Ezekért az x1 kártyákért általában rengeteg lóvét kérnek.
Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

Ezekért az x1 kártyákért általában rengeteg lóvét kérnek.
Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.
ha már a régebbi rendszerrel rendelkezőknek akartak kedvezni rakhattak volna rá egy s-video -t is
nyilván azért van régebbi gépjeik az embereknek mert nincs pénzük lecserélni és elég sokan még régifajta tv-t használnak (jómagam is)

+1 Elég érdekes érzés mikor az ember vesz egy új gépet és rájön, hogy na b+ ezt nem tudom összekötni a tv-mmel.
Ezzel nagyon kevesen számolnak előre.
Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

De miéééért van rajta ventilátor?
TRON addict

Hidd el megoldható ez olcsóbban is
![;]](/dl/s/v1.gif)
http://www.invisiblerobot.com/pcie_x1/
Ha jól érzed magad, ne aggódj. El fog múlni.

JUJ 
TRON addict
Kis nyák -> Kis borda -> kevesebb hőleadó felület.
Hogy igazából mekkora hőt is termel ez így magában az már más kérdés. De a 10w-ból nehéz sok hőt termelni. A gyártó előrelátó, gondol arra ha valaki folyton nyuzzná, és inkább be ventizte.
(#5) CocooN-z:
Ez sem rossz megoldás, csak magabiztosan kell csinálni.
[ Szerkesztve ]
Family Guy Online - Closed Beta

2 dolgot nem értek ez és ehhez hasonló kártyák kapcsán:
1.) miért x1? x4 is sok lapon van kihasználatlanul, s az már elégséges sávszélt is tudna nyújtani alsó-középkat. kártyáknak
2.) a passzívon miért hosszantiak a bordák, miért nem széltében bordázott vagy hosszanti, de széltében tagolt. Álló gépben úgyismindegy (vagy mégsem, a széltében bordázottal a kártya mellé vezeti ki, ami jobb), viszont ilyenek gyakran vannak fekvő gépben, ott pedig a széltében bordázás sokkal jobb.
agp-s nem lesz? ![;]](/dl/s/v1.gif)
All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!

max 21W
szerver bérbeadás, szerver alkatrészek, hosting -- ajánlom: www.e-szerver.hu

Hátezkomoly 
Amúgy teljesen meglepődtem,hogy van egy gyártó,aki belátja,hogy nem kell a szutyok kártyákra 2giga memória...már félve kezdtem olvasni a cikket 
Nem az a lényeg honnan jössz,hanem hogy mit iszol...

Ha lesz is olyan árban hogy inkább alaplapot cserélsz.

sőtt.. használtan másik platform simán belefér procival is..
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
bazz, ápdételnem kéne a "cuccok"at... 
All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!

Ott a pont. 

A sima PCI-os verzió nagy flash.Esküszöm be is szereznék egyet,ha értelmes áron lenne...
[ Szerkesztve ]
--Jótündér! A kívánság az kívánság! Na hajolj csak szépen előre!--

Persze ez csak akkor igaz,ha tudja a tulaj,hogy ugy olcsobban megussza.
A napokban beszéletem egy sráccal akinek elhalt a 939tokozásu lapja.A számtech. boltba hozni is akatak neki 30 k-ért másikat. Ő sem tudta,hogy egy ujat olcsobban össze lehet rakni/asrock u-68,2 giga 1333, amd athlonx 2 260/
Ezt nem ajánlották neki...
Aki másnak vermet ás az sirásó!

A haver is fejleszteni akarta a 939 lapját 30k hoztak volna neki x2 procit, mondtam neki ne legyen hülye azért simán vehet új konfigot.
[ Szerkesztve ]

Ő sem forumozik itt valszeg. 
Aki másnak vermet ás az sirásó!

Példa, HD 4670 PCI-E használtan 10k, AGP-s 16k, és ezek használtak meg nem is a legújabbak.

Eladó bácsi! Azt a kis ventiset kérem! A passzív melegszik ugye?
Én csak azt remélem, hogy jó zajos lesz

Ideje lenne már nekem is fejleszteni... ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
Anyám tyúk, avagy az ember tragédia.

Megoldható, épp egy 6990-esről vágtam le a felesleget 
A sima PCI-os még jó lehetne félre flashelt VGA-k javításánál is, csak épp olyan árat kérnek majd érte, hogy csak lesünk...marad az S3 Virge 
.::www.megadanceradio.hu::.

vajon ez eladható manapság, a cpu-ba integrált gpuk mellett? lasabb, többet eszik, hely kell neki, a ventis még extra zajt is csinál...
(ár miatt pedig régi gépbe is reménytelen, szinte biztosan olcsobban kijön egy platformcsere. de ha nem is, pár ezrest megérhet pluszban egy gyorsabb-kisebb fogyasztásu-halkabb cucc)

ennyi hlyeséget egy topicban...
vagy inkább butuska embert 
szerver bérbeadás, szerver alkatrészek, hosting -- ajánlom: www.e-szerver.hu
Bizonyos megszorításokkal még játszani is lehet ezekkel a kártyákkal.
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung
a 64 bites buszon keresztül
ez a halálom
....
eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -

Sokkal egyszerűbb lenne kivágni a PCIe slot végét. :-)
Chuck Norris már utazott a 4-es metrón. Még '97-ben... Keddig nem leszek itthon. Ha valami kell a cucaimból telefonon keress.
occó 
STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper
áhát de f.szom, akkor is
...
(#30) EarL 007
lófact. Zotac-éknál? haggyuk már
![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -
válság van, Tesco gazdaságosság.

STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

Valszeg az Videokártya fele annyit nem ért, mint az alaplap kettétörve.
Meg abban semmi zúzós poén nincs. 

Ha jól érzed magad, ne aggódj. El fog múlni.

"...Mindkét vezérlő támogatja a DirectX 11-et, de a foglalatok limitált sávszélessége nem biztos, hogy minden esetben megfelelő adatátviteli tempót kínál majd az egyes feladatokhoz...."
Elvileg ha ez igaz akkor még így is "túl erős" 
Aztán meg a fene sem tudja.
igen, olvastam. de mikor megláttam, hogy 64bit. felsírtam. szvsz kevés 512MB DDR3-hoz. mondom én.. 

Természetesen a 64bit már kevés.
Itt csak a multimédia az amivel ez a kártya "nyerő".
Egyelten nagy baj az árukkal van, főleg a sima PCI.
Pedig milyen jól jönne a régi Atomos lapokhoz egy ilyen az integrált (emberekre ráerőltetett) GMA leváltására.
igen, jólesne nekik is egy "szelet" előrelépés...

PCI-ból kellene egy de az áruk gondolom arany lesz 
Nagy tételben veszek hardvert pü-ben keress ha van valmid !!!Mielőtt hívsz írj üzit nem akarok keverést !!!

már az fx5200 pci is majdnem drágább mint a súlya ezüstben, gondolom ez se változtat majd a trenden 
mondjuk a vaterán lehet 6kért szerezni
[ Szerkesztve ]
,,Pikarinak underage megmondóember szaga van'' | ,,a normális fejlesztők szemét kihugyozzák a Pikari jellegű merénmegmontammok''