Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) atike

atike
(őstag)
LOGOUT blog

Tetszik. Mondjuk nekem se a plexi oldallap, se a ledes venti nem dob fel... De attól még jó... :)

"Happy endings are stories that just haven't ended yet..."

(#2) Apika

Apika
(PH! addikt)

Ehhez a házhoz jól illene a Genius DeathTaker egér...

(#3) atti_2010

atti_2010
(PH! kedvence)

Oldalról és hátulról gyönyörű, de elölről az a rács olyan bóvli kinézete van.

Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

(#4) Tibor_560sec

Tibor_560sec
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nem hétköznapi az biztos ... :C

Ne játszd el a bizalmad , főleg előttem !™

(#5) Ł-IceRocK-Ł

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem rossz darab, de előről úgy néz ki mint valami diffúzor.

"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."

(#6) lajtika

lajtika
(tag)

Ahhoz képest hogy Zalman nem is olyan drága. És jól is néz ki.

0630/353-03-29

(#7) KaiotEch

KaiotEch
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Naaa ez végre tetszik. De méreteiről szó sincs és a belsejéről sem. Tuti nem tud versenyezni egy Cosmos2, 600T, HAF X egyikével sem, pedig szívesen látnám ott, azonnal megvenném.

Ha rom-ot cserèlek, mièrt nem vàltozik az IMEI szàm? by крокодил ||| Mi ez a Biostar? Sárgarépából, meg lucernából gyárt alaplapokat? by noPublicFG ||| Vannak jobban és vannak kevésbé jobban sikerült darabok, és van a Gigabyte. by ///Krisz\\\

(#8) Ł-IceRocK-Ł válasza KaiotEch (#7) üzenetére

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A méretek: [link]

"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."

(#9) XtremLor

XtremLor
(senior tag)

belülről: link 1
légbeömlők: link 2

"Legen...Wait for it...Dary"

(#10) KaiotEch válasza Ł-IceRocK-Ł (#8) üzenetére

KaiotEch
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Köszi, megtaláltam én is, de oda szokták írni a cikkbe is. Na mind1 néztem róla videót, és az alapján már nem voltam annyira elszállva tőle. Az a kis rekesz felül miért fényes... Az elvileg pakolós kisebb cuccokra, de 1 hét után az tiszta karist lesz... szvsz, gumirozhatták volna azt IS.

(#9) XtremLor: Belseje is elég gagyi. :(

[ Szerkesztve ]

Ha rom-ot cserèlek, mièrt nem vàltozik az IMEI szàm? by крокодил ||| Mi ez a Biostar? Sárgarépából, meg lucernából gyárt alaplapokat? by noPublicFG ||| Vannak jobban és vannak kevésbé jobban sikerült darabok, és van a Gigabyte. by ///Krisz\\\

(#11) engusz

engusz
(PH! nagyúr)

A Zalman háza táján végre mozgolódás van. :K

(#12) Ł-IceRocK-Ł válasza KaiotEch (#10) üzenetére

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Annyira nem rossz, főleg majd ah azi ár dönti el mennyire versenyképes.
Nekem az egyik legtetszetősebb belseje az NZXT 210 nek a fehér verzónak. Viszont az eleje valami borzalom :(((

(#13) KaiotEch válasza Ł-IceRocK-Ł (#12) üzenetére

KaiotEch
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ezzel ugyan így vagyok én is, de NXZT-ből csakis a fehér-fekete ami jó, az kölcsönöz neki valami pluszt amiből tudod, hogy nem egy kínai 300Ft-os sz@rdarab. De az eleje nekem sem tetszik.

Amúgy ebben az árban kb másik gyártótól is ennyi várható el. Bár nem tudom mennyi lenne pl a belsejébe gumiborítást rakni a kivágásokra. (500Ft?)

[ Szerkesztve ]

(#14) patex1983

patex1983
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Giccses...nekem nem jön be.

(#15) .mf

.mf
(PH! addikt)

A SpaceBalls (Űrgolyhók) megfelelő szereplőjére szerintem jobban hasonlít :))

A Plus verzió még hasonlóképp fújtat is? :D Az Imperial modell pedig nyomokban Stormtrooper-eket is tartalmazhat :D

Asszem nem csak R2D2, Millenium Falcon, hanem Darth Vader házmodot is láttam már

(#16) Ł-IceRocK-Ł válasza KaiotEch (#13) üzenetére

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Körülbelül annyiba, meg plusz munkadíj. vagy 10 perc. ilyen világot élünk.

(#17) Duree

Duree
(PH! addikt)

Ez a legrondább Zalman ház idáig,szerintem eltévedtek a formatervezök.

(#18) Black Dragon

Black Dragon
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem tetszik.:)

Május 27-től Június 3-ig külföldön tartózkodok, ezért telefonon kérlek ne hívjatok! Akinek fontos kérdése van bármelyik hirdetésemmel kapcsolatban, privát üzenet vagy email formájában írja meg nekem.:) köszönöm

(#19) Apika

Apika
(PH! addikt)

Azért nem lett olyan rossz...

(#20) Peddy789

Peddy789
(tag)

szerintem tohadtjól néz ki, scak nekem hiányzik belőle egykét venti, mondnuk alulra felülre +1/1 vagyhoyg nagyobbak legyenek benne,

de szeritnem maga a formaterv marhajó, végre nem egy udehiperszuper "minimalista" fekete tégladarab

(#21) Geri Bátyó

Geri Bátyó
(senior tag)
LOGOUT blog

Semmi extra, de legalább rusnya. Mondhatnám azt is, hogy hozza a manapság szokásosat.

(#9) XtremLor: Oldalt kimegy az a levegő, amit elől beszív? Ez nem tűnik túl praktikusnak!

Hogyan mutatsz tükröt, egy tükörnek?

(#22) Retekegér

Retekegér
(PH! addikt)

Bár a gémernek titulált házak általában nem jönnek be, ez kifejezetten tetszik. A tisztítása nem lesz egyszerű.

<< Don't forget kids: the more posts you have, the larger your e-penis is. >>

(#23) Archer

Archer
(őstag)

Zalman még él?... Az elején meg az oldalán azok a "légbeömlők" elég gagyin néznek ki szerintem, amúgy nem lenne olyan rossz. Mondjuk a belseje nem egy nagy durranás, a fele ennyibe kerülő BitFenix ház amivel most raktam össze egy gépet semmivel sem "gyengébb" belülről.

Ha 1 traktor 568 nap alatt kaszál le 51 kg lekváros grillsütőt, akkor hány Barkas hoz el 4 németül beszélő krokodilt, aminek nincs haja és üvöltenek a samponok?

(#24) banhammer

banhammer
(őstag)
LOGOUT blog

Plusz 10 Euró két USB 3.0 portért.
Van a pofájukon bőr.

http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

(#25) zed1983

zed1983
(őstag)

Nem hiába ez a plusz egy két dolog ami az oldalán és tetején is megtalálható, ez dobja fel, ha nem lenne rajta akkor olyan unalmas lenne, ez valahogy most tetszik! :R

(#26) waithEard

waithEard
(senior tag)
LOGOUT blog

Hát én többet vártam volna tőlük, ez inkább egy újdonsült, távolkeleti cég bemutatkozó termékének látszik... :(

Isten Hozott! (Az ördög visz el...)

(#27) Recon666

Recon666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Külsőleg tetszik, de a belseje nem túl rózsás.

(#28) Srodney

Srodney
(senior tag)

elsőre elég hogyishijják,de jobban belegondolva igencsak jó választás...azért még egy kicsit gondolkodom rajta... ;) :B

(#29) Tibi86

Tibi86
(tag)

Nem rossz, kicsit furcsa volt elsőre, de meg tudnám szeretni. :)

(#30) nicu71 válasza Tibi86 (#29) üzenetére

nicu71
(senior tag)

hát én nem is tudom...nézegetem,nézegetem...de most még negatívban vagyok :B

"-Mondja Holmes,ébredt már úgy,hogy egy bilincs volt a kezén? -Igen....és meztelen voltam...

(#31) Balika911

Balika911
(PH! kedvence)

Itthonra nem kéne, mert nem az én stílusom, viszont meg tudom érteni azt, akinek tetszik. Ezt pedig őszintén szólva nem sok "egyedi formavilágú" ház mondhatja el magáról. :)

(#32) bmollszeptim

bmollszeptim
(fanatikus tag)

Mióta csinál a Zalman gagyi házakat?Ez sem az szerintem.7.3 kg nem rossz anyag minőségre utal,és a 260mm szélesség is nagyon jól jöhet extra nagy CPU hűtők esetében.Jól néz ki,mondjuk nekem a plus verzió kéne a felső venti miatt.A cikk nem kicsit hiányos :F Jó lenne már ,hogy ha egy ház bemutatónál,természetes lenne a méretek és súly leírása[link] (260 (W) x 498 (H) x 525 (D) mm, they weight 7.3 kg) illetve a belsejéről is szerepelne legalább egy árva fotó.[link] szerintem ennek természetesnek kellene lenni,és sokkal többen kíváncsiak rá,mint hogy a ház eleje ,a cikk író szerint Darth Vader beütéssel van ellátva.

[ Szerkesztve ]

üdv.

(#33) (ÉN)közPONT

(ÉN)közPONT
(őstag)

Jópofa ház....egész pofás darab és az ára is okés...porszívót igényelhet :)

BDP 51FD .......Iam Ordinary Shopkeeper = Sefter :DDD = Az Igazi Dzsekk Szperrów ! ( Rocker ! ) DeathStars !!! Dinnyebogár Gateways ! :) Nagy MasterL gránit lánc+lakat eladó motorhoz olcsón !

(#34) KaiotEch válasza bmollszeptim (#32) üzenetére

KaiotEch
(PH! addikt)
LOGOUT blog

7,3kg az semmi... szvsz!

(#35) syl5

syl5
(őstag)

A bele nagyon jó, de a külső...

Go Hard or Go Home!

(#36) tntmax

tntmax
(lelkes újonc)

Nem tetszik és elég gagyi beütése is van.

Nálam a Corsair Obsidian 550D az etalon eddig.

(#37) bmollszeptim válasza KaiotEch (#34) üzenetére

bmollszeptim
(fanatikus tag)

attól függ mihez viszonyítva.ha azt nézzük,hogy a PH tesztben ,és a házas topikban a CM 430-at jó anyagminőségnek mondták a 4.7 kg-al,akkor szerintem a 7,3kg bőven jó.Mondjuk én a CM430-ba be sem fejeztem a beköltözést,már adtam is el.

üdv.

(#38) KaiotEch válasza bmollszeptim (#37) üzenetére

KaiotEch
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem a mostani házam van vagy 10-12 szerintem annyinak kell is lennie egy jó háznak. CM430 nekem első ránézésre olyan ráf1ngok és összerogy típusú.

(#39) Archer válasza KaiotEch (#38) üzenetére

Archer
(őstag)

Az enyém jó öreg vagy 10 éves noname, de kb táncolhatnék is a tetején, akkor sem lenne semmi baja, most amiket adnak 10-15k-ért, hát azokon már nem vállalnám be :DDD

Ha 1 traktor 568 nap alatt kaszál le 51 kg lekváros grillsütőt, akkor hány Barkas hoz el 4 németül beszélő krokodilt, aminek nincs haja és üvöltenek a samponok?

(#40) szmiagor

szmiagor
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

mondjuk nekem piros led-el dizájnosabb lenne,bár ez ízlés kérdése

Rossz,Hibás,Törött,Használt,mobiltelefont, alaplapok tol a cpu ig~ 400ft-tol 25000 ft/kg ig elöre utalom az árát

(#41) ch003067

ch003067
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Erősen gondolkozok rajta hogy vegyek-e :U

Bár ha ideér hazánkba, biztos hogy nem 24.000 ft lesz, hanem kb a duplája ...

★☆★ Régi / hibás alaplapokat, processzorokat veszek ★☆★

(#42) engusz válasza ch003067 (#41) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

Biztos vagyok benne, hogy 30 ezer alatt lesz, szerintem túlzás dupla árra totózni.

(#43) ch003067 válasza engusz (#42) üzenetére

ch003067
(PH! addikt)
LOGOUT blog

a Thermaltake overseerhez is ennyi volt írva, most meg lehet nézni hogy mennyiért mennek újan. 35.000 ftért :-/

(#44) engusz válasza ch003067 (#43) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

Az Overseer rendelkezik SATA dokkolóval, illetve egy picit nagyobb is (E-ATX képes és videokártyából is hosszabb fér bele), talán ezért mernek elkérni érte többet, mint amennyit jó szívvel kifizet érte az ember.

(#45) ch003067 válasza engusz (#44) üzenetére

ch003067
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mondjuk az igaz.
Nahh, majd meglátjuk :))

(#46) andew

andew
(fanatikus tag)

deszép... :U

Hardverek jó áron: http://t7.hu/qk7-andew _____ Két felé lehet osztani a Hardveraprót, aki hirdetni akar és aki eladni. Én az előbbibe tartozom.

(#47) Dominic1

Dominic1
(lelkes újonc)

Szép ház, nekem tetszik. De mikor kezdik el forgalmazni? :)

(#48) johndeegwed

johndeegwed
(kvázi-tag)

hello mindenki.
van 1 zalman cnps 7000 es procihüttőm
az a problémám vele hogy nincs meg semilyen lefogatója és ventije
az lenne a kérdésemhogy lehet e valahonnan beszerezni ventit és 775 + am2 lefogatót
vagy esetleg intel 478 poci ventilátorját beledobni és valahogy am2+ ra fogatni
meg köszönném ha valamilyen megoldást tudnátok nekem mondani.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.