Kicsit borsos, de szerintem megéri az árát, ha nékem egyszer sok pénzem lesz akkor veszek egy ilyent a masinámhoz

Hogy kerülnek a "fűre lépni tilos" táblák a gyep közepére?

Kicsit borsos, de szerintem megéri az árát, ha nékem egyszer sok pénzem lesz akkor veszek egy ilyent a masinámhoz

Hogy kerülnek a "fűre lépni tilos" táblák a gyep közepére?

télleg nagyon jól néz kis

én is akarok nemtudjátok Fuji s5800 at találná e?
Az ember néha szélvédõ, néha bogár.

persze, állítólag arra még olcsóbb is

és sokat javítana rajta vagy nem?am 8mpx 10optical zoom

úgy tudom, 10MP-es képeket tudsz vele lőni ha feltekered
[ Szerkesztve ]

ahha és inkább nem érné meg venni egy jobb gépet pl tükörreflexes vagy nem egy gyengébb obijektívvel

ööö, csak vicceltek ugye ?
oda van írva,h nikon bajonett, nem ??? (akkor meg dslr egyértelműen)
s5800-ra hogyan megy rá egy 250K-s objektív? fekete szigszalaggal ? 
[ Szerkesztve ]
Nexus S stock 4.0.4

ezzel állítólag egész ügyesen fel lehet rakni. biztos jó képeket fogsz vele készíteni 

Nekem Nikon D50-re kéne 10x-es zoom, rá tudnám rakni a Fuji 5800-ast? 
Mobilos kérdéssel ne keress privátban, ha problémád adódott, érdeklődj a megfelelő topikban. Köszönöm. - http://abeswords.wordpress.com

az már neccesebb, de van erre is megoldás. a szakemberek ezt ajánlják, vagy kérdezd meg irsaab kollegát, hátha ő már csinált ilyet.

kifejezetten orulnek egy ilyennek, bar a technikai tudasom nincs meg az obi kihasznalasahoz. Annak azert orulok, hogy az en gepemre nem ragasztoval lehetne csak feltenni egy ilyet. 
[ Szerkesztve ]
''Genyo Kapitany nem kegyelmez!''

Viccelünk 

Mi a retkes francért nem tudnak már végre kiadni egy fényerős nagylátó fixet apsc-re? Már dugig van a piac FF-es nagylátókkal, azt sem tudom melyiket választanám.
Beginning is easy - Continuing is hard.

XD
ez esetleg nem jó a lényeg hogy utána én is rájöttem hogy nem találja csak akkor már nem voltam szerkesztési időn belűl am szerintetek egy ilyen gépet/s5800/ mivel lehetne feldobni?

5800-at feldobni? Esetleg egy méretes parittyával, mert képminőségben sehogy.
Aki utólag szeretne fejleszteni, annak olyan szettet kell választania, ami gyárilag cserélhető objektíves.

példéul mit tudsz jabvasolni,,,?M

Kérdés, mennyit szeretnél rááldozni, kell-e az új gépen is ekkora zoomtartomány, szeretnél-e makrófotókat is csinálni, videózni stb.

60000ft körül szertnék rááldozni...

vki javasol vmit?:?

senki semmit....
Véleményem szerint elég lesz már. Eddig úgy látszott, csak mókázol, de úgy nézem komolyan gondolod. Már megmondták, hogy a te géped egy kompakt gép, amin nem cserélhető az objektív, így ezt sosem fogod rátenni.
Ne fáraszd hülyeségekkel a fórumozókat és ne UP-old naponta a szakmai topikokat!
sálálé