néhányan komolyan read only módban kommentelnek... 
omg... nagyon reggel van még... szóval igen. write only 
[ Szerkesztve ]
emberek... "fan" és nem "fun"...

néhányan komolyan read only módban kommentelnek... 
omg... nagyon reggel van még... szóval igen. write only 
[ Szerkesztve ]
Gondolom write only-ra gondolsz, mert "read only"-ban elég nehéz lehet írni... 
Sectumsempra - For Enemies
Hali, srácok!
Kösz a dícséreteket, de lássátok miből faragtak megfogadom a tanácsaitokat: Feltuningolom a cikket, tudom, hogy sok mindent kihagytam.
Slimet igaz megérné megvenni, dehát aki boxra vágyik és hezitál fogja magát és levesz a polcról egy Arcade-ot (jasper) 30-35K-ért
Isten veled Steve, nyugodj békében!
jah és nem írtam sehol félre: IBM PowerPC Xenon, Ati Xenos
angol oldalakról szedtem ezt le (összehasonlítás a Vallhallával, stb)
[ Szerkesztve ]

Hirtelen megörültem és azt hittem ,hogy én tudok valamit rosszul és lehet linuxot telepíteni boxra,de utána olvastam és nem lehet linuxot telepíteni rá csak kb a 2007 es kerneles boxora amit már valszeg mindenki frissített...
az újak meg kapásból nem azzal adják ki
[link]
Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile

Ez mit jelent pontosan, hogy max felskálázni?
[ Szerkesztve ]

de már írtam hogy kompozit kábel van és nem komponens... ha már javítottad... egyébként a dashboard képek se jók.
már jók!
b*zi internet expoler nem képes kép-url-t másolni, de már letöltöttem a chrome-ot.
javítok mindent! (unokatesóm boxán linux van)
Hmmm, nem rossz cikk.
Xbox slim és PS3 között vacillálok még mindig, de nálam PS3 lesz a befutó csipkézve.
Forza Motorsportban az az Aston de szép.
▄▀▄ Az Apple egy életérzés
atyaég
, most is rosszul van a cikkben 
[ Szerkesztve ]
Aurea mediocritas
Nem írtad sehol félre? Akkor lapozz már a "Hardver" lapra, könyörgöm.
De hogy ne kelljen, idézek:
A konzol eléggé erős: lelke egy IBM által szállított PowerPC alapú Xenos processzor
A megjelenítésért az ATi által szálított XENON grafikus mag felel
Elég?
Kicsit tüzetesebben nézd át a cikkedet, mielőtt megkapja a "Reloaded 2.0" státuszt... 
Ja: Nem esett még szó az Xbox360 S-ről (gy.k.: Slim)
Gyengébbek kedvéért: nem Slim, legalábbis hivatalosan nem.
Vagy ha sok sok pénze van akkor egy Slimet.
Ilyen téren a használtpiacra gondolsz? Mert nem "sok pénz" a különbség egy új S és egy Super Elite között, márpedig ezeket érdemes összehasonlítani pusztán a vinyóméret miatt, és akkor az egyéb kapcsolt dolgokról (pl. Wifi, ami alapban 10+ ezer HUF plusz pénz, ha kell) még nem is esett szó.
[ Szerkesztve ]
olvasd végig a fórumot és legalább azokat javítsd amiket leírtunk.
itt nem a kihagyásokkal van a baj, hanem a fals információkkal.
Aurea mediocritas
Halló, az 5. oldalon még mindig ATI XENON szerepel! 
Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!

nézzfel x-mediára. olvasd el mit irnak a hütésröl meg a ventiröl magas fordulatszámon!

Ez mi ez? Ez valami tippverseny? Addig tippelgetsz, míg el nem találsz valamit a cikkedben? 
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD

marakujás kőbányai
No offense, de szerintem nem csak a pontatlanságok rontják el a cikket. Eleve egy szakmainak szánt cikket komolytalanná tesz a "billgécc"-ezés és hasonlók.
"All Eyez On Me" "The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall." "When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention."

Nekem eddig csak annyi fenntartásom volt az xbox360-al (és az egyéb konzolokkal)kapcsolatban hogy nem akaródzik megszokni a kontrollert
de már erre is találtam megoldást XFPS 360 ezzel tudok egeret meg billentyüzetet kötni a konzolomhoz. Csak gondoljatok bele mindenki küszködik kontrollerel (kivéve akinek nem az volt a gyerekjátéka és éjjel nappal azt nyomta mint más meze PC-s srác) temeg osztod a headshotokat
szóval hétfőn jön meg ez a kis cucc utána rendelek Xbox live -t is és osztom a HALO 3 at
nameg az mw2-t
Gamertag: BoomyCuh
Üdvz: Rupi : )
Xbox360 és MaxShooter tulajdonos
Hehe, és hogy meg fogsz lepődni, amikor nem egészen úgy fog működni a dolog, ahogyan elképzelted...
Csak gondoljatok bele mindenki küszködik kontrollerel (kivéve akinek nem az volt a gyerekjátéka és éjjel nappal azt nyomta mint más meze PC-s srác) temeg osztod a headshotokat
Ez annyira nevetséges. Komolyan, arra indulnál be, hogy (már ha igazad lenne) a korlátozott játékosokat puffogtatod le, és ettől te vagy a nagykirály?
Hát pont ez az, amiért legalább valami nyomva van a fair play-nek konzolon. Ez a mentalitás maradhatna PC-n.
a kis, a cikk, meg a lett stimmel, de a jó koránt sem.
olvasd a fórumot is legalább.
Aurea mediocritas

Egy pingvin mindenek felett...

Morden24 én nemtudom te hogy vagy vele de nekem csak xboxon van lehetőségem játszani mert nem 1 bika gépem van hogy fusson rajta az mw2 kifogástalanul
''Hehe, és hogy meg fogsz lepődni, amikor nem egészen úgy fog működni a dolog, ahogyan elképzelted...,,
ezt légyszives fogalmazd meg jobban ne ilyen sejtelmesen hogy mire számíthatok (amúgy ha 1 kicsit is hasonlít mint a PC-s egér+bill kombó nekem már megérte (de szerintem csak beálítás kérdése az egész)
Én nem mondtam hogy erre indulok be de én elég sokat szenvedtem kontrollerrel
hogy azt mondjam mostmár elég

és én olyan tipus vagyok aki pont lesz*rja ha kioszt 1 headshotot és emiatt mások dühöngve verik szét a gépet
Amúgy nemhiszem hogy a napi 20k online játékosból sok finanszírozza 18ezer huf-ért és ha én játszogatok napi 2 órát meg se fogják érezni
Rupi
Sajnos semmi köze a bill+egér párosnak a PC-n használthoz. 
Aki vett is, az gyorsan túladott rajta, és inkább megtanult kontrollerrel játszani.
Persze lehet neked jó lesz, de én eddig akárkivel beszéltem az mindenki szidta.
Én se tudom megszokni a joy-t, ezért max forza 3-at tolok rajta, minden mást pc-n.
Pedig régebben nagy konzolos voltam, időm sincs igazán megszokni, és nincs kedvem kínlódni.
Xbox360 Gamertag: Roterhu
Nekem meg sem bika gépem, sem igényem az MW2-re.
Ja, az irányításra: az XFPS gyakorlatilag a konzolos analóg karos kezelést ülteti át egérre és billentyűzetre, tehát a játék kezelése nem úgy fog működni, mint a PC-s fps-ek esetében.
Ráadásul még ezen belül is, ha jól tudom, magának a játéknak is támogatnia kell az ilyen irányítási lehetőséget.
Szóval ugyanúgy fogsz irányítani, mint kontrollerrel, csak egérrel meg klavival "mímeled" a dolgot.

Hát nemtudom most fog megjönni nekem hamarosan az XFPS de a tapasztalataim szerint ez is épp elég előny
Nah mind1 majd olyan 5 óra fele megírom milyenek a tapasztalataim mert akkora jön meg a cucc és akkora szerzek hozzá vezeték nélküli kontrollert ^.^'
Remélem nincs igazad de nem kételkedek benned.. 
amúgy ezt olvastad valahonnan vagy csak úgy gondolod vagy esetleg tapasztalat?
(amúgy én is gyanakodtam hogy valami ilyesmi lessz)
Nah mindegy majd írok
Üdvz: Rupi
Mások tapasztalata, nem a sajátom, és hát nincsen okom kételkedni bennük 
Engem nem igazán izgat az XFPS, mert én pont, hogy előnynek, kényelmesebbnek élem meg a kontrollert, nemhogy le akarjam váltani.
Igazság szerint egyébként sem vagyok egy nagy FPS-huszár, jelenleg a Halo-kon kívül nincs is ilyenem (PC-n sem érdekeltek soha különösebben, Xboxon ha lehet, még annyira sem... FPS-ből majd ha lesz fölös lóvém, akkor megszerzem az AvP-t, na meg Halo Reach, plusz ha kijön, akkor Deus Ex... MW, BF, Crysis stb. engem egyáltalán nem érdekel
).
Kíváncsi vagyok a tapasztalatokra, azért remélem, hogy nem lesz kidobott pénz 

Nincs fair play evvel mire celzol?

Itt egy lista arról, hogy melyik xbox360 típus hdmi-s, valamint az egyes típusok gyártástechnológiája és fogyasztása is megtalálható. 
[ Szerkesztve ]
''A szíved szabad! Légy bátor és kövess!''
Nagyon erősen gondolkozok egy Slim Xbox360-on, de max. akkor veszek ha beválik a Kinect.
Gratula az íráshoz. 
„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”
Azt az "infraportos kontrollert" már nagyon illene javítani
"...egy lapos, komplett számítógépet mindenkinek!" :) -> http://logout.hu/blog/elp/index.html
A Kinect gyerekjáték, kb mint a Wii, se több, se kevesebb annál, talán picit lagosabb a kontroll.
Egyébként a Final Fantasy nem RPG, inkább valami adventure címnek mondanám, de semmiképp sem RPG-nek ^^.
Stay a while and listen...
Ezeket majd döntsük el akkor amikor kint lesz a cucc, és már jelentek meg rá játékok. 
„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”

Jó alapos a cikk!
DE az utolsó előtti oldal alján:
Az gépre telepíthető linux-disztribúció is, netezésre, filmnézésre, szövegszerkesztésre lehet használni az egészet, tehát kiváló HTPC alap (de nem Blu-Ray filmekre, maradjunk a sima HD-DVD-nél).
Nos itt pontosan mire értetted hogy megy rajta a Linux?! Módosítás (jtag) nélkül nem alkalmas az ilyen műveletekre! 
Eladó: HD6950@70,Ghz 64kért!!!

Annyi sok hiba van benne... lol
- "We're at war. No one wants to admit it but Humanity is under attack." - Gamertag: IdnaMark