Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) madgie

madgie
(VIP)

1 GB-s modell is... na ez kell nekünk :C

"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia

(#2) gyiku válasza madgie (#1) üzenetére

gyiku
(PH! kedvence)

regi hutos 1 gigas :K 30k-ert :R

(#3) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Bár számos korábbi rajongó fájlalja, hogy az NVIDIA GeForce modellekre sokkal kevesebb figyelmet fordít a cég, az XFX véleménye szerint ez törvényszerű, hiszen mindig is a játékosok érdekeit nézték, márpedig ma játékra a Radeon termékek számítanak jobb beruházásnak.

Magyarul a süllyedő hajóról még időben leszálltak :)

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#4) mephi666 válasza madgie (#1) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

na meg a gta4-nek :)

az első képnél azt hittem h mellőzik az X-alakú dobozt, de aztán lejjebb tekertem... ez a logisztikusok rémálma lehet :DD fura így, hogy jönnek sorba a refórajeles kártyák, de az élelmes vásárló majd tájékozódik 100helyről, hogy melyik gyártó kártyájában átlagban mekkora tartalék van... aztán majd jönnek később a 2-3%-os oc-vel megáldott tuningkártyák 20-30dolcsival drágábban a pistikéknek (esetleg 2giga rammal meglökött verziók) :) így kell ezt csinálni... futtatni kell a szériákat ezerrel...

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#5) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

eredeti hűtéssel :U
Egyébként jól néz ki! :)

(#6) azbest válasza mephi666 (#4) üzenetére

azbest
(PH! addikt)
LOGOUT blog

én is elgondolkodtam az X dobozról.. de lehet nem nagy gond:
ha jól találták ki a szöget, akkor egyik dobozsor beleillik a másik sor x lábai közé :DDD

Tegyük notebookunkat 1080p képessé: http://tinyurl.com/BCMCrystalHD

(#7) Mr.Csizmás

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

1 hónapja vettem egy 4830... :W

lehet eladom valakinek ócskavasárban, és veszek egy 4770-est.

X-doboz odaver! :DDD

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957 | SE W380i-t jó állapotban, vagy más flipes telót keresnék!

(#8) madgie válasza azbest (#6) üzenetére

madgie
(VIP)

A Sapphire meg "S" alakú nyákot fog szabadalmaztatni, csak a doboz miatt? :D

"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia

(#9) Keldor papa

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Véleményem szerint az 1GB-os változat lesz az igazi. Tetszik ez a VGA, és nem is annyira durva, a tuningjára kíváncsi lennék.

(#10) opr

opr
(senior tag)
LOGOUT blog

"mindig is a játékosok érdekeit nézték"
nagyon humorizációsosok a fiúk :DDD

(#11) mephi666 válasza madgie (#8) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

vagy randomra csinálhatnának tetris-fan doboztervezők mindenféle formájú dobozt és a raktárosok legalább nem unatkoznának munkaidőben, hanem szórakozás lenne nekik megpakolni kézzel a raklapokat :D pl: "xxxxxx cég tetris kedvelő raktárosokat keres 3műszakba, havi nettó 100ezer hufért"

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#12) lsc válasza Mr.Csizmás (#7) üzenetére

lsc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Mondjuk arról nem érdemes 70-re váltani . Az csak az nv-nél szokás /8800->9800 és társai / .

[ Szerkesztve ]

Az élet kegyetlen .

(#13) _Toka_ válasza mephi666 (#11) üzenetére

_Toka_
(őstag)

Ha sikerül kirakni egy sort, az eltűnik? :D :))

(#14) Abu85 válasza opr (#10) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Hát igen. A saját érdekről még csak nem is hallottak. :))

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#15) Mr.Csizmás válasza lsc (#12) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:DDD

Hmm...aszondod várjak az 5-ösökre? :)

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957 | SE W380i-t jó állapotban, vagy más flipes telót keresnék!

(#16) Yutani

Yutani
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

...márpedig ma játékra a Radeon termékek számítanak jobb beruházásnak.

És visszatértek az R300/R350 - NV30/NV35 idők... :D

Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!

(#17) regent válasza Mr.Csizmás (#7) üzenetére

regent
(fanatikus tag)

Attól függ mennyiért vetted a 4830-ast. èn is erre a 4770-es kiadásra vártam, de egyelööre kicsit csalódtam, mivel a tesztek szerint alapon is kicsit sokat fogyaszt, és még nincs hozzá igazán halk gyári hüütés.
Mivel nálam 80/20%-ban 2D/3D (játék) üzemben menne, és fontos a halk müüködés, ezért egyelööre várok a vásárlással. Esetleg veszek egy bizonyítottan halk 4830-ast a kifutó készletbööl olcsón, és nem fog érdekelni az a pár FPS. :)

<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?

(#18) mephi666 válasza Mr.Csizmás (#15) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

szerintem nem érdemes cserélni, kivéve ha nagyon minimális költséggel tudod megoldani... annyi pluszt nem ad... szerintem még egy darabig el lehet játszani a 4830-al is és ami nagyon hazavágná, az szerintem a 4770-en se menne sokkal jobban... 1-2évig még az a 4830 is kártya marad szvsz...

(#19) madgie válasza mephi666 (#11) üzenetére

madgie
(VIP)

Ja, meg a nyákot 8*4-es fekete-fehér részre lehetne osztani, a feteket és kondikat szépen formára gyártani, és amikor eljár valamelyik GPU felett az idő, akkor a cimbora hasonló CE (Chess Edition) kártyájával összeillesztve máris normális célokat szolgálna a kivénhedt sz@r :DDD

(#20) zed1983

zed1983
(őstag)

Most már csak az OC-s 4770-enek várom, mert ÍGY mennek! :R

(#21) lsc válasza Mr.Csizmás (#15) üzenetére

lsc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Inkább, ha váltasz 30-ról akkor mindenképpen buksz, teljesítményben meg sokat nem nyersz . Nem véletlen hogy kivonják a 30-at, a 70-es nem sokkal ér többet /a gyárnak igen, de az más/ . 4850-re sem érdemes, a 30-ak igen jól és könnyen tuningolhatók . Amire érdemes az a 4870 vagy 90, illetve majd az újak .

Az élet kegyetlen .

(#22) szgombos

szgombos
(lelkes újonc)

A 128 bites sávszél egyáltalán képes kihasználni az 1 gb-os kari esetében a +512-megát?
Másrészt, ha ma 128 biten képesek megcsinálni azt amit tegnap csak 256-on, akkor ma milyen létjogosultsága van az utóbbiaknak?

(#23) mephi666 válasza szgombos (#22) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

radeonoknál ring bus memvezérlő van, ami teljesen más elven működik, mint az nvidiáknál... úgy néz ki, hogy a 128bites sávszélességen (mellesleg gddr5-tel nem kis frekin) is simán hozza sebességben az elvárásokat... Abu, javíts ki légyszíves, ha hülyeséget mondanék :)

(#24) regent válasza szgombos (#22) üzenetére

regent
(fanatikus tag)

Miért ne tudná kihasználni? A 256 bit egy szélesebb kapu de lassabban mentek át rajta az adatok(GDDR3), most vannak gyorsan menöö adatok (GDDR5) ezért elég a szüükebb kapu is. Majd tesznek széles kaput a csúcskártyába. De az hogy mekkora tér van a kapu mögött az adatoknak itt abszolút nem releváns. Vagy rosszul tudok/értelmezek valamit?

Van még egy rakás el nem adott GDDR3 memória, azt még ki kell szórni.

<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?

(#25) cowboy_bebop válasza szgombos (#22) üzenetére

cowboy_bebop
(őstag)

128 bit, de GDDR5. Így kijön a kb. egyező sávszél a 4830-cal.

[ Szerkesztve ]

(#26) zed1983 válasza zed1983 (#20) üzenetére

zed1983
(őstag)

Azért egy 1GB-os 4770-et szívesen láttam volna a tesztben...

(#27) girátor válasza _Toka_ (#13) üzenetére

girátor
(lelkes újonc)

remélem... és a szobámba teleportálódik:)

(#28) cizoe

cizoe
(őstag)
LOGOUT blog

jóffféle, királymód

(#29) -XadAnuX+

-XadAnuX+
(őstag)

Tuningban vajon, hogy fog muzsikálni?

(#30) -XadAnuX+

-XadAnuX+
(őstag)

1 Gb-os karit el tudnám viselni. :K

(#31) cowboy_bebop válasza -XadAnuX+ (#29) üzenetére

cowboy_bebop
(őstag)

Külföldi honlapok alapján nagyon zajos a "régi" hűtés, és hőfokban alig tér el az "újtól".

(#32) TheChos3nOne

TheChos3nOne
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ez referencia nyák, de nem referencia változat, oldalt látni, hogy hiányoznak kondik :U

az 1gb-os modellre kiváncsi leszek, mit tud

"Hello" I am "Ready 2 go" to be "Big in Japan" and to spend "The Night out"

(#33) bteebi

bteebi
(senior tag)

"ám friss bejelentésük láttán nem kell ezen bánkódniuk, mert igazi nagyágyúkat küld ringbe a gyártó"

Azért nagyágyúnak nem nevezném, "pusztán" egy best buy közpkategóriás kártya, ami nálunk sokkal drágább lesz, mint kellene :(. CF-ben azért ütős lenne ;].

[ Szerkesztve ]

Te is fiam, Bluetooth?

(#34) zed1983 válasza -XadAnuX+ (#29) üzenetére

zed1983
(őstag)

(#35) shteer

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

küldöm is nekik vissza a 88GT-t, ha postafordultával egy ilyet küldenek ;]

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#36) bteebi válasza TheChos3nOne (#32) üzenetére

bteebi
(senior tag)

Annyival lesz csak jobb, hogy nagyon nagy felbontásokon kevésbé lesz hajlamos a belassulásra, de ennyi, kisebb felbontásokon lényegében semmi jelentősége nem lesz a +512 megának. Amúgy a referencia NYÁK-ot úgy tervezték, hogy 1 giga memóriát is rá lehessen pakolni.

Te is fiam, Bluetooth?

(#37) 64b0r

64b0r
(fanatikus tag)

EZAZ! :C :C Ezazezazezaz!!!! :DD

On the internet you can be anything you want. It is strange, that so many people decide to be stupid.

(#38) Sonja

Sonja
(PH! addikt)

Az ára nem lesz az igazi, mert az 512MiB-os eredeti hűtős változat 173USD~38eHUF, KATT! :U

[ Szerkesztve ]

Jobban vonz a sötét, mint egy félig szétrohadt világ!

(#39) FRENK1988

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Pontosan errre vááááááátam :DDD

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

(#40) Sonja válasza Sonja (#38) üzenetére

Sonja
(PH! addikt)

Elnéztem, mert AUD. :D Akkor már jó ár. :DDD

Jobban vonz a sötét, mint egy félig szétrohadt világ!

(#41) Hunter2

Hunter2
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez mondjuk normálisabban néz ki min a másik, az olyan mintha félbevágták volna.

Eladó cuccaim: http://href.hu/x/bqv6 laptop alkatrész,stb | Steam: [Hun]Hunter2

(#42) gyiku válasza Sonja (#40) üzenetére

gyiku
(PH! kedvence)

ne ijesztegess :N

(#43) zed1983 válasza gyiku (#42) üzenetére

zed1983
(őstag)

Még én is megijedtem... :DDD

(#44) DroneZ

DroneZ
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

lool az a doboz kell nekem, rettenetesen jól néz ki. veszek egyet és a kártyát odaadom valakinek :DDD

Zavard össze a világot: mosolyogj hétfõn! | muszáJ?

(#45) daa-raa válasza mephi666 (#23) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

RV770-nél már nem RingBus van, hanem hubvezérelt memóriavezérlő, ahogy az összes többi R(V)7xx-nél is.

Si vis pacem, para bellum.

(#46) Spancho

Spancho
(tag)

Hehe ,nemrég még "parasztvakitás" -nak mondtátok az 1-2gb-s karikat mostmeg már mindenkinek az kell .
A doboz meg szerintem tökmind1 hogy néz ki max amig hazaviszed néznek hogy az meg mi a .... (ha szatyorban vagy kocsiban viszed még akkor se) utána meg megy a pinyóba ,szekrénytetejére stb...! A kártya egész jó lenne ha 30helyett rendesen 20k árban lenne.

(#47) v.tom

v.tom
(őstag)

Asszem, hogy ez fog jönni az XFX 4830-am helyébe hamarosan. :K

EVE Online - No Mutants Allowed! - H0rr0r Vacui Alliance

(#48) Jhonny06

Jhonny06
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez a doboz.. :DDD

What's wrong, Jerry? I didn't win anything! That becouse it's a jukebox, Jerry.

(#49) Mr.Csizmás válasza Spancho (#46) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

van különbség azért 2 giga és 2 giga között.

gef. 9400GT w/ 2 GB DDR2 -> a 2 gigánal a jó fele, háromnegyede nem fog adatot látni az életben soha.

4870X2 w/ 2 GB -> 4870X2, brutál. mi a kérdés? (de ide lehetne ugyanúgy írni pl. a GTX295-öt mondjuk)

Van akinél díszként funkcionál a doboz.

30k helyett 20k. Ja, jó lenne. Majd gordonka államilag támogatja, ugye? :)

(#50) Dyno

Dyno
(PH! kedvence)

Tényleg csak ők fogják a ref. hűtőt alkalmazni :F Pedig nálam is inkább a ref. győztes főleg hogy kifelé nyomja a levegőt.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.