Nagyon szép az ASRock P55 Extreme4, jól elrendezett, semmi csicsa és még a LGA775 hűtő furatok is rajta vannak. 
STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper
Nagyon szép az ASRock P55 Extreme4, jól elrendezett, semmi csicsa és még a LGA775 hűtő furatok is rajta vannak. 
Ha választanom kéne, akkor inkább Asus.. 
C:\Privátot előbb észreveszem!...

a R.O.G nekem is bejön 
"Az éjekszen szájfáj műsorán.."
Ez még annyira új hogy nem is találom az AsRock oldalán 
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!
Azon kívül, hogy LGA1366 + X58, nem tud többet, mint a másik lap, csak rá van biggyesztve az Asus és ROG logó, meg a pofátlan ár.
Az ASUS-nak megint nagyon jó a lap PCI sinek elrendezése.. Aki 4x-est akar használni egy jobb vga-val az b@szh@tja, mert a hűtőtöl nem fér el... 
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják." | Track IR 5.
A x16-os slotban is mennek az x1/x4-es karik, aztán a legtöbb VGA max 2 slotos, alá meg elfér a kisebb kari. De ha CFX is van a buliban, akkor tényleg nyalóka.
Ezért kell venni az AsRock lapot. Amugy merre van ott 775-ös furat is?
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!
Azt nem tudtam hogy azokban is elvannak a dolgok. Igen egy kicsit gáz olyankor. Az enyém 3 helyes most. 
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják." | Track IR 5.

Ha a több VGA-s rendszer mellé még bővítőkártya is kell, akkor azt gondolom, hogy - gyártótól függetlenül - az mATX lap nem egy szerencsés választás. 
A fehér karikák a LGA1156 hűtő furatok, azok mellett van közvetlenül a LGA775 furatok, kicsit elforgatva kell ráképzelni a hűtőt. Ahol a foglalat körül vékony fehér volna húzódik, a LGA775 furatok megtörik azt.
[ Szerkesztve ]
Hát ez így van, de sok esetben még a teljes formátumú atx sem 
Mindenesetre az Asus lapja nagyon szépre sikeredett. Kifejezetten tetszik ez a piros fekete séma, amit már megszokhattunk mostanában. Kár, hogy intel

Rögtön az elején:
"A jelek szerint a gyártó sis így gondolkodott" 
Ph 56. legmegbízhatóbb tagja :) -> http://href.hu/x/hr23 - Newton I. Axiómája eltörte a lábam :D -
Az Asus tetszik, az Asrock pedig jó vétel is lehet. 
"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

AMD-ben monduk ez? [link]
Mindig azt hiszi az ember , hogy a már látta vagy hallota a legnagyobb hülyeséget de újra és újra téved.

Egész pofás az ASRock lapocska. 
.::www.megadanceradio.hu::.
Én alaplapnál megfizetem a nevet. Biztos ami biztos 
C:\Privátot előbb észreveszem!...

Asus fiókmárkája az Asrock ha jól tudom, gondolom ugyanott is készülnek.
[L:http://hardverapro.hu/apro/asus_maximus_formula_x38_q9550_4gb_ddr2_800_kingma/hsz_1-200.html]Nézz csak ide![/L]

Én is az ASUS RIIIG-re szavazok.
Megagiga UP mindkettönek 
Csakhát az Asus legolcsóbb lapjai elég csótányak, ASRock-é pedig jók.

Bizony,bizony...hiába a nagy asus választék,ha jót akarsz és olcsón ami egyre megbízhatóbb akkor asrock.nem esett messze az alma a fájától,de az asrock nevet könnyebb megfizetni
én ezt preferálom 
Ezért a Asus ROG Rampage III Gene 250 euró, hát azért az egy kicsit sok...bár ha valakinek valami jobb microATX kell , hát akkor is. 
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

Az ASUS RIIIG-t lehet kombinálni az xpaderrel
Mert akkor lehet belőle kreálni egy atx-s lapot 
Nagy tételben veszek hardvert pü-ben keress ha van valmid !!!Mielőtt hívsz írj üzit nem akarok keverést !!!
Unokaöcsémék is megfizették a P4P800-asukkal a nevet és fél évet bírt.
Nekem nagyon bejön az az Asrock lap, teli van extrákkal, barátságosabb az árcédula is, bestbuy 
Dr. Romano: 
https://picasaweb.google.com/114984803793463156112/Hifi#
Rnnyire bejönnek az AsRock lapok, hogy így véded?
Ezek az újabb fajta ASrock lapok egyáltalán nem rosszak 
Több Asus lapot láttam mostanában megdögleni, mint ASrockot 
"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)
Hinnye akkor számolnom kell az x58 projektben az AsRock-ra is 
De őszintén szólva, hogyha már ilyen kategóriában vennék magamnak lapot, akkor kizárólag Gigabyte-ot vennék 
"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)
Hogyne, nagyon ügyes kis lapokat gyárt az ASRock mostanság. 
Már nem, önálló cég lettek. Akkor jöttek fel nagyon, amikor vagy két éve lecserélték a komplett vezetőséget, azóta stabil, jó, és tuningbarát deszkákat gyártanak. Én nem hinném, hogy egy Asus vagy egy Gigabyte annyival jobb lenne nála, mint amennyivel többet kérnek érte. Mostanra már nekik is vannak prémiumkategóriás termékeik (pl. Extreme3 sorozat), így tényleg minden igényt ki tudnak szolgálni.
[ Szerkesztve ]
Ludo ergo sum - www.pcdome.hu

Elég szép mind a 2 deszka!
Régen nekem volt AsRock lapom de nem volt vele semmi prblémám!

Remélem hozza az előző Gene színjét 
Misi pedig szépen fejlődik!
Az élet értelme:42 igen. Csupa páros szám, nem véletlenül:)
ASRock-kal már régóta nincs gond, csak annyi baj van velük, hogy a drágább szériákat nem hozzák be a hazánkba.

Ha meg fizeted mér nem EVGA-d van? ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
!!!!Més que un Club Barcelona!!!

asus kicsit túl van árazva akinek mini atx kell ennyit nem szán rá,asrock viszont nagyon jónak tűnik és az ára is baráti anno volt 775-ös asrock lapom kb 4 évig ,majd minden kondi púpos lett de a lap hibátlanul ment
,szerintem ezek már nagyon jó lapok 
[ Szerkesztve ]
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
De legalább nem tudtak szitkozódni, hogy "mert Asrock".
Név fizetésétől nem tudok nagyobb hülyeséget.
Milyennapvan?
(#37) dízelracer válasza D4rkAv3ng3r (#33) üzenetére

Minden rendelhető csak várni kel rá pár hetet.
#27: bizony ám... [link]
Az nem tömegszemétszar, nem is értem, miért nem azt vesz mindenki. ![;]](/dl/s/v1.gif)

Jól néznek ki!

Egyáltalán nem rosszak az Asrock lapok, sőt, előbb vennék azt mint Gigabyte-ot vagy Asus-t. Pontosabban Asus-t vennék, csak nem abban a kategóriában amire nekem szükségem van.
Nem, de megfogadták hogy Asus soha többé (most Giga pártiak
)

úgy néz ki ma veszek asrock p55 deluxot ,írok róla akit írdekel ,vagy kérdezzen pü-ben
tudom nem extreme ,de rengeteg olyan extrát tartlmaz ami csak asus rog ,ill giga ud6-7 deszkái
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.