Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#51) m4rc! válasza rudi (#48) üzenetére

m4rc!
(őstag)

Enermax!

"We are analog players in a digital wold"

(#52) dani3l válasza rudi (#48) üzenetére

dani3l
(fanatikus tag)

Amoris! :)

"Vagy bejön, vagy nem, egy kártyaasztal az élet, a sors osztja a lapokat, mi meg rakjuk a tétet.."

(#53) dani3l válasza tzsolesz (#43) üzenetére

dani3l
(fanatikus tag)

Lehet 20 milláért házat venni, 10-ért meg Audit. Hát mekkora hülyeség már házat venni, azzal még csak el sem jutsz egyik pontból a másikba.. ;]

"Vagy bejön, vagy nem, egy kártyaasztal az élet, a sors osztja a lapokat, mi meg rakjuk a tétet.."

(#54) Mostly Harmless

Mostly Harmless
(lelkes újonc)

ezt a felül bevezetett vízcsöveket nem értem.
a ház mellé rakom a reseratoromat, aztán a pumpa küzdjön, és nyomja fel a ház tetejéig a vizet? vagy hogy?

(the cake is a lie)

(#55) Dassler válasza rudi (#48) üzenetére

Dassler
(őstag)

Mondjuk TT Soprano RS 100, mer nekem van egy olyan :C, momentán mondjuk üresen mer behalt a bene lévő lap, és most kibeleztem. Amúgy semmi xtra klasszikus kialakítású 1-1 venti elöl-hátul típus, csak jó lenne róla olvasni.

Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni

(#56) ixtom válasza rudi (#48) üzenetére

ixtom
(tag)

Legyen ez ;]

FlexView & AFFS rulez!

(#57) Dassler válasza dani3l (#53) üzenetére

Dassler
(őstag)

de lehet fordítva is ;] Ellenben egy Audiba kicsit kényelmetlen mondjuk főzni meg fürödni és aludni is jobb egy ágyban, legalábbis nekem.

[ Szerkesztve ]

Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni

(#58) rudi válasza ixtom (#56) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Azt hittem, hogy a Scythe ház lesz, de csalódtam :DDD

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#59) szab.tam válasza rudi (#58) üzenetére

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

hááát. én is szívesen megnéznék egy integrált vízhűtéses házat, lehetőleg 100k alatt, hogy mire elég?

képes-e lehűteni egy pl. 1.4 v qx9650 + pl. gtx285 vagy 4870/90-et, vagy ami éppen kéznél van.

és pl egy ilyenben, ami még az elérhető kategória. nem a legolcsóbb 60k, de nem is 100k fölötti:

giga vizes ház

jöhetne egy ilyen teszt....

[ Szerkesztve ]

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#60) (Darkwood) válasza szab.tam (#59) üzenetére

(Darkwood)
(PH! addikt)

És a linkben szereplő házban a vízhűtés lehűti az általad írt konfigot?

Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!

(#61) szab.tam válasza (Darkwood) (#60) üzenetére

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

erre lennék kíváncsi. rögtön fölforrna, vagy legalább a cpu-ra elég lenne-e? vagy mire elég?
mert kb. másfél éve volt itt egy teszt, ahol quad sli volt asszem, és a ház vízről ment egy qx9650. csak nem találom...

[ Szerkesztve ]

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#62) Face8814

Face8814
(őstag)
LOGOUT blog

Ronda, drága, nem tetszik. Ezért az árért jobb alternatíva is létezik.
A kábelmenedzselése árához képest meg elég gagyi.

Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju

(#63) szab.tam válasza szab.tam (#61) üzenetére

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

megtaláltam azt a tavalyi tesztet:

[link]

kérdés, hogy a giga házban milyen hűtés van, mert 1 db. belső kép sincs.
létezik olyan ház, amiben beszerelt, integrált, 2 egységnyi radiátoros hűtő van? (100k alatt)

(#64) Neovenator

Neovenator
(fanatikus tag)

Szörnyű egy ház. Túlzó, ízléstelen, nem funkcionális, túlárazott.
Vajon miért ez nyerte meg a szavazást, mikor bármelyik másikat értelmesebb lett volna megnézni?

[ Szerkesztve ]

"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?"

(#65) D1Rect válasza Neovenator (#64) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Mert Zalman. :U

Milyennapvan?

(#66) ronson válasza szab.tam (#5) üzenetére

ronson
(senior tag)

"de rátoláskor löket szerűen kapja az áramot, és könnyen felpörgési hibát eredményezhet, ami kíméletlenül a smart-ba kerül, ami nem jön jól a hdd eladásakor... (meg a winyónak sem tesz jót.)"

Ez egy marha nagy hülyeség. :W

Szerinted egy kétállású kapcsoló, hogy adja az áramot?
Ugyanúgy hirtelen.

Egyébként a vinyónak pont a "löket szerű" áram kell, hogy a motor egyből a tervezett feszültséget stabilan kapja.

[ Szerkesztve ]

Amíg élek én, nem érdekel más: Csak a DIÓSGYŐR, csak a DIÓSGYŐR, csak a DIÓSGYŐR!

(#67) szab.tam válasza ronson (#66) üzenetére

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

rosszul fogalmaztam. a csatlakoztatásnál való mozgáskori esetleges zárlatra gondoltam. mindegy. én inkább kapcsolóval oldottam meg,
igaz, ez inkább egy lengő sata kábel használatakor jöhet elő inkább, (ahogy én is használom a hotswap-ot), mint egy fix panelnél.

és nálunk a téma jártasabb szakértő ajánlotta a kapcsoló beiktatását....

[ Szerkesztve ]

(#68) Flashback

Flashback
(őstag)
LOGOUT blog

Na erre lecserélném a Chifi tornyot... de ennyiért? :S

"Optikai szolgáltatásaik sorában megtalálható a 10-szeres digitális zoom..." Antianyagot cserélnék Dilithiumra!

(#69) DesertDog

DesertDog
(tag)

Háááát azért ez a ház valójában nem ennyibe kerül. Másfél hónapja vettem 36-ért. Azóta javult az Euró, romlott az ÁFA, valahol ugyanott kéne lennie az árának, mint akkor.

(#70) Teaway

Teaway
(őstag)
LOGOUT blog

Már megint ez lemezből kivágott takaró...mér nincs rendes ventilátor rács ott? :F

► A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt‼ ◄

(#71) Napfénysüti

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jó háznak tűnik a teszt alapján. Mondjuk külsőre annyira nem jön be. Az ára meg számomra horror sajnos. :(

New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

(#72) Biriboyka

Biriboyka
(senior tag)

Nekem ilyn van és tökéletesen megfelel! Corsair HX520-as táppal semmit nem hall belőle az ember és megfelelően hűvös is.

Ha a rendőrt ellenségednek, nem kívánatos személynek tekinted gondolj arra, hogy ő az egyetlen olyan személy aki ismeretlenül is az életét áldozzná érted! by pass BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK!!

(#73) X@b3e

X@b3e
(PH! addikt)

Az árának feléért jó vétel lenne...

... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

(#74) Edge

Edge
(senior tag)

Az árán kívül a legnagyobb hibája hogy nincs benne porszűrő.

GoogleGalaxyNexus (CortexA9.DC1,2Ghz~PowerVR SGX540~1GB.RAM/16GB.ROM~Android 4.0.4._ICS)

(#75) D4rkAv3ng3r válasza rudi (#47) üzenetére

D4rkAv3ng3r
(senior tag)
LOGOUT blog

Haveromnak ilyen Castek háza van még akkor vette amikor a forrófejű Prescott P4-ese volt és azt is lehűtötte normálisan. :)

Ennyi pénzért nem jó vétel ez a Zalman, ennyiért vannak sokkal jobb házak is.

(#76) Tripower

Tripower
(tag)

Kár hogy ilyen sokat kelett várni egy PH! ás tesztre erröl a házikorol az ára az elödhöz képest egész olcso (ezt csak képletesen irom hasonloság stb...) a gt1000 még mindig egy kilo!
nekem tetszett amikor megjelent az kábé 7-8 esetleg kilenc honapja volt de most is szép és igaz fel lehet hajtani 35-40k között is csak keresni kell!

Team Jammin'

(#77) D4rkAv3ng3r válasza Tripower (#76) üzenetére

D4rkAv3ng3r
(senior tag)
LOGOUT blog

Miért talán 35-40-ért megéri? Szerintem rohadtul nem! Egy CM RC690 bőven tudja amit egy normális háznak kell tudnia, minden csicsa nélkül. Hot swap-ot persze nem de azt sem használja mindenki. Akinek meg nem jön be a külseje talál a 20-25ezres ársávban milliom egy ennél jobb házat is!
Az meg tényleg undorító lehúzás, hogy egy ilyen drága házban se porszűrő se normális ventilátor nincs.

[ Szerkesztve ]

(#78) Tripower válasza D4rkAv3ng3r (#77) üzenetére

Tripower
(tag)

kifogást találsz minden házon ez izlés kérdése....
a cm690 is jó háziko ez sem rossz az hogy árban nagy külömbség ez van itt kicsit jobban meg kell fizetni a nevet ennyi de még mindig az izlés dönt.
nekem jobban bejön mint a cm 690 amikor megjelent már akkor szemeztem vele de leálltam a pc vel épités szempontból , de ha nem tévedek bár lehet igen talán ez az elsö fecske a zalmitól ami elérhetö áron 50k alatt van az atx-k közül....

Team Jammin'

(#79) Neovenator válasza D1Rect (#65) üzenetére

Neovenator
(fanatikus tag)

Én ostoba... :W
:K

"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?"

(#80) zeg válasza szab.tam (#20) üzenetére

zeg
(senior tag)

Nem ártana ha az alaplapot a kártyákkal együtt egyben ki lehetne emelni pl egy műanyag fül oldásával. Nem feketére fújt karcolásérzékeny ujjnyomatgyűjtő borítólemezekkel kellett volna készíteni, hanem valami karcálló kemény műanyaggal vagy spéci festékkel bevontat. Ennyi pénzbe meg ekkora névbe igazán beleférhetett volna valami újítás.... :U (Vagy valami koppintás márkás gépek házairól)
Megj.: A kályhaezüst műanyagtól a sikítófrász kerülget, gagyi laptopokra emlékeztet :(

3dfx cuccokat keresek megvételre, oldalam: www.z3dfx.atw.hu

(#81) Biriboyka válasza zeg (#80) üzenetére

Biriboyka
(senior tag)

Csak tisztázásképpen: egyedül a teteje ami "gyűjti" az újjlenyomatokat és a karcokat bár ezt egy puha törlőkendővel megoldható ( kivéva a karcokat persze ). A tesztben szerintem elírták, mert az oldalapokon abszolút nem érzékenyek az újjlenyomatra. Szálcsiszolt aluminum matt fekete festéssel.
Nekem egy teljesen fekete van ami szvsz szebb mint a fekete-ezúst verzió. A másik fele, hogy hatalmas a Collermaster házhoz képest.
Anno egy Giga Aurorám volt - ami méretében hasonlit a CM690-eshez -, de az annyira "kicsi" volt, hogy a 9800GTX berakásához kicsit "szét kellett feszíteni", ebben pedig szinte belesett. Kényelmesen lehet szerelni, a tápot nem csak úgy becsúsztatjuk hanem kis görgőkön keresztül "begörgetjük".
Egy Zalman ventiszabályzóval abszolút csendessé lehet varázsolni!

Ha a rendőrt ellenségednek, nem kívánatos személynek tekinted gondolj arra, hogy ő az egyetlen olyan személy aki ismeretlenül is az életét áldozzná érted! by pass BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK!!

(#82) D1Rect válasza Neovenator (#79) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Én ezt nem rád, hanem a márka alapján vásárlóra mondanám. ;)

Milyennapvan?

(#83) Solten válasza Neovenator (#64) üzenetére

Solten
(őstag)
LOGOUT blog

Nos, jó kérdés, én speciel nem erre szavaztam... :D

[ Szerkesztve ]

alba gu brath

(#84) adalbert1

adalbert1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Lehet hogy bennem van a hiba, de ez ennyiért biztos nem kellene... Akkor már inkább Antec P183/193 vagy valami egyéb.

"All Eyez On Me" "The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall." "When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention."

(#85) (Darkwood) válasza Biriboyka (#72) üzenetére

(Darkwood)
(PH! addikt)

Na végül csak nem adtad el?

Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!

(#86) -XadAnuX+

-XadAnuX+
(őstag)

Szuper kis ház, de kicsit sokallom az árát, persze a minőséget meg kell fizetni.. :K

(#87) nuke7

nuke7
(őstag)
LOGOUT blog

kicsit sok ez az ár ezért a házért, és pofátlanság hogy nincs benne porszűrő! :(

Ingyen 2,5gb tárhely: http://db.tt/HbW8NW8D

(#88) Runo

Runo
(őstag)

Ennyiért egyesek már komplet gépet vesznek manapság :DDD

[ Szerkesztve ]

(#89) (Darkwood) válasza Runo (#88) üzenetére

(Darkwood)
(PH! addikt)

Vagy két-három jobb kurvát! Viszonyítás kérdése! ;]

(#90) Tifosi87

Tifosi87
(lelkes újonc)

3 darab chieftec kijön ennyiből
zalman, nincs több kérdésem, leülök

(#91) (Darkwood) válasza Tifosi87 (#90) üzenetére

(Darkwood)
(PH! addikt)

Na olyanok is annyiért! :U

Tényleg ülj le és egyes! ;]

(#92) Tifosi87 válasza (Darkwood) (#91) üzenetére

Tifosi87
(lelkes újonc)

Mert ez milyen? Ennyiért?

(#93) Biriboyka válasza (Darkwood) (#85) üzenetére

Biriboyka
(senior tag)

De nem ám! Aki meg akarta venni az viszakozott így nálam marad. Aztán meg úgy gondoltam, hogy elég a pc fejlesztésből - így a ház is erre a sorsra jutott - marad a konzol.
Meg aztán szép és jó is a ház és nekem nagyon tetszik még mindig bár osztom az előttem szóló úriember véleményét, hogy egy Antec P183-as jobban mutatna, de mind1. :)

szerk: ne azt a hülye porszűrőt nézzétek méár!! Tegyetek bele egyet és nincs vele gond!

[ Szerkesztve ]

(#94) Tripower válasza Biriboyka (#93) üzenetére

Tripower
(tag)

Osztom én is! Piti összeg a porszürö!
abban igaza van mindenkinek vannak sokkal jobb házak ebben az árkategoriában :R
kinek a zalmi valaki papné.....
házat meg több évre veszek nem ugy mint kurvát ;]

Team Jammin'

(#95) Dracula

Dracula
(senior tag)

Ez a hot swap panel nagyon bejön! :R

Dell E6410

(#97) WD40

WD40
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Ez olyan, mint egy inox háztartási gép. Rengeteg hiányossággal és fölösleggel. Ennyi pénzért már össze lehet rakni egy komplett gépet integrált grafikával...
Jó, hogy zalman, ennyiért csak az lehet. :((( Nem csípem ezt a márkát, akármilyen szuper cuccokat is gyárt. Ha lenne fölösleges 46 ezrem házra, vagy kb. ennyit szánnék PC házra, sem venném meg.

(#98) (Darkwood) válasza WD40 (#97) üzenetére

(Darkwood)
(PH! addikt)

Mit hiányolsz belőle?

(#99) Tripower válasza WD40 (#97) üzenetére

Tripower
(tag)

de ez a konfig amiröl beszélsz vetekszik a három kurvával amit lentebb emlegettek! :Y
:F integrált cucc vs 3lotyo? :F
:P 3lotyo! :P

Team Jammin'

(#100) (Darkwood) válasza Tripower (#99) üzenetére

(Darkwood)
(PH! addikt)

Látom Te is így látod! ;] :R

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.