Hmmm.
Sokáig gondolkoztam, személyeskedésedre válasozljak-e, de megtszem. Ahogyo lvashatod, nem érted, nem tudod felfogni, amit írtam. A te bajod, bocs, ajánlom az általűános iskola első két osztályát.
3. Az, hogy neki elég a 324" Imac, az ő dolga. Másnak lehet egy 30" is kicsi.
5. Menj te orvoshoz szerintem, jól látok, de sok esetben bizony kell a nagy felbontás, hisz egyes lakatrészek tervezésénél nem elég csak egy lakatrészt látni, ha az csatlakozik akár tizenöthöz, plusz mechanizmussal van megáldva, lusz akármi. Megcisnálható kisebb méretben is, de nem könnyű, sok holtidő lesz a zoomolással, pannel. És mondjuk egy gpjármű alkatrész is elég nagy lehet, vegyél egyp adlólemezt akár.
6. Háát, CAD-ben, 3D-ben nyomtatásnál semmi nem jüön ki, mitn hiba, maximum a rajzokon, de nem csak rajzból él a CAd mérnök, sőt, inkább 3D-ből.
Nem fogok venni ilyen monitort, otthoni céljaimra fölösleges, értelmetlen. De ha mubnkáról lenne szó, sokszor már jól jött volna eme felbontás, nem is kevésszer. De hogy omndjak példát: Ideas, rengeteg helyet foglalnak az ikonok, üzenetsáv, egyebek, kb csak a képernyő 75%-a áll a rendelkezésedre mint munkatér. Vagy egy végeselemes program, Nastran. Annál is, nem csak egy balakkal dolgozik a program, ott is kllhet a hely mindenre. Akár a postprocessing állapotnál, megjeleníteni a végeredményt is, első, áttekintő nézetnek.
Nekem leginkább a felbontás jönne jól, nem a méret. Egy ekkora felbontás nagoyn hasznos tud lenni, akár egyetlen alkatrész esetén is. Volt már dolgom ilyen elemekkel.
Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.