) is.
A Zotac-ok sokszor eljutnak hazánkba. Ha megjönnek az új AMD és VIA Zbox-ok, akkor szvsz összeeresztjük őket. Az biztos, hogy nem egy kategória már az árazásban sem, de ár/érték alapján lehet értékelni.
[ Szerkesztve ]

Videókkal mennyire tud megbírkózni? 720p HD?
Lehet,h már válaszolt valaki erre, de hirtelen nem láttam a hozzászólások között.
Chrome9 HD szóval a Full HD-nek is mennie kell. Amúgy: ... hardware decoding acceleration for MPEG4, WMV9, VC1 and H.264 video formats.

A 3 eves tesztek alapjan proci teljesitmenyben az 1.2ghz nano via kb egy szinten van az atom procikkal. Ha az igp része is jo......
azért ne felejtsük el mellőle az AC/DC adapter se, azzal már nem ennyire rózsás az árazás
True Success is Blonde

egy ilyen össztesztre(atom,fusi) már nagyon kivagyok éhezve 
tökjó.2009-ben kizárt csaló tag után kaptam 1 feketét:(

Szerintem az int.via(crome) elég "jók"...........biztos megbírkózik vele 
[ Szerkesztve ]

egyébbként Grat a cikkhez! 
Nagyon várom már a köv tesztet 

Hopp, tényleg, bár azt használtan biztos 1-2k-ért meg lehet venni 
Csecse kis gép.
A nagy TV mellett jól mutatna.
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

Ha már AMD és Zotac akkor ilyen is van [link]
A pokolba vezető út is jószándékkal van kikövezve.

Hmmm...a 145$ vételár nem is hangzik rosszul ilyen tudás és felszereltség mellett.
Tomcat
Jó cucc, jó áron! Kell nekem egy ilyen is! 
Steam: Zamery

Van, csak 40k itthon 

Impozáns szolgáltatás kínálat. Van valakinek személyes tapasztalata ilyen procival kapcsolatosan?
Mekkora kompromisszumot igényel?
http://www.adrenalinbase.com/index.php?L=fr&T=videos# -- The need4speed " The art of flight "
Megállt a topic! Itt az ideje megbeszélni melyik gyártó mini pcjére hasonlít! ![;]](/dl/s/v1.gif)
"A készülékbe VGA kamerát álmodtak a tervezők. Ez nem lenne gond, de bele is tették." - Gubro