Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Bcy+

Bcy+
(kvázi-tag)

inkáb hangkártya drivereket csinálnának .....

||| Wayteq xTAB 70i |||

(#2) ansell

ansell
(tag)

Egy ujabb "igenyes" playa. Btw iPod touchrol irok. Azert ez meg mindig eg es fold...

Asrock Z68 | i5-2500K | 2x4GB Corsair Vengeance | Corsair F60 | Asus 6950 | Dell U2711 | Antec P183 | Corsair TX850W | iPad 3 WiFi 32GB White | HTC One X White

(#3) zUlU53

zUlU53
(tag)

Sziasztok! Nagyon megörültem ennek a cikknek, bár jobb lett volna decemberben, amikor még a keresgetés szakaszában voltam. December közepe óta boldog tulajdonosa vagyok egy 4 gb-os verziónak, de sajnos csak külföldi oldalak tesztjei alapján tudtam tájékozódni, ami persze nem baj, csak furcsálltam.

Amit rudi leírt teljesen korrekt, és igen, figyelem: hangminőségben lelépi az Ipod-ot...
Szubjektív a véleményem, de mindkettőhöz van/volt szerencsém, komolyzenei tapasztalataim birtokában bátran állíthatom, ennyire szépen szóló lejátszót ebben a kategóriában még soha nem hallottam.

Már csak egyetlen furcsa ellenvetésem van az árral kapcsolatban: december elején szállítási költséggel együtt ez a 4 gb-os verzió Németföldről 29000 magyar forintomba volt, ahogy néztem, most már itthon is lehet kapni 30-35 környékén, a 46000 baromi soknak tűnik (pont az ára miatt döntöttem végülis a termék mellett).

-Houston van egy kis problémánk. - Aham, és akarsz beszélni róla?

(#4) AmPeX válasza ansell (#2) üzenetére

AmPeX
(fanatikus tag)

Ipod touchal 2 baj van, az egyik, ha elöveszem villamosmegalloban leszurnak erte, a masik meg, hogy elö KELL vennem, ha csak hangeröt is akarok allitani, vagy szamot leptetni..

(#5) Dolphine

Dolphine
(tag)

A cikk nekem is nagyon tetszett, tavaly volt olyan hónap, hogy csak PMP lejátszókat nézegettem. Ha készülne egy olyan cikk, amelyekben a többieket is nagyító alá veszitek, az jó volna. Gondolok itt például a Cowon termékeire, olyanokra, amik nem annyira ismertek vagy a Meizura, bár az utóbbiról nem túl sok szépen és jót hallottam! :F
Egy kicsit OFF:
Az volna a legjobb, hogyha egy ilyen PMP-be egy CES-en bemutatott projektort építenének, és máris megoldódna a kis képernyős probléma. :)

(#6) rudi válasza zUlU53 (#3) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Az árat a creative hazai képviseletétől kaptuk még december végén (asszem). Rákérdezek, hogy módosult-e. Ha tényleg beszerezhető 30k környékén és megoldják az SD kártyás dolgokat, akkor én is veszek egyet :)

[ Szerkesztve ]

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#7) bwoay válasza Dolphine (#5) üzenetére

bwoay
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Cowon?
volt A2 teszt, A3 teszt, D2 teszt, Q5 hír...

[ Szeretkezve ]

(#8) Peat;) válasza rudi (#6) üzenetére

Peat;)
(PH! addikt)

Tuti hogy gubanc van az árral, amikor én vaciláltam a zen és sony a81x-es széria között akkor emlékeim szerint 29990 volt ákciósan, azóta nemtom mert sony lett az anyagminőség+mellékelt füles miatt (mindkettőben hmmm más kategória).

megnéztem pixmania-n pl most is 30e a 4gb-os

(#9) Csapi007

Csapi007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hello
Az ipod már rég az alvégen van hangminőség terén.
Viszont ezen a piacon ott van még a Samsung P2. Inkább hasonlít a touchra az érintőkijelzőjével, de annél olcsóbb.

"Csak úgy mondom"

(#10) WonderCSabo

WonderCSabo
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Jó kis lejátszó, szerencsére a mobiltelefonom kielégiti az igényeimet, így nem vágyok rá. :)

- Tommy was weak. Tommy was stupid. Tommy is dead. - I'd drink to that.

(#11) RexpecT válasza zUlU53 (#3) üzenetére

RexpecT
(PH! addikt)

Most nézem hogy 27999 ft akciósan itthon :) .
A lejátszó rendesen viszi az Xvides filmeket is?Szóval nem kell konvertálni?

Walter White is Bad*ss!!

(#12) ollie

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

1,7 millió szín, pontosan 24 bit.

I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

(#13) zUlU53 válasza RexpecT (#11) üzenetére

zUlU53
(tag)

Így van, tüsszentés nélkül megy az Xvid.

Úgy látom, rudi zsebéből kihúztam kb 30k-t. :D :DD

[ Szerkesztve ]

(#14) rudi válasza zUlU53 (#13) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Kizárolag akkor, ha megcsinálják az SD kártya lementését. Viszont úgy talán 8 GB-os modell lesz belőle :DDD

XviD: átméretezni ugye kell 320x240-re?

[ Szerkesztve ]

(#15) kj0 válasza rudi (#14) üzenetére

kj0
(tag)

A legújabb firmware-rel már tudja a fényképeket importálni SD kártyáról.Nagyobb felbontású XviD-et nem hajlandó lejátszani.Ja,és én is 29900-ért vettem a 4GB-osat.És mégegy dolog,ha valakinek ez fontos,linuxon a gnomad nevű sw-vel lehet kezelni,igaz csak zenét tud rátölteni.

[ Szerkesztve ]

(#16) feka007

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Tetszik, csak én az egérmozit nem szeretem...

A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

(#17) zUlU53 válasza kj0 (#15) üzenetére

zUlU53
(tag)

A számból vetted ki a szót. :DD

Egyebet nem tudok elmondani. Kérem kaccsolja ki. (Vagyis be.)

(#18) pubwart válasza kj0 (#15) üzenetére

pubwart
(senior tag)
LOGOUT blog

Cikkjavítást akarunk rudi :DD ;] :P

Where you go how is up to you

(#19) rudi válasza pubwart (#18) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

tudom, legszebb öröm a káröröm...

(#20) rudi

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Egyelőre az a hivatalos infó, hogy a hazai ár nem változott. Azt tudjuk, hogy a Pixmania és hasonlók nem a hazai képviselettel állnak kapcsolatban.

(#21) vili13 válasza rudi (#20) üzenetére

vili13
(őstag)

Hazai áron szvsz vegye meg az, aki kifejezetten kedveli, ha a tisztelt hazai forgalmazók jól kirabolják. [link]

(#22) zUlU53 válasza rudi (#20) üzenetére

zUlU53
(tag)

Akkor a cikk - illetve a hozzászólások után nem tudom, hány bátor ember lesz, és innen (mármint a hazai képviselettől) rendel. Btw talán ők is revidiálhatnák az álláspontjukat.

Rudinak marad a kérdés: lokálpatriotizmus vagy ZENélőgép? :DD

[ Szerkesztve ]

(#23) rudi válasza zUlU53 (#22) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Áh, sokkal összetettebb ez. Mert adott az 1 GB-os SD kártyám a fényképezőgépben, ami kevés, és adott az mp3-at lejátszó telefonom, amihez kellene egy tisztességes füles, és bele normális kapacitású microSD kártya a 128 MB-os helyett. VAGY! ezek helyett egy 4-8 GB-os ZEN. Amúgy a potenciálisan nem garanciálisan romló cuccokat többnyire külföldről szerzem be, ez az mp3-lejátszó határeset... ja, most látom hóm kántrimban is 30k forintra jön ki a 4 GB-os ZEN és 8k-val több a 8 GB. Tán a jogvédők sarcolnának ennyit Magyarhonban...?

[ Szerkesztve ]

(#24) Flashcash válasza rudi (#23) üzenetére

Flashcash
(PH! addikt)

Az Artisjus 6000FT-ot kér azért, hogy egy 8GB-os flash mp3 lejátszót forgalmazhass.

[ Szerkesztve ]

F1 videók : http://tamas13.ultraweb.hu

(#25) g@bo

g@bo
(PH! kedvence)

4 gigás 40 rugó.. abból kijön egy psp, ami sokkal jobb, + 4 gigás kari 8000

(#26) Mat00 válasza g@bo (#25) üzenetére

Mat00
(kvázi-tag)

Ami sokkal jobb, ha sokat utazol és nem bírod ki játék nélkül. A zenelejátszója hangminőségéről ne beszéljünk... nem érdemes összehasonlítani.

(#27) on

on
(újonc)

Ez a lejatszo tud ipodra keszitett videokat is lejatszani?

(#28) CarNage

CarNage
(újonc)

Ezexerint tényleg csak speciális programmal lehet rá zenét másolni? Én minidiscről (haldoklik szegénykém, pedig nagyon imádtam) szeretnék váltani, de ez a speciális programos, zenemásolós dolog nagyon zavaró volt néha. És most megint ez? :( Szomorú :(
SD-ről csak a képeket másolja át "automatikusan"?

(#29) Dracula

Dracula
(senior tag)

Egy hiba az 1. oldalon:

"FLAC-et és az OGG-ot – az utóbbi kettő az iPod sem."

kettőt?

Üdv!

Dell E6410

(#30) CarNage

CarNage
(újonc)

Ha olyan SD-kártyát kap az eszköz, amin mp3 állományok vannak, azt képes lejátszani?

(#31) kj0 válasza CarNage (#30) üzenetére

kj0
(tag)

Először is,én egyelőe nem használom SD-vel,úgyhogy emlékezetből:SD-ről átmásolni csak képeket tud,mp3-akat pedig lejátssza,csak másképp kezeli,mint a saját memóriájában levőket.Magyarul a belső memóriában levőket rendszerezi id3 alapján(nem látsz könytárstruktúrát,file-okat,de ha könyvtárastól másolod rá,nem zavarja,vagyis nem "tallózható"),SD-n pont fordítva,csak könytárakat kezel.

(#32) Lntos

Lntos
(lelkes újonc)

320x240? Ez egész korrekt felbontásnak tűnik ezért az árért. Na, még várok 1 évet vele, addig jó a másik is, legalább addigra 19000 lesz.

www.f1teamhungary.extra.hu -Lntos- Celeron 2.66Ghz-512ddr-9600xt-Genius Twin Wheel F1-Logitech x530(f1 ligara kell csak..)-Playstation 2+games

(#33) CarNage válasza Lntos (#32) üzenetére

CarNage
(újonc)

Jogos, hisz most 20.000. :))

(#34) qwertzz válasza Lntos (#32) üzenetére

qwertzz
(újonc)

Nagyon szépen játsza a videókat. A progi, amit hozzá kapsz 2kattintásra átkonvertál akármilyen videót, hogy le tudja játszani a player. Gyönyörű minőséget csinál, még így is.

(#35) FireKeeper

FireKeeper
(PH! addikt)
LOGOUT blog

én is beléptem a klubba egy 2 gigás, nagy nehezen beszerzett darabbal!:D de nem bántam meg, iszonyat jól szól, és a videókat is szépen játsza! jövő héten kipróbálom egy sennheiser fülessel, hogy jobb lesz-e a hangja, vagy bőven jó a gyári füles...

-Any man dies with a clean sword, I'll rape his fucking corpse!- (Sandor Clegane)

(#36) FireKeeper

FireKeeper
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Csá!
olyat csinál hogy nem kapcsol be!!! ilyet tapasztalt már valaki? ha rádugom a gépre, nem is kezdi el tölteni... van rá megoldás?? plz help, kezdek kétségbe esni, hogy elromlott szegény!!!
huh megoldódott: resetelni kellett alul.. szóval ha valaki ilyen helyzetbe kerül, a reset a megoldás! :C

[ Szerkesztve ]

-Any man dies with a clean sword, I'll rape his fucking corpse!- (Sandor Clegane)

(#37) Lntos válasza FireKeeper (#36) üzenetére

Lntos
(lelkes újonc)

:C :DD Hamarosan veszek egyet szerintem, a vártnál hamarabb esett az ára, nagy a konkurencia szerencsére :)

www.f1teamhungary.extra.hu -Lntos- Celeron 2.66Ghz-512ddr-9600xt-Genius Twin Wheel F1-Logitech x530(f1 ligara kell csak..)-Playstation 2+games

(#38) schu1z

schu1z
(újonc)

Sziasztok!
Még anno vettem egy Zen Micro-t és abban volt egy funkció, hogy a tár bizonyos részét tudtam pendrájvként használni, így nem kellett még egy kütyüvel rohangálnom. Most egy ilyen Zen-en gondolkozok, de jól látom, hogy ebből hiányzik ez a lehetőség??

''the bug is out there''

(#39) SzD

SzD
(újonc)

Hali.

Azt szeretném kérdezni, hogy mennyi ideig tart feltölteni a ZEN akkumulátorát, és hogy lehet-e tölteni egy sima 220-ba dugható USB töltővel, amit PDA-hoz kaptam.

Kösz

[ Szerkesztve ]

(#40) BaZsh

BaZsh
(újonc)

sziasztok

vettem egy ilyen zen lejátszót, és amikor tettem rá dolgokat, megállt a másolás és nem tudtam mit csinálni csak levettem a gépről, kikapcsolt és nem lehetett vissza kapcsolni...ezután találtam a neten egy olyat, hogy nyomva kell tartani a play/pause gombot - reset - és bekapcsolni, ekkor elöjött valami menü amivel letudtam formatálni...most megtörtént megint ez, de már azt a menüt se tudom előhozni, tud valaki segíteni? vagy hol lehetne megjavítattni? külföldön vettem ugyhogy vissza vinni nem tudom;)
elöre is köszi

(#41) harylmu válasza SzD (#39) üzenetére

harylmu
(őstag)
LOGOUT blog

Hali! A gépre tudod dugni sajna csak. De azt hiszem van ilyen usb->220 átalakító. (külön persze) amúgy kb. max 1 óra nekem amíg feltölti.

(#42) rhen

rhen
(fanatikus tag)

"emellett javítottak a .m4a zenék és .wma videók lejátszási idején is."

wma videó nincs, az wmv lesz. ;]

wma - windows media audio
wmv - windows media video ;)

Pulse - um840 rom

(#43) Slup

Slup
(újonc)

Nekem kb 2napja van meg és feltelepítettem a hozzámellékelt programot, de az nem látjaa mp3-at. tud valaki segíteni? mert így ne tok rás semmit se rakni... pls gyorsan kéne. itt az emailom ha vk oda lenne szives elküldeni a egoldást azt megköszönném(már telepítettem újra a programot és a reset sem vllt be...) desi.aron@mail.com

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.