Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) glutamin

glutamin
(őstag)

A legfelső nagyon tetszik. Bár nekem olyan érzésem van, hogy eléggé a periférián mozognak ezek a termékek. Esetleg a nagy netbook láz miatt lehet rá igény.

Részvétet könnyen kap az ember, az irigységért azonban keményen meg kell dolgozni

(#2) FRENK1988

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jól eltették az árukat. LS ide vagy oda akkor sem ér meg ennyit egy hordozható DVD iró szerintem.

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

(#3) Atis707

Atis707
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Az alsó nagyon tetszik 5* :R ! Csak az áruk... :O

Attila

(#4) Integra

Integra
(Jómunkásember)

a pio nagyon passzul a thinkpadhez:))
amúgy meg nem tudom hova erőlködünk sebességben, a leggyorsabb újraírható dvd hatszoros volt, amit valaha magyar bolt polcán láttam.
de tök jó, hogy tudna nyolcszorosan is írni..

(#5) dudika10

dudika10
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ezek a gyártók mindig előre gondolkoznak...
Eladtak több millió netbookot DVD író nélkül, az emberek meg csak vásárlás után ébredtek rá, hogy az nekik kéne, és most eladják a DVD írókat külön, jó drágán. :DDD

Egyedi audio kábelek készítése, kontakthibák javítása, csatlakozócsere, átkábelezés: http://href.hu/x/fmdv és/vagy http://href.hu/x/g5lg

(#6) Füge007 válasza glutamin (#1) üzenetére

Füge007
(senior tag)

Pontosan eltaláltad, a netbook láz generálja a keresletet irántuk! Szinte minden ismerősöm akinek netbookja van beszerzett belőlle, főleg ha csak az az egy gépe van, mert ugyebár arhiválni csak kell, meg a lemezen kapott anyagot be kell juttatni a gépébe.

Füge

(#7) Killing

Killing
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Blu-Rayt is szívesen látnék.Habár akkor nem occsó'é adnák. :D

Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

(#8) bartucc

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az utolsó tetszik, ide is záporozhatna, de az égből :D

"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

(#9) Stiky

Stiky
(senior tag)
LOGOUT blog

Előbb láttam az összeget amibe kerülni fognak, mint a valuta típusát... szóval azt hittem hogy $18-$19 lesz :DDD Nah ez már jór ár lenne értük. ;)

~ http://twitter.com/pancakespeedy ~ || ~ http://bit.ly/pancakespeedy ~

(#10) Atis707

Atis707
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Ezekről lehet win-t telepíteni beépített cd olvasó nélküli notikra is? :C

Attila

(#11) Male válasza Atis707 (#10) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Persze hogy lehet.... már ha a noti tud USB-ről bootolni. (Ami azért igen valószínű még a régebbiknél is.)

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#12) Kendek

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hát, én azért nem egy ilyen "egyszerű" vékonyka külső égetővel archiválnék. Szeretem ha jó minőségben írja meg az író a lemezt, ha már amúgy sem valami hosszú élettartamra lehet számítani. Netbookba meg minek DVD író, egyedül XP telepítése macerásabb pendrive-ról, minden más sima ügy. A filmeket meg hálóról küldöm át. Vessen magára az meg akinek az egyetlen gépe egy netbook.

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#13) twollah

twollah
(PH! nagyúr)

LG-t soha tobbet.

Maradok a Pioneer-nal.

(#14) pampika válasza Integra (#4) üzenetére

pampika
(senior tag)

Nekem is a TP párhuzam ugrott be először :))

(#15) forgonati

forgonati
(senior tag)

A Pio irója nagyon tecc! Olyan szolid fekete, szögletes. Nagyon menne az IBM noteszom mellé :)

Az élet dolgait két részre osztom. Szörnyűre és kibírhatatlanra...

(#16) Alchemist

Alchemist
(senior tag)

Vajon ezek jobbak, mint a notis DVD írók? a tapasztalataim szerint azok nemcsak lassabbak az asztaliaknál, de gyengébb minőségben is írnak.

Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.

(#17) Male válasza Alchemist (#16) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ezek kb notis DVD írók egy dizájnos USB-s házban ;) Szóval minden tekintetben azt várhatod tőlük, amit a notiba építhetőektől.

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#18) Dr. Akula válasza dudika10 (#5) üzenetére

Dr. Akula
(PH! addikt)

Ha előre gondolkoznának, már vagy 5 éve nem erőltetnék a dvd-t. 21. században már minek?

Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

(#19) Champipi

Champipi
(fanatikus tag)

Ennyi pénzből veszek egy 320 GB-os 7200 fordulatos Seagate Momentus 7200.4-et, betolom egy külső házba, és USB-ről küldöm.

Ráfér 68 DVD anyaga, de gyorsabban másol és gyorsabban is olvas. Bootolni is tudok róla. :U

(#20) Male válasza Champipi (#19) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Azért kicsit egyszerűbb egy külső DVD-ről felrakni egy OS-t, mint egy külső vinyóról...

Nomeg azt is megnézném, hogyha viszed ezt magaddal, majd a kezedbe nyomnak egy DVD-t, hogy nézd meg, akkor azt hogyan oldod meg a külső vinyóval :U

(Ennyi erővel 5-6000-ért veszek egy normál DVD írót, és 3000Ft-ért hozzá egy SATA->USB átalakítót... de ez éppúgy nem váltja ki ezeket a kis cuccokat, ahogy a te megoldásod sem.)

[ Szerkesztve ]

(#21) -XadAnuX+

-XadAnuX+
(őstag)

Pioneer DVR-XD09J-es ebbe a fekete színben nagyon bejön.
Nekem pedig jól jönne mostanság, egy ilyen ketyere. :K

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.