n+1
lehet inkább a support számít az ultrabookoknál, mert kb. mindegyik ugyanolyan.
[ Szerkesztve ]
hülyékkel nem tárgyalunk
n+1
lehet inkább a support számít az ultrabookoknál, mert kb. mindegyik ugyanolyan.
[ Szerkesztve ]
hülyékkel nem tárgyalunk
ha az alapár 1500 dollár akkor hogy felel meg ez a gép az ultrabook követelményeknek? az intel 1000 dolláros maximális kezdőárat írt elő, ha változott ez közben akkor szóljon valaki
egyébként meg pofás gép ahogy a többi is, de ennyiért ez nagyon drága szerintem.
Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

legalább a deknit meginnoválták.
www.lapanet.hu

Nemtudja valaki,hogy mért szüntették meg a hazai forgalmazást?? Pedig pofás laptopokat gyártanak..
"A játék,az nem játék"..:)

Mi lesz, ha elfogy az aluminium?
zsebben viszed haza a 3 decis kólát 

Szép külalak, de az integrált vga-t mellőzném.

Kioperálnád a processzorból a grafikus magot? 

ugy, hogy az ar sose volt kovetelmeny
csak szeretnek, ha ott lenne az ara... de akkor sose lenne i7-es 256/512GB SSD-s dedikalt vga-s ultrabook
eladó a világ :)
Lehetne i5 is
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!
hát ha ebbe látsz dedikált vga-t... de 1500 egyszerűen sok érte. nem olyan olyan jó mint egy air - már csak az os x miatt sem. egyszerűen nem ér ennyit.
olyan supportrol meg igazából még nem is hallottam ami mondjuk az air mellé jár, nemhogy láttam volna...
szerk. : ilyen win-es gépeknél.
[ Szerkesztve ]
Ingyen 2,5gb tárhely: http://db.tt/HbW8NW8D
wiki szerint is de
amikor megjelentek az ötlettel akkor tudni lehetett hogy ez a cél, nem hiába volt belőle balhé hogy a gyártók lázadoztak miszerint alig van rajta haszon ha 1000 usd köré hozzák. az intel se gondolja komolyan hogy hazai pályán hazai árazással akarja megverni az almát és szerintem te sem. azonos árban alma-bámilyen más hasonló tudású gép csatája a való életben (ami ezen a szakmai fórumon túl van ugye...) elég egyoldalú. és bevallom ha lenne rá keret, igényem és egy árban lenne én is almáznék akkor.