1 GB-s modell is... na ez kell nekünk 
"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia

1 GB-s modell is... na ez kell nekünk 
"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia

regi hutos 1 gigas
30k-ert 
Bár számos korábbi rajongó fájlalja, hogy az NVIDIA GeForce modellekre sokkal kevesebb figyelmet fordít a cég, az XFX véleménye szerint ez törvényszerű, hiszen mindig is a játékosok érdekeit nézték, márpedig ma játékra a Radeon termékek számítanak jobb beruházásnak.
Magyarul a süllyedő hajóról még időben leszálltak 
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo
na meg a gta4-nek 
az első képnél azt hittem h mellőzik az X-alakú dobozt, de aztán lejjebb tekertem... ez a logisztikusok rémálma lehet
fura így, hogy jönnek sorba a refórajeles kártyák, de az élelmes vásárló majd tájékozódik 100helyről, hogy melyik gyártó kártyájában átlagban mekkora tartalék van... aztán majd jönnek később a 2-3%-os oc-vel megáldott tuningkártyák 20-30dolcsival drágábban a pistikéknek (esetleg 2giga rammal meglökött verziók)
így kell ezt csinálni... futtatni kell a szériákat ezerrel...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

eredeti hűtéssel
Egyébként jól néz ki! 
én is elgondolkodtam az X dobozról.. de lehet nem nagy gond:
ha jól találták ki a szöget, akkor egyik dobozsor beleillik a másik sor x lábai közé 
Tegyük notebookunkat 1080p képessé: http://tinyurl.com/BCMCrystalHD
(#7) Mr.Csizmás
1 hónapja vettem egy 4830... 
lehet eladom valakinek ócskavasárban, és veszek egy 4770-est.
X-doboz odaver! 
CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957 | SE W380i-t jó állapotban, vagy más flipes telót keresnék!

A Sapphire meg "S" alakú nyákot fog szabadalmaztatni, csak a doboz miatt? 
Véleményem szerint az 1GB-os változat lesz az igazi. Tetszik ez a VGA, és nem is annyira durva, a tuningjára kíváncsi lennék.
"mindig is a játékosok érdekeit nézték"
nagyon humorizációsosok a fiúk 
vagy randomra csinálhatnának tetris-fan doboztervezők mindenféle formájú dobozt és a raktárosok legalább nem unatkoznának munkaidőben, hanem szórakozás lenne nekik megpakolni kézzel a raklapokat
pl: "xxxxxx cég tetris kedvelő raktárosokat keres 3műszakba, havi nettó 100ezer hufért"
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
Mondjuk arról nem érdemes 70-re váltani . Az csak az nv-nél szokás /8800->9800 és társai / .
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .

Ha sikerül kirakni egy sort, az eltűnik?

Hát igen. A saját érdekről még csak nem is hallottak. 
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

Hmm...aszondod várjak az 5-ösökre? 
CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957 | SE W380i-t jó állapotban, vagy más flipes telót keresnék!
...márpedig ma játékra a Radeon termékek számítanak jobb beruházásnak.
És visszatértek az R300/R350 - NV30/NV35 idők... 
Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!

Attól függ mennyiért vetted a 4830-ast. èn is erre a 4770-es kiadásra vártam, de egyelööre kicsit csalódtam, mivel a tesztek szerint alapon is kicsit sokat fogyaszt, és még nincs hozzá igazán halk gyári hüütés.
Mivel nálam 80/20%-ban 2D/3D (játék) üzemben menne, és fontos a halk müüködés, ezért egyelööre várok a vásárlással. Esetleg veszek egy bizonyítottan halk 4830-ast a kifutó készletbööl olcsón, és nem fog érdekelni az a pár FPS. 
<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?
szerintem nem érdemes cserélni, kivéve ha nagyon minimális költséggel tudod megoldani... annyi pluszt nem ad... szerintem még egy darabig el lehet játszani a 4830-al is és ami nagyon hazavágná, az szerintem a 4770-en se menne sokkal jobban... 1-2évig még az a 4830 is kártya marad szvsz...

Ja, meg a nyákot 8*4-es fekete-fehér részre lehetne osztani, a feteket és kondikat szépen formára gyártani, és amikor eljár valamelyik GPU felett az idő, akkor a cimbora hasonló CE (Chess Edition) kártyájával összeillesztve máris normális célokat szolgálna a kivénhedt sz@r 

Most már csak az OC-s 4770-enek várom, mert ÍGY mennek! 
Inkább, ha váltasz 30-ról akkor mindenképpen buksz, teljesítményben meg sokat nem nyersz . Nem véletlen hogy kivonják a 30-at, a 70-es nem sokkal ér többet /a gyárnak igen, de az más/ . 4850-re sem érdemes, a 30-ak igen jól és könnyen tuningolhatók . Amire érdemes az a 4870 vagy 90, illetve majd az újak .
Az élet kegyetlen .

A 128 bites sávszél egyáltalán képes kihasználni az 1 gb-os kari esetében a +512-megát?
Másrészt, ha ma 128 biten képesek megcsinálni azt amit tegnap csak 256-on, akkor ma milyen létjogosultsága van az utóbbiaknak?
radeonoknál ring bus memvezérlő van, ami teljesen más elven működik, mint az nvidiáknál... úgy néz ki, hogy a 128bites sávszélességen (mellesleg gddr5-tel nem kis frekin) is simán hozza sebességben az elvárásokat... Abu, javíts ki légyszíves, ha hülyeséget mondanék 

Miért ne tudná kihasználni? A 256 bit egy szélesebb kapu de lassabban mentek át rajta az adatok(GDDR3), most vannak gyorsan menöö adatok (GDDR5) ezért elég a szüükebb kapu is. Majd tesznek széles kaput a csúcskártyába. De az hogy mekkora tér van a kapu mögött az adatoknak itt abszolút nem releváns. Vagy rosszul tudok/értelmezek valamit?
Van még egy rakás el nem adott GDDR3 memória, azt még ki kell szórni.
<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?

128 bit, de GDDR5. Így kijön a kb. egyező sávszél a 4830-cal.
[ Szerkesztve ]

Azért egy 1GB-os 4770-et szívesen láttam volna a tesztben...

remélem... és a szobámba teleportálódik

Tuningban vajon, hogy fog muzsikálni?

Külföldi honlapok alapján nagyon zajos a "régi" hűtés, és hőfokban alig tér el az "újtól".
ez referencia nyák, de nem referencia változat, oldalt látni, hogy hiányoznak kondik 
az 1gb-os modellre kiváncsi leszek, mit tud
"Hello" I am "Ready 2 go" to be "Big in Japan" and to spend "The Night out"

"ám friss bejelentésük láttán nem kell ezen bánkódniuk, mert igazi nagyágyúkat küld ringbe a gyártó"
Azért nagyágyúnak nem nevezném, "pusztán" egy best buy közpkategóriás kártya, ami nálunk sokkal drágább lesz, mint kellene
. CF-ben azért ütős lenne
.
[ Szerkesztve ]
Te is fiam, Bluetooth?

küldöm is nekik vissza a 88GT-t, ha postafordultával egy ilyet küldenek ![;]](/dl/s/v1.gif)
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

Annyival lesz csak jobb, hogy nagyon nagy felbontásokon kevésbé lesz hajlamos a belassulásra, de ennyi, kisebb felbontásokon lényegében semmi jelentősége nem lesz a +512 megának. Amúgy a referencia NYÁK-ot úgy tervezték, hogy 1 giga memóriát is rá lehessen pakolni.
Te is fiam, Bluetooth?

EZAZ!
Ezazezazezaz!!!! 
On the internet you can be anything you want. It is strange, that so many people decide to be stupid.

Az ára nem lesz az igazi, mert az 512MiB-os eredeti hűtős változat 173USD~38eHUF, KATT! 
[ Szerkesztve ]
Jobban vonz a sötét, mint egy félig szétrohadt világ!
Pontosan errre vááááááátam 
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

Elnéztem, mert AUD.
Akkor már jó ár. 
Jobban vonz a sötét, mint egy félig szétrohadt világ!
Ez mondjuk normálisabban néz ki min a másik, az olyan mintha félbevágták volna.
Eladó cuccaim: http://href.hu/x/bqv6 laptop alkatrész,stb | Steam: [Hun]Hunter2

ne ijesztegess 

Még én is megijedtem... 
lool az a doboz kell nekem, rettenetesen jól néz ki. veszek egyet és a kártyát odaadom valakinek 
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfõn! | muszáJ?

RV770-nél már nem RingBus van, hanem hubvezérelt memóriavezérlő, ahogy az összes többi R(V)7xx-nél is.
Si vis pacem, para bellum.

Hehe ,nemrég még "parasztvakitás" -nak mondtátok az 1-2gb-s karikat mostmeg már mindenkinek az kell .
A doboz meg szerintem tökmind1 hogy néz ki max amig hazaviszed néznek hogy az meg mi a .... (ha szatyorban vagy kocsiban viszed még akkor se) utána meg megy a pinyóba ,szekrénytetejére stb...! A kártya egész jó lenne ha 30helyett rendesen 20k árban lenne.

Asszem, hogy ez fog jönni az XFX 4830-am helyébe hamarosan. 
EVE Online - No Mutants Allowed! - H0rr0r Vacui Alliance
Ez a doboz.. 
What's wrong, Jerry? I didn't win anything! That becouse it's a jukebox, Jerry.
van különbség azért 2 giga és 2 giga között.
gef. 9400GT w/ 2 GB DDR2 -> a 2 gigánal a jó fele, háromnegyede nem fog adatot látni az életben soha.
4870X2 w/ 2 GB -> 4870X2, brutál. mi a kérdés? (de ide lehetne ugyanúgy írni pl. a GTX295-öt mondjuk)
Van akinél díszként funkcionál a doboz.
30k helyett 20k. Ja, jó lenne. Majd gordonka államilag támogatja, ugye?