Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) sNORh

sNORh
(PH! addikt)

Kicsit sincs telezsúfolva..
Amúgy nemrossz.. :)

[ Szerkesztve ]

Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

(#2) KMT

KMT
(PH! addikt)

A ram-ok biztos örülnek a prociból felfele szálló hőnek. :U

Unod a zenéid? Nincs mit hallgatnod? --> http://prohardver.hu/tema/az_ev_legjobb_zenei_albumai_olvasd_el_az_elso_hsz/friss.html

(#3) zolomon17

zolomon17
(fanatikus tag)

Kíváncsi lennék, hogy ez a 8200/8300 mit bír. A mostani MSI lapomon is van egy integrál gyönyör, asszem GFX6200... botrányszar...

korosfeltunesiviszketegseg.blog.hu

(#4) m4rc! válasza zolomon17 (#3) üzenetére

m4rc!
(őstag)

Nem tudja vki mit bir tuningaban ez az nV chipset? Jobb mint a 780G?
Vagy erdemesebb lesz megvarni a 790GX-et?

"We are analog players in a digital wold"

(#5) shtml

shtml
(őstag)
LOGOUT blog

Kár a Firewire-ért.

A szak­ember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki min­denre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)

(#6) Atocha válasza shtml (#5) üzenetére

Atocha
(fanatikus tag)

Én nem ismerek egy ismerösömet sem, aki használná az általad annyira hiányolt Firewire csatlakozot! USB-s kamerák, USB-s telefonok, USB-s fényképezőgépek... stb. stb. De kinek mi... :) Nekem nem hiányzik.

https://plus.google.com/b/117212749409218964552/ Ha kell valami új cucc, írj egy üzenetet. ;)

(#7) durkonorbi válasza Atocha (#6) üzenetére

durkonorbi
(fanatikus tag)

A firewiret én is mellőzni tudom .... :) persze biztos sok felhasználási területe van (video, külső adattároló egység stb) ... én inkább az árára lennék kiváncsi ezeknek a lapoknak ... :F

(#8) edipqe

edipqe
(senior tag)
LOGOUT blog

akkor ha jól értem ezekbe ha vga-t rakok de nem használom éppen ki, akkor a vga- lekapcsol igaz?

I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!

(#9) waterman_

waterman_
(fanatikus tag)

azoknak hiányzik a firewire, ahol esetleg van a háztartásban valami DV kamera.. nekem speciel jó lenne.

..egy sikátorba talátak rám, egy régi frigóba próbátam viszatérni a főd légkörébe.. "A kormány az a testület, ami mindig megtartja, amit ígér. Ha pénzt ígér, azt is megtartja." Karinthy Frigyes

(#10) _ATi_1 válasza waterman_ (#9) üzenetére

_ATi_1
(senior tag)

2-3e Ft-ért lehet kapni PCI-os FireWire kártyát.

(#11) shtml válasza Atocha (#6) üzenetére

shtml
(őstag)
LOGOUT blog

Neked nem hiányzik, most már ezzel is okosabb lettem.;] Köszönet a tájékoztatásért és a tartalmas hozzászólásért.

Aki használ miniDV videokamerát, mint pl. én, annak jól jön az "általam annyira hiányolt" Firewire csatlakozó, mert azon keresztül lehet e kamerákból a videót átjátszani a PC-re, majd szerkesztés után visszaírni a szalagra.

Persze aki telefonon készült videókra izgul, annak nincs ilyen vackokra szüksége.

A szak­ember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki min­denre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)

(#12) HERR Z válasza _ATi_1 (#10) üzenetére

HERR Z
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

najah, csak tv-tuner, vga , wlan kari esetleg értelmes hangkari mellé már annyira nem fér be, ezért nem rossz ha rá van integrálva

(#13) _ATi_1 válasza HERR Z (#12) üzenetére

_ATi_1
(senior tag)

az lehet :)

(#14) shtml válasza HERR Z (#12) üzenetére

shtml
(őstag)
LOGOUT blog

Bizony, egy miniATX lapon nincs annyi bővítőhely. Na meg a chipset valószínűleg alapból tudja, pár cent lett volna rátenni egy hátlapi csatlakozót.

(#15) waterman_ válasza _ATi_1 (#10) üzenetére

waterman_
(fanatikus tag)

tudom, én 2ezer pénzért vettem is.
de egy cipősdoboz méretű házban a tv mellett nincs annyi bővítőhely:) ezért aztán egy ASUS M2A-VM HDMI -t vettem anno, van rajta ugyanígy minden földi jó, digitális kimenet, firewire, bővítőkártyán még komponens kimenet is:) mondjuk sajna fűt a déli hídja rendesen..

[ Szerkesztve ]

..egy sikátorba talátak rám, egy régi frigóba próbátam viszatérni a főd légkörébe.. "A kormány az a testület, ami mindig megtartja, amit ígér. Ha pénzt ígér, azt is megtartja." Karinthy Frigyes

(#16) HERR Z válasza shtml (#14) üzenetére

HERR Z
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

egyik chipset se tudja alapból, külön VIA vagy texas instr. chip kezeli a lapokon a firewire-t

(#17) szab.tam

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

szépen benne van minden, ami egy jó kis htpc alapjához kéne, de hiányzik az optikai hangkimenet. kár.
a galvanikus, (fémes), összekötés miatti esteleges földhurkos búgás kiküszöbölésére nem jön rosszul.
nekem mázlim volt, mert valami nem jó a gigabyte GA-73PVM-S2H lapom optikai kimenetén, de az analóg nem búg, így nem reklamálok.

de a lényeg, egy ilyen lapon már elkél az optikai kimenet.

[ Szerkesztve ]

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#18) Enton

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Tetszetős kis lap!De az árcédulát jobban várjuk hogy megérné-e? :K

Family Guy Online - Closed Beta

(#19) shtml válasza HERR Z (#16) üzenetére

shtml
(őstag)
LOGOUT blog

Köszönöm az infót. Azért vsz. olcsóbb alaplapra integrálni, mint külön kártyára tenni.

@(#17) szab.tam
Múlt héten vettem én is GA-73PVM-S2H lapot. Jó, hogy írod ezt a gondot, mindjárt én is letesztelem az optikai kimenetet. Amúgy nagyon jó kis lap, htpc-nek tökéletes. Sőt talán még többre is kiváló, kár, hogy csak SC a memóriakezelés.

(#20) szab.tam válasza shtml (#19) üzenetére

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

hang controll panel - audio i/o - digitális - ott engedélyezni kell. lehet, hgoy valamit elszúrtam, de nem volt az optikain front, center, sub. csak a hátsók mentek. :F

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#21) PaT_@

PaT_@
(újonc)

Ez a lap engem is felcsigázott... :))

(#22) v.tom

v.tom
(őstag)

kijöhetne egy XFX lap 790FX chippel. Az engem is érdekelne...

EVE Online - No Mutants Allowed! - H0rr0r Vacui Alliance

(#23) Oliverda válasza v.tom (#22) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Csak nV cuccokat gyárt az XFX.

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#24) v.tom válasza Oliverda (#23) üzenetére

v.tom
(őstag)

Sajnos...

EVE Online - No Mutants Allowed! - H0rr0r Vacui Alliance

(#25) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nagyon csilivili
firewire-t hiányolom, de a lapnak egész jó az elrendezése, bár még mindig csinálhatnának olyan lapot, ahol a pci-e x16 mellett van a rövid pci-e x1 és így nem veszít az ember egy pci-t azzal ha dupla slotos vga hűtőt használ

True Success is Blonde

(#26) Ste válasza Ste (#25) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

a 780g-t lehgytam, hogy az lehetne rajta nv helyett, de olvasva Oliverda hsz-ét, ez is csak álom marad

True Success is Blonde

(#27) PaT_@

PaT_@
(újonc)

Árat és elérhetőséget ugye még senki nem tud...? :( :)

(#28) shtml válasza szab.tam (#20) üzenetére

shtml
(őstag)
LOGOUT blog

Én csak sztereó zenével próbáltam ki az előbb (átjátszás a minidisk felvevőm optikai bemenetére), az ment hibátlanul. Nincs olyan eszközöm, amivel ellenőrizhetném a többi csatornát az optikain.

(#29) Fuck3r

Fuck3r
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

engem érdekelne, tudna valaki árat mondani?

"A Semmi önmagát megölte, a teremtés a sebhelye, az ember a hulló vére, a világ a sírja, amelyben rohad. "

(#30) PaT_@ válasza Fuck3r (#29) üzenetére

PaT_@
(újonc)

keresgéltem neten,de sajna még a gyógyli sem igazán talál semmit... :(

[ Szerkesztve ]

(#31) Fuck3r válasza PaT_@ (#30) üzenetére

Fuck3r
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

aha, én is nézegetem de semmi
Tetszik a lap nagyon, faintos!!!

1. micro ATX éééés végre nem csak 2 memória foglalat egymás mellett, nem szendvicsben lesznek ramok
2. hűtés is jónak néz ki és úgy tűnik kellő távolságban van CPU-tól, talán még rá is fér Ninjám :)
3. tuning... hm... fincsi, 5000+ black-el nekem tökéletes választás, nyamnyam
4. amd-s lap nvidia integrált vga-val, volt már ilyen?? nem nagyon láttam...
5. ráadásul HDMI, számomra már alap követelmény, meg a HD feldolgozó egység... fiiiinom!! :)

Nagyon várom

[ Szerkesztve ]

"A Semmi önmagát megölte, a teremtés a sebhelye, az ember a hulló vére, a világ a sírja, amelyben rohad. "

(#32) nándika válasza Fuck3r (#31) üzenetére

nándika
(senior tag)

Nekem tetszik ez a kis izé firewire ugyan nincs ettől függetlenül egyész jó.

Ha esetleg érdekel valakit tudok hozzni:D 18900,-

A bárányok hallgatnak!

(#33) Fuck3r válasza nándika (#32) üzenetére

Fuck3r
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Keresek
Ha rendelnék mire lenne meg?

(#34) PaT_@

PaT_@
(újonc)

Továbbra sincs sehol semmi...? :)

(#35) nándika

nándika
(senior tag)

Aki szeretne ilyen lapot most megveheti ;)

A bárányok hallgatnak!

(#36) nygma válasza nándika (#35) üzenetére

nygma
(PH! kedvence)

Mi az ára... :U

(#37) nándika válasza nygma (#36) üzenetére

nándika
(senior tag)

18900,- ;)

A bárányok hallgatnak!

(#38) viktor-bp

viktor-bp
(újonc)

Sziasztok!
Talált már valaki tesztet, esetleg részletesebb leírást erről az alaplapról?
Csak mert az matx lapok amiket eddig nézegettem mindig tele voltak kompromisszumokkal (és nemcsak a firewire és az extra pci slotok terén)
Esetleg bárkinek személyes tapasztalata?

(#39) viktor-bp

viktor-bp
(újonc)

A Birdben már kapható: 17900huf :C

(#40) Fuck3r

Fuck3r
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

hali
Akinek ilyen alaplapja van legyen szíves üzenjen nekem, lenne 1-2 kérdésem a lappal kapcsolatban, köszönöm

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.