Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#51) kcsa

kcsa
(senior tag)

néhányan komolyan read only módban kommentelnek... :W

omg... nagyon reggel van még... szóval igen. write only :R

[ Szerkesztve ]

emberek... "fan" és nem "fun"...

(#52) Morden24 válasza kcsa (#51) üzenetére

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Gondolom write only-ra gondolsz, mert "read only"-ban elég nehéz lehet írni... :U

Sectumsempra - For Enemies

(#53) doncortio

doncortio
(senior tag)
LOGOUT blog

Hali, srácok!

Kösz a dícséreteket, de lássátok miből faragtak megfogadom a tanácsaitokat: Feltuningolom a cikket, tudom, hogy sok mindent kihagytam.

Slimet igaz megérné megvenni, dehát aki boxra vágyik és hezitál fogja magát és levesz a polcról egy Arcade-ot (jasper) 30-35K-ért

Isten veled Steve, nyugodj békében!

(#54) doncortio

doncortio
(senior tag)
LOGOUT blog

jah és nem írtam sehol félre: IBM PowerPC Xenon, Ati Xenos

angol oldalakról szedtem ezt le (összehasonlítás a Vallhallával, stb)

[ Szerkesztve ]

(#55) Steven

Steven
(őstag)

Hirtelen megörültem és azt hittem ,hogy én tudok valamit rosszul és lehet linuxot telepíteni boxra,de utána olvastam és nem lehet linuxot telepíteni rá csak kb a 2007 es kerneles boxora amit már valszeg mindenki frissített... :U az újak meg kapásból nem azzal adják ki
[link]

Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile

(#56) superecneB válasza Sanyix (#30) üzenetére

superecneB
(őstag)

Ez mit jelent pontosan, hogy max felskálázni?

[ Szerkesztve ]

(#57) kcsa válasza doncortio (#53) üzenetére

kcsa
(senior tag)

de már írtam hogy kompozit kábel van és nem komponens... ha már javítottad... egyébként a dashboard képek se jók.

emberek... "fan" és nem "fun"...

(#58) doncortio válasza kcsa (#57) üzenetére

doncortio
(senior tag)
LOGOUT blog

már jók!
b*zi internet expoler nem képes kép-url-t másolni, de már letöltöttem a chrome-ot.
javítok mindent! (unokatesóm boxán linux van)

(#59) SyntaxeError válasza Zolee11 (#6) üzenetére

SyntaxeError
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Hmmm, nem rossz cikk.

Xbox slim és PS3 között vacillálok még mindig, de nálam PS3 lesz a befutó csipkézve.

Forza Motorsportban az az Aston de szép.

▄▀▄ Az Apple egy életérzés

(#60) AXisBOLD válasza doncortio (#54) üzenetére

AXisBOLD
(PH! addikt)
LOGOUT blog

atyaég :O, most is rosszul van a cikkben :W

[ Szerkesztve ]

Aurea mediocritas

(#61) Morden24 válasza doncortio (#54) üzenetére

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nem írtad sehol félre? Akkor lapozz már a "Hardver" lapra, könyörgöm.
De hogy ne kelljen, idézek:

A konzol eléggé erős: lelke egy IBM által szállított PowerPC alapú Xenos processzor

A megjelenítésért az ATi által szálított XENON grafikus mag felel

Elég?
Kicsit tüzetesebben nézd át a cikkedet, mielőtt megkapja a "Reloaded 2.0" státuszt... :U

Ja: Nem esett még szó az Xbox360 S-ről (gy.k.: Slim)

Gyengébbek kedvéért: nem Slim, legalábbis hivatalosan nem.

Vagy ha sok sok pénze van akkor egy Slimet.

Ilyen téren a használtpiacra gondolsz? Mert nem "sok pénz" a különbség egy új S és egy Super Elite között, márpedig ezeket érdemes összehasonlítani pusztán a vinyóméret miatt, és akkor az egyéb kapcsolt dolgokról (pl. Wifi, ami alapban 10+ ezer HUF plusz pénz, ha kell) még nem is esett szó.

[ Szerkesztve ]

(#62) AXisBOLD válasza doncortio (#53) üzenetére

AXisBOLD
(PH! addikt)
LOGOUT blog

olvasd végig a fórumot és legalább azokat javítsd amiket leírtunk.

itt nem a kihagyásokkal van a baj, hanem a fals információkkal.

Aurea mediocritas

(#63) Yutani válasza doncortio (#54) üzenetére

Yutani
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Halló, az 5. oldalon még mindig ATI XENON szerepel! :U

Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!

(#64) ervin33 válasza Slyer (#21) üzenetére

ervin33
(kvázi-tag)

nézzfel x-mediára. olvasd el mit irnak a hütésröl meg a ventiröl magas fordulatszámon!

(#65) heihachi

heihachi
(PH! addikt)

Ez mi ez? Ez valami tippverseny? Addig tippelgetsz, míg el nem találsz valamit a cikkedben? :DDD

"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD

(#66) caizzz válasza heihachi (#65) üzenetére

caizzz
(senior tag)
LOGOUT blog

:DDD :DDD

marakujás kőbányai

(#67) adalbert1

adalbert1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

No offense, de szerintem nem csak a pontatlanságok rontják el a cikket. Eleve egy szakmainak szánt cikket komolytalanná tesz a "billgécc"-ezés és hasonlók.

"All Eyez On Me" "The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall." "When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention."

(#68) Rupi

Rupi
(újonc)

Nekem eddig csak annyi fenntartásom volt az xbox360-al (és az egyéb konzolokkal)kapcsolatban hogy nem akaródzik megszokni a kontrollert
de már erre is találtam megoldást XFPS 360 ezzel tudok egeret meg billentyüzetet kötni a konzolomhoz. Csak gondoljatok bele mindenki küszködik kontrollerel (kivéve akinek nem az volt a gyerekjátéka és éjjel nappal azt nyomta mint más meze PC-s srác) temeg osztod a headshotokat :D szóval hétfőn jön meg ez a kis cucc utána rendelek Xbox live -t is és osztom a HALO 3 at :D nameg az mw2-t

Gamertag: BoomyCuh

Üdvz: Rupi : )

Xbox360 és MaxShooter tulajdonos

(#69) Morden24 válasza Rupi (#68) üzenetére

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Hehe, és hogy meg fogsz lepődni, amikor nem egészen úgy fog működni a dolog, ahogyan elképzelted...

Csak gondoljatok bele mindenki küszködik kontrollerel (kivéve akinek nem az volt a gyerekjátéka és éjjel nappal azt nyomta mint más meze PC-s srác) temeg osztod a headshotokat

Ez annyira nevetséges. Komolyan, arra indulnál be, hogy (már ha igazad lenne) a korlátozott játékosokat puffogtatod le, és ettől te vagy a nagykirály?
Hát pont ez az, amiért legalább valami nyomva van a fair play-nek konzolon. Ez a mentalitás maradhatna PC-n.

(#70) thiefoner

thiefoner
(újonc)

Jó kis cikk lett.

(#71) AXisBOLD válasza thiefoner (#70) üzenetére

AXisBOLD
(PH! addikt)
LOGOUT blog

a kis, a cikk, meg a lett stimmel, de a jó koránt sem.

olvasd a fórumot is legalább.

Aurea mediocritas

(#72) wolfwood

wolfwood
(lelkes újonc)

:)

Egy pingvin mindenek felett...

(#73) Rupi válasza Morden24 (#69) üzenetére

Rupi
(újonc)

Morden24 én nemtudom te hogy vagy vele de nekem csak xboxon van lehetőségem játszani mert nem 1 bika gépem van hogy fusson rajta az mw2 kifogástalanul

''Hehe, és hogy meg fogsz lepődni, amikor nem egészen úgy fog működni a dolog, ahogyan elképzelted...,,

ezt légyszives fogalmazd meg jobban ne ilyen sejtelmesen hogy mire számíthatok (amúgy ha 1 kicsit is hasonlít mint a PC-s egér+bill kombó nekem már megérte (de szerintem csak beálítás kérdése az egész)

Én nem mondtam hogy erre indulok be de én elég sokat szenvedtem kontrollerrel
hogy azt mondjam mostmár elég :W :Y :Y
és én olyan tipus vagyok aki pont lesz*rja ha kioszt 1 headshotot és emiatt mások dühöngve verik szét a gépet

Amúgy nemhiszem hogy a napi 20k online játékosból sok finanszírozza 18ezer huf-ért és ha én játszogatok napi 2 órát meg se fogják érezni

Rupi

(#74) Silent77 válasza Rupi (#73) üzenetére

Silent77
(őstag)
LOGOUT blog

Sajnos semmi köze a bill+egér párosnak a PC-n használthoz. :(
Aki vett is, az gyorsan túladott rajta, és inkább megtanult kontrollerrel játszani.
Persze lehet neked jó lesz, de én eddig akárkivel beszéltem az mindenki szidta.
Én se tudom megszokni a joy-t, ezért max forza 3-at tolok rajta, minden mást pc-n.
Pedig régebben nagy konzolos voltam, időm sincs igazán megszokni, és nincs kedvem kínlódni.

Xbox360 Gamertag: Roterhu

(#75) Morden24 válasza Rupi (#73) üzenetére

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nekem meg sem bika gépem, sem igényem az MW2-re.

Ja, az irányításra: az XFPS gyakorlatilag a konzolos analóg karos kezelést ülteti át egérre és billentyűzetre, tehát a játék kezelése nem úgy fog működni, mint a PC-s fps-ek esetében.
Ráadásul még ezen belül is, ha jól tudom, magának a játéknak is támogatnia kell az ilyen irányítási lehetőséget.

Szóval ugyanúgy fogsz irányítani, mint kontrollerrel, csak egérrel meg klavival "mímeled" a dolgot.

(#76) Rupi válasza Morden24 (#75) üzenetére

Rupi
(újonc)

Hát nemtudom most fog megjönni nekem hamarosan az XFPS de a tapasztalataim szerint ez is épp elég előny

Nah mind1 majd olyan 5 óra fele megírom milyenek a tapasztalataim mert akkora jön meg a cucc és akkora szerzek hozzá vezeték nélküli kontrollert ^.^'

Remélem nincs igazad de nem kételkedek benned.. :P

amúgy ezt olvastad valahonnan vagy csak úgy gondolod vagy esetleg tapasztalat?
(amúgy én is gyanakodtam hogy valami ilyesmi lessz)

Nah mindegy majd írok

Üdvz: Rupi

(#77) Morden24 válasza Rupi (#76) üzenetére

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Mások tapasztalata, nem a sajátom, és hát nincsen okom kételkedni bennük :)

Engem nem igazán izgat az XFPS, mert én pont, hogy előnynek, kényelmesebbnek élem meg a kontrollert, nemhogy le akarjam váltani.
Igazság szerint egyébként sem vagyok egy nagy FPS-huszár, jelenleg a Halo-kon kívül nincs is ilyenem (PC-n sem érdekeltek soha különösebben, Xboxon ha lehet, még annyira sem... FPS-ből majd ha lesz fölös lóvém, akkor megszerzem az AvP-t, na meg Halo Reach, plusz ha kijön, akkor Deus Ex... MW, BF, Crysis stb. engem egyáltalán nem érdekel :N ).

Kíváncsi vagyok a tapasztalatokra, azért remélem, hogy nem lesz kidobott pénz :D

(#78) Benyaking válasza Morden24 (#69) üzenetére

Benyaking
(fanatikus tag)

Nincs fair play evvel mire celzol?

(#79) OddMan

OddMan
(őstag)

Itt egy lista arról, hogy melyik xbox360 típus hdmi-s, valamint az egyes típusok gyártástechnológiája és fogyasztása is megtalálható. ;)

[ Szerkesztve ]

''A szíved szabad! Légy bátor és kövess!''

(#80) elithun

elithun
(senior tag)
LOGOUT blog

Nagyon erősen gondolkozok egy Slim Xbox360-on, de max. akkor veszek ha beválik a Kinect.
Gratula az íráshoz. :R

„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”

(#81) ELP

ELP
(tag)
LOGOUT blog

Azt az "infraportos kontrollert" már nagyon illene javítani

"...egy lapos, komplett számítógépet mindenkinek!" :) -> http://logout.hu/blog/elp/index.html

(#82) mcsabee válasza elithun (#80) üzenetére

mcsabee
(senior tag)
LOGOUT blog

A Kinect gyerekjáték, kb mint a Wii, se több, se kevesebb annál, talán picit lagosabb a kontroll.

Egyébként a Final Fantasy nem RPG, inkább valami adventure címnek mondanám, de semmiképp sem RPG-nek ^^.

Stay a while and listen...

(#83) elithun válasza mcsabee (#82) üzenetére

elithun
(senior tag)
LOGOUT blog

Ezeket majd döntsük el akkor amikor kint lesz a cucc, és már jelentek meg rá játékok. :)

„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”

(#84) zsoltti

zsoltti
(fanatikus tag)

Jó alapos a cikk!

DE az utolsó előtti oldal alján:
Az gépre telepíthető linux-disztribúció is, netezésre, filmnézésre, szövegszerkesztésre lehet használni az egészet, tehát kiváló HTPC alap (de nem Blu-Ray filmekre, maradjunk a sima HD-DVD-nél).

Nos itt pontosan mire értetted hogy megy rajta a Linux?! Módosítás (jtag) nélkül nem alkalmas az ilyen műveletekre! :))

Eladó: HD6950@70,Ghz 64kért!!!

(#85) MasterMark

MasterMark
(őstag)

Annyi sok hiba van benne... lol

- "We're at war. No one wants to admit it but Humanity is under attack." - Gamertag: IdnaMark

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.