Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Muton

Muton
(őstag)
LOGOUT blog

ezek a billek nagyon el lettek találva :)
elegáns, nincs elcseszve az enter és az isd-del-... hatos blokk.
a multimédiás gombokat is ésszel csinálták, nem lett hosszabb, mint széles.
egyszóval a külső 5/5. kérdés, h a hangja milyen és mennyire lehet rajta gépelni
és van wless is

"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

(#2) Paqito

Paqito
(senior tag)

Nagyon szépek ezek a monitorok. Ennek az enteriőrnek egyetlen hibája van: a legkisebb por is méterekről ordít. Persze ha ilyenem lenne, nagy duzzogva törölgetném bőszen ;]

"...a Jóakarat szétfröccsen a Butaság szökőkútján, kövér gyerekek gyűjtik a könnyeket egy vak koldus számára, aki egy falragaszt betűz remegő újjakkal: ez itt a pokol!" - Syrius

(#3) Balika911 válasza Muton (#1) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Bevallom, a billentyűzet az én szívemet is megdobogtatta - jobban, mint a monitorok. Lehet, még a végén ilyet veszek az MX-5500 helyett. :B
12K alatt kapható, ami nekem kell azt tudja, s igencsak jól néz ki! :R

(#4) simonzé

simonzé
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Tényleg gyönyörű monitorok és billek. Az FSC-től szívesen vennék monitort is (már vettem asztali PC-t és bill.-t), viszont ezt az ocsmány türkiz színt elfelejthetnék már végre... Mindegy, szuper az utolsó 22-es monitor. Nyami!

"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

(#5) Brumi

Brumi
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Az utolsó monitor tényleg szuper! Furcsa, hogy 178 fok a betekintési szöge miközben TN paneles (megnéztem a specifikációját a Fuji oldalán). Az itthoni árára kiváncsi leszek, kin 600 dollár körül van.

http://www.flickr.com/photos/brumi/

(#6) codec

codec
(fanatikus tag)

Csak pozitív élményeim vannak a Fujitsu-Siemens monitorokról.. Rendkívül jó minőségűek, és tartósak.

Melyik ujjaddal nyomtad le az egeret?! Reccs!!! Legközelebb majd gondolkozol, hogy kit tiltasz ki!! K...K..Admin!

(#7) X Factor válasza Brumi (#5) üzenetére

X Factor
(PH! addikt)

Szerintem a tn panel lesz ott az elírás.

A mostani 22es F.S-t szívesen cserélném le az utolsóra(bár teljesen megvagyok vele elégedve), kár h. már kinéztem egy 26os acer-t:$

[ Szerkesztve ]

(L) Atiradeonika (L)

(#8) ddekany

ddekany
(PH! addikt)

A kérdés csak az, hogy ez a "zongorafekete", ez vajon nem-e inkább "gumicsizmafekete", benyomást kelt, mint ahogy ugyancsak fényes fekete Samsung TV-knél láttam. Az ugyanis ocsmány, na meg képernyőnek a keret becsillanásának nagyobb esélye miatt nem is túl praktikus (bár a beteg ízlésű, szarka-jellegű emberek szeretik, akárcsak a szemkiverő kék LED-et).

(#9) MegalodonS válasza Balika911 (#3) üzenetére

MegalodonS
(senior tag)

Szeretnem megnezni a szived dobogasat 1-2 orai hasznalat utan,amikor a zsirtol nem latszik a feny.Emlekszem az alienwaret is hogy szidtak mert ilyen billel jott ki :))

(#10) Brumi válasza X Factor (#7) üzenetére

Brumi
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Csak azért néztem olyan nagyon, mert 22-esben mostanában csak TN paneleset látok, viszont ezekkel a tulajdonságokkal, na meg a 100k körüli árával inkább komolyabbnak gondolom.

http://www.flickr.com/photos/brumi/

(#11) (Kolombusz) válasza codec (#6) üzenetére

(Kolombusz)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nekem csak egy FS moncsim volt, de az volt az első és utolsó egyben.
Egy S5-s volt, tragédia.

(#12) k. válasza (Kolombusz) (#11) üzenetére

k.
(őstag)
LOGOUT blog

Nekünk az általam nagygépnek nevezett számitógép képét jeleniti meg 1 FS S17-1 tipusu monitor.Khmmm 4 éves 1×volt szervizbe(fénycső elsztáltt ké psemmi 1 hónapig nem tudtam gépezni) a képe nem a legjobb(tudom 4 év az 4 év de akkoris).Bár az tény hogy nagyon elegáns.

DANSZ!!

(#13) ddekany válasza Brumi (#10) üzenetére

ddekany
(PH! addikt)

A Samsung már gyárt 22"-es 1680x1050-es S-PVA panelt (legalábbis a prad.de szerint, akik elég megbízhatóak szerintem: [link]). Már régebben is gyártott vki, de az 1920x1200-es volt, azaz sasszeműeknek való.

[ Szerkesztve ]

(#14) Balika911 válasza MegalodonS (#9) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Legalább harmonizálna a szintén ocsmány Samsung TV-vel. Könnyen lehet, hogy a Logitech-féle szett lesz ebből, sok víz lefolyik a Dunán, mire elválik...

(#15) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

tn + film
ráadásul a samu már jóval előttük jár ezzel a design-al

True Success is Blonde

(#16) TomiFiu

TomiFiu
(tag)

A XEROX monitorom is ilyen megjelenésű. Nekem tetszik!

Asrock AM2NF3-VSTA, Athlon64 X2 4200+, 2x1GB Kingmax DDRII800, Sapphire Ati Radeon HD2600XT 256Mb GDDR3 800/1400 AGP

(#17) Khaal válasza k. (#12) üzenetére

Khaal
(őstag)

Nekem már kb egy éve S-20-asom van, a képe nagyon jó (P-MVA panel), az összeszerelési minőségi és megjelenése pedig első osztályú (fémből van az egész), sajnálom, hogy most már csak műanyagosakat kapni.

Dell Latitude D420 / D430 -hoz keresek zif hdd kábelt (HJ178): http://t7.hu/tho-hj178

(#18) shteer válasza Ste (#15) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

gondolom az árával is :)

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#19) tisvol válasza Balika911 (#3) üzenetére

tisvol
(kvázi-tag)

Billentyűzet külön kapható-é? Szeretem a slimet, ráadásul ez Fuji (is) hagyományos kiosztású. Most is ilyen van, csak fémes keretű, amiről már kopik a fényezés. Ha lenne külön, beruháznék.

Üdv:T.

(#20) Balika911 válasza tisvol (#19) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Miért tőlem kérdezed - a honlapról fél perc alatt kiderítheted, hogy kapható! ;)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.