Vajon melyik gyártó merevlemezei kerülnek ezekbe a tokokba?
Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!
Vajon melyik gyártó merevlemezei kerülnek ezekbe a tokokba?
Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!

Szerintem Hitachi, gondolván a kapcsolatukra...
(HLDS-->Hitachi-LG Data Storage)
Regards: Csepy
╔═════════════════════════════════════════════════╗ ║Tel: 30/570-8393 XXI. században mobilszám nélkül nincs üzletelés. ║ ╚═════════════════════════════════════════════════╝
(#3) Depression
Fényes, akár a telefonjaik. Stílusos.
Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

aztán nehogy mobiltelefonálni akarjon vele az ember... 

bitti karcolodik.. 
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

Jaja, kezdek hasonulni.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!.................... De figyelmeztetlek, letollak titeket mint a szaros gatyát. by Terry Collins........... Na mi lesz??? Ijessz!!!

13196 HUF (90000 koreai won) a 120 GB és 24925 HUF (170000) a 320 GB-os persze mire ideér lesz az több is. 
[link]
Bár némelyik oldalon 350GB-os a legnagyobb.
[ Szerkesztve ]
''-Hmmm. Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal.''

Én is egyből erre gondoltam! 
"Tökéletes program nem létezik, csak olyan, amelynek még nem találták meg a hibáit." Pascal
"Számítógépünkre USB 2.0 porton keresztül csatlakoznak, maximális adatátviteli sebességük pedig akár 480 Mbit/s is lehet."
A mondat második fele az első feléből fakadóan nem teljesen felesleges? Úgy általában az USB 2.0 szabvány max. adatátviteli sebessége akár 480 Mbit/s is lehet(ne, ha nem névleges volna ez a maximum), szóval nem értem, miért kell úgy megfogalmazni a mondatot, mintha ez az adott LG(-matricás
) külső tároló erénye és sajátossága lenne. 
"háj! mi ez a csevej mindenféle olyan dolgokról, amit a nem kockák nem értenek? hát senkinek nincs nőügye? hát midnenki elégedett az időjárással? vagy mivanmár?" (by fokukac) - eladó: http://tinyurl.com/tim82items4sale
Valahogy el kell adni a rókabőrt és mellette feltalálni a spanyolviaszt
Ma hajnal 3 óra körül, egyszer csak becsengetett a szomszéd. Úgy meglepődtem, hogy majdnem kiejtettem a fúrót a kezemből.
Na de ez a cikkírón múlott. 
"háj! mi ez a csevej mindenféle olyan dolgokról, amit a nem kockák nem értenek? hát senkinek nincs nőügye? hát midnenki elégedett az időjárással? vagy mivanmár?" (by fokukac) - eladó: http://tinyurl.com/tim82items4sale
8 szakmai hozzászólása van
Igaz, én az LG marketingdumájára alapoztam. 
Ma hajnal 3 óra körül, egyszer csak becsengetett a szomszéd. Úgy meglepődtem, hogy majdnem kiejtettem a fúrót a kezemből.
Szerintem ő is, angolból fordítva.