Tuti, hogy az fém?
Én meg azt hiszem, vadászok vmi 2.2-t. Most már ki akarom próbálni, miért is kellene oda lennem
,
ImportTechnic
[Re:] Élet Windows nélkül – új gépeket épített a Samsung a Chrome OS-re
Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható - hozzászólás előtt olvasd el a #1 hsz-t!
[Re:] Streacom FC9 és FC10 teljesen passzív HTPC házak komolyabb konfigurációkhoz is
Melyik tápegységet vegyem? /Mielőtt kérdezel, olvasd el az első hsz.-t!/
[Re:] Razer Battlefield 3 BlackShark gamer headset retro stílusban
Komplett vízhűtés eladó nem hétköznapi válogatott darabok EK, Phobya, MO-RA!!! változás figyelem!!!
Eladó KINGSTON 4096MB HyperX XMP Blu DDR3 1600MHz CL9 KIT, és Kingmax 1333mhz-es value ram 2gb-os
Micron256mb 333mhz 1000- Apcer,samsung ddr1 400mhz 512mb 2500/db Kingmax 512mb 400mhz 2500/db
GeiL Ultra 4X512mb DDR 2 800Mhz 1500/db vihető külön külön is (kingmax ddr2 1066 1gb 3000.-,2gb 6000
Gamer laptop 15.6"Hd Led Intel®Core™i3 2330M 4gb ddr3 750gb hdd Nvidia Gt 555M Cuda 1gb Usb tvtuner
Hp worstation W6000 Xeon 2666mhz HT,Scsi 36gb hdd 1024mb ram Cd rom nvidia geforce

Tuti, hogy az fém?
Én meg azt hiszem, vadászok vmi 2.2-t. Most már ki akarom próbálni, miért is kellene oda lennem
,
ImportTechnic

Mégegyszer sorry a videó minőségéért, az, hogy milyen sebességgel ketyeg, talán látszik.
ImportTechnic

z0d1AK - tól származó elsődleges információ alapján annak mondható.
Olyan egy szinten van az Archos 7-el, sőt egy két dologban még übereli is azt.

Semmi gond a videóval ,aminek látszania kell, az látszik .
Amint emlitettem, engem az gondolkoztatott el, hogy most amikor már szinte minden a 2.1 vagy 2.2 androidról szól, még mindig jelennek meg kütyük a régi OS -el, holott a hardvere simán elbírná az újakat.
És - ahogy írtad is - nem lehet rábírni arra, hogy frissüljön .

Sikerült kicsikarnom némi infot a gyártómból a karácsonyra megjelenő tabletekről, lesz 1-2 finom darab.
Pl. 8" 1GHz procival, 512MB RAMmal és 2.2-es OS-el, 4GB belső memóriával, HDMI kimenettel és gyári bőrtokkal.
Mondjuk ez 65 körül lesz, de az előzetes alapján ígéretesnek tűnik.
ImportTechnic

Hasonló, de minimális információk terjednek a neten.
Csak nehogy úgy járjunk mint a Bluepanther megjelenése körüli mizzéria.

Ideális esetben (amire 10%-ot adok) ez nálam lehet jövő hét végére. De a 2 hetes határidő reálisabbnak tűnik
.
ImportTechnic

Az új ZT-180 firmwareben már benne van a hivatalos android market, szóval nem kell buherálni se már, csak frissíteni. Sztem megvan mit kérek karácsonyra
Ráadásul folyamatosan jönnek ki rá a frissitések.
Állitolag a wifi még elég szar, de WINCE-n meg jó, szal vmi software hiba lehet aztmondták az új firmware-be benne lesz a javítás

am. még sztem ez ütös tabletek közül A81-E
Meglehet nézni az összehasonlítást, ja és ez 7 colos, pont amilyet kerestek, pici, erösebb és még flash támogatás is van, csak egy 10essel drágább :\
http://www.youtube.com/watch?v=y_Z74PFYfmY
[ Szerkesztve ]

http://www.mediafire.com/?61rdczr61pznbmt
Ez amúgy megy a ZT-180 on? elviekbe egy androidos RPG játék, elég jónak tünik, légyszives valaki nézze meg 
[ Szerkesztve ]

Zenonia
Nem megy rendesen. A felbontása túlnyúlik a kijelzőn és így az irányító gombok fele lemarad.
Caligo.Chaser
Ez hasonló és szépen megy.
Biztosan működő játékok:
http://www.slatedroid.com/wiki/index.php?title=Wiki:ZT-180_FAQ#Games

Sziasztok azt szeretném kérdezni, hogy a tableteken a régebbi androidos rendszerek mondjuk az 1.6 vagy 1.7 frissíthető e mondjuk 2.0ra?

1.7 nincs. 1.6 után tudtommal a 2.1 következik.
Elvileg megoldható a frissítés.
ImportTechnic

Köszi szépen.
Vaterán láttam 1.7es verziójút.Akkor lehetséges, hogy átverés?
[ Szerkesztve ]

Ne gondoljunk mindjárt a legrosszabbra
.
Sokszor a kereskedők is pontatlan adatot adnak meg.
ImportTechnic

Köszi még1x
Mostanában tervezem egy 7" table rendelését.Esetleg tudnál/tudnátok ajánlani egyet?
Leginkább netezésre, levelezésre, filmnézésre, jegyzetelésre használnám.

a81-e

Az A81E -nél figyelni kell arra, hogy csak a legutolsó verzióban van G sensor, a GPS meg mindenhol külön opció +15USD-ért. Ha jól láttam, a legutolsó harver verziót A81E+ nak hívják.
üdv: Braun

A81E+ ? Jó ezt tudni. beszerzési linket is tudnál adni?

A gugliban az első találat volt ez: http://www.merimobiles.com/Witstech_A81E_Android_2_2_800MHz_CPU_Market_Free_p/meri0306.htm
Itt van pár tesztvideó is.
Picit olvasgattam róla (a keresőtalálatokat) és meglepődve olvastam, hogy nincs se mikrofon(!) sem pedig kamera benne, viszont 2.2-es droid fut rajta. Persze semmi sem tökéletes. Amúgy szimpatikus a kinézete, remélem felhízik karácsony előtt az eklézsia.
üdv: Braun

meglepődve olvastam, hogy nincs se mikrofon(!) sem pedig kamera benne
Húha, hát akkor az nagyon karcsú...

Ha van mikrofon cstlakozó, akkor (elvileg) mindekettő pótolható, de van, akinek nem is hiányzik.

http://en.wikipedia.org/wiki/Adam_tablet Azért, ez.. ez durva lesz.. ^^ Sztem ez lesz a nyerő, egyedi ANDROID rendszer fut rajta, multi taskolás... Nvidia Tegra graf kártya, ára kb max 70ezer lesz.. de ez már tablet lesz ,tud erről vki több infót?

További linkek:
http://www.youtube.com/watch?v=K1CjfU9_aHs&feature=related

Helló mindenkinek !
A segítségeteket kérném a alábbi linken felvázolt problémával kapcsolatban ( nem akrtam már újr az egészet ide is felrakni ) .
A link : SmartPad probléma .
Minden segítséget szívesen fogadok a linkben foglaltak alapján .
Üdv.

Szia!
Írtam rá pár sort a másik fórumban.
Sok sikert.
Üdv,
ImportTechnic

Köszönöm, olvasom .
Ha másra nem is, arra jó, hogy tanulság legyen mindenkinek
.

Sziasztok!
Vaterán kinéztem egy 7" tablet pc-t Android 1.6al. Az eladó azt mondta, hogy használható rajta az Office. Azt szeretném kérdezni, hogy tényleg használható rajta?Ha igen, mennyire körülményes mondjuk egy Powerpointos bemutató készítése, vagy mondjuk az Excel használata?
Válaszotokat előre is köszönöm. és bocsi ha hülyeséget kérdeztem

Helló !
Én inkább azt javasolnám neked, hogy pc-t, laptopot vagy netbookot (min 10,1") használj erre !
Csak küszködnél a 7" kijelzőn, az android meg nem is erre lett kitalálva ....
!!!

Az OfficeSuite nevű alkalmazás kezeli az MS office fájlok egy részét. xls és doc szerkesztésre úgy ahogy jó, ppt-t biztos nem állnék neki szerkesztgetni rajta.
Pláne nem 7"-on. 
ImportTechnic

Köszi a válaszokat

Ez az a tablet amit kinéztem:[link]
Ezen típuson az OS frissíthető 2.1re?
Előre is köszi.

Milyen proci van benne?
ImportTechnic

Most látom, ezen is "1.7"-es Android van. Megkérdezhetnéd, hogy ezt hogy sikerült összehoznia ? 
WIKI 
[ Szerkesztve ]
ImportTechnic

A szállítási idő 10 munkanap? Ha itt lenne az országban, akkor az másnapra a vevőnél van.
Érdekes egy hirdetés...
ImportTechnic

Elvileg Via proci van benne.
Árügyileg megérné egyébként?
Bocsi de nagyon nem vagyok otthon a tabletekben: 
via procisat ne, lattam egyket irast a teljesitmenyukrol es hat...igencsak harmatos
Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet

Csatlakozom az előttem szólóhoz.
ImportTechnic

Dobj egy mailt az elképzeléseidről, tudok néhány használhatót ajánlani.
ImportTechnic

Mail ment
Sziasztok!
Ha valamelyikőtök használható és jó minőségű tabletet keres HDMI kimenettel, akkor én tudok egy jó ajánlatot!
Specifikáció
CPU - Telechip 720Mhz
RAM - 256Mb
Kijelző - 7colos érintőkijelző (rezisztív)
Wifi - Igen 802.11b/g
Tárhely - 2Gb
Bővíthetőség - Igen, 16Gb-ig MicroSD kártyával
HDMI - 1080p kimenet
Operációs rendszer - Google Android 2.1
Android Market hozzáférés - Igen
Média támogatás - 1080P Full HD / MP4, AVI, XVID, H.263, H.264, RMVB formátumok
G-szenzor - Igen
3D játékok - Igen
Szín - Ezüst (az előlap fekete, mint a többi tabletnél)
Érdeklődni itt vagy PÜ-ben!
[ Szerkesztve ]

Akkor most adjon már valaki normális választ
Lesz a Zenithink ZT-180 Android Tablet PC re 2.2 frisités És ha lessz is fogja tudni kezelni a fhlast ?
Ács tetőfedő munkák Bútorasztalos munkák Konyhabútorok,Ajtó,ablak készités Telefonszámom az adataimnál
Nem!
ZT-180hoz sohasem lesz rendesen működő Froyo (2.2). A flash futtatásához meg ha jól tudom legalább ARM-11 alapú processzor kell, de inkább a Cortex-A8 a belépő szint Flash lejátszásban Android terén. A Zenithink gépében pedig ARM-6 alapú 1Ghz-es processzor dolgozik.
A ZT-180 esetében annak kell örülni, hogy a legfrissebb firmwareben már mindenféle külön hackelés nélkül működik a Market. Ja meg, hogy az Angry Birds-öt 10 colon tudod játszani renderelési hiba nélkül - nincsenek fehér kriksz-krakszok. 
[ Szerkesztve ]

Akkor várom a csodát
Ha nem jön eladom 
Ács tetőfedő munkák Bútorasztalos munkák Konyhabútorok,Ajtó,ablak készités Telefonszámom az adataimnál

Ennek hamar lába kélt...........
!
Gratulálok
!

Öö, azért a lepény hal meg utoljára. Elvileg dolgoznak egy áthidaló megoldáson a kínai barátaink, mondjuk már jó ideje ígérgetik, külföldi fórumok valószínűsítik, hogy beletört a bicskájuk..de majd meglátjuk. Elég nagy nemzetközi közösségre tett szert a pad, az is lehet, hogy nem a gyártó, hanem egy lelkes emberke talál majd valami megoldást. Szerintem ha januárig nem történik semmi, akkor a 2.2-re keresztet lehet vetni, legalábbis a gyártó részéről mindenképpen. Bár, nem is az a kérdés, hogy rá tudják e erőszakolni a 2.2-öt, az tuti menne, de kérdés, hogy milyen teljesítménnyel..

Még egy bizakodásra okot adó infó: A Haipad M701-R MID tablethez tegnap jött ki a beta 2.2es frissítés, ami esetünkben azért érdekes, mert 800 Mhz-s ARM rev 6 processzorral szerelt a cucc (és ugyanúgy 256 mega van benne). Hogy, hogyan fut azt nem tudom, de ha arra meg tudják normálisan oldani akkor.. 
Az M701-ben a Telechip által gyártott TCC8902 dolgozik amely ARM11 technológiát használ, ezért van már arra rég Android 2.2.
Hivatalosan valóban csak tegnapelőtt jött ki a frissítés, de a felhasználók - pontosabban a Telechip Team néven futó csoport már régebben elkészítették a 2.2-es rendszert.
Ha visszamegy a dollár egy elfogadható szintre (200-202), akkor valószínű, hogy rendelek egyet amin van HDMI is.
Letesztelem, kipróbálom majd írok róla cikket.