Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#51) balpeter04 válasza Tigerclaw (#44) üzenetére

balpeter04
(tag)
LOGOUT blog

Tollal kell?! Én eddig egyszer sem használtam semmilyen stylust az érintőképernyőhöz, mindig az ujjammal és a körmömmel kezelem. Az érintőkijelzőn nagyon meglepődtem, hogy milyen jó minőségű. A KP500-omon sokkal többször nyomok mellé, mint a ZT-180-on.

(#52) balpeter04 válasza Ftomm (#50) üzenetére

balpeter04
(tag)
LOGOUT blog

:D :D :D
Ne is álmodj róla! A processzor ARM, arra pedig ismereteim szerint nem lehet Windowst telepíteni. Hogyan bootolnál be, hogy mennél be a BIOS-ba? És a 256Mb rammal, vajon milyen fürge lenne?
Nem, nem. Erre a tabletre semmiféleképpen sem lehet Windowst telepíteni.

(#53) upszilon válasza balpeter04 (#49) üzenetére

upszilon
(őstag)

Köszi a választ! :R

Azthiszem beruházok egyre. Léccike magánba írd meg a beszerzés menetét! Köszi!

(#54) Balinov válasza upszilon (#53) üzenetére

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

johet az publikusan is :D

Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet

(#55) upszilon válasza Balinov (#54) üzenetére

upszilon
(őstag)

Persze, jöhet! Én boltban is vennék, de ....

(#56) Balinov válasza upszilon (#55) üzenetére

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

fentebb linkeltek ebay-es elerhetoseget, jellemzoen $155-os Buy Now price-szal.

Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet

(#57) stevve válasza balpeter04 (#51) üzenetére

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Nem kell hozzá toll. Annak, hogy rezisztív vagy kapacitív nincs köze a stylushoz olyan módon, hogy bármelyiknél is elengedhetetlen lenne. Érintős, ergo lehet nyomkodni. :K A kolléga szerintem csak félreértette.

PH semleges

(#58) z0d1AK válasza stevve (#57) üzenetére

z0d1AK
(VIP)
LOGOUT blog

Annyi köze van hozzá, hogy rezisztív esetében fizikai nyomás kell, így tudod használni tollal.
Kapacitívnál viszont csak speckó stylus-t tudsz használni, sima ceruzára nem reagál.

| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |

(#59) balpeter04 válasza Balinov (#56) üzenetére

balpeter04
(tag)
LOGOUT blog

Annyiért biztosan nem kapod meg ezt a tabletet. Már hónapok óta levelezek a kínaiakkal, és aztmondták hogy 2 fajta van ebből a gépből. A kamu (ARM v6 processzor, szar kijelző) és a jó tablet (ARM v11, jó kijelző, biztosan 256Mb RAM).
Én a tabletet ettől a hong kongi cégtől rendeltem: Eternal International
Itt találhatsz olcsóbb, drágább tableteket, és kiegészítőket is.
Sok sikert mindenkinek! :C

[ Szerkesztve ]

(#60) stevve válasza z0d1AK (#58) üzenetére

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Persze, de ez nem jelenti azt, hogy kötelező lenne a ceruza a rezisztívhez. :) Szerintem ezt nézte el a kérdező.

"Eternal International" -> és itt hogyan rendeltél 1 darabot? A többség "lot", vagyis többes kiszerelés.

[ Szerkesztve ]

PH semleges

(#61) Ftomm válasza balpeter04 (#52) üzenetére

Ftomm
(fanatikus tag)

köszi, azt el is felejtettem, hogy ez ARM procis!
írtam, hogy kretén kérdés! :D

(#62) stevve válasza stevve (#60) üzenetére

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Ja, látom, ez pont 1 piece. :D

[ Szerkesztve ]

PH semleges

(#63) z0d1AK válasza stevve (#60) üzenetére

z0d1AK
(VIP)
LOGOUT blog

Persze, ez így van.
Mondjuk ami nekem volt kínai féleség, ott nem ártott a ceruza, mert ujjal néha érdekesen érzékelt.

(#64) balpeter04 válasza stevve (#60) üzenetére

balpeter04
(tag)
LOGOUT blog

Minden termékből tudsz 1 darabot is rendelni. Az oldal bal hasábjában megtalálhatod a
Refine Search ablakot. Ott a Quantity részhez írd be, hogy 1 és kattints a Search gombra. TÁTÁRÁRÁÁÁ! Máris csak /piece feliratot látsz minden termék alatt.

(#65) stevve válasza z0d1AK (#63) üzenetére

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Igen, ezt valahogy lehet sejteni a többségnél. Nagyjából nézegettem, 50 alatt idehozzák FedEx Express kiszállítással. Ez azért elég jó ár. :Y

Persze ezeknél mindig kompromisszum a garancia és a frissítések. Ezzel együtt kell élni.

PH semleges

(#66) Saint_

Saint_
(PH! nagyúr)

pontosan mennyibe került? ebayről van? linket tudsz adni hozzá?

nem zavaró, hogy rezisztív a kijelző? körömmel bökdösöd, vagy erősebb ujj-érintést jól érzékel?

ja link van, bocsánat.

[ Szerkesztve ]

HP EliteBook 8440p + iPhone 4S

(#67) balpeter04 válasza Saint_ (#66) üzenetére

balpeter04
(tag)
LOGOUT blog

Olvass vissza egy kicsit! Az érintőképernyő vezérlése nagyon jó, megy a gép mint az álom! :))

(#68) z0d1AK válasza stevve (#65) üzenetére

z0d1AK
(VIP)
LOGOUT blog

Az enyém valami 22500ft-ből volt itt Hong-Kong-ból:D

(#69) balpeter04 válasza z0d1AK (#68) üzenetére

balpeter04
(tag)
LOGOUT blog

Az EKEN M001 egy játékszer, össze sem hasonlítható ezzel. Inkább ezt nevezném tabletnek mint azt. :)

(#70) z0d1AK válasza balpeter04 (#69) üzenetére

z0d1AK
(VIP)
LOGOUT blog

Már csak speckó miatt is más a kettő.

(#71) nyogo83 válasza balpeter04 (#69) üzenetére

nyogo83
(kvázi-tag)

Nekem még mindig kicsit furcsa hogy nem raktak rá neked áfát meg vámot. Lehet hogy mázlid volt? Rendeltem egyszer-kétszer Kinából, volt hogy ráirták a csomagra hogy 'gift', de mégis a vámon kötött ki ami plussz 30%-ot jelentett(25% áfa, plussz a vám):((

Vagy változott valami azóta ? :B

(#72) stevve válasza nyogo83 (#71) üzenetére

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

pluszban áfa? azt mégis mire fel? azért rakták rá, mert fennakadt?

PH semleges

(#73) Saint_ válasza nyogo83 (#71) üzenetére

Saint_
(PH! nagyúr)

de ami neked jött, az nem HongKongból jött, ugye?

HP EliteBook 8440p + iPhone 4S

(#74) ariaco

ariaco
(újonc)

hát igen XXI. század :) :) :)

ne feled az üzletbe a gyorsaság és a megbizhatoság számit

(#75) z0d1AK válasza nyogo83 (#71) üzenetére

z0d1AK
(VIP)
LOGOUT blog

Nekem sem volt a Hong-kongi csomagon áfa, sem vám.

(#76) sagesz93 válasza nyogo83 (#71) üzenetére

sagesz93
(PH! addikt)

Én már rendeltem sok marhaságot kínából, még sose kellett fizetnem semmit..(mondjuk nem volt még ekkora értéke)

Na most én ezen az oldalon amit linkeltél, 2 ilyesmit találtam.
Melyik az amit te rendeltél
pontosan ha lehet :K

(#77) upszilon

upszilon
(őstag)

Azért ez nem mindegy. Ha még 30% ÁFA+VÁM, és még szervizbe sem tudom vinni, nemhogy esetleg garba, akkor most elkezdtem gondolkodni.....

(#78) nyogo83 válasza stevve (#72) üzenetére

nyogo83
(kvázi-tag)

Hong Kongból tavaly telefon például. Kaptam a levelet hogy menjek be az Orczi téren lévő ojjektumba mert vámolandó cuccom érkezett. Drága magyar állam szerint mivel a termék 'itt kerül forgalomba' igy ezért itt kell az áfát befizetnem utána. A legszebb a dologban hogy még a szállitási költségre is számoltak áfát :(((

(#79) upszilon válasza nyogo83 (#78) üzenetére

upszilon
(őstag)

Namozsmá össze vagyok keverve teljesen... :F

(#80) nyogo83 válasza upszilon (#79) üzenetére

nyogo83
(kvázi-tag)

Mondom én hogy mázlitok van :D Vagy csak én szivok mindig :U

Rendelés külföldről

(#81) nyogo83

nyogo83
(kvázi-tag)

'a postai rendeléskor a 150 eurónál olcsóbb, de 22 eurónál drágább eszközökre vámot ugyan nem, de a hazai áfát meg kell fizetni.'

illetve:

' Fontos tudni, hogy a vámot postai rendelés esetén a szállítási költséggel és eaz setleges biztosítással növelt összeg után számítanak, az áfát pedig a vámmal megnövelt értékre kell kalkulálni. '

Elmehetnének már a p***ba nyugodtan :(((

(#82) balpeter04

balpeter04
(tag)
LOGOUT blog

Szerintem én azért nem kaptam vámot, mert a cég akitől rendelte nem azt írta a szállítólevélre, hogy Zenithink ZT-180 Tablet PC hanem annyival elintézte, hogy Digital Image Frame és rányomott egy 60$-os árat. Amikor láttam a szállítólevlet, nem is értettem. Először azt hittem, hogy átvertek a kicsi sárgák, de aztán rájöttem, hogy inkább segítettek nekem. És ezt az Eternal minden vevőnél megcsinálja, mindig elnevezi valami kamunak a terméket, és rámond egy olcsóbb árat. Egy szuperintelligens vámos (biztonsági őr képesítéssel), nem hinném, hogy megtud különböztetni egy tábla pc-t és egy digitális képkeretet. :DD :DD :DD :DD
Szerintem a vámosoknak amúgy a PC szó szokott feltűnni.

(#83) babosmiki válasza balpeter04 (#82) üzenetére

babosmiki
(senior tag)

Magyar menü van benne? :R

"Galaxy Note, Galaxy Tab 10.1, SE LiveView, DELL n5010 "

(#84) balpeter04 válasza babosmiki (#83) üzenetére

balpeter04
(tag)
LOGOUT blog

Beállítottam az országot Magyarországra (Hungary), de továbbra is angol maradt, habár a böngésző és a google maps a beállítás után hirtelen megtanult magyarul, de csak ez a 2. Még az alapfokú angol tudás alapja is elegendő a kezeléséhez :)

(#85) sagesz93

sagesz93
(PH! addikt)

Esetleg saját videót csinálhatnál :D

(#86) stevve válasza nyogo83 (#81) üzenetére

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Hát ez nagyon gáz. Még nekem se volt ilyen sose, de azért egy ilyen eset után lehet, hogy felkeresném a fogyvédet, miniszteri biztost, hogy most ezt akkor mégis hogyan? Miért fizessek vámra és szállításra még plusz áfát? Ez a törvény elég szemét... bár szinte mind az a halandókkal szemben. :(((

"Fontos megemlíteni, hogy az árak átszámításához nem az aktuális, hanem a jogszabályban az adott évre megállapított árfolyamokkal kell kalkulálni"

Hát tényleg elmehetnek a fenébe. Még jó, hogy már nincs vasfüggöny... csak a VPOP tartotta meg a sajátját. Hogy fáj nekik, hogy nem az itthoni kurva drága szart veszi meg az ember és nem külföldi olcsó szart. A jogalkotókat meg mindet kiküldeném Afganisztánba szolgálni... :(((

[ Szerkesztve ]

PH semleges

(#87) JanFe

JanFe
(fanatikus tag)

Tetszett a teszt. Jo kis kutyu, gratula hozza :)

"There is nothing permanent except change"

(#88) upszilon

upszilon
(őstag)

Bizony, egy saját videónak nagyon tudnék örülni és is. :K

(#89) sagesz93 válasza stevve (#86) üzenetére

sagesz93
(PH! addikt)

nem mindenre van így...
pl. egyik ismerősőm nyert egy ipod touch-ot, és semmit nem kellett fizetnie.
A másik meg nyert egy ray ban wayfarer-t(napszemüveg) és kellett fizetni 7k-t.(ezek amcsiból érkeztek)
a logikát nem nagyon értem az egészben, inkább véletlen alapon van az egész
meg persze hogy mi van ráírva a csomagra, és hogy azt a vámosok elhiszik-e.

[ Szerkesztve ]

(#90) ttt1

ttt1
(senior tag)
LOGOUT blog

Erröl vélemény vkinek ?

(#91) Misi1979

Misi1979
(senior tag)
LOGOUT blog

Netes vásárláshoz pár gyors tipp. Természetesen ezeket soha nem alkalmaznám, mert fúj, megvetem azokat, akik adót csalnak, ügyeskednek és stb.

Adott eset: találsz egy boltot, ahol épp a kívánt cikket árulják, viszont minimum jópár darabot kell rendelned belőle (moq-minimum order quantity).

Vedd fel a kapcsolatot velük úgy, hogy Kispista vagy egy Kitalált Magyarországi Cégtől és nagyobb mennyiséget rendelnél adott termékből, ehhez viszont szükséged van egy demo-példányra.

Ezt szeretik a kínaiak és te is szeretni fogod: esetek 90%-ban beválik és kiemelten kezelik a rendelésed, továbbá, amit küldenek, jó alaposan letesztelik, nehogy hibásat kapj (hogy nézne már ki, rögtön az első, demo példány selejt!).

Megegyeztek árban és feltételekben. Előttem már leírták, hogy áfa van bizonyos értékhatár felett és bizonyos termékkategóriákhoz különböző vám-érték tartozik.

Gyakorlott kínai kereskedők már fel is kínálják erre a saját, jól bevált és működő (!) megoldásukat: a szállítólevélen jóval alacsonyabb árral deklarálják az adott terméket.

Erre a dologra nyugodtan rá lehet kérdezni, ha maguktól nem térnek ki rá. Javasolni kell azt, hogy ők határozzák meg a deklarált árat. Ne legyünk mohók!

A szállítóleveleket ugyanis kint is ellenőrzik, a kínai vámhivatal tisztjei nem hülyék ám (csak alulfizetettek). Tehát egy fényképezőt/mobilt nem fognak 10 dollárra deklarálni, azt a saját vámjuk is megfogná. Nagyjából a harmad-fél ár az, amit rá szoktak biggyeszteni.

A szállítólevélen a termék meghatározására is illik figyelni, esetleg kérni, hogy mit írjanak rá. Hajlamosak ugyanis mindent "media player"-nek deklarálni, aminek van kijelzője és mp3-at lejátszik. Ezeket az itthoni vám szereti szúrópróbaszerűen felbontani és ellenőrzésnek alávetni, mivel más besorolás alá esik az a termék, ami sima mp3 lejátszó, más, aminek kamerája van és más, ami TV vételére is képes.

Bocs az off-ért, ha van kérdésetek, nyugodtan írjatok. Ja és ragaszkodjatok a paypal-es fizetéshez:))

A kismókusok kenyérre is kenhetik..

(#92) upszilon

upszilon
(őstag)

(#93) Matthu

Matthu
(fanatikus tag)

Köszi a tesztet! Nagyon süti a cucc. A tudása remek. Az összeszerelési minőséget azért megnézném élőben, bár ennyiért mindenképpen jó vétel. Vaterán is árul valaki 58ért 2-3 hetes átfutással.

Ágyban netezni, filmet nézni igencsak jó lenne :)

www.youtube.com/molnarmate

(#94) upszilon

upszilon
(őstag)

Azt még le lehetne tisztázni, hogy ezt most akkor az ujj-beggyel, vagy körömmel kezeli az ember? Meg azt, hogy a felület üvegszerű, vagy besüllyed?

(#95) Balinov válasza upszilon (#94) üzenetére

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Asszonykamnak LG Optimusa van (1.6 droid) rezisztiv kijelzovel. Ujbeggyel siman kezelheto mindkettonknek. Persze azert kicsit mas, mint pl. a Legend kapacitiv kijelzoje, de boven hasznalhato, soot, O imadja

(#96) Inarus

Inarus
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Tetszik a kütyü, + jó az írás is.

myPhone tesztek a Logout oldalamon, kattints át! :) - Xbox Live gamertag: papaiprUK

(#97) balpeter04 válasza upszilon (#94) üzenetére

balpeter04
(tag)
LOGOUT blog

Mindkettővel szoktam használni, nekem mindkettőt érzékeli. Ha görgetni akarok akkor általában körmöt használok, ha pedig 'klikkelni' vagy 'kattintani' akarok, akkor ujjbegy. Ha csak ez tart vissza a vásárlástól, nyugodtan vedd meg. Nagyon nagyon jó az érintőpanel minőség.

A videóról csak annyit, hogy be van tervezve, márcsak megfelelő kamera és megfelelő világítás kell hozzá. :)

(#98) upszilon válasza balpeter04 (#97) üzenetére

upszilon
(őstag)

Köszi a választ!

Ha a körmöddel húzkodod, nem fog idővel behomályosodni? Vagy esetleg kellene rá védőfólia?

(#99) z0d1AK

z0d1AK
(VIP)
LOGOUT blog

UMPC blogra volna igény?

(#100) pelikán01 válasza Lalikiraly (#2) üzenetére

pelikán01
(újonc)

Hi!

E-bay-on 200 dollártól már megvehető házhoz szállítással.
A vám szabályokat nem ismerem de szerintem ennyivel meg
is úszod.Csak egy PayPal accountot kell létrehozni a vásárláshoz.

"A lélek tele van sírással, komputeres írással, Programozott érvekkel, elpazarolt évekkel A lélek tele van bánattal A benned élő állattal Addig kell harcolni amíg élsz."

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.