Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1) LackoMester

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

szép meg minden :C ,de még 1x BigTower házat nemvennék.... :N

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

(#2) FRENK1988 válasza LackoMester (#1) üzenetére

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az ár nagyon el van mérve a tudáshoz képest. szvsz

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

(#3) LackoMester válasza FRENK1988 (#2) üzenetére

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

mint mindig (majdnem mindig):K szvsz
tavaly 38 rugóéert vettem egy Tt Soprano FX1000 házat,szép meg minden, nehéz-jó massziv,sorban cserélem le a ventiket benne mert dögölnek meg,hütése több mint xar-már a plexit is ki kellett fúrnom memók hütése végett

[ Szerkesztve ]

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

(#4) Chrys_

Chrys_
(senior tag)

De utálom, amikor az előlapi USB-csatik egymás mellett ilyen közel vannak elhelyezve...
A Lian Li házamon is pont így van: egy pen-drive mellett vagy a fülhallgatót, vagy a másik csati esetén egy másik USB-s eszközt nem tudom bekötni.

BF2: [HUN]Chrys00; BF3: [ThoR] Chrys_HUN

(#5) szab.tam

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

na, ezt még 2x átolvasom, de pár dolog, ami élből kiverte a szemem:

az előlapi, (fölső), csatikon nincs e-sata?

a hotswap megoldásnál külön áramkapcsolló nincs? -tudom, hogy a sata kibírja a lehúzgálást, sőt ott a leoldás előtt ki is tudom kapcsolni szoftveresen a hdd-t, de rátoláskor löket szerűen kapja az áramot, és könnyen felpörgési hibát eredményezhet, ami kíméletlenül a smart-ba kerül, ami nem jön jól a hdd eladásakor... (meg a winyónak sem tesz jót.)

a felső 2 venti az egyik belső képen úgy néz ki, hogy a házon belül van, és kifelé fúj. egy másik képen, az 1. oldalon hátulról pedig úgy, hogy a fémváz fölött, azaz kifelé szív. (a 2 hanghatásilag nem ugyanaz, mert a szívás nagyobb hanggal jár.) lehet így is, úgy is?
ha belüre teszem a ventit, kívül, a rács fölött, a burkolat alatt elfér egy kettes vízradiátor? vagy ez csak optikai csalódás?

szerk:
az alaptípuson 46k-ért nincs a hdd-k előtt venti. a műanyag keret miatt a hő még el sem tud vezetődni. egyes, forróbb winyók ott pusztulnak meg. azért ennyi pénzért ez igen gáz...
vagy csak 5400-es f2-t szabad beletenni? :F :(((

csili-vili, szép, de nem átgondolt, gagyi megoldások....

[ Szerkesztve ]

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#6) Hebry

Hebry
(senior tag)

Szép, meg jó, meg minden, de nem tetszik.
Az ára meg pláne nem, túl sok belőle a név értéke.

(#7) bsh

bsh
(senior tag)

"Így az eredmények korábbi tesztjeinkkel is összevethetőek."
"Végül megadtuk a kegyelemdöfést, és a nyári meleg ellenére kikapcsoltuk a szellőztetést."
tehát nincs légkondi és állandó szobahőmérséklet. akkor hogyan is vethetők össze az eredmények a korábbi eredményekkel? mondjuk egy téli teszttel? őőőő.... sehogy?

[ Szerkesztve ]

(#8) Ari18

Ari18
(őstag)
LOGOUT blog

tavaly majdnem sikerült egy ilyet beszereznem, Stacker lett a vége 23k-ért. Jobban jártam mint ezzel. Sokat kérnek a névért. Nem is szép. :((

(#9) szab.tam válasza szab.tam (#5) üzenetére

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

de azért még hozzá kell tennem, hogy maga a hotswap eme megoldása zseniális. mármint, hogy egyálatlalán van. nekem ez elég sok macerát jelentett. nemrég találtam rá megoldást itteni fórumtársunk ötleteivel.

a hibái ellenére csak ezért a megoldásért is lehet, hogy sokan döntenek a ház mellett, akiknek ez fontos.

a hdd fiókok eléggé hasonlítanak a cm690-ben lévőkhöz. ha az ember tud még ilyen kereteket szerezni, akkor sok-sok winyót így lehet tartani akár a szekrényben is, mert ad egy minimális mechanikai védettséget. (pl. ha leteszem, nem rögtön a winyó alja ér le.)
és ebben a házba, ily módon jól lehet cserélgetni.

azért megnéztem volna a tesztben egy 100-200 egymás utáni le-, föl csatlakozást, kihúzgálással együtt egy hotswap helyen. kilazul, törik-e valami?
és előtte, utána egy hdsentinel...

[ Szerkesztve ]

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#10) Mazsika

Mazsika
(őstag)

uhhh ez nagyon nagyon mocskos drága sz.tem... :Y

PS3 Slim & PSP Slim & God of War összes... I'm lovin' it! ;) 3.55 kmeaw CFW + multiMAN + 500Gb HDD

(#11) Xirtam

Xirtam
(PH! addikt)

Naná, hogy mocskos drága! :U Maradok a CM-690 nél akár mikor emelé a zalman mellé tenném! ;]

Forza Ferrari - Cavallino Rampante [ Konzol Világ & Game Shop ]

(#12) emmm válasza Xirtam (#11) üzenetére

emmm
(senior tag)

Egyetértek, és a CM-690 messze-messze olcsóbb egy ház... :U Nekem is olyan van ;]

(#13) kagyula

kagyula
(fanatikus tag)

"Pár hete" (két hónapja) a haza pályában ez a ház 12.000.- Ft-tal olcsóbbra volt kalibrálva. :Y
Ez ám a valami.

Legyen minden, sokszor.

(#14) Csabee. válasza kagyula (#13) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

azóta változtak az árfolyamok is.. :) ezáltal az ára is!

Jó cikk lett egy házról :)

Üdv: Csabee.

(#15) dani3l

dani3l
(fanatikus tag)

Az igaz, hogy a nevet kell megfizetni sajnos, de a név már lassan egy 'vicc' lesz és nem egy márka.. Komolyan, most ez mi? :F Alig 2 hónap alatt 14ezer forinttal drágult, és még ventiket sem képesek az elejébe tenni, előlapi csatlakozók szintén gagyik, alsó tápos megoldás és a kábelrendezés meg a jó nagy hely az frankó, de ez önmagában nem ér ennyit. :(

"Vagy bejön, vagy nem, egy kártyaasztal az élet, a sors osztja a lapokat, mi meg rakjuk a tétet.."

(#16) Chrys_ válasza Csabee. (#14) üzenetére

Chrys_
(senior tag)

Pont hogy esett az € ára, akkor miért is drágább?.

(#17) ABee válasza Csabee. (#14) üzenetére

ABee
(tag)

Pontosan! Kár hogy a forint erôsödött... :))

Edit: Oppá megelôztél :B

[ Szerkesztve ]

"I wouldn't want you guys to take all the credits", "I'm late to the party but the girls are coming home with me" and "that was for Cortez"

(#18) kagyula válasza Chrys_ (#16) üzenetére

kagyula
(fanatikus tag)

Gondolom a smile az iróniát jelzi a hozzászólásában.

Tehát:
Májusi ár: 34 680.-
Áfa emelés miatti emelkedés: 36 125.-
Forint erősödés miatti árcsökkenés: 33 867.-

Ha akkor azt mondja rudi hogy ez 46 000.- lesz, tutira nem ezt szavaztuk volna meg teszt alanynak.

Legyen minden, sokszor.

(#19) marcias

marcias
(őstag)
LOGOUT blog

Nagyon bízom benne, hogy lassan végetér ez a bigtower korszak. Tele van elavult, túlméretezett megoldásokkal. 43hdd, 13 odd, 20 bővítőkártya. Ennek köszönhetően ilyen nehéz, nagy és drága. Megláttam az első két méretet, 500x600x... úristen. 2009-et írunk, kisebb helyre is be lehet szerelni olyan konfigot, amik általában egy ilyen házba kerülnek. És akkor nem elég ez a sok kompromisszum, a magas ár, és még így is bőven van benne hiba.

(#20) szab.tam válasza marcias (#19) üzenetére

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

sokszor nem lehet eléggé túlméretezni valamit. hidd el, hogy sokunknak egy ilyen ház is kicsi tud lenni.... :)

vannak, akik összeraknak, (rakatnak), egy gépet, és 3 évig ok.
de mi,a kik sokat bütykülönk bennük, a szerelhetőség is fontos. a méret növekedésével általában, (nem mindig), ez is javul. az egy dolog, hog yegy kisebb házba is 1x, pajszerral be lehet feszíteni mindent, de sokszor a rejthetetlen kábelek megakadályozzák a keresztbe szellőzést. a nagyobb házak szellősebbek is, pláne telepakolva. (igaz, csak általában, ez sem mindig.)

[ Szerkesztve ]

(#21) Ősember válasza szab.tam (#20) üzenetére

Ősember
(PH! addikt)

nem akarok beleszolni, de nekem egy antec solo-m van es a kelebeleket el tudom rendezni minden gond nelkul. jo kabelezeshez es szellozeshez nem kell ekkora haz. akarhonnan nezem ez overkill. akinek meg kell 6-7dd, az nyilvan sporolt mar annyit a jatekokon es filmeken, hogy megerje neki egy ilyen kaliberu haz :D

______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!

(#22) total90

total90
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem a ház nagyon nem tetszik, sem külsőleg, sem belsőleg. Az ára meg :W Olcsóbbért lehet sokkal jobbat is találni. Mondjuk minden Zalman cucc túl van árazva... A teszt azért jó lett :R

(#23) Peti78

Peti78
(senior tag)

Azért elvárnám ennyi pénzért, hogy több ventihely legyen benne, és 14 cm es ventiket is lehessen azokba szerelni.

Hányszor meritek még, ami már megtörtént,megtenni újra és újra?Gõgös az arcotok, a falnak rohantok,nektek a hatalom a minden.

(#24) dani3l válasza Peti78 (#23) üzenetére

dani3l
(fanatikus tag)

ennyi pénzért az is nyugodtan elvárható lenne, hogy ha nem is mindegyik, de legalább minden második ventihelyen ott is figyeljen a venti és ne csak a lyukak.. dehát zalmanék biztosan tudják..

"Vagy bejön, vagy nem, egy kártyaasztal az élet, a sors osztja a lapokat, mi meg rakjuk a tétet.."

(#25) szab.tam válasza Ősember (#21) üzenetére

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:D

konkrétan arra gondoltam, amikor a házba befelé meleget fúvó sli 2x8800gt-m volt. annak a tápkábelei. alul az összes pci is tele. 2 tv, hangkari. hdd-k. 3 mobilrack, 2 optikiai. a hűtés miatt oldalsó 2 venti is. venti táp kábel. elosztó. rámálom volt. még ekkora házban is alig ment rendesen a szellőzés. az oldalfalat is sokszor nehezen tudtam rárakni a tekergő kábelektől, még modulásris táp mellett is. biztos lehetett volna ügyesebben is...

de aki telepakolja, nem lehet neki elég nagy házat tervezni...

[ Szerkesztve ]

(#26) zuchy

zuchy
(őstag)
LOGOUT blog

Szép ház elég jó, de a vinyókat nem hűti semmi, ennyi pénzért elvárná az ember...
Meg amúgy is piszok drága.

PC-STYLE.hu

(#27) P.e.t.ya.

P.e.t.ya.
(senior tag)
LOGOUT blog

Ennyi pénzért elvárná az ember,hogy ennyi pénze legyen :D :DDD

(#28) tzsolesz

tzsolesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

46000HUF! :Y

Ennyi pénzért PC-ét is lehet venni, nem egy nyomorult lemezkupacot. :W

10K-nál többet soha nem adnék ki házért. :( Így ez nem az én kategóriám.

Bár nem tudom mivel tudna többet a jelenlegi gépem egy ilyen házban. Talán 1920x1080-ban menne a GTA4? :DDD Vagy 5C-al hűvösebb lenne minden? Vagy jobban elférnek az alkatrészek? :F Ez meg ér pluszban 36K-ót? :N

=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=

(#29) Zoddo válasza zuchy (#26) üzenetére

Zoddo
(újonc)

(Nekem ilyen van otthon.)
De a vinyókat rendesen hűti a régi típus is (a ventillátor nélküli), mivel főleg onnét szívja be a levegőt.
Ez meg is látszik a sok poron ami ott lerakódik.
Szerintem jó kis ház ez, én futár díjjal együtt vettem 36eFt-ért.
Szóval én sem értem mért lett ennyivel drágább.

Minna no Golf jeee

(#30) D4rkAv3ng3r válasza Chrys_ (#4) üzenetére

D4rkAv3ng3r
(senior tag)
LOGOUT blog

Ezért kell használni USB hosszabbítót úgy befér egymás mellé két vaskos USB kütyü. ;) Nekem is közel van a 2 előlapi USB port a CM Elite 331-nél.

Egyébként tényleg drága túl van árazva. Ebben a színben nem jön be a full fekete sokkal szebb.

Ennyi pénzért inkább CM Cosmos-t vennék, az sokkal szebb és jobb is. igaz én sem adnék 10-15ezernél többet ki egy házra.

[ Szerkesztve ]

(#31) Solten

Solten
(őstag)
LOGOUT blog

Nem venném meg, de tetszik a sok apró ötletes/praktikus megoldás.

"A házhoz két ZM-F3 típusjelzésű Zalman hűtőt kapunk beszerelve, amiket közvetlen a tápra vagy az alaplapra is köthetünk. Feliratuk szerint nagyon halkak. Mint később, a tesztelésnél kiderült, ez azért nem teljesen igaz. "

Igen, nekem is van egy F3, hangos sz*r... :D

alba gu brath

(#32) szab.tam válasza Solten (#31) üzenetére

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

hangos, hangos...
aki ennyiér vesz egy házat, annak meg sem kottyan + 5-6 db s-flex... :D
(és már majdnem 70-nél vagyunk. igaz ennyniért már integrált vizes ház is van, de az már megint más kérdés...)

[ Szerkesztve ]

(#33) devast

devast
(őstag)

Ezt mondjuk elfogadnám a rebel12-őm helyett, de 50k-t tuti nem adnék érte... akkor már inkább valami lian li.

Fan of 2nd order harmonics since 2010

(#34) Chrys_ válasza D4rkAv3ng3r (#30) üzenetére

Chrys_
(senior tag)

Az utolsó általam ismert hivatalos ára 250€ volt. Ennyiért megoldhatták volna jobban is. Nem egy kis olcsó HTPC-ház esetén sokkal jobb elhelyezést láttam.

(#35) Tituka

Tituka
(senior tag)

jól néz ki :K

Skizofrén vagyok, és én is...

(#36) Mappa

Mappa
(PH! addikt)

hát az árán kicsit meglepődtem :Y

EVO & STi power

(#37) zuchy válasza Zoddo (#29) üzenetére

zuchy
(őstag)
LOGOUT blog

Persze, jó ház, de ennyi pénzért van jobb alternatíva is, de ha valakinek ez tettszik, hát vegye meg nyugodtan. :R
Maga a ház bejön, csak az ára nem. :D

PC-STYLE.hu

(#38) Ste válasza FRENK1988 (#2) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Egyetértek. A Hot Swap növeli az árát, de ennyit nem ér, és a tudása sem egy nagy kunszt. Vannak más házak amik jobbak ebben az árkategóriában.

Mókás, hogy csak pár fokkal rosszabb a 10k körüli, jópár éves Casetek kuckó, mint ez az új csoda

True Success is Blonde

(#39) (Darkwood)

(Darkwood)
(PH! addikt)

Én még márciusban vettem 43K-ért! Én teljesen meg vagyok elégedve vele! Nem is értem mi a baj ezzel a házzal az árán kívül? :U

Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!

(#40) dani3l válasza (Darkwood) (#39) üzenetére

dani3l
(fanatikus tag)

Éppen ez az: az ára! 20-25 pénzért semmi probléma nem lenne a házzal, még talán 30ért sem (bár nem adnék annyit egy házért, de az más kérdés), de ez így irreálisan drága. Dehát mindenkinek annyit ér, amennyit ad érte. :)

(#41) Kaics

Kaics
(fanatikus tag)

Drága és felesleges.

Fus Ro DAH! XD

(#42) Peti78 válasza Solten (#31) üzenetére

Peti78
(senior tag)

Lehet hogy hangos, de többet mozgat mint az Sflex. Tudom, nekem is van. Igaz szabályozva. Szabályozva pedig bőven jó

Hányszor meritek még, ami már megtörtént,megtenni újra és újra?Gõgös az arcotok, a falnak rohantok,nektek a hatalom a minden.

(#43) tzsolesz

tzsolesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Egyik ismerősöm nem rég vett egy 20 éves 2105-ös LADA-t (1300m3), 40000-ért.
Van rajta 8 hónap műszaki, és elég jó állapotban van. :U Ez többet ér attól? Szépen ellehet adni manapság a lemezt.

=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=

(#44) teshow

teshow
(újonc)

nekem ezek a kis kompakt hazak jonnek be:) Es ahogy a konfigot elnezem elfer benne minden ami fontos...
[link]

(#45) Csabroncka válasza (Darkwood) (#39) üzenetére

Csabroncka
(fanatikus tag)

Hát ez az! De ez a kis apró dolog gyakorlatilag az összes pozitív dolgot hazavágja. :(

Battlefield nick:*818* CpLJohnConnor "The future is not final"

(#46) Mr.Csizmás

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

kicsit sokba kerül rajta a gravírozás

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957 | SE W380i-t jó állapotban, vagy más flipes telót keresnék!

(#47) rudi válasza Ste (#38) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A CK1020 anno 20k körül volt kapható.

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#48) rudi

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

No, melyik ház legyen legközelebb, Enermax Phoenix Neo, CM Gladiator 600, GB Cupio 6140 vagy Maxcube Amoris? Vagy valami más innen?

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#49) Hawk1979

Hawk1979
(őstag)

Jó cikk,de nekem egyátalán nem tetszik ez a ház,ennyiért meg pláne.... :O
Nagyon fontos hsz volt,de meg kellett osztanom veletek a véleményem :DDD

* A felhasználó jogait az Alapelvek sorozatos betartatása miatt végleg felfüggesztettük, ami azóta is ott lóg...

(#50) (Darkwood) válasza tzsolesz (#43) üzenetére

(Darkwood)
(PH! addikt)

Akkor az ismerősöd rakja be a LADA-t a szobába és rakja bele a PC-alkatrészeket... :U

Akkor ennyire erővel a 170K-s gitárom se ér annyit amennyit, nem?

Csabroncka: Én is nagyon gondolkoztam azon, hogy kiadjak-e ennyi pénzt érte, de utólag azt mondom, hogy igen, megérte!

[ Szerkesztve ]

Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.