Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) sodey

sodey
(újonc)

"...néhány kattintás kérdése egy 3000 eurót is jócskán meghaladó árú rendszer összeállítása."

Csakhogy kapni lehet. :D Egyébként szerintem szép, letisztult a design, de én személy szerint nem adnék ennyi pénzt notebook-ért... Bár gondolom nem is átlagos otthoni felhasználásra van tervezve ha már ekkora teljesítménnyel bíró erőművet is lehet belőle rendelni. Viszont ha már "ütős" gépet akarok, akkor már nem notebookot fogok fél millió forint felett vásárolni. :)

Saját véleményem írtam le, egyébként tetszik a kicsike, csak az árával nem tudnék megbarátkozni. :)

[ Szerkesztve ]

(#2) janpotocki válasza sodey (#1) üzenetére

janpotocki
(VIP)

azért az 1000 euró körüli árban is elég sok minden benne van már, nagy kérdés, hogy tényleg kell-e egy ilyen noteszbe 8 gb ram, vagy 500 gb-os hdd vagy épp egy 32 gb-os ssd, amik mind eléggé megdobják az árát

(#3) JoeYi

JoeYi
(őstag)
LOGOUT blog

vhonnét lleehet szedni azt a hátteret?

Genesis Montana - újra kétkeréken

(#4) hyperspace

hyperspace
(fanatikus tag)

valaki keresse meg nekem ezt a hatterkepet, nagyon bejon :D

ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)

(#5) M@trixfan

M@trixfan
(őstag)

Ebben milyen chipset van, hogy lehet bele 8 Gb ramot tenni?

twitter: MatrixfanLive

(#6) sodey válasza hyperspace (#4) üzenetére

sodey
(újonc)

Ilyen hátteret konkrétan nem találtam, de ITT találsz ehhez hasonlóakat ha jobban körülnézel... A Google pedig a barátod, vexel-abstract képeket keress. :)

(#7) Jofi81 válasza sodey (#6) üzenetére

Jofi81
(őstag)

Látom mást is megfogott a háttérkép... :)

(#8) bambano válasza sodey (#1) üzenetére

bambano
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Van olyan kattintás, hogy a Nox énekesnője személyesen hozza el a notebookot? :))

a PH! kedvenc ISP-trollja (C) Tyberius | http://itcafe.hu/tema/a_nagy_openwrt_topic/friss.html

(#9) sodey válasza Jofi81 (#7) üzenetére

sodey
(újonc)

Nem a kép fogott meg, csak elég sokat nézegetem a DeviantArt-ot, már csak azért is, hogy onnan merítsek ötletet egy-egy képemhez. :)

[ Szerkesztve ]

(#10) Apicius

Apicius
(tag)

Itt lehet mazsolázni a hátterek között, hátha köztük lesz.
[link]

''-Hmmm. Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal.''

(#11) .mf válasza sodey (#1) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

Én pedig pont fordítva gondolom: nem mondanám valami szépnek, de €850 (amiben már benne van a MwSt = ÁFA) egy 9600M GT-vel szerelt gépért nem is rossz ár...
Egy 45nm-es T8100, 2GB RAM, 160GB/5400, n-es wlan, 9-cellás akksi konfig is még €975 alatt maradt. A 9600M GT-ben van PowerPlay is, szóval ha jól rakták össze, akkor akár egész mobil gép is lehet, szemben a sok asztalnehezék erősgrafos DTR-rel (bár ennek sem találtam adatot a tömegéről...)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.