Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Male

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez annyira első a világon, hogy már láttam ilyet más cégtől is... csak azon mintha tekerő lett volna. (Lusta vagyok utánakeresni, de itt a PH!-n olvastam a hírt szerintem.)

Mégsem leszek lusta: ASUS, több, mint 1 éve...

[ Szerkesztve ]

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#2) brd

brd
(PH! kedvence)

Jesus, annyira a múltban élnek ezek. :D Egy ATI Tray Tools gombnyomásra tudja ezeket, már elég régen, ráadásul ingyen... (De biztos Nvidia-ra is van hasonló program.)

One trend a day keeps the doctor away

(#3) Bordoi

Bordoi
(őstag)
LOGOUT blog

Hmm érdekes dolog, biztos lesz/van célközönsége. :)

Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu

(#4) bteebi

bteebi
(senior tag)

Szerintem nem rossz - pláne, hogyha kellő pontossággal, gyorsasággal, és megbízhatóan működik. Bár én nem vennék ilyet, de attól még az árára kíváncsi vagyok :).

Te is fiam, Bluetooth?

(#5) blackrulz

blackrulz
(őstag)
LOGOUT blog

még egy kütyü az asztalra... a célközönség így szemre valami iszonyat fiatal generáció lehet, mert hogy a jóízlés határait súrolja szerintem ez a narancs borítás az íves vonalaival az szinte tuti. miért nem lehet elegánsabban megoldani ha már csinálják :F

Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

(#6) Versus

Versus
(senior tag)

Hello Kitty-s nincs ? :)

Premium Vintage

(#7) Symbio

Symbio
(senior tag)

Iszonyatosan ronda :Y Ja és teljesen felesleges :(

(#8) Morden24

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Csúnya.

Ha nem tekergetem, legalább lehetne SideShow gadgetnek használni ;]

Sectumsempra - For Enemies

(#9) hemaka válasza Versus (#6) üzenetére

hemaka
(PH! kedvence)

LOL :))

„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”

(#10) juliabrilke

juliabrilke
(PH! kedvence)

Éljenek a lusta emberkék! :C

De ez a külső megjelenés? Rózsaszín verzió nincs? :DDD

:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.

(#11) Nyugdíjas

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Höjjderonda szegény :DDD

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

(#12) hunmyke

hunmyke
(fanatikus tag)

Ezt miért nem tudták beépíteni egy 5,25"-os helyre?

Húsz évvel ezelőtt arra vágytam, hogy keressek 60.000 Ft-ot havonta és legyen egy 1983-as évjáratú Golfom. Mára mindez teljesült.

(#13) Kopi31415

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hmm. a cikkbol nem jon le egyertelmuen, hogy egy gomb megnyomasa osszesen 5MHz-t emel, vagy 5MHz-s lepcsoben lehet emelni? Elobbi rengeteget er. :)

Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

(#14) NoLF válasza hunmyke (#12) üzenetére

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

mert ha már csinálnak egy ilyen szerkentyűt a lustáknak, nehogymá nyúlkálnia kelljen a géphez a szerencsétlennek... legyen csak az asztalon a monitor mellett, jól látható helyen, aztánhajrá

:))

"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda

(#15) Larry303 válasza Kopi31415 (#13) üzenetére

Larry303
(őstag)

az 5mhzes emelgetés is egy vicc..sokkal többet ér 2-3 darab profilt belőni az előbb már említzett softverben....
ez egy kabaré szvsz

-A valóság csupán illúzió, bár nagyon kitartó-

(#16) lipi67

lipi67
(PH! nagyúr)

Na egy új teljesen fölösleges kütyü.Igaz,elsőre hasznosnak néztem,mert azt hittem,vérnyomásmérő szőkéknek. :D.Forradalmian új...Khm(ATI Tray Tools .Riva Tuner..)Vicc.Biztos lesz hülye aki megveszi.Jól mutat majd a csipketerítővel letakart ház,és vázával(benne művirág)díszített monitor mellett.

Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"

(#17) Larry303 válasza lipi67 (#16) üzenetére

Larry303
(őstag)

lol elképzeltem az általad lefestett csendéletet...a szép az egészben, hogy ez nem fikció :DDD

-A valóság csupán illúzió, bár nagyon kitartó-

(#18) v.tom

v.tom
(őstag)

Szerintem igy is baromi sokan meg fogják venni. Mindent szart el lehet adni.

EVE Online - No Mutants Allowed! - H0rr0r Vacui Alliance

(#19) old gray

old gray
(PH! addikt)

Ha esetleg 5.25-ös meghajtóhelyre beépíthető volna....még so-so elmenne mint az ABIT deszkákhoz való mguru cucc, de így? Hülyegyerekek turbo gombja. :(

Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

(#20) Furky

Furky
(őstag)

Egy kicsit alattatok is elszaladt a ló kedves hozzászólók:)
Igen, valóban, ez egy felesleges kütyü, mert mindezt szoftveresen is meg lehet valósítani, és még abban is egyetértek, hogy ronda, sőt, tuti, hogy én sem fogok ilyent venni, viszont ez hardware-es megoldás, ne próbáljuk helyettesíteni rivatunerrel, vagy ati tray toolsszal, mert azok software-ek.
Valószínűleg ez az eszköz a kezdőknél lesz kelendő, akik nem értenek a "bonyolult" programokhoz... Megveszik a vga-hoz és büszkélkednek majd, hogy "huuuuu én is tudok tuningolni"... Mellesleg sokkal jobb, ha ezzel csinálják, mintha bármelyik programmal elállítsanak valamit, félrenyomjanak, aztán kész a baj:) Ők még örülnek is, ha ott nézhetnek minden, számukra ismeretlen értéket a kijelzőn.

(#21) csiky válasza old gray (#19) üzenetére

csiky
(kvázi-tag)

egyetértek . 5.25ös helyre még talán lenne rá kereslet de így...

Két út vezetett az őszi erdőn, de nem mehettem végig mind a kettőn.

(#22) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez a kütyü elveszi a tuningolás igazi örömét. Túl mű :) Ez a vérpistikék asztalára való, hogy vagizzon: "én vagyok a tuningisten!!!" :D

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#23) Morden24 válasza Furky (#20) üzenetére

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Azért mondjuk egy CCC-nek az Overclock menüje nem valami bonyolult dolog, és sanszosnak érzem, hogy kevesebb kárt tudnál vele okozni, mint ezzel a cuccal... vagy legalábbis ugyanannyira semmit.

Sectumsempra - For Enemies

(#24) hunmyke válasza NoLF (#14) üzenetére

hunmyke
(fanatikus tag)

Mondasz valamit...

Általában azt szoktam mondani az ilyenekre, hogy nem az a hülye aki eladja, hanem aki megveszi.

Amúgy kérdem én hány % pluszot hozna egy ilyen kütyüvel való tuningolás?
Mert ha jó 15k-ba fog kerülni, amit simán el tudok erről képzelni, azt akár ráőlhetné a jómadár egy erősebb vga-ra és le van tudva...

Húsz évvel ezelőtt arra vágytam, hogy keressek 60.000 Ft-ot havonta és legyen egy 1983-as évjáratú Golfom. Mára mindez teljesült.

(#25) helkis

helkis
(PH! addikt)

hja.. érdekes lenne egy ilyet applikálni magára a kártyára, auto-funkcióval, amivel a rákerült chip határatit lehetne feszegetni, esetleg feszt állítani vmod nélkül? ;)
egyébként érdekes lehet a garija is ennek a cuccnak, vagy megadják mennyit lehet húzni a karin max? 10%? 20%? amire még válallnak garit? :F

részlet a kütyü-progijából:

10 vesz kártya+kütyü
20 tuning
30 kütyü kill kártya
40 goto10

:DDD

(112945) - ''Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!''

(#26) lipi67 válasza Larry303 (#17) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Tudod mennyit láttam már(vérnyomásmérő nélkül)na jó nem szazat,de 2x igen!
Furky: Ok,legyen tulzás,de..egy"kezdő"sztem nem fogja megvenni,vagy az árát(ha nem hülye)hozzácsapja a vga árához és vesz nagyobbat.Egy "vázás"meg..azt se tudja mi a fene van a házba,lényeg,hogy jól látható helyen legyen és drága..(szomszédok..) :D

[ Szerkesztve ]

Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"

(#27) sephi

sephi
(őstag)

inkább megemelné a zotac az órajeleket, s oc edition néven adná el drágábban,ilyen feleses dolognélkülleg

H2O über alles! ---- steam : amadeus1980 --- origin : FeZo_HUN --- Hirdetése(i)m : http://href.hu/x/hhyb

(#28) 14adam

14adam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez nemfogja az nVidea-t kihuzni a gondból.

Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu

(#29) ^Clown válasza 14adam (#28) üzenetére

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nincsenek ők olyan nagy gondban, mint azt sokan hiszik...

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#30) Ayg0

Ayg0
(senior tag)

Ha jól értem Zotac-ék csináltak egy kicsit csúnyácska, műanyag, asztali "díszt". Meghatároztak hozzá egy maximális értéket, amit a legcingárabb GPU-ból is ki lehet hozni, majd ezt többletet felosztották 5MHz-es lépcsőkre, hogy meg legyen a mennyiségi vakítás, a több gombnyomásos tuning, a felhasználó (siker)élménye, hogy "ő döntse el" mennyi pluszt szeretne kihozni belőle. Zseniális prezentáció és érvelés kellett ahhoz, hogy úgy adagolják be a vezetésnek, hogy termék lett belőle. :))
Ehhez képest a Palit HD4870 Sonic Dual Edition kártyájának 'Smart Switch' kapcsolója, kispista. ;]

[ Szerkesztve ]

"A Celeron egy olyan gyár ami az Intelnek készít olcsó, megbízható processzorokat, ezért felesleges a Pentiumokért plussz pénzt fizetni."

(#31) Sotho válasza Furky (#20) üzenetére

Sotho
(senior tag)

"számítógéphez való csatlakoztatáshoz egy USB kábelt, egy meghajtó programokat tartalmazó CD lemezt és a felhasználó kézikönyvet. Használatához Windows XP vagy Vista,"

Kell hozzá os ,szoftver meg ez a dolog - amit meg ha Géjza bácsi meglátna a szántásban már nem találna haza :D - tehát a dolog vezérli a szoftvert ami az osen fut az meg a kártyát, na ez tényleg hardveres. :)
Valahogy úgy képzelném el a hardveres vezérlést hogy mondjuk akár postolás közben csavarok egyet rajt és állítódik a freki.

(#32) L Balázs

L Balázs
(kvázi-tag)

Addig ok, hogy a három gombal lehet emelni a feszültségeket, de előfordul, hogy túl nagy órajelet állítunk be és megjelenik egy pár pixelhiba, ilyenkor egyszerűen vissza kell venni az órajelet, és kész. De annak hol a gombja :F

http://ldmnyblzs.wordpress.com | http://twitter.com/ldmnyblzs

(#33) akiesznelvan válasza brd (#2) üzenetére

akiesznelvan
(újonc)

A 2. sz. hsz.-al annyira, de annyira eggyetértek. :)

Asus Vento M9, MA78GM-S2H, AM2+ e4850 (alulfesz.), 4x1GB Kingmax DDR2 1066Mhz, Barracuda 160GB 7200RPM

(#34) brd válasza akiesznelvan (#33) üzenetére

brd
(PH! kedvence)

Pedig, most látom, azt ki is hagytam a nagy felsorolásból, hogy "automatikusan". ;) (Vagyis, ha 3D-s hívás jön, akkor képes órajelet váltani, és aztán vissza is.)

One trend a day keeps the doctor away

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.